182273
  • MrTressy
    na igen jó reggelt minden kocka fanatikusnak :)))
  • buldozer99
    nah vagyok!:D
  • dav1d
    azokank akik teljesképernyőben(mediapeyerben) szeretnék nézni az i-tvn az rtl klubot azoknak:click
  • Alien1024
    azon gondolkoztam hogy elmek le feküdni időméröig de nincs nagyon értelme vagy mégis tegnap is 3órát ha aludtam mert a délelötöt meg a délutánt csak nem alszom átD:
  • Istencsászár
    És mind a kettő, pedig Button jónéhány kört ment... de 2 mpt kapni az nagyon nagyon sok... az a kocsi ugy rossz ahogy van, nagy leégés lesz itt még nekik a mai qualon, igy még a 2. körbe se jutnak be.
  • Istencsászár
    Alonso mehetett volna jobb kört, első szektorban ő volt a leggyorsabb de a végét elrontotta vagy feltartották, nemláttam pontosan... majd kiderü, izgalmas lesz.
  • Alien1024
    hát érdekes lessz meg arra is kiváncsi vok hogy alnso nka mivan még a tarsajában.... mert ezért hamilton elsöre csak nem veri ell ha meg igen akkor az gáz:D. mindenesetre örülök hogy most kimi lett az elsö az edzésen
  • Snecie Smicie
    Honda helyében most csomagolnék össze és irány Brackley.
    Égés, hogy 1,5-öt ad nekik az Aguri..
  • Istencsászár
    Hát ez érdekes lesz, Ferka, Rönó, Meki, Bmw 1 mpn belül, ja igen a lesajnált Rönó mintha ott lenne a 2. helyen Fiscoval, de nem mondok semmit, mer biztos nem ugy van...

Mindkét Honda 2 mpt kapott, a Super Aguri sokkal gyorsabb náluk, szégyen, mármint számukra.
  • Istencsászár
    A cím:
    sop://broker.sopcast.com:3912/19959
  • Snecie Smicie
    sopcast.com -ról letöltve a klienst nézhető az edzés, már akinek nincs német rtl-e és nem vár 3-ig.
  • Istencsászár
    na megy az edzés, lehet nézni...
  • LeePí17
    ezt is kössz!
  • Kit--Kat
    Német RTL-en 3tól adják a sima edzést.
  • LeePí17
    nagyon köszönöm segítséged!
  • MrTressy
    www.i-tv.hu van rtl klub ott meg tudod nézni az idöméröt illetve magát a versenyt is
  • LeePí17
    sziasztok!
    tudtok mondani olyan oldalt ami élőben közvetíti a versenyt?
    online TV vagy hasonló..
    előre is thx!
  • DjDano
    elég 4:30-tól nézni... addig úgyis tömény unalom lesz
  • dav1d
    Forma 1 portál

Valamikor tavaly jött egy 5let hogy jó lenne üzemelni egy olyan oldalt amin vannak F1 cikkek , képek ,videok meg minden ami forma 1 (de késöbb lehet más autó sport is)
    nos elkészült a honlap (alapjai:joomla lásd:joomla.hu) és szereztem domaint
    az olal kinézetre valami ilyesmi lenne választható sablonokkal:
    www.f1.env.hu
    sajnos nem tudom hogy kik azok akik visszajeleztek hogy szivesen segitenek ezért az inulás elég nehéz lessz :S...
    az edigi tagok msnt hasznának igy a legjobb az lenne ha a jelentkezőkkel is msnen lehetne beszélni mivel az amugy is egy könnyen beszerezhető dolog és jobban összefogná a késöbbi társaságot is (alapbol is van a windowsban egy messenger) ha valakit érdekel akkor privátban jelezze köszi!

• buldozer99
    nah megyek 03:30 kor jövök:D
    addig is bye
  • passatgt
    bazz még 4 óra:)
  • Count Adyn
    Bleh inkább fentmaradok énis:D Tulságosan is várom mi lesz nemlehet igy aludni
  • LeGaS
    Hm. Talán le se kéne feküdnöm. Most ha elalszok nem tudok felkelni 4kor :(
  • Kit--Kat
    Jó lenne újból ott nyomni.
  • Punker
    nem 4?
  • buldozer99
    olyat én is szoktam:D de beálítottam a telefont.. órát stb...:D
  • passatgt
    én nem fekszek le, mert akkor nemtudok felkelni 3-kor:DÁlmomba kinyomom ébresztőt:)
  • Punker
    na nyomás szunyálni, 4-kor kezdődik :)
  • buldozer99
    nekem délután kell aludnom...:D holnap
    reggel verseny, 10-kor meg megyek meccsre,azt este 9-kor érek haza:S
  • Count Adyn
    Én lefekszek korán ma, kelek 13.00 kor holnap,megnézem felvételről aztán versenyig meg fentmaradok:D
  • buldozer99
    én is megyek kajálok:)
    azt 03:30 kor kelek...
    pia már bekészítve...:D
  • kirol
    Megyek is nemsokárra alszok egy kicsit addig.
  • buldozer99
    mindjárt kelni kell:D
    03:40 FORMA 1 - Stúdió időmérő előtt

04:00 Forma 1 - Időmérő edzés 2007
  • Istencsászár
    Újra F1-es autó száguld a régi Nürburgringen

1976 után újra meghódítják F1-es autóval a régi Nordschleifét, amikor Nick Heidfeld április 28-án, a BMW által rendezett emléknapon nekivág a 23 kilométeres körnek az idei F1.07 volánjánál. Az akciónak nem az lesz a célja, hogy Heidfeld megdöntse Niki Lauda 1975-ben elért, 6:58.6-os pole pozícióját, hanem az, hogy a BMW tisztelegjen a legendás pálya emléke előtt. "Ezzel a nappal szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóinknak a támogatásért" - mondta a BMW Sauber csapatfőnöke, Mario Theissen. - "Az F1-es autóval a Nordschleifén megtett néhány kör a BMW Motorsportnak szentelt nap fénypontja lesz. Nick bemutatója nem a rekordok felállításáról fog szólni, hanem arról, hogy tisztelettel adózzunk egy egyedülálló pálya emlékének - egy olyan pályáénak, amelynek története végérvényesen összefonódott a BMW Motorsport hagyományaival." A rendezvényen a BMW különféle sorozatokban induló gyári csapatainak versenyzői egy M5-ös Ring Taxival, egy WTCC-s BMW 320si-vel, valamint egy Z4 M kupéval fogják autóztatni a szerencsés utasokat.

Egy ujabb rekord nem semmi lenne, bár ez attól függ hány kört mehet és be e vállalják.
  • buldozer99
    jaja!
    FORZA;)
  • ForzaInter
    FORZA FERRARI!!!!!
  • Kit--Kat
    A legjobbakat sokszor utálják irigységből
  • Firerock
    nálam is u.e van
    csak én a McLarent útáltam
    és most Alonso után hajrá Mclaren
  • Firerock
    talátam olyat ami nyomtatható
    de azon nincs az óra,perc
  • Firerock
    de olyat tudnáéto kadni amit ki tudok nyomtatni és látszik rajta minden?