182279
  • Firerock
    Mrs. Kimi?:)
  • a.carkey
    Majd belejön. Prost, Hakkinen, az újak közül Coulthard, Frentzen sem volt az az ünneplő fenomén. Schumi, néha Alonso is sokszor rájátszott: ugrált, integetett a himnuszok alatt, stb. Kimi nem. Ő áll, mint egy fasz, és max. iszik a pezsgőből, minimálisan vezeti le a feszültségét ugrándozással. Nem mutogatja, hogy 1-2-3-4 ... Ahogy elnéztem befutáskor örült, aztán lehiggadt, és felváltotta az örömöt egy Monaco tipusú ünneplés. Mellesleg, attól még, hogy divat, nem feltétlenül jó, ha valaki a sajtótájékoztató alatt ragad a pezsgőtől, mint egy állat. Ő inkább megissza. Végül is a pia arra jó, hogy igyák, nem arra való, hogy locsolják ... :) Már babérkoszorút ill. koszorút sem osztogatnak a F1-ben, pedig anno az is divat volt. (Máshol még igen.)

Amúgy ki hívhatta Kimit az ünneplés előtt?
  • peacyg
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nem tudjátok véletlenül, mi volt a forma 1 közvetítések előtt szóló zene, amíg a magyar tévé közvetítette a futamokat?
  • INeedspeed
    Sot meglepodtem mikor alonso olyan jo kepu volt!nem szokasa megveregetni a vallat senkinek es kezet fogni sem szokasa na de szerintem megvaltozott egyenileg:D
  • INeedspeed
    Lonzi is gratulalt
  • G_ArchAngel #45841
    persze kétszínű barátom - ha Alonso nyer, akkor most olvashatnánk a kommentedet egy mesteri, mindenen túlmutató versenyzésről...

engem az érdekelne, hogy Hamilton miért lett látványosan lassabb, mikor Ron az apjával beszélgetett a futam végén és nem láttam az öreg Hamiltont mosolyogni... - valószínűleg Ő is érezte, hogy porszem került a gépezetbe...
    mindenesetre respect Hamiltonnak, nagyot ment és nem utolsósorban Ő legalább gratulált Kiminek a futam után...
  • G_ArchAngel #45840
    Melbourne, Albert-park
  • G_ArchAngel #45839
    ivott, majd Jean Todtot is megakarta itatni...
  • CattiBrie
    Valaki elmesélné, hogy azonbelül hogy Ausztrália melyik városban van a forma 1 pálya? :)
    Köszi
  • Firerock
    császtok
    végignéztem reggel
    de a pódiumra már nemvolt lelkierőm:)
    el tudn-átok mondani hogy mit csinált kimi??
  • Csabesz6
    felkeltem hogy megnézzem...lefeküttem a kanapéba, tv bekapcs aztán ugy a 2-3. kör után szépen elaludtamaztan 15 körrel a vége elött felkeltem aztán megint visszaaluttam....de rémlik hogy kimi nyert-_-
  • Kit--Kat
    Azért nem tetszett, mert messze volt a Ferrari?:D
  • ÁjjLe BoBBi
    good race!
    kockafej felébresztett az öngyilkosmerénylő manőverével.
  • INeedspeed
    No COMMENT az a kerdes mikor torik meg a jeg a merci es ferka kozt mikor no fel a merci a ferkahoz?
  • GregSB
    Visszafogott ember... valahol elő van írva hogy a jó F1-es pilótának bohócnak is kell lennie?
  • buldozer99
    Nah én megyek aludni,mindjárt megyek meccsre!:D
  • edeleny
    Hamilton ugy beszél mint Sumi.
  • GregSB
    Tök jók vagytok, hónapokon át itt spameltetek hogy jajj kezdődjön már, aztán most meg ez a világ legsz@rabb versenye :DDD
  • Count Adyn
    Majd megszokja a dobogó tetjét lazább lesz:D Biztos szédült olyan magasan, gyorsan inni kelett rá
  • buldozer99
    Alfonzónak mivel nyirták meg a szemöldökét??:O
    szövényvágóval?
  • buldozer99
    Jó ez!
  • buldozer99
    nem kell nézni...ennyi
  • Istencsászár
    De a másik kettőre is vonatkozik bár egy másodpercig próbálta Alonso, de hiába.
  • Istencsászár
    Az hát... tekarodjon a pódiumról minek veszi a fel a pezsgőt? Bezzeg Motogpbe egymást dobálják a dobogósok mer ünneplelnek de itt... F1 bazeg... szégyen.
  • desigo
    Kiminek ez az ünneplése szánalom...
  • Count Adyn
    Azért Coulthard csinálta a show-t meg Kova:))
    Meg Rosberg kamikáze előzése:D
  • Istencsászár
    Ez dög unalom volt megint, 1-2 kivételtől... F1 az F1 csodák nincsenek... Grat az első 3nak hozták a papír formát... Ha igazi verseny kell ott a Motogp, Wtcc... F1 R.I.P.
  • Count Adyn
    Cg Kimi
    Szép volt Lewis
    Alonso felkötheti a gatyát a jövőben, Hamilton nagyon jó:D
  • desigo
    Unalmas egy verseny volt:(
    gart Kimi,Ali,Hami
  • buldozer99
    ez durva volt:S
  • Punker
    szép ugratás :)
  • desigo
    Coulthard:(((((((((((((
  • Punker
    kimi tényleg képtelen spórolni a köv futamra......
  • Punker
    ron 1 f@sz :)
  • GregSB
    Kova driftelni akart? :PP
  • Punker
    azért Massa már pontszerző.....
  • Punker
    mi lett a BMW-vel? :(
  • j4n3k
    ja, a kis félvér nem rossz.
  • Punker
    a feka kölök nem is rossz :)