182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #45200 Hát a Toyotának felesleges is lenne:)
Én Hamiltonnak, Kubicának és Kiminek, csapatként ellenben lehet a Vörös Bikának:) -
lassan kezdődik az idény, aszem a BMW-nek fogok szurkolni. -
Szakértők? -
Massáról egyszerűen nem tudok mást gondolni, mint Coulthardról anno.
Ugyanezzel a szöveggel jött, ugyanúgy meg akarta váltani a világot, ugyanilyenek voltak teszten az eredményei, aztán jöttek a versenyek, és rajta kívül még 19 (?) másik pilóta is indult. -
G_ArchAngel #45196 

-
DJ BP #45195 ,,egy vitatható manőverrel taszította le a képzeletbeli trónról csapattársát, Scott Pruettet."
folytatja :DD
Amúgy grat neki, vezetni azt tud, nem is vitattam soha.
Amcsik elgondolkodhatnak azért, az F1 mégse gyengébb gyerekekből áll, ahogy őők hiszik, sőt... -
edeleny #45194 Montoya megnyerte az elsö igazi NASCAR versenyét!!!!!
Csak gondoltam a fanyalgók kedvéért.
Gratula. -
edeleny #45193 Féklámpák az F1-ben.
Az elözö Ungarisul.
Kicsit olyan érzésem van a cikk kapcsán,mint ha Magyarországon tesztelnék a balra hajtsot,de csak minden páros rendszámu piros Suzuki. -
edeleny #45192 Na akkor mégis csak féklámpa lesz? -
Brake lights in Bahrain
Several Formula One teams tested the use of brake lights at the Bahrain test last week.
Sources report that runners for Super Aguri, Toyota, McLaren, Renault and Ferrari - and possibly others - trialled the system at the Sakhir circuit.
The news is sure to spark speculation that the governing body could implement brake lights on the grounds of safety.
Further information is not available at this time, but it is clear that the single rain light below the rear wing glowed red when the drivers braked into corners. -
STR nemhiszem h a végén lenne... vagy ha igen akkor a Red Bull is. -
Ezzel egyetértek:) -
Csak mert gyereknap vanXD -
edeleny #45187 Nos!
Most,hogy már csak két hét van addig,hogy izgalommal telve,felhuzzuk az óráinkat arra a bizonyos hajnali idöpontra,egy kis szubjektív értékel és,tölem,amolyan vitaindito gyanánt.
Szerintem a téli felkészülés a ferrarinak sikerült a legjobban,bár az elején lassuak voltak,aztán megbizhatosági gondjaik,de legutoljára Shakirban már csak szimplán gyorsak.
Utánuk a McLaren,BMW,Renault hármasa áll.A BMW hosszutávon nagyon gyors,de kicsit még sokat romlik el.Ellenben a Renault idáig a legstabilabb,de nem annyira gyors,a Meki meg a kettö keveréke.
Szerintem a sort a Williams,és a Honda folytatja (micsoda emlékek Williams-Honda).A Honda gyengén kezdett,de az "uj festés",no meg néhány változtatás már az élcsapatok közelébe tették.Williams jol indult,és ugyan nem nagyon van összehasonlito adat,igy hogy itt maradtak Europában,de mind Valenciában,mind Barcelonában a téli tesztek legjobbját futották.
Egyértelmü kudarc idáig a Toyota,és a sokak által várva várt RB3.
Az utolso helyért ugy látszik az Aguri,STR,és Midland lesz harcban.
Mi laikusok leginkább csak azt látjuk,hogy milyen gyors egy csapat egy körön,pedig ez a VB most lehet,hogy nem ezen fog múlni.
Mivel pénteken szinte korlátlan lehetöség lesz az autot beállitani,igy a kisseb csapatok,akik nem tökéletes beállitással érkeznek egy egy heléyszinre,jobban be tudják löni az autot,nem is beszélve arrol,hogy az ujjoncoknak,nem csak 20-25 körük lesz pályát tanulni.
Szerintem nagyban fog dönteni a taktika,ki mikor,mennyi ideig teszi majd fel a rosszabbik keveréket.És igazábol ez az amit nem láttunk a teszteken,a puhábbik keverékkel lehet jo idöt elérni egy kör alatt,de mennyi idö alatt eszi meg az auto?Szerintem az lesz a nyerö,aki mind a két keverékkel gyors lesz.
Elméletileg nem lesz gumimelegitö,ami szoros versenynél bizony döntö lehet,állitolag egy egy rosszabb pilota 3-5 mp-t is veszthet egy jóval szemben,mig felmelegszenek a gumik.Elékezzünk csak a Kinai GP-re Sumi -Fisico!
Igazábol Melburnban sem látjuk majd az igazi eröviszonyokat.
