182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:DD csak ott ne hagyja egyszer a tökeit valahol :D -
edeleny #44479 Jo az F1Hirek föcime:Schumacher diktálta a tempót Valenciában
Ez az Alonso gyerek,tökös gyerek,tetszik nekem!!! -
DJ BP #44478 nem arról van szó... mondtad ,,senki se beszélt semmiről" a ,,senki se" az nem csak te vagy -
Az alsó nem tőlem van ne keverd, a felső meg válasz valamire, szal azt se keverd, amugy rendben:D -
"Az előző két napon leggyorsabb Alonso ma csak 4. lett a McLaren MP4-22-vel, de állítólag ő volt az egyetlen a mezőnyben, aki délután sem használta a Bridgestone új, leglágyabb keverékű gumiját." -
DJ BP #44475 ,,senki sem beszél semmiről, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? "
Mi az hogy semmiről, ez mi volt? :
,,A sok Alonso fikázó ilyenkor hol van?"
Ennyi, ki lett provokálva. Az iis baj, ha nem mondanak semmit... -
Reméljük megfordul az átok!! És idén lemossuk az F1-et! Go Ferka!. -
Azért írtam nagy betűvel, hogy SZOKTAK! -
Utobbi időkben sajnos ez nem igaz.. Sumi is kifingatta 2x tavaly. -
Pedig a Ferrari motorok nem SZOKTAK tönkremenni:SSSS -
1. R.Schumacher Toyota (B) 1:11.297 60
2. Fisichella Renault (B) 1:11.621 121
3. Kovalainen Renault (B) 1:11.643 108
4. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:11.710 95
5. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:11.989 99
6. Raikkonen Ferrari (B) 1:12.360 66
7. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:12.361 69
8. Massa Ferrari (B) 1:12.418 98
9. Kubica BMW-Sauber (B) 1:12.857 20
10. Button Honda (B) 1:12.976 77
11. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:13.143 133
12. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:13.450 59
13. Rossiter Honda (B) 1:13.728 03
14. Webber Red Bull-Renault (B) 1:13.796 23
15. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:13.945 82
/ elvileg Kimi alatt elszállt a ferka motor, de majd ezt később ha kint lesz / -
Monacoban nem az volt a baj hogy levágta, hanem hogy nem büntették szarrá utána... -
figy mit kell azt megntegetned akit 1-2 éve ugyanígy szidtál, Alonso köcsög, rosszindulatu, ezt mindenki tudja, ettől még lehet jó pilóta. Vagy tán azt is magyarázd meg pl. hogy miért előzte vissza 2éve Monacoban levágva a kanyarokat a többiket... -
Na ez az!! Ne mentegesd!! Ettől még szeretheted. De ha Sumi csinált ilyet vagy Jeff Gordon a NASCARban volt rá példa én mindig azt mondtam hogy ezt nem kellett volna. Nem azt hogy jaj szegény megcsúszott. -
:)))))))) csak én? hát akkor tudod mit? kilökte kész akarva s jól tette pont.! xD -
Én nem mondtam semmit, te mondtad:D
Meg se vádolom és elkezded védeni, gyanús vagy te nekem:DDDD -
Ezt csak te látod igy.. Ez igy kis... De utálom.. -
Ja, most ebbe bele kell magyarázni hogy direkt csinálta, vagy elhisszük ami a felvételen látható, hogy belecsúszott a vizes kerékvetőn? -
Hameg anyázni akrnaánk akkor ezért inkább:D -
Szerintem senkit nem zavar, hogy valaki "EGY TESZTEN" az élen van.
