• Istencsászár
    Na álljon meg a menet...

Ha olyat csinál mint amit Coulthardal tett ( előtte befékezett hogy a pozíciót tartsa ) akkor az elitélendő, persze akkor még fiatal volt, DC is megmondta neki hogy még nincs tapasztalata, szvsz kis hülyegyerek aki meg merte tenni.

Ha te azt mondod hogy nem F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol. Nemtudom miért amikor ez verseny és nem a ferrariról szól, ha őket megveri valaki az már minden rossznak a kiindulója. Te irtad hogy nem F1be való, kérdem én miért? sorold fel... Azt nézzünk még 1 pilótát, hogy ne mennyünk messzire a másik Világbajnokot Sumit és neki is sorold fel a tettei majd utánna döntsd el hogy ide valók vagy nem... ez tőled egy totális hülyeség volt, hogy a mai F1 egyik legjobb versenyzője ( Kimi, Sumi, Alonso számomra a legjobb ) nem oda való...

Hogy miért kevertem be a hszbe? hát olvass már, te kérdezted #40172os hszbe, és nem akartam külön irni mer minek, csak ennyi volt se több se kevesebb.

Mi értelme van annak ha gyűlölöd? neked attól jobb? nekem nem... jó versenyt akarok látni, és persze azt hogy Kimi nyer vagy más, és nem Sumi, Alonso... Örültem hogy kiestek, de annak nem hogy Kimi is... És most mivan? összedől a világ? nem, egy jó versenyt láttam és jót szórakoztam.