A második futam 3 hétre lesz,ami alatt lesz lehetöség fejleszteni,majd egy hétre a Bahraini GP,és 4 hét szünet mulva,05.13.-án lesz a Spanyol futam,ahol szerintem majd igazán kezdödik a balhé,addig nagyot fordulhat még a világ! -
én a ferrarit akkor is hiányolom :D mellé meg rakjanak egy subaru impreza wrx sti-t kéket mert az a kedvencem^^ -
Nade kérlek 
Az lehet hogy egymás ellen kell majd küzdeniük^^ -
edeleny #45184 Hoppá überkirály a banner!!!!!!!!!!!!
Végre két értelmes auto van rajta,ideje volt már cserélni.
Gratula,gratula!!!
-
és milyen volt a feelség?
szép
bővebben?
nem szép :D -
nabazze 
-
edeleny #45181 Uccso off.
Ha már itt tartunk,munkám során nagyon sok környezetre veszélyes anyaggal van dolgom,elsösorban a gyárak vezetöinek a nemtörödömsége a gond,és nem a technologia.
Van szerencsém egy égetöt vezérlni néha,ami talán az egyik legmodernebb az országban,(kicsi üzemi károsanyag megsemmisitö),és nyugodt szivvel modom,hogy veszélyes anyag nem kerül a levegöbe,(kb. 20 anyag folyamatos,online monitorozása van),minden maradék anyag,energia visszaforgatásra kerül a rendszerbe.
Szal,egy modern égetö még mindig jobb,mint a kilométernyi szemét kupacok.
Más:
"Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?
Räikkönen: Az autó jó.
Kérdés:bövebben?
Räikkönen:Az auto nem jó." -
Nem tom, nem tudok semmit.
Sajna a hazai dolgokról azonnal elkapcsolok, híreket nemigen nézek.
(ez az én keresztem, de muszáj, ha nézem szinte érzem ahogy szívják le az energiám)
Szal azt tudom hogy itt is lett szervezve felvonulás (mármint a dorogi hulladékégetőnél, gondolom Totti képbe van így-úgy), de mivel tudom milyen pénzeket nyúlnak azért hogy itt és ebben a formában égethetnek, így az ilyen felvonulás csak romantikus csapatás a szélmalmok ellen.
Amikor egy kéményt x évente ki kellene cserélni (szabály) és x×2 évente cserélik az igen probléma.
Én felnyomtam őket, de sok eredménye nincs (igaz munkával sem kerestek meg azóta :DD )
de ez már tényleg nem a Honda és a környezetvédelem.
A Honda bizonyítottan tett vmit, egyébként más gyár is, de a Honda tényleg élmezőny ezen a fronton (a kocsikat meg mi vesszük). -
Ugyan az mint aki Sumit kérdzegette:), mintha ő jobban válaszolt volna... nézd meg az interjúkat, 1 fontos kérdést feszegetnek ( Suminal h vissza vonul e, Kiminél h jobb vagy e mint Massa, milyen az autó ) 10 kérdésen keresztül és mind1ikben benne van, erre persze a válasz ugyan az mint amit az első kérdésben adott, tehát az egész interjú egy nagy semmi és inkább már a pilóta számára kínos az olvasó számára pedig semmitmondó. -
#45157 erről volt szó pontosan. -
Azért mer a teszt sorozat alatt Massa stabilan jobb volt, a szakértők akik a helyszínen voltak is ezt mondták. Mindenki tujda h tehetséges:)) -
DJ BP #45176 nem arról van szó, de a múltkori Lánchidas baromkodás mire volt jó?
tudod én nem szeretem amikor kioktatni akarnak, miközben ők ugyanúgy élnek. Különben meg az igazi környezettudatos emberek nem beszélnek, hanem teszik. -
DJ BP #45175 Kérdés: Gondolod, hogy a Ferrari nagyot lépett előre az elmúlt két hét tesztjein?
Kimi Räikkönen: Igen, azt hiszem. Az új csomag nagyon jó, az autó nagyon gyors. De nem lehet tudni a többiek mit csinálnak. Majd meglátjuk mi történik Melbourne-ben.
Kérdés: Az F2007 a legjobb autó, amit valaha vezettél?
Räikkönen: Elégedettek vagyunk az autó működésével és remélhetőleg elég gyors. Meg kell várnunk az első versenyt, ott majd látni fogjuk hogy állunk. De eddig elégedettek vagyunk.
Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?
Kérdés: Mennyit fejlődtetek az elmúlt hat napban?
Räikkönen: Az új csomag nagyon pozitív. Nem tudom mennyit fejlődtünk, de elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a dolgok alakulnak az új autóval és ez a legfontosabb.
Kérdés: Mitől olyan gyors a Ferrari?
Räikkönen: Amint már mondtam jó a csomagunk. De Melbourne más pálya, mint Bahrain. Majd meglátjuk mi történik ott.
NO COMMENT, ki ez a fogyatékos kérdező? -
DJ BP #45174 ,,Akkorát fog koppanni mindenki aki azt hiszi hogy Kimit elveri Massa vagy Alonso. Tessék már megtanulni hogy egy nagyon,nagyon tehetséges embert szerződtetett le a Ferka!"
