182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
elég béna... -
Igen amit a pályán csinál hogy mutogat... ennek köze sincs a nyilatkozatokhoz, de megmondom mit gondolok. Érzi hogy veszíteni fog ( ez nem jelenti hogy fog is ), ideges és ingerlékeny és minden kis hiba ami a következő futamokon előfordul(hat) azt igy fogja le reagálni... Sumi lehetne nekem szimpi is akár, ha igy gondolnám mivel a nyilatkozatai semmit mondóak és ugyan az mindig, semmi kirívó nincs bennük csak "mesél". De nem, mer nem az alapján ítélek meg egy pilótát, hogy mit mind vagy mit nem ( hanem amit a pályán tesz ), mivel média szeret kiszínezni dolgokat és lehet egy kis elszólásból elefántot csinálnak... -
Mivel? Kép:
-
mivel folyton linkelk be idióta nyilatkozatait...
érdekes vagy, eddig Alonso mediterrán mentalitásával magyaráztad nekünk mindezt, most meg már azt mondod, ne foglalkozzunk vele, lényeg hogy hogyan vezet... Gondolom azért mondod, mert tényleg elismered, hogy ez nem szimpi? -
zoomolj egy kicsit vissza -
tényleg nem tudom mi a baja... -
ennyi erővel MS már rég kinyírta volna a Bridge-t.... -
Ezt írja ki nekem:
We are sorry, but we don't have imagery at this zoom level for this region.
Try zooming out for a broader look.
Akkor is, ha bannerból nézem, akkor is ha csak úgy simán, midenhogy. -
önmagát hazutolj ameg...
"A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
ennyi az egész, a többiek jól gondolták, hogy az eső gumik koptatva sokkal jobban tapadnak ilyen alacsony hőmérségleten, mint a száraz gumik vagy a zsír új esőgumik. Alonsóék ezt elcseszték ennyi, csak magukat okolhatják, a Michelint meg nem nagyon. -
Na ez aztán már tnyleg túlzás.
Alonso a Michelintől vár segítséget
2006. október 4. [08:34]
Fernando Alonso felszólította a Michelint, hogy a szezon utolsó két megmérettetésén minden eddiginél jobb abroncsokkal lássa el a Renault-t, miután a Kínai Nagydíjon a rossz gumiválasztás miatt elvesztette vezető helyét a világbajnokságban.
A Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését követően szinte biztosra lehetett venni, hogy Renault sikerrel zárult a hétvége. Alonso magabiztosan rajtolt a pole pozícióból, és első kiállásáig fölényesen vezetett a versenyen, ám hirtelen minden megváltozott.
A csapat lecserélte Fernando első abroncsait, ami végzetes húzásnak bizonyult. A spanyol versenyző pár kör alatt elvesztette közel húsz másodperces előnyét, és ezzel a futamgyőzelmet Michael Schumacher kezére játszotta, aki az idei évben első alkalommal átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.
"Hatalmas lehetőséget szalasztottunk el. Az első kiállásom után pár körön keresztül borzalmasan gyengén mentem, és itt úszott el a győzelem" - mondta Alonso visszatekintve a Kínai Nagydíjon történtekre. "Jól kaptam el a rajtot, az első tizenöt körben semmi gondom nem volt, majd az első kiállásom alkalmával lecseréltük az első abroncsokat, ami végzetesnek bizonyult. A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
"Azt gondoltam, hogy pár kör elég lesz ahhoz, hogy felmelegítsem őket, de ebből nyolc-kilenc kör lett, ami éppen elég volt Giancarlónak és Michaelnek ahhoz, hogy befogjanak."
Bár a júniusban megrendezett Kanadai Nagydíjat követően Alonsót még huszonöt pont választotta el Schumachertől, mára ez az előny elillant. A spanyol pilóta az első kilenc futamból hat alkalommal győzött, míg Schumacher a legutóbbi hét versenyen ötször diadalmaskodott, mellyel az idei évben először megfordította a világbajnoki pontverseny állását.
Mindezek ellenére Alonso magabiztosan várja a szezon hátralévő versenyeit, de elmondta, mindenképpen számít a Michelin segítségére. A Renault versenyzője arra kéri a francia beszállítót, hogy a Japán-, illetve a Brazil Nagydíjra minden eddiginél jobb gumikeverékekkel lássa el csapatát, hogy megvédhesse a tavalyi évben szerzett világbajnoki címét.
