182273
  • BaziJoe
    A gumi jelzéseket tudja valaki????
  • Count Adyn
    Ja, + hiányzott már GYULA:DDDD
    Alonso 1:25,3 as idejénál visitott mint a disznó amit épp leszúrnak:D
  • bardocz
    ez van én is kitartok a mellett akinek szurkolok leszarom ki mit mond róla és ez így helyes
  • Count Adyn
    Na egy kis értékelés :
    a Ferrari brutálisan jó, a megbizhatóság lesz kérdéses, ld Massa,
    a Meki is nagyon ottvan, sőt a BMW meg a Renault is támadsái pozícióban.
    A SA-ra meg mernék fogadni hogy pontot szerez idén:D
    Verseny tipp:
    1. Kimi
    2. Alonso
    3. Hamilton
    4. Massa
    5. Kubica
    6. Fisichella
    7. Heidfeld
    8. Sato
  • INeedspeed
    Én kitartok lonzi mellett nem érdekel az Anti véleményetek rólla....
  • bardocz
    az nem érdekel anyira mindenki le szokott csapni a pályából egy kicsit és épp elég büntetés az amit kaphat érte +hogy szétcseszi a kocsit,egyszer volt idegesítő monte carloban amikor 2x is szándékosan levágta a pályát
  • edeleny
    Na,ez volt az amire vártam.
    Egy igazi fantasztikus idömérö,bár az már csak telhetetlenség a részemröl,hogy a végére még vártam egy kis tüzijátékot,egy nagy csattanoval,de tökéletes igy is.
    Az már önmagában jo volt,hogy a Q2-be nem lehetett bejutni másodpercen kivüli idövel,de hogy az elsö hat 0,1-en belül volt mind a két elö kvalifikácioba,az fantasztikus.
    Ha van is valamennyi elönye a Ferrarinak,az nem több egy-két tizednél.
    A Ferrari,McLarn,BMW,Renault pilotái közül bárki nyerhet holnap,(na jo massa,Kova azért annyira nem).
    Az ujjoncok üditö szinfoltok lettek,egyedül talán Kovalainen teljesitménye nagy csalodás.
    Az Agurihoz hozzá sem tudok szolni,ha ez a tavalyi Honda,akkor a gyári csapat jobban teszi,ha ök is elöveszik a tavaly lezsirozott autokat,és azzal mennek,ha meg nem,akkor kirugnám az összes mérnököt,és leigazolnám az Aguri gárdáját.
    Talán még a Williams teljesitménye csalodás egy kissé,a tegnapi nap,és a tesztek után,de ök is az a fajta csapat,akik hosszu távon tudnak konstans eredményt elérni.
    A Spaykeres Sutil teljesitménye figyelemre mélto még,az összes edzésen másodpercekkel volt gyorsabb mint a csapattársa,és alig maradt el az STR-töl,ami RB3 ide,RB3 oda,nagyon gyenge.
    Hogy aztán a biroság majd mit fog itélni az Aguri-STR ügyben számomra nem lehet kétséges,betü szerint szabályosak az autok,a két csapat joindulatán mulik elfogadja e,berni áthidalo javaslatát,hogy nem kapnak csapatpontokat,(mellesleg igy TV-s jogdijjakat sem)