Te akkor miért veszed biztosra? Semmi sem biztos, hagyd már ezt a marhaságot... Majd meglátjuk, minek bizonygatod? Talán mert te sem vagy biztos benne :DD -
Miért van az hogy sokan azt hiszik massa elver kimit? Komolyan mondom nem értem az embereket. Akkorát fog koppanni mindenki aki azt hiszi hogy Kimit elveri Massa vagy Alonso. Tessék már megtanulni hogy egy nagyon,nagyon tehetséges embert szerződtetett le a Ferka! -
Ezt mondtátok a tesztek előtt is:) -
Kétség nem fér hozzá hogy Kimi elkeni masszát, mint süteményen a pudingot :) -
Kérdés: Mi a helyzet az autóval? Elégedett vagy?
ezaz, csak tömören:) -
Az ember már csak ilyen.
De ma már nem öntenek olajat (öntenek máshova).
Azt hiába akarjátok hogy ha vki zöld akkor éljen tanyán, mert ez nem így müködik, én is felemelem a szemetet és a szavam a környezetszennyezés ellen, de ha ezért ki kellene költöznöm a tanyára, hát vagy kussolnék, vagy kussolnék.
Mert ez túl nagy áldozat (főleg míg a nagyhanguak továbbra is ülnének a jóban és röhögnének), és ez így nem müködik.
Button meg odarepült hogy beszédet tartson, valszeg azok akik kedvelik Buttont (mert vannak ilyenek bőven), azokra ez hatással volt.
Sztem nagyobb haszna volt mint kiszámolni hogy Button mennyi vegyi anyagon repült oda-vissza...
Az a zöld meg aki ezen ironizál, az nézzen körül a saját háza táján hogy a rokonai között hogyan lehetne faragni a pazarló életmódjukon.
Komolyan hogy nem tudnak örülni a luknak a s'eggükön sem páran, nekiállnak szakérteni a Honda környezetpolitikáján.
-pedig a gyár valóban feszülget azért.
Persze lehetne még feszülgetni, de nagy veszteségek mellett frankón bekebelezné vmelyik nagyokatvigyorgó mindenre sz'ró multi. :( -
G_ArchAngel #45168 Massa: Kimi nem Schumi
A Ferrari jól szerepelt a téli tesztek során, így Felipe Massa is esélyes arra, hogy bajnoki címet szerezzen. A brazil versenyző Michael Schumacher nyomdokaiba lépne. "Nagyon sokat tanultam tavaly Michaeltől. Nélküle nem jutottam volna el ideáig. A brazil győzelem volt életem legfontosabb diadala. Michael gratulált nekem. Emlékszem, amikor kiszállt az autómból odajött és átölelt. Ezt én úgy értelmeztem: 'most Te következel.'"
Többé nem ad utat a csapattársnak sem: "Nem fogom visszafogni magam. Kimi nem Schumi." -
Na de térjünk vissza a topichoz:) :[URL=http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=11117]Kimi interju^^[/URL] -
:DD
-
Button spórol a borotválkozássl :)
nem használ borotvahabot,vizet,áramot
mert rendes
video -
edeleny #45164 Erröl van szo!!!!
Átnevezzük a Topicot? -
DJ BP #45163 Ha megkérdezel egy környezetvédöt,hogy milyen erömüvet épitsünk,akkor semmi sem jo neki,de fogadok,hogy otthon ott figyel nála a 120 centis plazma!,és elektronikus garázskapuja van!
Ezaz akkor tartanám hitelesnek őket, ha tanyán élne, gáz villany nélkül, saját maga termelt kaját enné... Addig ne játssza itt az agyát, hogy hova mit ne építsenek.. -
DJ BP #45162 Button mivel mehetett volna? Hajóval? persze...
Baszki nem ez a lényeg, hanem ez:
,,lemondanak a vasalásról, illetve a „szükségtelen repülőutakról”, addig Jenson Button ezen a héten Bahreinből Londonba repült, majd vissza Bahreinbe csak azért, hogy elmondja ő például azzal védi a környezetet, hogy a televízióját mindig kikapcsolja, ha nem nézi és nem hagyja „stand by” üzemmódban…"
Ez k*rva szükséges repülőút volt... Ez a röhej... Nektek ne mondjátok már, hogy nem az. Ilyen jellegű beszéd miatt repülni, ezzel a repülőúttal többet szennyezett, mintha TV-je 30 évig folyamatosan menne... -
edeleny #45161 Nézd,Button úszhatott is volna,egészséges,környrnyezetbarát,és még a kondiját is javitja.
Vagy ha ez nem tetszik,akkor csinálhatott volna szárnyakat mint Ikaros.DDDDDDDDDDDDDDD.
Off:
Az tetszik a legjobban,mikor elrettentésül,erömüvek hütötornyaibol eltávozó vizpárát mutatják,hogy veszélyes gáz!
Ha megkérdezel egy környezetvédöt,hogy milyen erömüvet épitsünk,akkor semmi sem jo neki,de fogadok,hogy otthon ott figyel nála a 120 centis plazma!,és elektronikus garázskapuja van!