182273
  • Kit--Kat
    Hát én ezt nem így gondolom, mert 1 hosszú egyenes végén érték utól. 1 hátul kullogó versenyzőnek szinte ugyanannyit kell néznie a visszapillantóba mint előre a lekörözések miatt. Az egyenes közepén lekelett volna húzódnia....
  • MrTressy
    Sztm tudott volna ha szépen lehúzódik (neki) jobbra simán elmehetett volna mindenki
  • akyyy
  • gordon 24
    Azért ez kicsit túlzás de van benne valami.
  • Istencsászár
    Ez nem érdekes, mindig ilyen volt és ilyen is lesz... Ott megy valaki mögött, de nem tudja megelőzni akkor ezt csinálja, nekimegy...
  • Marki
    Remélem, ezek után Sato úgy repül a felkelő napba, mint a huzat..
  • a.carkey
    Nézd, Sato akármilyen döntést hoz, az abban az esetben mind rossz lett volna. Egyszerűen olyan helyen érték utol a srácok, amikor bármit csinál, valakinek rossz lett volna. Túldramatizálták a riporterek, különösen a Gyula. Szerintem semmi extra dolgot nem tett Sato. Mindenki az utolsó körben-kanyarban akarta megelőzi a másikat, aminek most ez lett a vége: ki így, ki úgy jött ki belőle ...
  • Ricco87
    Massanak nem mennek az esős versenyek lásd:hungaroring
  • gordon 24
    Érdekes hogy mit csinál pedig nem rosz versenyző. De valahogy sose jön össze mindig történik valami baki.
  • Istencsászár
    Kiváncsi leszek massa mit talál ki megint arra, hogy mekkorát ( nem ) hibázott :)))
  • Ricco87
    több értelme lett volna ha az egyenes közepén elkezdett volna szépen lehuzodni és elengedni Nicket Jensont Rubenst Pedrot....több értelme lett volna szvsz...
  • gordon 24
    Ez de szép volt... Schumi az isten... 6-dik helyről ilyet menni.

Most Schumi vezeti vb-t igaz nincs pont különbség de idén ő nyert több futamot ugyhogy GOGO Schumi....

Alonoso?????????????
  • BaliBoy
    YEEEEEEEEEEHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    Schumi a király!!!!
  • juzosch
    Nézz meg egy friss ponttáblázatot. Aki ott elől áll, az nyerne.
  • Imremagdi
    és kinek van több?
  • webibebi
    akinek több futamgyőzelme van
  • Imremagdi
    ha igy lenne vége a VB-nek, akkor ki lenne a gyöztes?
  • Istencsászár
    Te, vagy ő ült abban a kocsiban?
  • juzosch
    Nem száraz gumit mondtak. Azt mondták az volt a hiba, hogy lecserélték a kopott első kereket.
    Persze attól még sztem is kamu, ott valami többnek kellett lennie.
  • akyyy
    talán mert vizes pályán ő meg kicsúszik, nem?
  • juzosch
    Rossz tapadás+takarékoskodás:D MEkkora kamu:D De belekötni nem nagyon lehet sajnos.
  • MrTressy
    Ekkora rizsát azért volt lassú a Alonso a kerékcsere után mert hogy száraz gumi kellett volna :D:D:D:D.Persze akkor még csurom viz volt a pálya.Meg nem véletlenül tohangáltak a szerelök a guminyomásmérövel...
  • juzosch
    Nem tehet? A pálya közepén kacsázott, ahelyett, hogy lehúzódott volna. Remélem örökre eltiltják.
    Roseberg az aki bevállalós.
  • Ricco87
    ahaa...azér huzta be SZÁRAZ ÍVEN heidfeld elé a kocsit,mi??
  • Ricco87
    kIRÁLYSÁG:) Joh verseny volt nagyon:) mondjuk végén Sato...áhh no comment nem az F1-be valo pilota...kissé sportszerűtlen...Nick helyébe biztos belebasznék olyat a fejébe....
  • akyyy
    rosszul tudod, néd meg a legutóbbi futamot, arról nem tehet hogy korcsolyapálya lett előttük...
  • Istencsászár
    Eső = izgalmas, jó futam.
  • juzosch
    Sato nem vállalt be már régóta semmit. Ez itt nem bevállalás, hanem idiotizmus.
  • akyyy
    szerencsétlen Renault , háhá:DDDDDDDD
  • akyyy
    Satonak benne kell lennie a forma 1-ben. csak ő az aki beválal nagyon sok dolgot:) amik régen mindennaposak voltak.
  • juzosch
    Ez nekem is eszembe jutott:)
  • Punker
    és így MS a kínai futamot is megnyerte, van olyan pálya ahol még nem nyert? :)
  • jefferson83
    Rönóboxban valami ferrari szabotőr lehet :D
  • Punker
    szerintetek Kimi is így fog rohanni a csapathoz jövőre?:)
  • gabor1968
    Szerencsére nem nem jött be a tippem! Ez egy nagyon jó verseny volt, függetlenül az eredménytől!
  • ÁjjLe BoBBi
    sato...szánalmas hogy még mindig az F1-ben van
  • akyyy
    pedig rendes srác
  • webibebi
    sato mekkora köcsög
  • Punker
    pedig én régen komáltam a kis kamikaze-t, de mióta a gagyi csapatnál van, teljesen állat lett.
  • Punker
    Sato bezakkant :)