182273
  • BaliBoy
    ááá nem értem. Ilyen nagy különbség lenne a gumik között, hogy így a tesztek után, 2 nappal az első futam előtt még mindíg nem szoktak hozzá?
  • INeedspeed
    na meg Sauber
  • INeedspeed
    sztem egyértelmüen Ferrari és Meki
  • Istencsászár
    Majd versenyen kiderül, amuyis attól függ ki milyen keverékekkel ment, lágy vagy kemény stb... még a beállítások sem tökéletesek, a pálya vizsonyok sem ideálisak... hajnali 4kor kiderül ki milyen gyors, addig marad a találgatás h Ferka, Meki, Rönó vagy BMW.

Amugy a Rönó is nagyon szenved a Bken, az első edzésen nem kicsiket csúszkűltak... de hát láttuk tavaly a B milyen nagyszerű gumit csinált az Ausztrál aszfaltra.
  • GregSB
    Setanta Sports... lehet hogz otthon nicsen.

Egyébként SZVSZ az év első felében Massa dominálni fog. Ő az egyetlen tapasztalt Bridgestoneos, aki alatt jó autó van. A szabadeddzés alatt Raikonen és Alonso is többször kicsúszott kerékvetőre, többször meg kellett fogniuk az autójukat egy rossz manőver miatt stb míg Massa egyszer se hibázott. Egyszerűen még nem szoktak hozzá a BS-hoz, ez nagyon látszik.
  • BaliBoy
    200€. Looool :DD
  • djfuge
    Hosszu etapokat vizsgálták,és a Renault elég jo időket ment,mig a McLaren elég rosszakat!!! katt
  • ÁjjLe BoBBi
    hello all
    im back
  • kulabácsi
    azért mert ő kapta az év első büntetését, most kezdtéék volna úgy h fisichella nagy büntetést kapott amúgy kimi volt az év első kihágója?
    tudjátok ez olyan mint a vb-n az első gól...lehet h zimbabve lövi de azt sok helyen mutatják...
  • MrTressy
    Na igen
  • DjDano
    Azért elég érdekes egy cikk, Fisichella sokkal nagyobbat vétett mégis Raikkonen-re helyezik a hangsúlyt csak mert nagyobb név és így többen elolvassák a cikket... szánalmas
  • MrTressy
    Év elsö büntetései :)
  • Istencsászár
    2 edzés volt, homlok egyenest más eredménnyel... időmérőn kiderül.
  • a.carkey
    Az a fél az négy tized (sincs). Alonsot meg lazán veri Hamilton. És? Ettől még Alonso sokkal jobb versenyző, mint Hamilton.
  • MrTressy
    Érdekes hogy most is megvan az a fél mp különbség Kimi és Massa között nagyon kiváncsi leszek az idöméröre
  • Istencsászár
    Főleg hogy a tartalék kocsival ment...
  • G_ArchAngel #45504
    Agurik mindkét edzésen a középmezőnyben voltak, ami igazán szégyen a Hondának...

És úgy tűnik DC-nek fexik az RBR-Renault
  • BaliBoy
    Hajrá Massa! :D
  • a.carkey
    "... de rögtön ezután leadott egy figyelmeztető lövést Massa felé, amikor a levezető körében megfutotta az abszolút legjobb részidőt a melbourne-i Albert Park középső szektorában."
    :)
  • kirol
    Melyik csatornán adják? Német RTL-en nem látom, hogy lenne.
  • Punker
    esőt akarok!!!!!
  • CHEAPBOY
    barrichello csuszott ki a celegyenes raforditoban, illetve masutt (az elso szektormérő pont elotti kanyarnal) Kovalainen alatt allt meg a renault.

Jelenleg tovabbra is Hajra Fernando:)
  • edeleny
    Hali.
    Hurrá elindultunk.
    Épp most törte össze magát valaki,legalább is a Live-Timing szerint a felénél megállt az edzés.
  • GregSB
    2 óra múlva kezdődik a szabad edzés (amit közvetítenek legalábbis). Holnap szabadnapos vagyok, szal le sem fekszem és megnézem :D
  • passatgt
  • passatgt
    mármint williams-toyota
  • passatgt
    jah megvan toyota tesztpilóta
  • Istencsászár
    Williams tesztpilótája...
  • passatgt
    ki az a k. nakajima?
  • passatgt
    jah szerintem is
  • Istencsászár
    Felrakta a száraz gumit... szvsz
  • passatgt
    webber vezet 5 másodpercel:)
  • passatgt
    lol jelen pillanatban sato a 4.:D:D
  • Istencsászár
    Mivel a többiek a boxban ülnek... nézzed is ne csak bámuld:)
  • kulabácsi
    jah THX ezt nem vágtam
  • passatgt
    ja szárad a pálya egyre jobbak idők, most alonso részideje durva:)
  • Istencsászár
    Olvasd át a 2007es szabályváltozásokat, csak 2 autó tesztelhet, előre le kell adni a nevét h ki ül az autókban... a 2. edzésen már Kubica lesz.
  • CHEAPBOY
    KOSZ a SOPCASTos tippet!:)
  • passatgt
    már 2 másodpercel vezet 2. előtt
  • kulabácsi
    kubica mé ül kinn? összetörte a gépet vagy mi?