182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát igen itt látszik az hogy Schumacher nem véletlenül Schumacher!!!
Hajrá Sumi!!!!! -
Azért megvillantotta magát azzal a gyors körrel ;) -
Holnap, Kimi nyerni akar, meg is tesz érte mindent, Massának minnél több pontot kell szereznie a csapat vb miatt, Fisco majd elvegetál, Sumi, Alo pedig sietve próbálnak az elejébe vergődni ( csak nehogy összetörjék magukat ^^ ) -
Hahaha, ennyit erről, Sumi sem szent, őis hibázik és csinál butaságokat ahogy mindeki akár Alonso akár más... 1-1 többet nem is ér a téma, ott vagyunk ahonan indultunk egyenlő esélyek. -
edeleny #39745 Néha magammal is vitázom.
1, Szerintem ilyen tipus.Spanyol,vehemens,forrovérü,szeret gesztikulálni.
Annyiban adok neki igazat,hogy valahogy a hátullévök sokkal szivesebben menekülnek a füre,ha piros autot látnak a tükörben.
mindezek mellett,ha azt mondtam Sumirol Monacoban,hogy az már kijárt neki,akkor ez szintén vonatkozik Alonsora is.
2, A hátul lévök is versenyt futnak,ha tetszik ez az élmenöknek,ha nem.Alonso volt Minardis,tudnia kellene,milyen ez körönként félreállni valaki elöl.Nekik is be kell állitani az autot,leprobálni.
Nekem abszolut nem tetszik ez a mostani lekörözös-füremenekülös módi,ha valaki utol ér valakit,azt azért teszi,mert gyorsabb,ha gyorsabb elözze meg.En betiltanám az egész kék zászlos integetést,illetve annyit hagynék meg,hogy a lekörözött nem zárhatja le az utat,de nem kell félreállnia. -
edeleny #39744 A szektoridöket nézve érdekes,hogy Sumi csak az elsö szektorban volt lényegesen gyorsabb mint a Spanyol.A másik két szektor is a Németé,de már szazadon belül van Alonso.Ez igazán azért érdekes,mert a Hungaroringen nincsenek kifejezett,gyors,vagy lassu szektorok. -
Nyiri #39743 Alonsora rafert mar egy ilyen megintes. Nagyon azt hiszi hogy ha O jon akkor mindenki takarodjon onnan. Mit mutogat folyton? -
edeleny #39742 Mielött Sumi büntetését tulzonak találnátok,ilyen ért már zártáki futambol,illetve tiltották el futamrol,szal ez nem is olyan sulyos ehez képest.
Az ilyen elözéseket igen sulyosan veszik,meg aztán értelmük sincs.
Igaz,amikor még kizárásos büntik voltak,akkor az Alonsos dologért meg kevesebbet,néhány ezer dolláros,büntit szabtak volna ki. -
Nyiri #39741 Masik az hogy Alonso iden mar tobbszor sarga zaszlonal tobbszor vitathatoan tul gyorsan ment (reszido alapjan), egy szot nem szoltak neki. -
egyetértek miért neki is 2 másodperc ?
miért nem 10helyes bünti vagy vagy valami más egyáltalán miért kellett megbüntetni?
A német fórumon azt az idíóta briatoret okolják állítólag ő "köpött" a verseny bíráknak !
miért nem mutatták meg hol előzőtt?
miért ment az óra mikor le volt állítva a verseny?
stb felháborító ez az egész remélem,hogy holnap sumi elveri a száját ezeknek!
a briatorenak nem nagyon jött be még a mostani felállás sem ,hogy rángatta a fejét a
-
edeleny #39739 Azt hiszem Sumi visszaesö,ilyenért már kapott büntetést,igaz tiz éve.
de lehet,hogy szenilis és felejt. -
Csessze meg a a vizsgálóbizottság azért mert Alonsot megbüntették gyorsan kerestek valami hibát Schumiban és mindjárt nem is feltűnően ugyanazzal büntették mint Alonsot pedig nem ugyanazt csinálták! -
edeleny #39737 Én most ugy gondolom,hogy nem lesz feltartás.Massát azzal küldik ki,hogy bizonyitson,nyerje meg a futamot.Nem hiszem,hogy ilyen távolságbol lenne értelme feltartani a mezönyt,bár ez egy Boutsen nevü fazonnak sikerült.
Most,hogy nincs elöl a két nagy,mindenki nyerni akar majd. -
Én megelégednék egy Kimi győzelemmel:) -
Gabor_(HSF) #39735 Én sztem meg vagy nyer Kimi vagy 3. Massa ha olyan közel kerül hozzá Kimi annyival gyengébb,hogy nem fogja tudni tartani,márpedig lassitania kell,hogy Sumi felzárkozzón....