"Japánban és Brazíliában hinnünk kell az abroncsainkban" - magyarázta. "Jelen pillanatban a két autó, a Renault és a Ferrari szinten teljesen azonos szinten van, ami a teljesítményüket illeti. Éppen ezért a gumik fognak dönteni ezen a két versenyen, így bízom benne, hogy a Michelin jól felkészült a végjátékra. Optimistán várjuk a folytatást, noha az elmúlt héten komoly lehetőséget buktunk el." -
? ha a bannerbe ráklikkelsz? vagy hogyhogy nem megy? másnál?
jah és mivel apróság így lehet csak a vájt szeműek veszik észre, mozognak a kocsik/sofőrök is minimálisan persze ;) -
Ez nem éri, nekem nem működik a maps.google.com...:((( -
na banner updated, mostmár úgy csináltam meg, hogy a pályarajzot loadmovieval egyből az f1.comról hívja meg ;)
a googlemap pedig egyenesen a pályát mutatja.
az időpontok pedig a helyi élő időket mutatja -
-
Totya000 #42392 Villeneuve is a NASCAR-ba tart -
Ti mással nem tudtok foglalkozni csak Alonso lelki világával... ez nem szappan opera... ha a pályán bizonyit akkor jó, ha nem akkor nem. -
Ezér hivják Kiminek, a másikat meg nem. -
Egy órával korábban, mint a kínai (asszem 7 órakor) -
,,A hólyagosodás miatt a legtöbb versenyző csak tankolni állt be a boxba, ami helyes döntésnek bizonyult. Alonso aggódni kezdett a futófelület csökkenése miatt, ezért Pat Symondsszal közösen úgy döntöttek, hogy csak az első két kereket cserélik le."
,,A kínai kudarc nem egyedül a jobb hátsó kerék rögzítéséért felelős szerelő hibája. A címvédő is tévedett."
Ennyit erről... Miért jó Alonsonak a cirkusz? -
most ne dugd már a homokba a fejed, arról van szó, hogy Kimi alatt rengetegszer rohadt le az autó, mégse beszélt össze-vissza baromságokat dühében... -
október 8. JAPÁN NAGYDÍJ hánykor lesz? :) -
Más, ha valaki dühös, és más ha valaki b*szogatja a többit és nem tud uralkodni magán. Vagy szted ezzel korrekt a saját csapatával? -
húúú, mi lesz itt, ha a McLaren olyan lesz mint Kimi alatt :DDD kényszerzubbonyban fog vezetni? :DD -
szerintem satonak ugyan az lenne a serencséje mint heidfeldnél:"szerencse hogy 160 centi magas és 12 kiló" xDDDD -
Más: Ha Sato alonsót ütné ki, mit kapna utánna?:D Leszedné a fejét a kis bikuci^^ -
hát jól vezet, de azért nem csak az számít!! régebben énis bírtam, mint minden új tehetséget, de ha ő ment volna a ferrarihoz (ami persze szerencsére lehetetlen volt:D) akkor én nemtom, sztem inkább aludtam volna f1 helyett, mert neki nem szúrkolok már elvből!!! -
Egyetértek...:))) -
Utáld, attól még jól vezet :)) -
régebben még zurkoltam is neki amig nem volt ilyen nagyképű de már tavaly meg az idei év után egyensen UTÁLOM xD -
szegény ember most utáltatja meg magát az egész világgal, bár én eddig is utáltam:) -
Kicsit elkéstél, már vagy egy napja ez a téma :))) -
Hat ez az Alonso kesz kabareszinesz.
Ns:
Úgy tűnik, hogy valami „elpattant” Fernando Alonsóban, ugyanis elég nehéz magyarázatot találni arra, hogy az elmúlt hetekben összeveszett a „fél világgal”. A Formula-1 spanyol világbajnoka a monzai Olasz Nagydíjon a Nemzetközi Automobil-szövetséget, majd a visszavonuló Michael Schumachert támadta meg, de úgy tűnik, most „feltette az i-re a pontot”: állítja, a Renault bojkottálja világbajnoki esélyeit, ez a magyarázata a csapat hullámvölgyének!
Cikk
Ugy tunik ha nem lehet A FIA-ra fogni valamit, akkor mar jon a sajat csapat. -
jaj hagyj a Gyulával :D
teljesen kikészített amikor Webber próbálrta DC-t előzni és végig Rosberg-et mondott (pedig a sisakjuk sem hasonlít annyira és párszor kiírták, hogy webber) aztán nem értette, hogyan került megint mögé (amikor már tényleg ő volt ott) -
Gyuszi a Barátok köztbe vágyik.
-
aztis GYULA mondta! tuti ő a forrása pletykáknak:D -
mondom ez csak összeesküvés elmélet...
sok ilyen van az f1-ben. pl: rerrari és FIA összejátszás vagy honda + super aguri csapatutasítás, csak hogy a futamnál maradjunk.
-
csak a fogsorát igazítja... -
Ez faxság sztem. Ugyanezt mondhatná a meki is, meg Kimi; vagy tavaly a ferrari is... -
ez mekkora fejeket tud vágni.AS:DAD -
"A spanyol sajtó és Alonso is úgy véli, hogy a Renaultnál valaki meg akarja akadályozni, hogy bajnoki címet szerezzen..."
:) Összeesküvés elmélet RULEZ!
[ő is gondolgt már erre]