182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát én ezt nem így gondolom, mert 1 hosszú egyenes végén érték utól. 1 hátul kullogó versenyzőnek szinte ugyanannyit kell néznie a visszapillantóba mint előre a lekörözések miatt. Az egyenes közepén lekelett volna húzódnia.... -
MrTressy #42239 Sztm tudott volna ha szépen lehúzódik (neki) jobbra simán elmehetett volna mindenki -
-
Azért ez kicsit túlzás de van benne valami. -
Ez nem érdekes, mindig ilyen volt és ilyen is lesz... Ott megy valaki mögött, de nem tudja megelőzni akkor ezt csinálja, nekimegy... -
Remélem, ezek után Sato úgy repül a felkelő napba, mint a huzat..
-
Nézd, Sato akármilyen döntést hoz, az abban az esetben mind rossz lett volna. Egyszerűen olyan helyen érték utol a srácok, amikor bármit csinál, valakinek rossz lett volna. Túldramatizálták a riporterek, különösen a Gyula. Szerintem semmi extra dolgot nem tett Sato. Mindenki az utolsó körben-kanyarban akarta megelőzi a másikat, aminek most ez lett a vége: ki így, ki úgy jött ki belőle ... -
Ricco87 #42233 Massanak nem mennek az esős versenyek lásd:hungaroring -
Érdekes hogy mit csinál pedig nem rosz versenyző. De valahogy sose jön össze mindig történik valami baki. -
Kiváncsi leszek massa mit talál ki megint arra, hogy mekkorát ( nem ) hibázott :))) -
Ricco87 #42230 több értelme lett volna ha az egyenes közepén elkezdett volna szépen lehuzodni és elengedni Nicket Jensont Rubenst Pedrot....több értelme lett volna szvsz... -
Ez de szép volt... Schumi az isten... 6-dik helyről ilyet menni.
Most Schumi vezeti vb-t igaz nincs pont különbség de idén ő nyert több futamot ugyhogy GOGO Schumi....

Alonoso????????????? -
YEEEEEEEEEEHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Schumi a király!!!! -
juzosch #42227 Nézz meg egy friss ponttáblázatot. Aki ott elől áll, az nyerne. -
és kinek van több? -
akinek több futamgyőzelme van -
ha igy lenne vége a VB-nek, akkor ki lenne a gyöztes? -
Te, vagy ő ült abban a kocsiban? -
juzosch #42222 Nem száraz gumit mondtak. Azt mondták az volt a hiba, hogy lecserélték a kopott első kereket.
Persze attól még sztem is kamu, ott valami többnek kellett lennie.
-
talán mert vizes pályán ő meg kicsúszik, nem? -
juzosch #42220 Rossz tapadás+takarékoskodás:D MEkkora kamu:D De belekötni nem nagyon lehet sajnos. -
MrTressy #42219 Ekkora rizsát azért volt lassú a Alonso a kerékcsere után mert hogy száraz gumi kellett volna :D:D:D:D.Persze akkor még csurom viz volt a pálya.Meg nem véletlenül tohangáltak a szerelök a guminyomásmérövel... -
juzosch #42218 Nem tehet? A pálya közepén kacsázott, ahelyett, hogy lehúzódott volna. Remélem örökre eltiltják.
Roseberg az aki bevállalós. -
Ricco87 #42217 ahaa...azér huzta be SZÁRAZ ÍVEN heidfeld elé a kocsit,mi?? -
Ricco87 #42216 kIRÁLYSÁG:) Joh verseny volt nagyon:) mondjuk végén Sato...áhh no comment nem az F1-be valo pilota...kissé sportszerűtlen...Nick helyébe biztos belebasznék olyat a fejébe.... -
rosszul tudod, néd meg a legutóbbi futamot, arról nem tehet hogy korcsolyapálya lett előttük... -
Eső = izgalmas, jó futam. -
juzosch #42213 Sato nem vállalt be már régóta semmit. Ez itt nem bevállalás, hanem idiotizmus. -
szerencsétlen Renault , háhá:DDDDDDDD -
Satonak benne kell lennie a forma 1-ben. csak ő az aki beválal nagyon sok dolgot:) amik régen mindennaposak voltak. -
juzosch #42210 Ez nekem is eszembe jutott:) -
és így MS a kínai futamot is megnyerte, van olyan pálya ahol még nem nyert? :) -
jefferson83 #42208 Rönóboxban valami ferrari szabotőr lehet :D -
szerintetek Kimi is így fog rohanni a csapathoz jövőre?:) -
gabor1968 #42206 Szerencsére nem nem jött be a tippem! Ez egy nagyon jó verseny volt, függetlenül az eredménytől! -
sato...szánalmas hogy még mindig az F1-ben van -
pedig rendes srác
-
sato mekkora köcsög -
pedig én régen komáltam a kis kamikaze-t, de mióta a gagyi csapatnál van, teljesen állat lett. -
Sato bezakkant :)