Tehát az én tippem
Sumi
Massa
kimi
vagy
Kimi Sumi Massa -
Sztem is
-
Holnapi tippem ez első 3 helyre:
1. Massa
2. Raikkonen
3. M Schumacher
Szerintem ez a realitás, de azért hajrá Kimi nyerd meg a holnapi futamot :DD -
Gabor_(HSF) #39732 Mit szeretnék? vagy mit érzek??? nem min1..
De sztem Sumi mögött leszz 1-2 vel... -
Gabor_(HSF) #39731 Viszon, már tegnap írtam miközben a 2. szabedzést néztem,hogy Sumi versenyköröket próbál kopott gumin,1 viszonylag gyors kört ment az elején,aztán 1.25-26 okat,mintha a büntetésre készült volna.D -
az igaz, vajon mit rajtol megint? -
Ja hogy kipróbálni a versenykörülményeket. Ilyen volt már, motorcsere időmérő előtt pl., mégis Kimi szépeket jött föl. Sztem nem származik ebből hátrányu -
Gabor_(HSF) #39728 Meg azért sem,mert Alonsonak is fontos a jó rajt,amihez nem mehet ki egy tankal,mert sokat veszit ha az elején beragad.. -
nehéz lett volna az pole :DDD -
edeleny #39726 Igazad van,de mint az elözöekben irtam,a Renault kiprobalhatta a gumikat mind két beállitással,mig a nehéz auto szerintem nem fordult meg a Ferrarisok fejében -
edeleny #39725 Nehéz megmondani,de szerintem jo nehéz lesz a Renault,mig ugy gondolom,ha Sumi a polebol rajtolt volna,azt könnyü autoval teszi,igy talán nehéz(nem tesztelték a gumikat erre),vagy inkabb közepesen nehéz lehet a Ferrari.
De ezt csak én találgatom. -
oké -
és uccsó etapban volt idejük ugye :D -
Gabor_(HSF) #39723 1 kiállásal ezt a pályát ezekkel a gumikkal nem lehet megcsinálni,ill.nagy bátorság kellene hozzá -
Gabor_(HSF) #39722 Veled szeretek vitázni.mert vevő vagy a humorra meg érted is 
Cóval tök mind1 mikor tudták meg,mivel a kocsi beállítása max 5-10 perc,ami viszont mindig a pillanatnyi körülmények befolyásolnak...
A legjobb köröket mindig a 2. etapban futák uress tankal és ekkor még nem kell készülni a versenyre,a kocsit az időmérő leteltével kell lakat alá tenni addig lehet bütykölni nyugottan.... -
Alonso vajon 1 kiálláson lesz? -
félszemmel kukkantom :D -
edeleny #39719 1988,egy bizonyos Mansell a 12. helyröl rajtolva nyeri meg a futamot,egy........
Ferrarival!
-
edeleny #39718 Ööööö,ha jol emlékszem,illetve nem tudom,mert dolgoztam,de talán,mondom nem biztos,de talán volt ma délelött egy edzés?Ha,igy volt,mondom ez nem biztos,de ha tényleg volt egy edzés ma délelött,az Alonso büntetése után volt,tehát már tudta,hogy büntit kapott,mert az ugye tegnap volt,az edzés,meg ma,már ha volt!
De hát muszáj volt hogy legyen,mert,ha jól olvastam,már ha tudok olvasni,Sumi ez után a nembiztosedzés után kapott szintén valami bünti félét,de ezek szerint ez se biztos!
Tehát,már ha volt edzés,és ha ezután Sumi büntit kapott,akkor az edzésen nem tudhatta,hogy büntit fog kapni,mert ugye a büntit az edzés után kapta,már ha volt.Meg ha tudta volna,azon a feltételes edzésen,hogy majd késöbb,a nembiztosedzés után büntit kap,akkor ugye nem csinál olyanokat,ami után büntit kaphat,tehát megint nem tudta.
-
csak kimi, bari nehogy elé jöjjön vissza kiállás után, és feltartsák -
nézitek a GP2-öt? Nagyon szép belső kamerás jelenetek voltak/vannak.. -
gergelyanevem #39715 bocsesz
remélem igaz lesz mind amit mondtok -
Na ki lettem ütve, de Gabor_(HSF) tartalmában leírta a mondandóm. -
ezaz, Sumit biztos feltankolták 2 kiállásra, eltolt első kiállással -
gergelyanevem #39712 én egy jó kis esőt várok holnap ;) -
Gabor_(HSF) #39711 Akármi is lehet,de pont ezen a pályán csinálta meg ,hogy 19 leggyorsabb kört futott és azzal tudott nyerni..
És sztem mig Kimi 4,(vagy eltolt 3) addig Sumi 2 kiálláson van..
Ha tudja tartani az első 10 körben a 7.-8. helyet,akkor Kimi,bari button gyors első etapja után már a dobogónál kell,hogy legyen...