182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért mert a Ferrari az Ferrari, a McLaren meg McLaren, egyszeű:DD -
A Ferrari mindent megnyert 2004ben, 2005ben a béka segge alatt sem volt, 2006ban sem tudott nyerni, miért nyerne 2007ben?
Azértlehet máskép mer 10 éve azon dolgoznak és lehet most fog beérni, de nemtudom mit kell sírni, 2003ben kiminek 1 motor baja volt, 2004ben szar volt a kocsi, és füstölt, 2005ben jó de füstölt, 2006ban már jóval kevesebb baj volt, csak lassú volt, idén lehet h jóles és gyors. -
az a csapat jó amelyik versenyeket tud nyerni, minden más lényegtelen... a McLaren lassan 10 éve megbízhatatlan kocsikat csinál, miért épp idén lenne ez másképp? -
edeleny #44637 Én épp ezért várom a Barcelonai tesztet,mert egyrészt aki ott jo az mindenhol jo,másrészt meg online nyomon lehet követni,lehet látni ki milyen etapokat fut,mennyire gyors hosszabb távon. -
Amugy nem csak Massa véleménye h a BMW jó
A tesztpilóta, Pedro de la Rosa osztja a címvédő véleményét. "Az autó gyors. Azt nem mondanám, hogy mi vagyunk a leggyorsabbak, mert ezt két teszt után még nem lehet kijelenteni, de az biztos, hogy egy szinten vagyunk a legjobbakkal. A hosszabb etapokban konstans teljesítményt nyújtunk, akárcsak a BMW-Sauber-F1. A többieknek több nehézséggel találták szembe magukat." -
Ricky Bobby #44635 Nincs itt baj a vitaval, eggyertelmuen mindenki turelmetlen es varja az elso versenyt.
Amugy amit Massa mondott a BMW rol, az erdekes lehet... Mindenki a Hamiltonrol, Alonsorol meg Kimster rol beszel, senki nem emliti Kubica't. Ot mar lattuk menni, es nagyon jol csinalta a dolgokat. Nick Heidfieldnek kell ossze szedni magat, mert nagyon nem jol fog kinezni ha egy ujjonc igy elveri. Ezt mondom sokat, van ott "egy-par" F1 versenyzo vagy "pretty boys" akik nullak, csak penzuk van. Olyanok mint a szineszek: jol mutatnak a kepen, es semmi tobb -
edeleny #44634 Ilyenkor mindenki futja a tiszteletköröket:a konkurencia jobb,vannak hibáink,de tudjuk kezelni. -
MrTressy #44633 Kezdödhetne az idény végre valami támpontot kapnánk az eröviszonykat illetöen -
Sőt, ez a "minnél több a pénzem annál többet panaszkodok hogy kevés "effektus is:D -
"Nem tudom mit mondjak. Jó időket futottunk, de az emberek már most odafigyelnek ránk, holott az autó még korántsem áll készen Melbourne-re és ha így folytatjuk nem jut idő minden fejlesztésre. Bízom benne, hogy a barcelonai és a bahreini teszten sikerül megtalálnunk a megfelelő beállításokat."
Mintha Kimi is ezt mondta a Ferkáról, sőt neki kemény gondjai vannak a gumikkal és a kocsi sem ugy vezethető mint azt a stílusa megkövetelné, BRUHAHAHAHAHAHA.
Végezetül minden pilóta eddig ezt mondta ( és ezt is fogja ) mivel egyik autó sincs kész, MEGA BRUHAHAHAHAHAHA.
^^ -
bruhaha :) -
edeleny #44629 Pont a BMW?
Majd a jövö héten többet látunk mi is. -
Ha mégse akkor rá lesz fogva, nyugalom:D Massa nem buta, hanem.... -
DJ BP #44627 máskor ő a buta :)), ilyenkor bezzeg nem, mi? :DD -
Massa: A BMW megelőzte a Ferrarit Én szótam:) most Massa is igazolja. -
DJ BP #44625 ez most kötözködés? :) -
edeleny #44624 Én is egésziteném magam,mert lehetne Toyota -Williams is,ugyanis ,mig a Williams megkapta a Toyota mocit,addig a Toyota használja a Williams megszakitásmentes váltoját,és a felfüggesztés terén is vannak véleménycserék. -
Az említett postodnál "ironikusan" írtam amit írtam ... -
edeleny #44622 Ahaa,
Egyeseknek,tisztelet a kivételnek,fél év kellett,hogy megértsék tavaly,a BMW nem Williams,most ugy látszik megint gond van a Williams-val,(problémás egy csapat),a Williams-Toyota,az nem Toyota,csak motor Toyota. -
Lúiszt még nem láttuk f1 ben versenyezni, Massát azért van mihez viszonyítani, tehát Hamilton még bármi lehet, Felipe meg Kimi szvsz más súlycsoport hosszútávon. -
Ti min vitáztok??? Ki jós közületek? Komolyan olyan ez a topik mint egy ovoda.. Kimi leveri Massát? Lehet de lehet fordítva is... Ezen minek összeveszni..
