182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #42320 Értem.
1.nálam döntetlen az állás,két hirportálon azt mondták,hogy hogy guminyomás,kettön,meg hogy uj gumi.
Alulkormányzottság az rendben van.
2.Sumi Magyarországon nem cserél az csapathiba,Alonso cserél,feleslegesen,az egyéni. -
Gabor_(HSF) #42319 Te megint tévedésben vagy! ez a szabály csak a "slik" gumikra vonatkozik,ott érvényes,hogy nem kophatnak le a barázdák,sohasem volt szó arról,hogy ez érvényes lenne az esőgumikra..
A másik Sumi,feljövetelele is boritékolható volt,hiszen már a Hungarón is kiderült a brige sokkal jobb a száradó pályán,mint a misi..
Aztán meg alfonznál szó sem volt elkurt guminyomásról,egyszerüen ott hibázott,hogy új gumikat kért a verda elejélre,ami képtelen volt tapadni a száradó aszfalton,még egy amatőr laikus számára is tisztán látható volt,hogy mennyire alulkormányzott lett kerékcsere után az autója..cóval ez sztem nem csapathiba volt,alonso döntött rosszul,mikor a az új gumikat kérte a 2. etapnál... -
edeleny #42318 Nagyon úgy látszik.... -
Ezt a szabályt nem használják... -
Nagyon helyes,...hogy az istenek verjék vazz...
ritkán szoktam így kibukni, mint a mai futam utolsó két körében...
Én bírtam Sato-t, volt egy szép külső íves előzése még régen...azzal nálam hosszú időre jó helyre pakolta magát.
na de bazzz és a jó bázzz...ilyet...
elsőnek a Midland-s csávó aki kirakta Heidfeld-t a vízes részre, ott aztán elbukta a tuti előnyét a Honda-val,..már ott befontam a szemöldököm, aztán pedig ez a Sato-s eset,....készen voltam.
Ott brusztol vzz a 4. helyért, erre két lekörözés lecsapja a futamát...
Egyszerűen dűhítő volt amit ott vele elkövettek, egy katasztrofa bz.
Egyébként a végeredménynek nagyon is örültem,...ennél izgalmasabbnak már nem nézhetnek ki a hátralévő versenyek, pontegyenlőség.
A Ferrari 110%-t hozott ki ebből a futamból (vagy inkább a Renault?), mert nagyon nem nekik állt a zászló, ennek ellenére mikor elkezdtek működni a Bridge' abroncsok, akkor nagyot autóztak, és a csapat is hozta az elvárhatót.
tökéletes szereplés (nem számolva Massa nekicsúszását Coulthard-nak) -
eh a közvetítés alatt politikai rejtett szöveg volt, én nem vettem észre:D -
edeleny #42314 Nos akkor még egy kérdés.
Amikor,be hozták a barázdált gumikat,hoztak egy olyan szabályt,hogy azok nem kophatnak slické,vagy halgatolagosan elfogadták ezt a gumigyártok.
Egy idézet :
Renault erőlködése hiábavalónak tűnt, valójában határozott célja volt: arra vártak, hogy megfelelően lekopjanak a barázdák az új első intermediate-ekről, amelyeket a 22. körben lebonyolított boxkiállásnál tettek fel a spanyol versenyző autójára. Ha a gumik elég simára kopnak, Alonso az egyre szárazabb pályán felgyorsulhatott volna
Ugyan akkor láttuk nagyon sok autot,Ferraritol Hondáig,akik nem cseréltek gumit az elsö kiálláskor,pedig azok már az elsö tankolásnál slickek voltak.
Kubicának milyen gumit is tettek fel,vissza?
Érdekes lenne egy vizsgálodás az FIA-tol! -
edeleny #42313 Nem lennék meg lepve,ha az a hátsó jobbos kerékszerelö jövöre a Ferrarinál tűnne fel. 
Most is tartom amit irtam,ha azt a gumi nyomást,vagy mit nem rontják el,Suminak annyi esélye lett volna nyerni,mit egy sánta lónak az Epson-i derby-n.
Lol,ezt a Renault vesztette el.
Más.
Lapaj is kb. annyira objektiv,mint itt bármelyikünk,rendesen sirt,mikor Sumi bejelentette a visszavonulását.
Hajrá fiatalok. -
Lassan ott tartunk,hogy ezt a VBt meg a Renault szerelők fogják eldönteni.
Persze Schumi emellett szépen jön fel! -
"ott is mondhatnák hogy nem alosno nyerte meg a világbajnokságot, hanem kimiék vesztették el.."
szerintem ez így igaz, de mindegy...
mai futam:
schumi
alonso
renault
-
pauly #42310 torrent oldalakon nézz szét... -
Nincs valami ötletetek,hogy honnan tudnám letölteni a mai futamot? -
Azért Gyulát nehéz überelni,elismerheted.Szánalmas kis faszkalap CliO kupás tucatemberke.Wéber sem az Isten,de azért GYulusunk a tökéről a verítéket sem nyaldoshatná le.Akkor már forever Dávid "Lapaj"Sanyi bá'. -
Akkor az volt az indok, hogy de ott kelett lennie Alonsonak mögötte
-
multkor ezért én büntit kaptam félmért:) -
"de ezt a versenyt nem ő nyerte meg,hanem a Renault vesztette el Alonso számára."
