182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezt akartam hallani:D -
Hogy a fenébe lett volna az a cél amikor pár után kiderült h közük sincs a Ferrarihoz..... -
j4n3k #45918 Azért bírom az alonzó búráját is, csak nem szeretem ha mindíg elengedik. -
dav1d #45917 hol van Fisichella Hamiltonhoz Alonsohoz képest? egy senki ... végig megy a pályán azt cső ha meg van valaki mögötte aki gorsabb elsírjamagát nem birja tartani! logikus is ha így volt -
Én csak azt nem értem a BMW mit baltázott el, Heidfeld a második volt sokáig. Mindenesetre a 4. hely is szép, ha Kubica nem rohad le mindketten a rönó előtt végeznek. -
"Alonso ennyivel volt gyorsabb a végén, lehet végig taktikázott és nem is erőltette a dolgot mer minek"
én eddig aszittem h itt a futamgyőzelem a cél, de lehet h tévedtem -
j4n3k #45914 Mindegy, a lényeg hogy kimi nyert, ha alonsó meg a kocsi jó lett volna akkor ő nyert volna. VOLNA. -
Mivel ő volt aki a Vb címér ment, nem is Fiscot nyomták volna:))), azér hülyeségeket ne képzeljünk a dolgok mögé... minden csapatnál az van hátul akit arra utasítanak, nagyon kevés eset van amikor egymásnak engedik őket... most a Ferrari, Rönó, McLaren trióról beszélünk. De mondom itt nemvolt sorrend, Alonso ennyivel volt gyorsabb a végén, lehet végig taktikázott és nem is erőltette a dolgot mer minek, beállít egy tempóra, azt a végén kicsit odalépett... én igy láttam, ha Hamilton annyira ment volna az utolsó etapban akkor nem kapott volna 7 mpt, ha annyira tudta volna tartani akkor ott lett volna mögötte 1-2 mpre ahogy Alo előtte végig ezt csinálta...
Hamilton nagyon jó, de mégsiscsak egy 2szeres vb a csapattársa, aki jóval tapasztaltabb és kifinomultabb, és nemkell arra számítani hogy Hamilton szénné alázza majd, főleg nem az első futamán... -
j4n3k #45912 tavaly is alonzót mindíg elengedte a fiszikella, mikor sumi volt az első. Így alonzó csak 2 pontal maradt el tőle mindíg. -
j4n3k #45910 de miért kell egyenlő bánásmód, kb ugyanannyit tankoltak mind a 2 mekibe, hamilton jött ki előbb, alonsó később, akkor hamiltonnak kellett volna megintk ijönnie. -
dav1d #45909 2005 canada? -
ennyi:) -
mi ez a hangnem kérem szépen? -
j4n3k #45907 De az már köztudott, és a rönónál is az volt hogy alonso-t mindeig el kellett engedni a csapattársának. Ne magyarázzad hogy ez meg az, hanem el lett engedve, ennyi. -
dav1d #45906 jol van hülyegyerek meglátjuk mit hoz az év nem mindig lessz heidfeld aki leszoritja alonsot a rajtnál -
Logika épphogy van benne, elsőre Hamiltont hozzák ki, és Alo marad bent, másodikra Alot hozzák ki és Hamilton marad bent... ez mi ha logikus:), ugymond egyenlő bánásód. -
aruló:D -
Kössy h besegitettél megértetni.... -
de hol a logika abba h elöször alfi jött ki elöbb, most meg hamilton vagy 2 körrel? me én nem látok benne sokat, de persze bennevolt a feltartás is ez egyértelmű, na mind1 végülis értelmetlen ilyenen vitázni majd a következő versenyen meglátjuk h mi lesz, de hamilton elég jól ment, le a kalappal elötte -
Eldöntöttem a konstuktőrők versenyében a McLarennek fogok szurkolni, a McLaren igencsak megérdemelne már egy konstruktőri címet. Az egyéni meg legyen Kimié :) -
-.- -
Bazeg, Hamiltont feltartották és Alonso a nyakára esett fél mpn belülre, és mivel első cserére Alo jött ki előbb most Hamilton jött, Alo ment egy gyors kört, Hamiltont szenvedett 1 kört a gumikkal és ez ép elég volt arra hogy megelőzze... ha a feltartás nem lett volna, akkor lehetett volna csata, de sztem akkor is megelőzte volna a boxba mer nagy különbséget hozott ki, utána meg gyorsabb köröket ment végig... Hamilton nagyon gyors, de mégis csak első versenye, erős páros, még lesz rá alkalma hogy Alonsoval versengjen... mondom itt az egész a feltartáson múlott vagy nem múlott, ki tudja h milett volna ha az nincs, de ott a ha... -
hát a közvetítés az tényleg siralmas volt, főleg a vége, azthittem h a befutót sem mutatják, vicc volt az egész... -
de az előbb te nem ezt mondtad h akármi lehet még hanem azt h "hát a ferkát soha nem fogják meg" -
Én azt mondom Hamilton semmiképpen nem végezhetett Alonso előtt, ez így volt levajazva...
