• Dexantreal
    Ott az az "állítólag" szócska, szóval semmi sem biztos. Én is azt csinálnám, amiket leírtatok Michael helyében, hogy, ha 8-dik VB meglenne, bezsebelném a gratulációkat és visszavonulnék. Ha meg nem, akkor maradnék és próbálkoznék még, hisz, ha már ilyen sokat vagyok Forma-1-ben, ez az 1-2év ráadás már nem számít. Van egy kíváló csapattársam Massa személyében, szerintem nem kell semmiféle Raikkonen oda, hisz láthattátok Massát, hogy ment Hockenheimben. Végig szorosan loholt Michael mögött, lehet, hogy Raikkonen is megtudná csinálni, sőt valószínű, de ami fontos: Michael jól érzi magát Massával, kár lenne lecseszni a légkört amiatt, hogy mégjobb legyen a csapat, ha már így is jó...és maradnék addig talán míg Todt maradna, meg Brown. Ja és nem érdekelne az a 100 millió euró évi fizetés, vagy mennyi, amiről Hockenheimben szó volt, hogy elvilleg a BMW megkeresett...

Én kb ezt csinálnám Michael Schumacher helyében. Van benne szufla, győzni akarási vágy, tehetség se hunyt ki belőle, nem örgedett bele, szóval, ha nem jön össze, akkor maradnia kellene még1-2 évet szerintem