Hogy mennyire szoros a dolog a három szektor leggyorsabbja :Alonso,Heidfeld,Kimi.
  • djfuge
    Most kérdem én,hová tünt az a sok ember aki leiirta Kimit.Én megmondtam már télen,Kimi a legjobb és a teszt soha nem számit.Most megmutatta mindenkinek hogy mekkora pilóta!:)
  • G_ArchAngel #45712
    a kanyarlevágásairól nem is szólva...
  • INeedspeed
    Mondta czollner is h új a gumija raikkonennek viszon alonsoék nem kaptak szal szerintem holnap ToTTi-t emlegetve kimi 3 cserén lesz, ha meg nem akkor fantasztikus időt ment!
  • bardocz
    alonso a nyalonzó meg csalonzó nevet azért kapta mert amikor kicsúszot a ferka volt a hibás amikor szétment alatta a kocsi nem akaja a csapata hogy vb legyen
  • INeedspeed
    alonso nem kap új gumit viszont tankolnak bőven
  • passatgt
    :)
  • INeedspeed
    érdemes megnézni h mennyit ül kimi a boxban valamit milyen gumit kap
  • edeleny
    1, F1
    2, 80-as évek zenéi.
    3, Gran Turismo,nálam annyira a T.D.U. nem jött be.
  • INeedspeed
    egész nap ez a sláger? már unom Massa megállt......ez van.
  • G_ArchAngel #45704
    Szegény Massa?
    Szeretnék feleolyan szegény lenni:)
  • Pepsi Twist
    Szegény Massa meg a többi aki leált...
  • RelakS
    Épp az ismétlést nézem. Trulli mit művelt?
  • Istencsászár
    Odamegy azt elkezd folytogatni:)) már rutinos benne.
  • Istencsászár
    Jah, a Kocka az Koca ezer éve, nem sértő szándék miatt... Alonsora meg gúnynevet rámondanak, mer mert nyerni, van különbség. Hívjátok Csalonzónak ha annyira szereti valaki becézgetni vagy mittomén, Sumi is Sumák, pedig rá is lehetne egyéb jelzőket, mint bárki másra...
  • G_ArchAngel #45699
    azért megnézném, mikor boxutcalátogatáson odakiabálsz neki, hogy "hi, Cube":)
  • desigo
    Csak amíg a Kocka nem bántó addig a többi igen...
  • G_ArchAngel #45697
    Kockát azok is Kockának hívják, akik kedvelik Kockát - azért mert az állkapcsa és homlokcsontja miatt Kocka...

ellenben Alonso tényleg nem lófejű, szerintem patkányarca van, bár ugye a patkány is hasznos állat, mert lehet rajta kísérletezni és nem védett:)
  • Istencsászár
    Lehet!
  • DjDano
    Az is egy vélemény. Egyébként Coulthard-ot lehet kockának nevezni? Ez Punker kedvenc szójárása...
  • passatgt
    www.i-tv.hu lehet nézni rtl klubbot
  • bcrics
    igen tudom de nincs most tv közelbe csak net,azért kérdem
  • G_ArchAngel #45692
    most kezdődik az RTL Klubon...
  • Matthewpamer
    alonso?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bcrics
    hell.nem tudjátok online nem lehet most megnézni a hajnali időmérőt,vagy marad a tv?
  • Kit--Kat
    Ezt 1x a Benettonosok is eljátszották 1995-ben Johnny Herbertel. Emlékeztek?:)
  • Kit--Kat
  • G_ArchAngel #45687
    főleg mert a lovak szép és kedves állatok - nem kellene sértegetni őket...
  • G_ArchAngel #45686
    kár hogy az idei McLarent 2006 tavaszán kezdték fejleszteni, amikor semmi köze nem volt hozzá Alonsonak, de tényleg sokat köszönhet neki a paragon teljes személyzete
  • INeedspeed
    Ey igy van teljes mértékben az a csoda h alonso tapasztalatának is köszönthetően eddig elég jó autót faragott a tavalyihoz képest a merci bár nem akarom elkiabálni várok 4 versenyt aztán eldől végleg
  • mflex #45684
    Bakker, szegény Massa. Hogy pont most kellett elromlania a Ferrarinak. És pont az övének.
    Nem hiszem el!

Sajnos szerintem ez nagyon sokszor fog előfordulni majd, mivel sem Massa sem Kimi(főleg ő), nem tudják megmondani, hogy hol kell meghúzni azt a bizonyos "csavart",de ez nem azt jelenti , hogy rossz pilóták lennének, sőt Kimi szerintem sokkal jobb mint Massa :-)

Ha nem rohad le alattuk az autó, Kimi és Massa is hozni fogja a pontokat, de ők nem Sumik akik tudják, mit kell szerelni a az autón, sajnos...

De ne legyen igazam
  • desigo
    MErt?
    Mit kell it lófejűzni?
  • DjDano
    Már megint kezded? NEked üldözési mániád van...
  • Pepsi Twist
    az vazze :D