182273
  • DjDano
    Furcsa lesz az idei évtől számomra, világ elétemben utáltam a Ferrarit, de Kimi drukkerként most kénytelen leszek nekik szurkolni :)
  • Firerock
    kössz a gyors választ
    1percre rá
    ez rekord:)
  • MrTressy
    www.f1.com
  • Firerock
    császtok
    tudátok adni 1 f1es naptárt?
    ahol levan írva hogy mikor(dátum)és helyi idő szerint mikor(óra,perc)
    köszi
  • Laceee
    igen, ilyen helyen mindig tanul az ember
  • Istencsászár
    idetévedtél a pokol kapujába?:D
  • Laceee
  • Istencsászár
    Hát ha a Rönó sehol sincs Gabor_(HSF) szerint, márpedig kihez mérten sehol? A Ferrári vagy a McLaren akkor miért nem esett szü róla?:) ja nem lett leírva a neve konkrétan... de ott a szmájli a végén és Arch nemtudom hogy a képbe, amugyis tökmind meg kapcsolja ki és písz.
  • INeedspeed
    Sztem nem kéne vitázni gyerekek mindenki szurkol valakinek Én pl alonsónak
    és engem nem zavar h schumi drukkerek vagytok mert ez "F1 Fórum" nem Fun Fórum
  • Kit--Kat
    "Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek" 1 kurva szó nemsett végig a Ferrariról, mellesleg Arch akivel mostanáben a legtöbbet vitázol nem is ferrari drukker...
  • INeedspeed

• INeedspeed
    Na a hangulat oldás kedvéért felteszek pár Funny F1 Képet:D
  • kas123
    hát ha sötétben kéne versenyezniük se így oldanák meg...ez naon kaka ^^
  • INeedspeed
    A Nap vicce!!!!
  • Istencsászár
    Esti verseny elvileg lesz, de autókon nemlesz világítás.
  • CSOCSO

lol
    nem is tudom ne is kerdezzetek.. gondolom valami montazs.. f1 off road

amugy vmi olyasmirol van szo hogy sotetben versenyezzenek
  • INeedspeed
    IgaZ!!!!
  • Istencsászár
    Az a baj hogy ebben a topikban semmit sem lehet írni, még viccből sem mer mindeki mindekinek esik... ide sem ír azt 1szer csak befröcsög valamit a nay semmiből... azt hittem ezen már túlvagyunk, de ucstünik valakinek ez a hobbija....

Szabad topikot! hamár 15.e volt:)
  • Istencsászár
    Ki szólt hozzád? az ok h 90%os Ferrari fanboy uralom van itt, de mit kell kötözködni, amikor te benne sem voltál a támában? majd ha én szólok hozzád ilyen módon akkor te is megteheted addig shát áp, hameg semmi mondani valód nincs a témával kapcsolatban akkor is shát áp, vagy mond.
  • INeedspeed
    Nem tudom mi lett heidfeldel nem áll jól neki az a szakáll szó mi szó :D:D
  • edeleny
    Akkor bocsi,hogy félreértettelek.
  • Gabor_(HSF)
    Ezt írtan én is,csak másképpen fogalmazva...
  • edeleny
    De ha ebböl a gyors körböl indulunk ki,akkor nagyon szoros a 2. Kimitöl a 8. Rosbergig 4 tized van.
    Vártam a hiradásokat,hogy most miután meg vannak jelölve a gumik,majd irják ki milyen keverékkel érte el a jobb idöt,valamit mennyire volt gyors a másikkal.
    A meg tett körökböl mennyi volt az egyik,mennyi a másik keverék?
  • edeleny
    Gábor,elméletileg te szerelö vagy,neked kellene a legjobban tudni,hogy egy gyors körrel az ég világon semmit nem lehet nyerni,még ha az a kör pole-t ér sem.
    Igaz kilencel se.
    Az fog nyerni vasárnap,aki legjobban alkalmazkodik az uj gumiszabályhoz,és mind a két keveréken megfelelöen gyors lesz,megfelelö ideig lesz fenn a keményebb,ezáltal lassabb gumi.
  • Kit--Kat
    Álljál már le a folytonos flame keltéseddel. Senki nem mondott ilyet.
  • kas123
    a keze h áll má :D:D: lool :D
  • Count Adyn
    Fiscó súlyos:D
    Eza obi van kenobi DC melett heidfeld?:D
  • Istencsászár
    Ez se rossz páros:D
  • Istencsászár
    Alonso :DDDD
    Fisco :DDDDDDD
  • Istencsászár
    Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek
  • Count Adyn
    Igazából a szabadedzés se jelent sokat, mjad az időmérő után lehet spekulálni:D
  • INeedspeed
    aki nem látta leszedheti az Endless Torrent oldalról fel van rakva 50 seeder
  • Gabor_(HSF)
    Ráadásul,ezektől az időktől,kb 2 mp-el lesznek gyorsabbak (egyesek)holnap,feltéve ha nem esik az eső...
    Ma csak az derült ki,ki milyen gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez,ebben viszont Massa és Alonso volt a jó,ők már az edzés elején megfutották a jó köröket,mig a többiek csak a vége felé tudtak felzárkozni....
  • Gabor_(HSF)
    Igen! egyik alapvető külömbség közöttünk,amit én látok,azt értem is
  • Istencsászár
    Ja hogy te így megállapítod:) nemszámít hogy 9 körös etapban a rönó nagyon jó, végülis 1 körön múlik majd a verseny...
  • Gabor_(HSF)
    Én nézek okostojás, nem olvasok...
    Az utolsó 10 percben már alig voltak a pályán és lehetett gyors köröket menni,főleg a pálya állapota is ekkor volt a legjobb..
    a nagyágyuk már csak 1-1 körre jöttek ki a végén.ráadásul mint írtam mindezt tök üres tankal tette,ettől eltekintve a picsába se voltak a rönók..
  • Istencsászár
    "Leghosszabb, 9 körös etapjának utolsó 5 körét Fisichella 1:28.357, 1:28.787, 1:28.515, 1:28.344 és 1:28.500 alatt tette meg, márpedig ilyen következetes teljesítményre egyik riválisa sem volt képes. Fernando Alonso saját 8 körös etapja során nem tudott tartósan 1:31 alá kerülni, Kimi Räikkönen körideje pedig egy szintén 9 körös etapban 1:28 és 1:31 között ingadozott."

Olvasol is amugy?:)
  • Gabor_(HSF)
    Érdekes? Nos én néztem a szabadedzést és semi még hasonlót se véltem felfedezni,az igaz hogy fisico a végén kijött üres tankal körözgetni(a pálya közepén ki is fogyott neki)De én semmilyen erőt nem láttam,hogy képviselne a rönö,ők sztem a mislen nélkül idén sehol sem lesznek....
  • edeleny
    A Renault a leggyorsabb.
    Érdekes meglátás.
    Egyenlöre tetszik.
    Ha igy maradna mindenképp formabonto lenne egymás ellen látni a két Ferrari pilotát.
  • Gabor_(HSF)
    Az tény..De ez már nem vonatkozik Kimi-re is....