182273
  • Count Adyn
    :DD csak ott ne hagyja egyszer a tökeit valahol :D
  • edeleny
    Jo az F1Hirek föcime:Schumacher diktálta a tempót Valenciában

Ez az Alonso gyerek,tökös gyerek,tetszik nekem!!!
  • DJ BP
    nem arról van szó... mondtad ,,senki se beszélt semmiről" a ,,senki se" az nem csak te vagy
  • Istencsászár
    Az alsó nem tőlem van ne keverd, a felső meg válasz valamire, szal azt se keverd, amugy rendben:D
  • Istencsászár
    "Az előző két napon leggyorsabb Alonso ma csak 4. lett a McLaren MP4-22-vel, de állítólag ő volt az egyetlen a mezőnyben, aki délután sem használta a Bridgestone új, leglágyabb keverékű gumiját."
  • DJ BP
    ,,senki sem beszél semmiről, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? "

Mi az hogy semmiről, ez mi volt? :

,,A sok Alonso fikázó ilyenkor hol van?"

Ennyi, ki lett provokálva. Az iis baj, ha nem mondanak semmit...
  • gordon 24
    Reméljük megfordul az átok!! És idén lemossuk az F1-et! Go Ferka!.
  • Kit--Kat
    Azért írtam nagy betűvel, hogy SZOKTAK!
  • gordon 24
    Utobbi időkben sajnos ez nem igaz.. Sumi is kifingatta 2x tavaly.
  • Kit--Kat
    Pedig a Ferrari motorok nem SZOKTAK tönkremenni:SSSS
  • Istencsászár
    1. R.Schumacher Toyota (B) 1:11.297 60
    2. Fisichella Renault (B) 1:11.621 121
    3. Kovalainen Renault (B) 1:11.643 108
    4. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:11.710 95
    5. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:11.989 99
    6. Raikkonen Ferrari (B) 1:12.360 66
    7. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:12.361 69
    8. Massa Ferrari (B) 1:12.418 98
    9. Kubica BMW-Sauber (B) 1:12.857 20
    10. Button Honda (B) 1:12.976 77
    11. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:13.143 133
    12. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:13.450 59
    13. Rossiter Honda (B) 1:13.728 03
    14. Webber Red Bull-Renault (B) 1:13.796 23
    15. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:13.945 82

/ elvileg Kimi alatt elszállt a ferka motor, de majd ezt később ha kint lesz /
  • Istencsászár
    Monacoban nem az volt a baj hogy levágta, hanem hogy nem büntették szarrá utána...
  • Kit--Kat
    figy mit kell azt megntegetned akit 1-2 éve ugyanígy szidtál, Alonso köcsög, rosszindulatu, ezt mindenki tudja, ettől még lehet jó pilóta. Vagy tán azt is magyarázd meg pl. hogy miért előzte vissza 2éve Monacoban levágva a kanyarokat a többiket...
  • gordon 24
    Na ez az!! Ne mentegesd!! Ettől még szeretheted. De ha Sumi csinált ilyet vagy Jeff Gordon a NASCARban volt rá példa én mindig azt mondtam hogy ezt nem kellett volna. Nem azt hogy jaj szegény megcsúszott.
  • Istencsászár
    :)))))))) csak én? hát akkor tudod mit? kilökte kész akarva s jól tette pont.! xD
  • Count Adyn
    Én nem mondtam semmit, te mondtad:D
    Meg se vádolom és elkezded védeni, gyanús vagy te nekem:DDDD
  • gordon 24
    Ezt csak te látod igy.. Ez igy kis... De utálom..
  • Istencsászár
    Ja, most ebbe bele kell magyarázni hogy direkt csinálta, vagy elhisszük ami a felvételen látható, hogy belecsúszott a vizes kerékvetőn?
  • Count Adyn
    Hameg anyázni akrnaánk akkor ezért inkább:D
  • a.carkey
    Szerintem senkit nem zavar, hogy valaki "EGY TESZTEN" az élen van.

