182273
  • knightbali
    http://brain.plk.hu/?BronzIsten
  • Count Adyn
  • Kit--Kat
    De végig kisértem az utóbbi 10évet 1eneseben, szóval tartaom amit mondtam.
  • bardocz
    Wurz-nak hogyhogy "egyben" maradt a kocsija ütközés után?mertDC-jé széthullott darabokra de hogy még a tükör se tört le Wurz kocsijáról :D
  • bardocz
    hu több mint 100 nem olvasott hsz...:D
    ez a napom nem is indulhatott volna jobban úgy érzem :D
  • Count Adyn
    Briós:D
    Halottátok mien poént tolt?:D
    Fisi meg Kova jól kijönnek egymással, de házasságról még szó sincs, főleg hogy Ausztráliában nem is engedi meg ezt a törvény:DDD
    Indexen meg fikázank akit csak érnek, hozzá kell szokni:D
  • a.carkey
    Más ...

• MaSzKa
    látom páran felkeltek hajnalba
  • a.carkey
    Ilyen cikk: "... Kimit azonban nem nagyon érdekelte a német mondandója.
    - Schumacher volt a vonal végén, de nem értettem semmit a mondandójából, mert rossz volt a vonal – nyilatkozta a finn, akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erőket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher."

"akin látszott, hogy nem is mozgósít meg nagy erőket annak érdekében, hogy kiderítse, miket mondott neki Schumacher".

Nos, én azt láttam, hogy a hangzavarban - aki volt már díjátadón, az tudja mi van ott lenn - és kb. 7 mp-el a TÉVÉS EREDMÉNYHÍRDETÉS, DÍJÁTADÁS ELŐTT nem feltétlenül az a cél, hogy egy szar mobilon, Svájcból, Ausztráliába valaki éppen mit próbál vki tudtára adni, hanem, hogy odaérjen a díjátadásra, mert különben megbüntetik. Szerintem annyit tudott meg Todtól, hogy Schumi az, de hogy éppen mit akart, azt ekkora hangzavarban nem vehette ki. Gondolom nem azt adta a tudtára Schumi, hogy Te köcsög geci, hogy mertél nyerni az autómmal.

Jelezte is Todtnak Kimi, hogy nem érti és már ment is a dobogóra, mert kellett neki ...

Az már az újságírók pofátlansága, hogy ahol tudnak belérúgnak, és minősítik a cselekedetét, akár igaz, akár nem. (Ls index cikkei, ill. a tesztszezon közbeni állásfoglalások, hogy Massa milyen gyors, meg hasonlók ...)

Szvsz egyszerűen bassza a csőrüket, hogy Kimi nem hozza az antiformáját, és ez nekik szar, mert tutira ellene fogadtak a fogadóirodákban, méghozzá Massára ... :)

Demonizálják, és ha lehet, csak rosszat írnak róla.
  • MaSzKa
    lehet hogy a vodafone miatt volt szar a vonal
  • Count Adyn
    Na megnézem még1x
  • Istencsászár
    #45867... Kimi nem Massa, aki elfolyt volna ha Sumi felhívja:)))

Amugy életbén eddig is mosolygott, csak te nem nézegetted a Mekis dolgokat, hülyeséget ne beszélj már...
  • Kit--Kat
    JA te mert tudod, hogy szart rá...

Amúgy életében nem mosolygott Kimi ennyit, szal kezdik felolvasztani az olaszok a jégembert.
  • mflex #45867
    Räikkönent nem érdekelte Schumacher gratulációja,ha ez igaz, akkor egy
  • dav1d
    én is sajnálom hogy a rajtnál beragadt Alonso heidfeld miatt különben esélye se lett volna elmenni melette (nem volt gyorsabb semmivel).viszont az tény h szép teljesitmény volt Lewistől első versenyén
  • Istencsászár
    Sumi hívta, de Kimi szart rá egy „Túl rossz volt a vonal”-al elintézte a dolgot:))
  • MaSzKa
    tényleg ki hívhatta raikönnen-t
    rá akartam fogadni a tippmixen csak lusta voltam elmenni a postára
  • MaSzKa
    BMW 4. hely javulunk:-)
    azt hittem má hogy szájba kell rúgnom mario tyssen-t
  • gabber_saviola

• kirol
    Én csak azt sajnálom, hogy ennek a rohadt mákos Csalfonfónak már megint szerencséje volt, és megelőzte Hamiltont.

