182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az első és a második edzésen 15. lett -
Szabi1991 #45359 lusta vok visszaolvasni,az első oldalon nemláttam,ezért belinkelek egy szép hondát :)
-
hát szerintem sem lesz TOP5 ben:D -
MrTressy #45357 Hát sztm akkor is az utsó helyek valamelyikét sikerült volna megcsipnie -
ma is volt elvileg teszt. kiváncsi vagyok ha nem töri össze, akkor hány mp-et kap:) -
DJ BP #45355 ZSÓTI ZSÓTI, és még mi magyarok nem ismerjük el képességeit, persze... -
aszittem hogy azért valamivel közelebb kerül az élmezőnyhöz de ez hogy öszetörte :D -
G_ArchAngel #45353 GYÁSZ -
MrTressy #45352 És jól összetörte :) -
DJ BP #45351 a vezetésen kívül semmiben sem tud hozzájárulni csapata sikeréhez, mivel műszaki érzéke nincs, technikai tudása hiányos.
Hát aki ezt el is hitte egy F1-es pilótáról, annak nem tudom van-e esze...
Hát az egész szinte a beállításokon múlik... -
K.András #45350 Kiváncsian várjuk a futamokat, nyerjen a jobb! -
-
G_ArchAngel #45348 A Ferrari mérnökei elégedettek Kimivel
A Ferrari mérnökei elégedettek Kimi Räikkönennel. A finn versenyzőt korábban sokszor vádolták azzal, hogy a vezetésen kívül semmiben sem tud hozzájárulni csapata sikeréhez, mivel műszaki érzéke nincs, technikai tudása hiányos. Két hónap közös munka után a Ferrari mérnökei ezt nem így látják.
„Kimi nagyon pontos jellemzést ad az autó kezelhetőségéről és nagyon érzékeny minden változásra az autón. Ennél nem lehet többet kérni.” – nyilatkozta a finn MTV3 televíziónak Chris Dyer, Räikkönen versenymérnöke.
Egy másik Ferrari-mérnök, Andrea Stella is megerősíti ezt: „Nagyon okos srác, jó versenyző és nagyon tehetséges. Kimi hihetetlenül jól kontrollálja az autót. Az együttműködésünk nagyon gyümölcsöző lehet.”
Stella azt is elmondta, hogy Räikkönen egyáltalán nem olyan sótlan, unalmas fazon, mint azt talán sokan hiszik: „Kimiben vannak olaszos tulajdonságok, talán csak nyilvánosan nem mutatja meg ezeket. De nagyon jól tudunk együtt dolgozni, sokat mókázunk és viccelődünk. Minden remekül megy.” -
elfelejtettem mert már rég volt champcar :S nekem bordeaux jött be de az egy város :D -
Nemtudod h hogy hívjá?
:) Sébastien Bourdais az úr.
-
fb2 #45345 ja, ahogy mondtam a baumgartner forumban: ugy latszik a magyarok nem nagyon szeretik "zsotikat" de a vegen azert megis csak a zsolt vezetni fog, amit a tobbiek akik szemet dolgokat beszelnek rolla: othon ulnek a pc monitor mogott... haha.
En biztos hogy talalkozni fogok vele ebben az evben mivel hogy Walker Racing meg hivott bennunket a versenyekre, igy remelhetolet tudok Zsotival beszelni, meg talan Paul Stoddard komaval is.
