182273
  • Smuge
    ...és ezzel nem ért véget a dolog , végül még a Renault pezsgője is eltört szemben a Ferrarival. Ezzel a momentummal is lehet szimbolizálni a mai versenyt :)
  • Istencsászár
    +ez
  • Count Adyn
  • Istencsászár
    Van olyan szabály a gumikra vonatkozóan, de mint sok mást ezt is figyelmen kívül hagyják. Gondoljunk csak a tavalyi Monacoi versenyre, ahol Alonso abroncsai teljesen slickek voltak a végére és mégsem kapott büntetést, pedig kellett volna szerintem.
  • edeleny
    Nem tudom szabad e ilyet irnom most,de a Renault jol el qrta,ekkora böszmeséget még csapat az évben nem csinált mint most,és az elmúlt pár futamon a Renault.
    Nyilvánvalóan az a jobb hátsó kerék,vagy annak a szerelője a Renault Achilles sarka.
    Sumi szépen ment,dicséret érte neki,de ezt a versenyt nem ő nyerte meg,hanem a Renault vesztette el Alonso számára.Az nyilvánvaló volt,hogy el gumizták a dolgot.
    Az lehet,hogy csak nekem ötlik fel,de mintha lenne olyan szabály,hogy a gumik nem kophatnak slické,és ez most nagyon sok pilótánál igy volt.
    Az is nyilvánvaló számomra,hogy taktikailag is gyenge volt a Renault,ebben a helyzetben a Ferrari be hozta volna Sumit az elsö helyen,ugyanis meg lett volna a szabályos lehetősége.Vagy inkább Briatorenak többet ér a konstruktöri cim mint Alonso egyéni cime?

Alonso most már láthatja mit is élt át tavaly,vagy az idén Kimi,vagy hogy mi is várhat rá jövöre.
    Kimi meg láthatta,hogy hogy lehet kis szerencsével,meg megbizható taktikával,technikával a helyzetből kihozni a maximumot meg még egyet.

• Kit--Kat
    ott a pont
  • Max 36
    Ez már a második feltűnő előadása volt a jó hátvéd szerepkörébe.Az első ugye Hockenheimben volt,mikor a fűre kicsúszott Alonsot úgy engedte vissza maga elé,hogy látványosan feltartotta Trullit.
  • Max 36
    Egyébként én is;-)
  • Max 36
    Ezen kár vitázni,Fisico csapatutasításra visszavett,ezt megtették a vörösök is,most a Rönyó teszi ezt.Tetszik,nem tetszik,most ilyen világot élünk,csapatsorrend van,punktum.Mondjuk akkor nem tudom,milyen okkal mutogat Briós a Ferrarira,amikor ő sem különb.
  • Gyocsika
    Schumi ismét megmutatta hogy ő a világ legjobb F1 versenyzője!!!!!!!!!!!
  • jefferson83
    Én meg egyetértek.
  • DJ Bee18
    én befejeztem, nincs értelme ezen veled vitázni
  • Ricco87
    kiváncsi lennék ienkor a telemetriai adatokba...mer azért az vicces h lassabb köröket ment fisico szárazz gumikkal mint intermediate-el...azér megnézném h h nyomta interrel és h szárazzal...de nem akarok kötekedni amugy:D
  • Istencsászár
    Alonso végig nagy előnnyel ment Fisco előtt, a rossz gumi felrakása után hátrányba került, majd visszavette a helyét és megint nagy előnyt csinált vele szemben. Ott volt 1 hiba...
  • DJ Bee18
    most mi ez a színjáték? egyértelmű, ezt még a Rönő fanok is látják. De ez csapatsport, így van rendjén
  • Kit--Kat
    Te mindíg olyan okos és informált vagy, boccs neked van igazad, belelátsz a rádiós üzeneteikbe és a csapat gondolkodásába A köridők önmagában semmit nem jelentenek... Massa is mindíg lassabb Schuminál..
  • DJ Bee18
    te ha fordítva van: a szemét vörösök, az FIA bezzeg nem büntet, mert nekik kedvez...

