182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ááá nem értem. Ilyen nagy különbség lenne a gumik között, hogy így a tesztek után, 2 nappal az első futam előtt még mindíg nem szoktak hozzá? -
na meg Sauber -
sztem egyértelmüen Ferrari és Meki -
Majd versenyen kiderül, amuyis attól függ ki milyen keverékekkel ment, lágy vagy kemény stb... még a beállítások sem tökéletesek, a pálya vizsonyok sem ideálisak... hajnali 4kor kiderül ki milyen gyors, addig marad a találgatás h Ferka, Meki, Rönó vagy BMW.
Amugy a Rönó is nagyon szenved a Bken, az első edzésen nem kicsiket csúszkűltak... de hát láttuk tavaly a B milyen nagyszerű gumit csinált az Ausztrál aszfaltra. -
Setanta Sports... lehet hogz otthon nicsen.
Egyébként SZVSZ az év első felében Massa dominálni fog. Ő az egyetlen tapasztalt Bridgestoneos, aki alatt jó autó van. A szabadeddzés alatt Raikonen és Alonso is többször kicsúszott kerékvetőre, többször meg kellett fogniuk az autójukat egy rossz manőver miatt stb míg Massa egyszer se hibázott. Egyszerűen még nem szoktak hozzá a BS-hoz, ez nagyon látszik. -
200€. Looool :DD -
Hosszu etapokat vizsgálták,és a Renault elég jo időket ment,mig a McLaren elég rosszakat!!! katt -
hello all
im back
-
azért mert ő kapta az év első büntetését, most kezdtéék volna úgy h fisichella nagy büntetést kapott amúgy kimi volt az év első kihágója?
tudjátok ez olyan mint a vb-n az első gól...lehet h zimbabve lövi de azt sok helyen mutatják... -
MrTressy #45511 Na igen -
Azért elég érdekes egy cikk, Fisichella sokkal nagyobbat vétett mégis Raikkonen-re helyezik a hangsúlyt csak mert nagyobb név és így többen elolvassák a cikket... szánalmas -
MrTressy #45509 Év elsö büntetései :) -
2 edzés volt, homlok egyenest más eredménnyel... időmérőn kiderül. -
Az a fél az négy tized (sincs). Alonsot meg lazán veri Hamilton. És? Ettől még Alonso sokkal jobb versenyző, mint Hamilton. -
MrTressy #45506 Érdekes hogy most is megvan az a fél mp különbség Kimi és Massa között nagyon kiváncsi leszek az idöméröre -
Főleg hogy a tartalék kocsival ment... -
G_ArchAngel #45504 Agurik mindkét edzésen a középmezőnyben voltak, ami igazán szégyen a Hondának...
És úgy tűnik DC-nek fexik az RBR-Renault -
Hajrá Massa! :D -
"... de rögtön ezután leadott egy figyelmeztető lövést Massa felé, amikor a levezető körében megfutotta az abszolút legjobb részidőt a melbourne-i Albert Park középső szektorában."
:) -
Melyik csatornán adják? Német RTL-en nem látom, hogy lenne. -
esőt akarok!!!!! -
barrichello csuszott ki a celegyenes raforditoban, illetve masutt (az elso szektormérő pont elotti kanyarnal) Kovalainen alatt allt meg a renault.
Jelenleg tovabbra is Hajra Fernando:) -
edeleny #45498 Hali.
Hurrá elindultunk.
Épp most törte össze magát valaki,legalább is a Live-Timing szerint a felénél megállt az edzés. -
2 óra múlva kezdődik a szabad edzés (amit közvetítenek legalábbis). Holnap szabadnapos vagyok, szal le sem fekszem és megnézem :D -
-
mármint williams-toyota -
jah megvan toyota tesztpilóta -
Williams tesztpilótája... -
ki az a k. nakajima? -
jah szerintem is -
Felrakta a száraz gumit... szvsz -
webber vezet 5 másodpercel:) -
lol jelen pillanatban sato a 4.:D:D -
Mivel a többiek a boxban ülnek... nézzed is ne csak bámuld:) -
jah THX ezt nem vágtam -
ja szárad a pálya egyre jobbak idők, most alonso részideje durva:) -
Olvasd át a 2007es szabályváltozásokat, csak 2 autó tesztelhet, előre le kell adni a nevét h ki ül az autókban... a 2. edzésen már Kubica lesz. -
KOSZ a SOPCASTos tippet!:) -
már 2 másodpercel vezet 2. előtt -
kubica mé ül kinn? összetörte a gépet vagy mi?