182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ennyi erővel MS már rég kinyírta volna a Bridge-t.... -
Ezt írja ki nekem:
We are sorry, but we don't have imagery at this zoom level for this region.
Try zooming out for a broader look.
Akkor is, ha bannerból nézem, akkor is ha csak úgy simán, midenhogy. -
önmagát hazutolj ameg...
"A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
ennyi az egész, a többiek jól gondolták, hogy az eső gumik koptatva sokkal jobban tapadnak ilyen alacsony hőmérségleten, mint a száraz gumik vagy a zsír új esőgumik. Alonsóék ezt elcseszték ennyi, csak magukat okolhatják, a Michelint meg nem nagyon. -
Na ez aztán már tnyleg túlzás.
Alonso a Michelintől vár segítséget
2006. október 4. [08:34]
Fernando Alonso felszólította a Michelint, hogy a szezon utolsó két megmérettetésén minden eddiginél jobb abroncsokkal lássa el a Renault-t, miután a Kínai Nagydíjon a rossz gumiválasztás miatt elvesztette vezető helyét a világbajnokságban.
A Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését követően szinte biztosra lehetett venni, hogy Renault sikerrel zárult a hétvége. Alonso magabiztosan rajtolt a pole pozícióból, és első kiállásáig fölényesen vezetett a versenyen, ám hirtelen minden megváltozott.
A csapat lecserélte Fernando első abroncsait, ami végzetes húzásnak bizonyult. A spanyol versenyző pár kör alatt elvesztette közel húsz másodperces előnyét, és ezzel a futamgyőzelmet Michael Schumacher kezére játszotta, aki az idei évben első alkalommal átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.
"Hatalmas lehetőséget szalasztottunk el. Az első kiállásom után pár körön keresztül borzalmasan gyengén mentem, és itt úszott el a győzelem" - mondta Alonso visszatekintve a Kínai Nagydíjon történtekre. "Jól kaptam el a rajtot, az első tizenöt körben semmi gondom nem volt, majd az első kiállásom alkalmával lecseréltük az első abroncsokat, ami végzetesnek bizonyult. A többiekhez hasonlóan nekünk is fent kellett volna hagynunk a gumikat."
"Azt gondoltam, hogy pár kör elég lesz ahhoz, hogy felmelegítsem őket, de ebből nyolc-kilenc kör lett, ami éppen elég volt Giancarlónak és Michaelnek ahhoz, hogy befogjanak."
Bár a júniusban megrendezett Kanadai Nagydíjat követően Alonsót még huszonöt pont választotta el Schumachertől, mára ez az előny elillant. A spanyol pilóta az első kilenc futamból hat alkalommal győzött, míg Schumacher a legutóbbi hét versenyen ötször diadalmaskodott, mellyel az idei évben először megfordította a világbajnoki pontverseny állását.
Mindezek ellenére Alonso magabiztosan várja a szezon hátralévő versenyeit, de elmondta, mindenképpen számít a Michelin segítségére. A Renault versenyzője arra kéri a francia beszállítót, hogy a Japán-, illetve a Brazil Nagydíjra minden eddiginél jobb gumikeverékekkel lássa el csapatát, hogy megvédhesse a tavalyi évben szerzett világbajnoki címét.
"Japánban és Brazíliában hinnünk kell az abroncsainkban" - magyarázta. "Jelen pillanatban a két autó, a Renault és a Ferrari szinten teljesen azonos szinten van, ami a teljesítményüket illeti. Éppen ezért a gumik fognak dönteni ezen a két versenyen, így bízom benne, hogy a Michelin jól felkészült a végjátékra. Optimistán várjuk a folytatást, noha az elmúlt héten komoly lehetőséget buktunk el." -
? ha a bannerbe ráklikkelsz? vagy hogyhogy nem megy? másnál?
jah és mivel apróság így lehet csak a vájt szeműek veszik észre, mozognak a kocsik/sofőrök is minimálisan persze ;) -
Ez nem éri, nekem nem működik a maps.google.com...:((( -
na banner updated, mostmár úgy csináltam meg, hogy a pályarajzot loadmovieval egyből az f1.comról hívja meg ;)
a googlemap pedig egyenesen a pályát mutatja.
az időpontok pedig a helyi élő időket mutatja -
-
Totya000 #42392 Villeneuve is a NASCAR-ba tart -
Ti mással nem tudtok foglalkozni csak Alonso lelki világával... ez nem szappan opera... ha a pályán bizonyit akkor jó, ha nem akkor nem. -
Ezér hivják Kiminek, a másikat meg nem. -
Egy órával korábban, mint a kínai (asszem 7 órakor) -
,,A hólyagosodás miatt a legtöbb versenyző csak tankolni állt be a boxba, ami helyes döntésnek bizonyult. Alonso aggódni kezdett a futófelület csökkenése miatt, ezért Pat Symondsszal közösen úgy döntöttek, hogy csak az első két kereket cserélik le."