Amugy láttunk egy átlagos versenyt, minősíthetetlen ausztrál rendezéssel (tv közvetítésre gondolok). Kimi fantasztikusan ment, Massa is kihozta a maximumot magából és a kocsiból. Összességében remek hétvége volt. -
ok majd emlékezem:D te meg most emlékezz arra h kiminek 1 másodperccel jobb volt a leggyorsabb köre mint alfinak:D de majd meglássuk mi lesz végülis nagyon az elején vunk még, akármi lehet még... -
"hát a ferkát soha nem fogják meg" Ezt megtudom neked cáfolni Majd alonso és a motivációja és a technikai tapasztalatai megmutatja kiminek,hogy kell felépiteni egy versenyautót tetszés szerint ami mindennél jobb, majd emlékezz a #45894 re! -
hát a ferkát soha nem fogják meg, de sztem ezen a versenyen simán meglett volna neki a 2. hely, szal az kicsit érdekes h az első boxkiálásnál ő jön ki késöbb, majd a 2.nál ő jön ki elöbb, szted annyival többet fogyasztott az autója, vagy csak nem akarták megszégyeníteni alfit? mert azért én nagyot szakadtam volna ha a kis újonc srác letolta volna, és volt is rá esély;) a rajt meg nagyon szép volt:DDDD -
1 versenyen volt hamilton eddig, lenyomja alonsot? Mit ittatok baszki!? miért nem mondod azt h világ bajnok lesz idén Hamilton? -
nah, már megint kezdődik? -
Tuggyátok ki volt a jó? Sumáher 

-
szvsz hamilton simán lenyomja bármikor alfonzót-.- -
Persze.....persze
Alonso Nem PRO? akkor kimi megannyira se
-
Monoton #45887 tudod hogyvan az ha egy ember nem tudja elviselni ha nem a kedvenc pilotája a PRO ::DDDDDDDD -
Sajnos elfelejtetted h Csalfonzo tehetseges es szerencsen is mullott de mi innen kivulrol semmit sem tudunk lehet latta denis h a 2-3 helyezes biztos es ezert beszolt lonzinak h menjen elore h tanuljon vagy vami meg ha ez nem is igaz amit most felteteleztem kivulrol mi semmit sem tudunk de tuti h ez nem "Csalfonzo" tehetseget mutatta meg marmint a mai nap hanem azt h igenis kitudta hozni a k*bszott mercibol a maxot! Mellekesen alonso miert csalfonzo 2004es monakoi incidense miatt? Mi van ha massa kovetkezo futamon kiloki alonsot akkor mi lesz a neve KAMASSA (kamikaze) -
hát én akkor cobra 11-et nézek, de láttam reggel -
MrTressy #45884 Amúgy aki lemaradt az ismétlésröl még mindig megnézheti a sportklubon este 7töl mert ott is megismétlik. -
jolvan, most láttam...tárgytalan -
a wurz vs coulthardról van vmi video? nem láttam teljesen -
Monoton #45881 ez a czollner akkora egy
hogy azt már tanitani kellene