és akkor mi van, mikor alonso nyert, sumi meg pl kiesett, pedig első helyről ment, illetve kimi tavalyi szereplése? ott is mondhatnák hogy nem alosno nyerte meg a világbajnokságot, hanem kimiék vesztették el.. LOL
jah, amugy nem én irtam ezeket a sorokat, hanem csak az ujjaim estek le a billentyű gombjaira! XD -
- Gyula, beszükült a szókincsed!!!
- húha, háthát...
:) -
Volt egy mar neki Monte Carloban is, amikor az Alonsonal gyorsabb Webber-t tartotta fel 4 koron keresztul, ugy hogy mar lekorozott volt. (Meg is lett az eredmenye, mert Webber elfustolt) -
edeleny #42302 Gyula legalább annyira gáz mint Palik,miután legalább háromszor ki irták,hogy Webber,még mindig Rosbergezett.
Ja Palik legalább annyira a Ferrarinak szurkol nyiltan mint Gyulus a Renault-nak,ha ketten közvetitenek ugy kioltják legalább egymást. -
jah..
de tényleg ezeknek mi értelme van? Ez ilyen meg is büntettem, meg nem is...
Remélem később még tanácskoznak ezen egy kicsit -
de halkan megjegyzem, ha olyan dolgok lennének amik a rossz ízlés határát súrolják, akkor az FIA réges rég közbe avatkozott volna... ezek csak cukkolják az ellenfelüket... -
Nagy büntetés, igy is ugyis az utolsó helye(ken) voltak. -
Téged ez most izgat? Tőlem fejen állva pörögve is fikázhatnak, nem mintha sokat számítana... nemkell velük törődni. Hülye emberek mindenhol vannak. -
A televíziós felvételek megtekintése után a versenybíróság kizárta Szato Takumát az 57. Formula-1-es világbajnokság Kínai Nagydíjáról, miután az utolsó kör végén szabálytalanul akadályozott több versenyzőt.
A japán pilótát a kék zászló figyelmen kívül hagyása miatt diszkvalifikálták, s megbüntették az esetben szintén vétkesnek talált Christijan Alberst. A holland versenyző 25 mp-es büntetést kapott.
Szato feltartotta az ekkor még 4. Heidfeldet, aki emiatt megpördült, így Button, de la Rosa és Barrichello is megelőzte. Az eset előtt Albers az egyenesen annyira lefékezett, hogy Heidfeld nem tudott elmenni mellette és a pálya nedves szakaszára kellett hajtania.
Szato a 14. helyen ért célba, míg Albers a 16. volt. -
Most nem tudom miről beszél, de az 1 köztudott tény, hogy ritka bunkó szurkálós csapat a Renault, akár csak a származása... Nézem vagy 10éve folyamatosan az F1-et, de ilynre nem emlékszek csapat szinten... -
Neis, mer akkor kifog kapni
-
Jogos lenne:)
Különbség, hogy nem ereszkedik le a Renault szintjére. -
Brazil verseny végén mekkora lenne a 8xVb ms kijönne "i am schumacher" pólóban::DDD -
MrTressy #42292 Sztm az meki specialitás föként :) -
nem is a renault-nak, hanem alonsonak
anno még a palik szivatta azzal, hogy egy alonso kép van kirakva a kocsijába :) -
ez a sato menyire egy szánalmas barom faszkalap!már bocsánat de erre mást nem tudok mondani!egy ilyet hogyan engedhetnek egy ekkora nevű versenyorozatba?!minimum eltitanám egy évre amiket már csinált eddig is megérdemelné! -
igen 7:6 asszem -
schumi mennyivel nyert több futamot? egyel többet ? -
remélem nem kíséri el a Ferkához a balszerencse -
Dehogy a GYULA mennyire rönőért szorit az már gáz :DD -
nirdo #42285 Mondtam hogy a dobogóra várom Schumit:-D -
Hja, Brios nagy eloado, biztos lelektani hadviselest tanult a seregbe' ;) -
edeleny #42283 Igen az a pezsgő hűen szimbolizálta a Renault mai napját. -
Kimi Raikkönen: "Kár, hogy ez lett a vége, mert eleinte úgy tűnt, akár győzhetünk is ma. Nem tudom pontosan mi történt, de hirtelen a gázpedál nem működött rendesen és a motor biztonsági módra váltott és üresbe került. Csalódott vagyok, de legalább megmutattuk, hogy megvan a sebességünk, szóval várom Japánt."
LOL McLaren reset... -
De cép.