182279
  • INeedspeed
    Na nem tom mindenkinek meg van a saját véleménye én mindig is szerettem palikot ahogy kommentál nem tok mit rá mondani részben igazad van részben nem.
  • b-type
    Egy dolog azért mellette szól: el meri engedni magát.
  • b-type
    Pedig a humor igen messze van 'Palik Lacitól'.
    szvsz nyögvenyelős verítékszag a közvetítés, teli tévesztéssel.
    Nem közvetítés és nem tájékoztatás.
    Pláne hogy botrányosan leszólja, illetve dicséri a csapatokat, pilótákat.
    ..ha pedig téved (ahogy én észrevettem 90%-ban), esze ágában sincs kiigazítania magát, és megkövetni a 'leszakértett' versenyzőt/csapatot/szakembert...szal azokat akik megérdemelten vannak ott ahol.
    Magánemberként, illetve versenyzőként semmi baj vele (nekem), de közvetíteni siralmas.
    Győzikén is lehet kacarászni, bár én nem tudok...de attól még nem komikus illetve előadóművész.
  • edeleny
    Palikon max sirni lehet,mikor körökkel késöbb esik ki az akit az elött annak hitt.
    Többet tudok a futamrol itthon a TV elött mint ö a monitorok között.
  • pauly
    Jaja,Palik nélkül már nem is lenne jó :D
  • INeedspeed
    Egyetértek! Archangel nem tudom neked akkor mi a humor.....ha palikon nem lehet kacagni :D
  • kas123
    hajjajj ::D:D:D
  • dav1d
    rosszul fogalmaztam ő maga egy poén de pont ezért unalmasak a veresenyek nélküle..,
  • Punker
    de ő azt nem tudja :)

azt hiszi az emberek vele nevetnek, pedig rajta :)
  • INeedspeed
    Ne tudd meg.....szerintem nyilvános Bebaszás:D
  • passatgt
    pont ezért lehet rajt röhögni
  • G_ArchAngel #45755
    Palik és a humor még nem járt egy utcában...:)
  • dav1d
    amugy nem tartom jófejnek vagy valmi mert nem ért a dolgához és nem is a jujujuj idegesitő hanem amikor DADOG na az a kiakasztó!...szememben Palik a legjobb nem mintha ő sokkal többet értene magához a technikai részhez de tényleg van tapasztalata visszi a műsort és ért a komentátorkodáshoz melette a humoroa is 5ös
  • dav1d
    ugyanugy kiminek is szurkol csak őt nem ismeri úgy
  • Gabor_(HSF)
    Nem tüntek el ne aggódj...
    Várjuk meg a versenyt,ez egy igen furi időmérő volt,itt már a gumikkal is taktikáznak,nem csak a benyával..
    Sztem a mekinek van a legjobb taktikája a helyzetükhöz,én úgy látom ők kemény gumival kezdenek és sok benzinnel,nálam alonso abszolúlt favorit a versenyre...
    Ettől perze még nerhet Kimi is,de kellemes csalódást okozna,ha végre felnőne a feledathoz...
    És hogy mennyire is kell odafigyelni a szabadedzésekre,mint ahogy korábban is írtam 3 csapt és pilótái fognak uralkodni,legalább is kezdetben...Ferka BMW,Meki
  • kas123
    :DD:D:D: megértem őket =), ez 1 nagyon szép teljesítmény volt =). Remélem tudják tartani magukat majd a futamon is =)
  • Istencsászár
    :)), milesz ha holnap netán pontot szereznek
  • edeleny
    Állítólag az egész Aguri csapatot ugy kellett nyugtatni,hogy ne rendezzenek egyböl fiestát az idömérö után ugy örültek.
  • Firerock
    hát
    sztem még ebből az 1 időmérőből semmit nem lehet kiszűrni
    én bezzeg megmondtam.....+stb
    majd 2-3 verseny után
    nnekem ez a véleményem
    de a Super Agurinak én is Örülnék
  • allock #45747
    ok, kössz :D
  • Kit--Kat
    Ha már Satonál tartunk, nem tudom láttátokk-e boxba bejövet az időmérő végénél, majdnem megint karambolt okozottXD
  • INeedspeed
    3:30 Stúdió
  • kas123
    nézzük =)
  • ForzaInter
    4
  • allock #45742
    a futam 4kor vagy 5kor lesz?
  • Istencsászár
    Jól mondod, lehet fikázni őt, voltak idétlen húzásai ( kinek nem ), de jó pilóta, F1ben a helye mint egyedüli Japó, mert megérdemli.
  • Count Adyn
    Nem védi hanem bálványozza:D Mér kéne védeni?:O Attó hogy GYULA enniyre ajnározza ugyanugy utálni fogják akik utálják , sőt még jobban:D
  • dav1d
    szerintem aért mert sezmélyesen is ismeri a clio kupa miatt de legaább 1 ember élő adásban védi alonsot
  • Count Adyn
    Ők elvannak egymással:D a verseny mellékes.D
  • mflex #45737
    Csak néha az a baj velük, mintha nem is azt néznék,ami éppen történik..

Vagy éppen fázis kiesésük van?
  • desigo
    Remélhetőleg nemsokára hallhatjuk:)
  • Count Adyn
    Igazából 2 en együtt a jók, mikor Palik szivatja GYULA-t:D
  • INeedspeed
    Osztom a véleményt!Palik mindig úgy kommentálta az f1-et h valósággal élveztem de komolyan!
  • ForzaInter
    Énis így vagyok vele.
  • Dodo55
    Én szeretem Palikot, sokkal jobb azt hallgatni, hogy ordibál, mint Gyulának a hujujujujujj-át :D
  • ForzaInter
    :DDDDD Van benne vmi:P
  • Punker
    Sato tud jól is menni, lésd pl uccsó Jordan-es futama, aszem.
  • bardocz
    és ő mindig megússza:D:D:D:D
  • Monoton
    Satoooo lool

de csak azért 8dik mert mindenkit küt :D
  • Shenlong
    Még jó, hogy senkinek sem szurkol