Pár napja még másodpercnyi volt a különbség egyes autók között, most meg 2 tized. Ennyi.
  • Count Adyn
    Ti hiányoltátok ezt a dumát, megkaptátok:DD
  • Istencsászár
    megj: tegnap Fisco alatt szállt el a kocsi, Alonsonak nemvolt technikai hibája.
  • Istencsászár
    Most mit akartok bizonyítani?:D senki sem beszél semmiről, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? persze Kimi sem ment teljes bevetéssel, ahogy senki sem, azt majd a szombati időmérőn fogják.
  • a.carkey
    Tessék. Kimi is gyors volt a Mekivel, Mika is, csak állandóan szoptak a megbízhatóság miatt. Ugyanez lesz a sorsa Alonsonak is. A legváratlanabb pillanatban fogja cserbenhagyni a motor.
  • G_ArchAngel #44456
    megj.: tegnap is elfüstölt Alonso a teszt végén...
  • a.carkey
    Volt már olyan, hogy ugyanitt teszten De La Rosa verte a mezőnyt, aztán jött az első verseny, és ...

Volt már olyan is, hogy a Williams volt gyors, aztán mi lett velük tavaly is ...

stb.

Nem kéne semmi komolyra következtetni a tesztekből. Nem hinném, hogy Kimi a leggyorsabb kör megtételére volna beállítva, hogy "na most Kimi, csak gyors köröket menj, ne kíméld a kocsit". 1-1 tized meg simán belefér. Elég megnézni mennyivel volt pl. a Ferrari a Meki után egy napja, és mennyire van most.

A Meki különben is jó itt mindig. Aztán ugye jön a verseny, és füstölnek, mint a gyárkémény ...
  • Kit--Kat
    3 év nem telhet el mákban;)
  • G_ArchAngel #44453
    2 éve az...:(
  • Kit--Kat
    Az hihető
  • G_ArchAngel #44451
    a Mekisek megint álmodoznak, a Ferrarisok ábrándoznak, aztán a Renault lesz a VB:)
  • Istencsászár
    1, nem Alonso miatt tettem be az eredményt
    2, tény hogy dupla annyit ment, ami jó mivel erről szól a tesztnap, de Barichello és Nakajima is sokat ment.
    3, akár elhanyagolható akár nem, a lényeg hogy az élen van, ott a Toyota pl hol van? ha teszt is akkor is ott kéne lennie, közelebb..
    4, eddig Meki, Rönó, Ferka azok akik közel 1 szinten vannak eme két nap után, ami jó nagyon jó.
  • bardocz
    túlzásba vinni se kell fikázást...
  • BaliBoy
    És ez jelent valamit? Ha legjobban kiakarom hegyezni a dolgot akkor azt mondom, hogy minden kör végén megállt tankolni a boxban és utánna tovább ment. Mert ha nem ment be a garázsba akkor az még ugyanahhoz az etaphoz tartozik. Vagy azt is mondhatnám, hogy ment összesen 84 kört amiből 83 körön keresztül 2 perc feletti időket ment és volt egy olyan ahol ment egy 1:12.682. Természetesen ez is csak ki van sarkítva. Mindezek ellenére lehet tényleg a Meki lesz a legjobb idén. Mindezt csak azért írtam mert itt néhányan már mennybe akarják magasztalni Alonsot és a Mekit tesztek alapján.
  • DjDano
    Alonso első lett naés? Elhanyagolható különbség van az első négy helyezett között... arról nem beszélve, hogy Alonso dulpa annyi kört ment mint a többiek és akkor még ott van a gumi, benzin, autóbeállítás ami mindenkinél más lehet
  • Istencsászár
    Alonso ma hosszú etapokat ment, látszik is a körszámokból, ami bíztató. Persze nem voltam ott nem tudhatom, de reménykedem.
  • BaliBoy
    Az nevet aki utoljára nevet. Majd meglátjuk a Mekit élesben mennyit bír. Ez így szép idő néhány kör alatt, de amikor majd egyfolytában kell nyomni 60-70 körön keresztül.... Hiszen azt eddig is tudtuk, hogy gyors. Azzal sosem volt gond... de a megbízhatósága??
  • Kit--Kat
    a szellem még 10évig közvetlenül itt marad minimum:)
  • desigo
    Ő már a múlté,úgyhogy viszlát sumák...
  • skypi
    akkor is SUMI a legjobbjo pilota és nem nagyon tud senkisem hozzá foghatot produkálni
  • Kit--Kat
    JA és jut eszmbe én sosem kérdőjeleztem meg azt, hogy jó pilóta. Az más, hogy milyen mázlifaktora van és hozzá képest ki mit tud.