Persze legjobban azt, hogy nem tudtuk meg, hogy milyen lett volna a Massa - Kimi küzdelem.
  • Istencsászár
    És kár beszólogatni, tudod hogy soha nem fogok egy Ferrarisnak sem szurkolni, mégha Kimi is az, persze ő nyerjen inkább, ha már a Meki nem, de ennyi, semmi több.
  • Count Adyn
    Mérget énse, de őket kell legyőzni ha valaki VB akar lenni, és jelenleg előnyben vannak technikát tekintve. Azt meg tavaly láttuk évközbe mien fejlődést tudnak produkálni. Hamilton rajtja az embertelen jó megoldás volt, 2. kiállásnál meg pechje volt, ez van:)
    A kommentátrok magukhoz képest jók voltak:D
    Mondjuk azt nem vágták le hogy 29 körrel a vége előtt Massát 12 secig tankolják, ezért 1 kiálláson van:D
  • INeedspeed
    Én még nem innék erre mérget(Hogy a ferrari bajnok csapat lesz idén)
  • Istencsászár
    Teljesen mind1 ki nyert, amugymeg azok álltak fel a dobogóra akiknek kellett, csak 57 körön keresztül semmi de semmi nem történt köztük ( mögöttük sem ), neked lehet ez izgalmas, de az nemitt kezdődik.

Igen bekerült, kicsi különbség volt köztük kiállás előtt, és Hamilton feltartották, Alo 1 körrel tovább volt kint és ez pont elég volt hogy megelőzze, mákos kis köcsög természetesen, mer ha ezek nem történnek, akkor lehet erőből kellett volna elmennie, de nemígy történt.
  • Count Adyn
    Jut eszembe ING reklám a futamok közbe voda helyett:D
  • gordon 24
    Nem tudok róla.. Mivel a Vodafone elpártolt a Ferraritól (megjegyzem kár volt az idei bajnok csapatól) Azóta nincs más sponzoruk.
  • Shiwo
    de úgy volt ,hogy az lesz majd szponzor, nem ?
  • gordon 24
    A Ferrarinak a sponzora sosem volt a Coca cola. Az a Marbolonak a logója. De mivel tiltott a dohányreklám ezért van csak a "vonalkod" Olyan futamon ahol lehet a cigit reklámozni (asszem ilyen 1-2 van már) Ott rajta lesz a felirat is.
  • Shiwo
    biztos már kérdezték, de az utolsó 4 oldalt visszanézve nem láttam, szal felteszem kérdésemet...a ferrarin meg Kimi ruciján mi az a sok csík ? vagy újabban a vonalkód a fő szponzoruk ? :) mi van a coca colával ?
  • CattiBrie
    Köszönöm!

Megvan: Google Map :)

Bye!
    Catti
  • a.carkey
    Azért az index is elmehet a francba! Szinte kárörvendtek azon a tesztek során, ha Massa elverte Kimit, most meg "tárgyilagosak".
  • a.carkey
    [URL=http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070318062637.shtml]Ez viszont jó hír! "David as we know is a gentleman"[/URL]
  • G_ArchAngel #45848
    én, de pont faterral bort fejtettünk a pincében és nem volt stabil a térerő:)
  • a.carkey
    [URL=http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070318091100.shtml]It was Michael (Schumacher)," Raikkonen confirmed in Australia, "but the line was not very good, so I could not understand."[/URL]

LOL! :) Szegény Schumi. Ő jót akar, ez meg még nagydobra is veri, hogy nem értette ... :)
  • Firerock
    Mrs. Kimi?:)
  • a.carkey
    Majd belejön. Prost, Hakkinen, az újak közül Coulthard, Frentzen sem volt az az ünneplő fenomén. Schumi, néha Alonso is sokszor rájátszott: ugrált, integetett a himnuszok alatt, stb. Kimi nem. Ő áll, mint egy fasz, és max. iszik a pezsgőből, minimálisan vezeti le a feszültségét ugrándozással. Nem mutogatja, hogy 1-2-3-4 ... Ahogy elnéztem befutáskor örült, aztán lehiggadt, és felváltotta az örömöt egy Monaco tipusú ünneplés. Mellesleg, attól még, hogy divat, nem feltétlenül jó, ha valaki a sajtótájékoztató alatt ragad a pezsgőtől, mint egy állat. Ő inkább megissza. Végül is a pia arra jó, hogy igyák, nem arra való, hogy locsolják ... :) Már babérkoszorút ill. koszorút sem osztogatnak a F1-ben, pedig anno az is divat volt. (Máshol még igen.)

Amúgy ki hívhatta Kimit az ünneplés előtt?
  • peacyg
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nem tudjátok véletlenül, mi volt a forma 1 közvetítések előtt szóló zene, amíg a magyar tévé közvetítette a futamokat?
  • INeedspeed
    Sot meglepodtem mikor alonso olyan jo kepu volt!nem szokasa megveregetni a vallat senkinek es kezet fogni sem szokasa na de szerintem megvaltozott egyenileg:D
  • INeedspeed
    Lonzi is gratulalt
  • G_ArchAngel #45841
    persze kétszínű barátom - ha Alonso nyer, akkor most olvashatnánk a kommentedet egy mesteri, mindenen túlmutató versenyzésről...

engem az érdekelne, hogy Hamilton miért lett látványosan lassabb, mikor Ron az apjával beszélgetett a futam végén és nem láttam az öreg Hamiltont mosolyogni... - valószínűleg Ő is érezte, hogy porszem került a gépezetbe...
    mindenesetre respect Hamiltonnak, nagyot ment és nem utolsósorban Ő legalább gratulált Kiminek a futam után...