,,A kínai kudarc nem egyedül a jobb hátsó kerék rögzítéséért felelős szerelő hibája. A címvédő is tévedett."
Ennyit erről... Miért jó Alonsonak a cirkusz? -
most ne dugd már a homokba a fejed, arról van szó, hogy Kimi alatt rengetegszer rohadt le az autó, mégse beszélt össze-vissza baromságokat dühében... -
október 8. JAPÁN NAGYDÍJ hánykor lesz? :) -
Más, ha valaki dühös, és más ha valaki b*szogatja a többit és nem tud uralkodni magán. Vagy szted ezzel korrekt a saját csapatával? -
húúú, mi lesz itt, ha a McLaren olyan lesz mint Kimi alatt :DDD kényszerzubbonyban fog vezetni? :DD -
szerintem satonak ugyan az lenne a serencséje mint heidfeldnél:"szerencse hogy 160 centi magas és 12 kiló" xDDDD -
Más: Ha Sato alonsót ütné ki, mit kapna utánna?:D Leszedné a fejét a kis bikuci^^ -
hát jól vezet, de azért nem csak az számít!! régebben énis bírtam, mint minden új tehetséget, de ha ő ment volna a ferrarihoz (ami persze szerencsére lehetetlen volt:D) akkor én nemtom, sztem inkább aludtam volna f1 helyett, mert neki nem szúrkolok már elvből!!! -
Egyetértek...:))) -
Utáld, attól még jól vezet :)) -
régebben még zurkoltam is neki amig nem volt ilyen nagyképű de már tavaly meg az idei év után egyensen UTÁLOM xD -
szegény ember most utáltatja meg magát az egész világgal, bár én eddig is utáltam:) -
Kicsit elkéstél, már vagy egy napja ez a téma :))) -
Hat ez az Alonso kesz kabareszinesz.
Ns:
Úgy tűnik, hogy valami „elpattant” Fernando Alonsóban, ugyanis elég nehéz magyarázatot találni arra, hogy az elmúlt hetekben összeveszett a „fél világgal”. A Formula-1 spanyol világbajnoka a monzai Olasz Nagydíjon a Nemzetközi Automobil-szövetséget, majd a visszavonuló Michael Schumachert támadta meg, de úgy tűnik, most „feltette az i-re a pontot”: állítja, a Renault bojkottálja világbajnoki esélyeit, ez a magyarázata a csapat hullámvölgyének!
Cikk
Ugy tunik ha nem lehet A FIA-ra fogni valamit, akkor mar jon a sajat csapat. -
jaj hagyj a Gyulával :D
teljesen kikészített amikor Webber próbálrta DC-t előzni és végig Rosberg-et mondott (pedig a sisakjuk sem hasonlít annyira és párszor kiírták, hogy webber) aztán nem értette, hogyan került megint mögé (amikor már tényleg ő volt ott) -
Gyuszi a Barátok köztbe vágyik.
-
aztis GYULA mondta! tuti ő a forrása pletykáknak:D -
mondom ez csak összeesküvés elmélet...
sok ilyen van az f1-ben. pl: rerrari és FIA összejátszás vagy honda + super aguri csapatutasítás, csak hogy a futamnál maradjunk.
-
csak a fogsorát igazítja... -
Ez faxság sztem. Ugyanezt mondhatná a meki is, meg Kimi; vagy tavaly a ferrari is... -
ez mekkora fejeket tud vágni.AS:DAD -
"A spanyol sajtó és Alonso is úgy véli, hogy a Renaultnál valaki meg akarja akadályozni, hogy bajnoki címet szerezzen..."
:) Összeesküvés elmélet RULEZ!
[ő is gondolgt már erre] -
Symonds: Fernando tévedett -
Azt hogy Kimi ( nemtudjuk ), Button, Heidfeld, Kubica, Barichello, Fisico nyert e volna elég kétséges... Itt 2 emberen múlott Alonso, Sumi... -
G_ArchAngel #42364 a biztos győzelmet eldobta: Kimi, Lonzi, Button, Heidfeld, Kubica, Barichello, Fisico...stb...
a győztes az akit elsőnek intenek le - a többi az púder... -
A biztos győzelmet dobták el, és ha igy beszél akkor nem ő erőltette a kerékcserét... teljesen érhető hogy felvan háborodva és ilyen hibák miatt el lehet veszíteni a vb címet. -
most azt mondja, hogy a Renault szerelők a Ferrarinak dolgoznak? vagy akkor?
ez már túlzás, ha valóban ezeket mondja... -
akkor van azt hiszem a 0-ás szám érvényben :), lehet Kimi autójának orrán egy nagy 0 lesz? :DDDD