Ebbe a topikba akárhányszor benézek állandóan vitáztok valamin.. Nem értem!! Inkább beszéljetek az F1-ről.. Annak legalább van értelme! -
Te nem tudom honnan veszed hogy massa elveri Kimit? Majd márciusban ujra megkérdezem ezt töled,jo? -
Miért is? -
ugyanmár
hamilton egy nulla rutinos versenyző az F1-ben
Alonso biztos nem tud aludni miatta
-
Sztem Alokának jobben kell fosni hamiltontól mint kiminek massától:D -
Ricky Bobby #44615 Kimmi Kimmi..... Excuses....Excuses.... Massa elver az F2007 ben, jo lenne ha valamit produkalnal. -
Ricky Bobby #44614 Kimster nek nem tetszik az uj Bridgestone gumi. Akarja hogy Ferrari 'segitsen neki' hogy az uj gumi jobban menjen az o vezetesi stilusahoz. Erdekes modon ugyan ezt mondta Kubica is, es Alonso is.. Bridgestone nem jo...? -
Profi csapat, a teszteken a munkára kell összpontosítani a show márciusban keződidk. -
Fernando Alonso: "Gyorsak vagyunk, de még nem nyertünk semmit. Boldoggá tesz, hogy ekkora az érdeklődés a tesztek iránt, de a McLaren fontolóra vette, hogy többet nem jön ide, mert túl sok embert engednek be a paddockba."
Kedves csapat ám, tiszta szurkolóbarát
/lehet védeni:D/ -
Na sztem itt meg semmi köze az autóhoz 1szerűen Pedro béna esőben, Aonso meg nem nyomta neki. -
Lehet gumit spóróltak őkis, mondjuk egy SPA-i teszten ( ha lesz ) nem mind1 hogy van e tesztelhető eső gumi vagy nincs. -
DJ BP #44609 micsoda? hát egyszer esőben Alonso nyert nagy fölénnyel, mellesleg tökmindegy, évi 1-2 versenyen esik... -
Egy kis info:
A McLaren új versenygépe úgy tűnik, nem muzsikál olyan jól a vizes aszfalton, mint a szárazon, hiszen Pedro de la Rosa csak a tizenkettedik pozícióban landolt. Márkatársa, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso kilenc kör után már délelőtt elhagyta a pályát, noha eredetileg jelenése lett volna a média előtt, amivel igencsak feldühítette a rá váró újságírókat.
A Renault már a reggeli órákban összepakolt, miután úgy döntött, nincs sok értelme a vizes pályán tesztelni. A francia gárda ezzel több gumiszettet is megspórolt a későbbi tesztekre. -
DJ BP #44607 ugyanmár... ne dőlj már be egy ilyennek :) -
Meglepő? szerintem ennyire, már tegnap is jót ment Kubica, számolni kell velük, tavaly is látszott mennyit fejlődtek. -
Hmmm.
Most akkor ennyire jó a Sauber + a Toyota? -
Teszteredmények - Jerez - Csütörtök:
Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:29.486 35
2. Wurz Williams-Toyota (B) 1:30.051 69
3. Glock BMW-Sauber (B) 1:30.213 27
4. Raikkonen Ferrari (B) 1:30.628 89
5. Barrichello Honda (B) 1:30.684 64
6. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:30.684 47
7. Massa Ferrari (B) 1:30.746 44
8. Trulli Toyota (B) 1:30.981 89
9. Montagny Toyota (B) 1:31.027 75
10. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:31.166 65
11. Webber Red Bull-Renault (B) 1:31.405 68
12. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:31.479 71
13. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:31.573 9
14. Andretti Honda (B) 1:32.387 62
15. Zonta Renault (B) idő nélkül 2
16. Piquet Renault (B) idő nélkül 3 -
Dodo55 #44603 Végülis csak pontosan arra válaszolt, amit kérdeztek :D
Bárcsak másik is ilyen pontosan válaszolnának, és nem térnének ki a kérdések elől, meg nem beszélnének félre... -
Hát na ja ez elég Kimis volt:) -
DJ BP #44601 de nézd meg a kérdéseket is, az kritikán aluli....