182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha pannonos vagy, küldhetsz mms-t is most ingyen van:P -
Hi!
Nem volt vki a penteki szabadedzesen?
A masodik edzes elott setalt egy szoke csaj a boxban.
En norvegnak tippeltem ha latta mas is szoljon -
itt jön ki az idegek harca, az előnye fogy, az autó nem úgy meg ahogy akarja és ezért kapkod meggondolatlan, de tényleg csak ebből tanulhat.
nekünk meg csak jó ha élesebb a verseny :)
azért remélem pár pontot összetud majd kaparni ): -
Megy a szabadedzés a német RTL-en -
a VB-nek nem jó, de legalább megtanul uralkodni magán. Egy szabadedzésen miért érezhet valaki ekkor késztetést arra, hogy visszavágjon? Sárga zászlónál eddig se lassított... Sztem érett ez a lecke, de ez hasznára válik számára, ebben biztos vagyok -
most látom csak, most láttam RTL-en Alonso manőverét, és megbüntették? Ügyes gyerek... Ezért kérdeztem a múltkor, hogy mit ér el ezzel? Hát most elérte... -
Szavazás!
Kinek va nunottabb feje? LOL!
-
pauly #39623 jaja -
sima liba....akár össze is akadhattak volna... -
Ilyet eddig még ritkán csináltak, Csaloznó vezette be ezt a remek szokást h mindenkinek mutogat, már kezd eléggé unalmas lenni.
Amúgy még DC ilyen "bemutatós" -
most jön ki miért jobb bajnok ms rutinosabb és jobban észnél van, ezeket a dolgokat Alonso-nak még tanulni a kell. -
pauly #39619 Mondjuk alonso-t ismerve,még lehet ígyis szerez majd pár pontot... -
Gabor_(HSF) #39618 Mondjuk ebből a pályán csak annyi látszott,hogy a 14 es kanyarban (célegyenes ráforditó) elkezd mutogatni,majd mellé megy és rálegyez keményen a célegyenes közepén kb,aztán bevág elé és tovahalad...
De biztosan megfogják ismételni a szitut a mai időmérőn,döntse el mindenki maga,mennyire volt veszélyes manöver... -
Dexantreal #39617 Palik úgyis azt mondaná, hogy ez jó a jegybevétel miatt, mer még nyíltabbá teszi a világbajnokságot 
-
jefferson83 #39616 Kis kárpótlás Monaco miatt Schuminak :))
-
Én szívemből utálom Alonsot, de ezzel a büntetéssel tulajdonképpen lefaragtak Schumacher hátránmyából 10 pontot.. lelkük rajta, de szerintem jobb lenne ha versenyben dőlne el a VB cím !!!! -
póruljárt csalonzó:D
-
-
Lám-lám a mutogatós bácsi:))) -
Dexantreal #39611 Igen mer nem sikerült neki elvinnie 

Jó-jó, abbahagyom,sry...és peace meg minden

-
De.... De lekonyult a jobb tükre! -
Dexantreal #39609 ejj már...gondolom nagy McLaren és Kimi fan vagy, na de ennyire? Tükröt lenyúlni az autóról 

Vicceltem
-
alonsoka...
alonsoka 2 ....
,, orvos ennél többet nem tehet" -
Dexantreal #39607 Szó se róla. Biztos hatalmas érzés lehet ott állni a kocsik közelében, figyelni élőben a pezsgőzést meg midennt,csak midnezt ne a saját pályánk rovására. Mindenki várja meg, míg leintik a versenyt, ennyit kérek. -
megérdemelte...sőt....amit csinált nem bajnokhoz méltó !!!!megnézném briatore arcát... -
jobb visszapillantó le van törve :DDDD -
Gyönyörű!
-
-
Szerintem tök buli ahogy áramlik be a nép! Én 2001 ben voltam fent célegyenes előtti kanyarban voltunk. Mire Schumiék felálltak a dobogóra mi is odaértünk!
Tök jó hangulat, +közelről látni a kocsikat amikor tolják öket mérlegelni!
A Finn zászlós maki vagyok bal oldalon...(5 éves kép pff....)
-
Hmm... Nincs hivatalos info... Majd lesz!
Mind1! Go Kimi Go! :) -
Dexantreal #39600 Ott is úgyvolt. Csakhogy páran túlizgulták magukat és berohantak asszem még a köröző autók alatt...vagy nemtom. Régen volt, nem emlékszem rá már -
Hol? ez egyik biztos forrás szerint, amit az egyik ujság leközölt hogy szerintük aláirt? :DDDDDDDDDDDD, NEM ÍRT ALÁ, semmi hivatalos info nincs. Amugy nemtudtad már tavaly aláirt?:DDDDD -
Mi??? Kimi aláírt a Ferrarihoz?? Vazz akkor jövőre dobhatom el mercis zászlót!
Oszt a sumák az meg mit csinál? Megy nyugdíjba?? Vagy Massa távozik? De baró lenne, Schumi+Kimi egy csapatban... Ütős kis banda lenne!
-
A Renault valóban tárgyal a Red Bullal
A Renault-t irányító Flavio Briatore a Hungaroringen megerősítette, hogy csapata tárgyal a Red Bull Racinggel egy motorszállítói szerződésről. Az RBR 2007 végéig kötött megállapodást a Ferrarival, az istállónál azonban szeretnék átpasszolni az olasz V8-asokat a Toro Rossónak, hogy inkább a Renault-tól vásárolhassák meg a motorokat. "Még nem tudom, mi lesz, de dolgozunk az ügyön" - mondta Briatore az A5.hu kérdésére. - "Ha nekik szükségük van a motorokra, ha meg tudunk egyezni, ha a Renault és a Red Bull is jól jár, akkor miért ne? Úgy értem, a küszöbön álló motorbefagyasztás miatt eleve sokan aggódnak, és ha sikerül szereznünk egy másik csapatot, talán megmenthetjük 10-15 ember munkahelyét." Mivel a 2008-tól 2010-ig terjedő időszakban az új szabályok szerint csak apróbb változtatásokat lehet majd végezni a V8-asokon, a csapatok motorfejlesztő részlegére valószínűleg leépítés vár. Briatore ismét hangsúlyozta azt is, hogy a Renault örül a motorok befagyasztásának, mert a jelenlegi erőforrások "akár 20 évre" megfelelőek lennének.
Kovalein egyre közelebb Klien helyéhez :DDDD -
A futam utánn gondolta:) -
Dexantreal #39595 de inkább ne menj be^^. Emlékszem anno valamelyik pályát súlyosan megbüntetták a betóduló néző sereg miatt...ez pedig a Hungaroringnek egyáltalán nem hiányzik:P. -
az is jó hely lehet, mi a célegyenes előtti visszafordítónál voltunk, innét is sokat láni, és itt lehet majd bemeni a pályára futam után -
Alonso két másodperces büntetésben részesül ennyi
-
Hát ezt megszívta! -
:)