Pár napja még másodpercnyi volt a különbség egyes autók között, most meg 2 tized. Ennyi. -
Ti hiányoltátok ezt a dumát, megkaptátok:DD -
megj: tegnap Fisco alatt szállt el a kocsi, Alonsonak nemvolt technikai hibája. -
Most mit akartok bizonyítani?:D senki sem beszél semmiről, erre mindeki csak "fossa" ezt a dumát, tán zavar hogy az élen van? persze Kimi sem ment teljes bevetéssel, ahogy senki sem, azt majd a szombati időmérőn fogják. -
Tessék. Kimi is gyors volt a Mekivel, Mika is, csak állandóan szoptak a megbízhatóság miatt. Ugyanez lesz a sorsa Alonsonak is. A legváratlanabb pillanatban fogja cserbenhagyni a motor. -
G_ArchAngel #44456 megj.: tegnap is elfüstölt Alonso a teszt végén... -
Volt már olyan, hogy ugyanitt teszten De La Rosa verte a mezőnyt, aztán jött az első verseny, és ...
Volt már olyan is, hogy a Williams volt gyors, aztán mi lett velük tavaly is ...
stb.
Nem kéne semmi komolyra következtetni a tesztekből. Nem hinném, hogy Kimi a leggyorsabb kör megtételére volna beállítva, hogy "na most Kimi, csak gyors köröket menj, ne kíméld a kocsit". 1-1 tized meg simán belefér. Elég megnézni mennyivel volt pl. a Ferrari a Meki után egy napja, és mennyire van most.
A Meki különben is jó itt mindig. Aztán ugye jön a verseny, és füstölnek, mint a gyárkémény ... -
3 év nem telhet el mákban;) -
G_ArchAngel #44453 2 éve az...:( -
Az hihető
-
G_ArchAngel #44451 a Mekisek megint álmodoznak, a Ferrarisok ábrándoznak, aztán a Renault lesz a VB:) -
1, nem Alonso miatt tettem be az eredményt
2, tény hogy dupla annyit ment, ami jó mivel erről szól a tesztnap, de Barichello és Nakajima is sokat ment.
3, akár elhanyagolható akár nem, a lényeg hogy az élen van, ott a Toyota pl hol van? ha teszt is akkor is ott kéne lennie, közelebb..
4, eddig Meki, Rönó, Ferka azok akik közel 1 szinten vannak eme két nap után, ami jó nagyon jó. -
túlzásba vinni se kell fikázást... -
És ez jelent valamit? Ha legjobban kiakarom hegyezni a dolgot akkor azt mondom, hogy minden kör végén megállt tankolni a boxban és utánna tovább ment. Mert ha nem ment be a garázsba akkor az még ugyanahhoz az etaphoz tartozik. Vagy azt is mondhatnám, hogy ment összesen 84 kört amiből 83 körön keresztül 2 perc feletti időket ment és volt egy olyan ahol ment egy 1:12.682. Természetesen ez is csak ki van sarkítva. Mindezek ellenére lehet tényleg a Meki lesz a legjobb idén. Mindezt csak azért írtam mert itt néhányan már mennybe akarják magasztalni Alonsot és a Mekit tesztek alapján.
-
Alonso első lett naés? Elhanyagolható különbség van az első négy helyezett között... arról nem beszélve, hogy Alonso dulpa annyi kört ment mint a többiek és akkor még ott van a gumi, benzin, autóbeállítás ami mindenkinél más lehet -
Alonso ma hosszú etapokat ment, látszik is a körszámokból, ami bíztató. Persze nem voltam ott nem tudhatom, de reménykedem. -
Az nevet aki utoljára nevet. Majd meglátjuk a Mekit élesben mennyit bír. Ez így szép idő néhány kör alatt, de amikor majd egyfolytában kell nyomni 60-70 körön keresztül.... Hiszen azt eddig is tudtuk, hogy gyors. Azzal sosem volt gond... de a megbízhatósága?? -
a szellem még 10évig közvetlenül itt marad minimum:) -
Ő már a múlté,úgyhogy viszlát sumák... -
skypi #44442 akkor is SUMI a legjobb 
jo pilota és nem nagyon tud senkisem hozzá foghatot produkálni
-
JA és jut eszmbe én sosem kérdőjeleztem meg azt, hogy jó pilóta. Az más, hogy milyen mázlifaktora van és hozzá képest ki mit tud.