-
lehetne ő a pilóta nem csak valami testpilóta háth ott majd sikeresebb lesz és a szemüveges franciát lenyomja :D nem tudom hogy hívják de ő ott nagyon jól megy -
Baumgartner már ma vezeti a Minardi Champ Car-t Hajrá! -
Zsófika megy az új minardi csapatba??? :) -
edeleny #45341 Barcelona
Nem volt egyszerü. -

-
pauly #45339 :)) -
G_ArchAngel #45338 elköltözik?:) -
Jövő heten ilyenkor már Fernandó megkezdte útját a 3. cím felé:)
So fukkin excited:) -
vaze így már érthető:D:Dde akkor a csaj is elmegy 
-
dav1d #45335 válalkozok egyének akik úgy érzik szeretnének cikket irni f1 témában click ide ha valaki jelentkezni szeretne privizen... -
edeleny #45334 Imola -
Toyota olyan távol van bármi győzelemtől mint a Honda... talán olyan körülmények közt össze jöhet nekik mint tavaly a Hondának, de ahhoz bazi nagy mák kell. Ralf meg csak a testvére miatt van felkapva, ott volt a lehetősége a Williamsnál, amit nem nagyon tudott kihasználni, mire fel veri magát ennyire... egy jó pilóta, jó autóval néha tudna nyerni, de többre nem képes. Utolsó éve szerintem, a Toyotának frissítenie kell, fiatal tehetséges versenyzőket kell szerződtetni vagy elcsábítani a konkurenciától. -
G_ArchAngel #45332
2007. március 08., csütörtök - [13:22]
Räikkönen: Monaco kemény lesz
A ferraris Kimi Räikkönen szerint a 2007-es specifikációjú, az eddiginél keményebb keverékű Bridgestone gumikon Monacóban különösen nehéz lesz vezetni. "Monaco rettenetes lesz, mert ott a keményebb keverék szinte egyáltalán nem fog tapadni" - nyilatkozta Räikkönen a Turun Sanomat című finn lapnak, hozzátéve: "Mindenki egy cipőben jár. Egyes pályákon nehezebb lesz megbirkózni valamelyik gumival, de ez ellen úgysem tehetünk semmit. Én nem aggódom emiatt, csak vezetek, és kész." Mivel a versenyzőknek 2007-től a rendelkezésükre álló mindkét fajta gumit fel kell használniuk a futamon, Monacóban sem kerülhetik el, hogy bevessék a keményebbet. -
G_ArchAngel #45331 Ralf a három legjobba sorolja magát
Faludi Zoltán, 2007. március 9. péntek [11:38]
Miközben Jarno Trulli teljesen leírta csapatát, márkatársa, Ralf Schumacher úgy gondolja, már csak idő kérdése és a Toyota megszerezheti első győzelmét, majd pedig a világbajnokság élére állhat a királykategóriában.
Ralf Schumacher szerint a Forma-1 egyik legnagyobb költségvetésével rendelkező alakulata hamarosan megszerezheti első futamgyőzelmét, és idővel bajnokká válhat.
A Toyota Racing német versenyzője mindezt azok után mondta, hogy csapattársa, Jarno Trulli azt állította, esélye sincs a japán alakulatnak a győzelemre. A Schumacher családban úgy tűnik, mindenki sorban állt, mikor a magabiztosságot osztogatták, amit nyilatkozata is hűen bizonyít.
"Az első három legjobb versenyző közé sorolom magam" - mondta a harmincegy éves sofőr a Bildnek adott interjújában. "Alonso és Raikkönen roppant gyors versenyző, azonban nem hiszem, hogy mögöttük lennék a sorban. Ha nem hinnék a képességeimben, akkor nem lennék a Forma-1-ben. A Toyota a jövő csapata. Egy olyan cég, ahol mindenki egy célért dolgozik, hogy az élre kerüljünk. A Forma-1-es cím már csak idő kérdése."
-
edeleny #45330 Sepang -
DJ BP #45329 figyelitek körülötte a kimért utakat? Nyíl egyenes utak, szabályos kanyarok, meg csak a homok, fura :) Homogén az egész -
edeleny #45328 Bahrein -
edeleny #45327 Na ez már majdnem jó.
A helyszin stimmel,csak fullra tette a felbontást,kicsiot feljebb kell jönni. -
edeleny #45326 Melburn
Ennek már jónak kell lennie! -
DJ BP #45325 bannerban térképre kattintasz bejön Albert Park egyébként :) -
edeleny #45324 Nekem is,Ezt Lqrtam.
Megprobálom javitani. -
G_ArchAngel #45323 mádzágúl bázseválj tezsó, csák mádzsárúl:) -
01
02
03
04
Amúgy meg egy cikk:
Schumacher could buy Toro Rosso :) -
G_ArchAngel #45321 nekem meg Halle Berry:)