182273
  • DJ Bee18
    ne légy biztos, kis szeencsével már 9. lesz rajt után, ésgyors versenyzők vannak, és ő még gyorsabb
  • jefferson83
    Monacoban viszont nem lehet előzni
  • BaliBoy
    Azért ennél lehetne optimistább is az elgondolásod. Lásd Monacot. Ott a 22. helyről idult és lett az 5. Holnap a 11-ről indul....
  • DjDano
    "DE amit a holnaptól várok? Hát egy hasonlót mint az A1 ringen,mikor is Massa az utolsó pár körben átadja Suminak az első helyet..
    Kimi megint csak jó lehet a dobogóra...."

Hát ez egy kicsit tul nagy várakozás részedről... szerintem Schumi örülhet ha a 3. 4. helyen befut...
  • Gabor_(HSF)
    Ezt csak azért nem én írtam igy le,mert akkor én is kapnék a fejemre,hogy hát persze én a piros oldalról nézem a dolgokat....
    Mivel nem akarok beállni abba a sorba,hogy egyik mondattal csapom agyon a másikat,így kifejezetten dijjazom,hogy mennyire egyezik a véleményünk..
  • b-type
    ééérdekes volt ez a büntetősdi..
    Végül is elég játékszernek tünik ez az elrendezése a dolgoknak.
    Alonso-t keményebben kellett volna szvsz büntetni mert véleményem szerint ez szándékos(!) veszélyeztetés, tetézve a dolog piti mivoltával...most vzzz azon a körön egy pénteken mi múlt?
    ...Ha nem rántják le a srácot (negatív értelemben ) akkor egyszer betámaszt neki valaki, ahogy múlt héten megakasztotta a GP2-ben a japó srác a másikat...
    MS-t is büntetni kell, de nálam Alonso esete súlyosabb...és ez sok már nála, oké legyen habitus vagy kreáljanak neki nem érint, de ne akarjon már büntetni ráhúzással meg eléfékezéssel, ezért közúton álonkapják érte.
    Végül is oké a dolog, mert nem kapott előnyt egyik sem,...csak ezzel azt mondják hogy egyforma a két eset, nálam meg full nem... mivel az egyikben bosszú van, ami egy veszélyes répaság a pályán.
  • Gabor_(HSF)
    Azért azt ne felejsd el,pár éve még futamról való eltiltás is járt sárga zászló alatti előzésért...
    Ilyen miatt Sumi már bukott 1 wb cimet is...............
  • Gabor_(HSF)
    Tegnap hogy lehetett mára beállitani az autót??????
  • Gabor_(HSF)
    Te mekkora egy slem vagy...
    legalább következetes írkálnád a marhaságaidat.....
    Elemezhetném,hogy Alfonz 2 vétségért is annyit kapott mint Sumi 1 ért,de nem teszem,mert mig én tisztába vagyok vele,hogy már évek óta próbálnak ellene szabályozni, addig te és még sokan,a FIA Ferrari szövetséget vélik felfedezni............................................................

Na de hát sz@rni rá lényegtelen is megbüntették mind2-őt ezt kell elfogadni..
    DE amit a holnaptól várok? Hát egy hasonlót mint az A1 ringen,mikor is Massa az utolsó pár körben átadja Suminak az első helyet..
    Kimi megint csak jó lehet a dobogóra.....
  • edeleny
    Alonso,es Sumi közt egy külömbség lehet,Alonso már tegnap tudta,hogy hátulrol indul,es a 3. edzésen ennek megfelelöen állitotta be az autoját,mig Sumi még nem erre készült.
  • DjDano
    Schumacher rutinos mi? Ahhoz képest amatőr hibákat vétett, jogos a büntetése... :_D

Kimi megérdemelten lett első, remélem holnap is megtatrtja ezt a helyet!! :)
  • jefferson83
    Mindenki a lehető legkevesebb üzemanyaggal próbálja teljesíteni azt a szakaszt szvsz.
  • BaliBoy
    Ugyanez volt múlthéten is.
  • Nyiri
    Kimi jobb idot ment "feltoltve" mint a masodik etapban uresen. Hahahaha. 10 kor is kimegy a boxba holnap.
  • ÁjjLe BoBBi
    az tény hogy komoly időt ment sumi. én is írtam.
    na de nem ilyen formában.
    kénytelen volt a szart is kinyomni a kocsijából és kitudja mennyi üzemanyaggal ment.
    szóval én nem kiabálnék semmit és sehová.
  • Alexease
    Es koszonhetoen a versenyzoknek, akik idegbetegek vagy eppen nem figyelnek:)
  • pauly
    hát ja...
  • [Jakuza]
    Koszonhetoen a biraknak, akik mindenaron elakarjak erni, hogy az utolso versenyeken legyen a leheto legkisebb kulonbseg a ket versenyzo kozott.
  • Norbi7
  • RelakS
    speciel igaza van, de a büntetésekért lehet, hogy kár volt... annak ellenére, hogy Kimi megint első :)
  • edeleny
    Bakker,kinevettem az egyik sajtoterméket,mert azt irták a hét közepén,hogy az év legizgalmasabb versenye lesz.Bejöhet nekik!!
  • kulabácsi
    mi lett a pontos sorrend?? mert itt annyi kavarás volt már:S
  • desigo
    Be lehetne már fejezni a fikázásokat!
  • pauly
    :)
  • ÁjjLe BoBBi
    jólvan köszönjük majd értesítjük.
    következő!
  • edeleny
    Most jöttem melobol,mi van itt.Azért jo látni másokat is a megszokott pofákon kivül.
  • Nyiri
    Sumi mekkorat ment. Mindenki kiscsicska hozza kepest.
  • desigo
  • allock #39682
  • desigo
    Grat Kimi
  • ÁjjLe BoBBi
    ott is van! ;)
  • pauly
    Hajrá Yamamoto!!!
  • RelakS
    kérek egy kuBicával XD
  • desigo
    Hajrá Kubica!!!
  • DJ Bee18
    na megnéztem f1.com-on, Sumi 12., Alo 15. helyről indul. 2 Red Bull van köztük. Kíváncsi vagyok ki mennyit tankol
  • ÁjjLe BoBBi
    sumi mit ment! nem normális :)
  • kulabácsi
    komoly csak nem elég:S
  • allock #39673
    nemsemmi
  • CodeRed
  • desigo
    Schumi mekkora időt ment:)))))
    1:18:875