182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Furcsa lesz az idei évtől számomra, világ elétemben utáltam a Ferrarit, de Kimi drukkerként most kénytelen leszek nekik szurkolni :) -
kössz a gyors választ
1percre rá
ez rekord:) -
MrTressy #45558 www.f1.com -
császtok
tudátok adni 1 f1es naptárt?
ahol levan írva hogy mikor(dátum)és helyi idő szerint mikor(óra,perc)
köszi -
Laceee #45556 igen, ilyen helyen mindig tanul az ember
-
idetévedtél a pokol kapujába?:D
-
Laceee #45554
-
Hát ha a Rönó sehol sincs Gabor_(HSF) szerint, márpedig kihez mérten sehol? A Ferrári vagy a McLaren akkor miért nem esett szü róla?:) ja nem lett leírva a neve konkrétan... de ott a szmájli a végén és Arch nemtudom hogy a képbe, amugyis tökmind meg kapcsolja ki és písz.
-
Sztem nem kéne vitázni gyerekek mindenki szurkol valakinek Én pl alonsónak
és engem nem zavar h schumi drukkerek vagytok mert ez "F1 Fórum" nem Fun Fórum -
"Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek" 1 kurva szó nemsett végig a Ferrariról, mellesleg Arch akivel mostanáben a legtöbbet vitázol nem is ferrari drukker... -
-
Na a hangulat oldás kedvéért felteszek pár Funny F1 Képet:D -
hát ha sötétben kéne versenyezniük se így oldanák meg...ez naon kaka ^^
-
A Nap vicce!!!!
-
Esti verseny elvileg lesz, de autókon nemlesz világítás. -
lol
nem is tudom ne is kerdezzetek.. gondolom valami montazs.. f1 off road
amugy vmi olyasmirol van szo hogy sotetben versenyezzenek -

IgaZ!!!!
-
Az a baj hogy ebben a topikban semmit sem lehet írni, még viccből sem mer mindeki mindekinek esik... ide sem ír azt 1szer csak befröcsög valamit a nay semmiből... azt hittem ezen már túlvagyunk, de ucstünik valakinek ez a hobbija....
Szabad topikot! hamár 15.e volt:) -
Ki szólt hozzád? az ok h 90%os Ferrari fanboy uralom van itt, de mit kell kötözködni, amikor te benne sem voltál a támában? majd ha én szólok hozzád ilyen módon akkor te is megteheted addig shát áp, hameg semmi mondani valód nincs a témával kapcsolatban akkor is shát áp, vagy mond. -
Nem tudom mi lett heidfeldel nem áll jól neki az a szakáll szó mi szó :D:D
-
edeleny #45540 Akkor bocsi,hogy félreértettelek. -
Gabor_(HSF) #45539 Ezt írtan én is,csak másképpen fogalmazva... -
edeleny #45538 De ha ebböl a gyors körböl indulunk ki,akkor nagyon szoros a 2. Kimitöl a 8. Rosbergig 4 tized van.
Vártam a hiradásokat,hogy most miután meg vannak jelölve a gumik,majd irják ki milyen keverékkel érte el a jobb idöt,valamit mennyire volt gyors a másikkal.
A meg tett körökböl mennyi volt az egyik,mennyi a másik keverék? -
edeleny #45537 Gábor,elméletileg te szerelö vagy,neked kellene a legjobban tudni,hogy egy gyors körrel az ég világon semmit nem lehet nyerni,még ha az a kör pole-t ér sem.
Igaz kilencel se.
Az fog nyerni vasárnap,aki legjobban alkalmazkodik az uj gumiszabályhoz,és mind a két keveréken megfelelöen gyors lesz,megfelelö ideig lesz fenn a keményebb,ezáltal lassabb gumi. -
Álljál már le a folytonos flame keltéseddel. Senki nem mondott ilyet. -
a keze h áll má :D:D: lool :D -
Fiscó súlyos:D
Eza obi van kenobi DC melett heidfeld?:D -
Ez se rossz páros:D
-
Alonso :DDDD
Fisco :DDDDDDD
-
Má mind1, meg lett állapítva hogy mindeki szar, Froza Ferrari meg miegyebek 
-
Igazából a szabadedzés se jelent sokat, mjad az időmérő után lehet spekulálni:D -
aki nem látta leszedheti az Endless Torrent oldalról fel van rakva 50 seeder -
Gabor_(HSF) #45528 Ráadásul,ezektől az időktől,kb 2 mp-el lesznek gyorsabbak (egyesek)holnap,feltéve ha nem esik az eső...
Ma csak az derült ki,ki milyen gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez,ebben viszont Massa és Alonso volt a jó,ők már az edzés elején megfutották a jó köröket,mig a többiek csak a vége felé tudtak felzárkozni.... -
Gabor_(HSF) #45527 Igen! egyik alapvető külömbség közöttünk,amit én látok,azt értem is -
Ja hogy te így megállapítod:) nemszámít hogy 9 körös etapban a rönó nagyon jó, végülis 1 körön múlik majd a verseny... -
Gabor_(HSF) #45525 Én nézek okostojás, nem olvasok...
Az utolsó 10 percben már alig voltak a pályán és lehetett gyors köröket menni,főleg a pálya állapota is ekkor volt a legjobb..
a nagyágyuk már csak 1-1 körre jöttek ki a végén.ráadásul mint írtam mindezt tök üres tankal tette,ettől eltekintve a picsába se voltak a rönók.. -
"Leghosszabb, 9 körös etapjának utolsó 5 körét Fisichella 1:28.357, 1:28.787, 1:28.515, 1:28.344 és 1:28.500 alatt tette meg, márpedig ilyen következetes teljesítményre egyik riválisa sem volt képes. Fernando Alonso saját 8 körös etapja során nem tudott tartósan 1:31 alá kerülni, Kimi Räikkönen körideje pedig egy szintén 9 körös etapban 1:28 és 1:31 között ingadozott."
Olvasol is amugy?:) -
Gabor_(HSF) #45523 Érdekes? Nos én néztem a szabadedzést és semi még hasonlót se véltem felfedezni,az igaz hogy fisico a végén kijött üres tankal körözgetni(a pálya közepén ki is fogyott neki)De én semmilyen erőt nem láttam,hogy képviselne a rönö,ők sztem a mislen nélkül idén sehol sem lesznek.... -
edeleny #45522 A Renault a leggyorsabb.
Érdekes meglátás.
Egyenlöre tetszik.
Ha igy maradna mindenképp formabonto lenne egymás ellen látni a két Ferrari pilotát. -
Gabor_(HSF) #45521 Az tény..De ez már nem vonatkozik Kimi-re is....