Mellesleg értelme volt, k*rva sokat változott a helyzet :)
  • Istencsászár
    Cáfold meg, nézzük a köridőket.
  • Kit--Kat
    Én is így vagyok ezzel, ez csapat verseny és ez így működik jól. Csak akiknek sírni szokott a szája ezért, most is sírjon, vagy többet meg nem halljam a nyávogást, hogy Massa elengedte Schumit....
  • Istencsászár
    De biztos volt olyan ahol ő hibázott.
  • jefferson83
    Haha
  • DJ Bee18
    nehogy elismerd :)
  • jefferson83
    Mondjuk engem nem zavart, én megértem, de Sumi esetében mindenkinek sírt a szája :)
  • Kit--Kat
    Szerintem te hordassz összevissza midnent már 2éve lassan...
  • Ricco87
    ,,versenybaleset volt" :D fisico hirtelen elfelejtette h kell menni a pályán:D meg nem melegedtek fel a gumik...stb:D
  • Istencsászár
    Az zseniális volt ahogy zárták le az íveket a ferrari előtt!
  • DJ Bee18
    ,,szóval Sato, aki két-három körös hátránnyal elkezdett harcolni velem, megelőzött, majd feltartott."

És még többen mondták, hogy Sato nem tehetett mást...
  • Kit--Kat
    Az csak a Ferrarinál gusztustalan!!!
  • Istencsászár
    Sokkal lassabb volt a verseny minden szakaszában, azt hogy a gyula miket hord össze az lényegtelen...
  • DJ Bee18
    ezaz, meg amit mögötte bohóckodott...
  • DJ Bee18
    veszélyes, meggondolatlan? megcsúszott, védenceddel, Montoyaval ilyen sose fordult elő...
  • jefferson83
    Most senki nem háborodott fel azon, hogy Fisichella, hogy elengedte Alonsot?
  • Istencsászár
    A német pilóta eleinte nem akart nyilatkozni, de az RTL riporterével kivételt tett.

Nick, áll még mind a négy fal?

Nick Heidfeld: "Egy romokban hever."

Hogyan láttad a történteket?

Nick Heidfeld: "Jó versenyt futottam a nyolcadik helyről a negyedikre jöttem fel, a végén nem tudom mit műveltek a lekörözött versenyzők. Először Albers, aki száz méterrel korábban a kelleténél az egyenesen annyira lefékezett, hogy nem tudtam elmenni mellette és a pálya nedves szakaszára kellett hajtanom. Száraz gumikkal, esőben ez igen problémás, majdnem megpördültem, a füvön pedig több másodpercet veszítettem. Majd Sato, azt hiszem ő volt – habár az előbb Yamamoton (egy heves szócsatában – a szerk.) kértem számon a történteket – szóval Sato, aki két-három körös hátránnyal elkezdett harcolni velem, megelőzött, majd feltartott. Ezután nagyot csattantam. Az utolsó körben utolsó előtti kanyarban! Ezután Barrichello is nekem ütközött, így elveszett a biztos negyedik hely."
  • Istencsászár
    Jah, csak ő volt elől és nem ő szurta el, nem ő kezdett veszélyes és meggondolatlan előzésbe...
  • DJ Bee18
    ugyanúgy nekiment DC is...
  • DJ Bee18
    de már egy kör óta mögötte voltak, miért nem állt odébb akkor? Mert állat...
  • Kit--Kat
    Poor Michael is just 6th. Emlékeztek??
    A sorstól megkapták a magukét...
  • Kit--Kat
    jaja:)
  • Ricco87
    akkor ponthogy jenson belső kamerájábol.már azt is lehetett látni h nagyon sokan lesznek a kanyarba és akkor váltottak felülnézetre...szal azér láttuk mi azt:)
  • akyyy
    csak kár, hogy a tv csak sumiékat mutatták, és már csak azt láttuk ahogy sokan vannak ott...