182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
én sem értek hozzá, de ezzel azt bizonygatod, hogy te vagy itt az egyetlen, aki tud mindent a forma 1-ről:) -
dav1d #45959 meg 10szer annyit más is csak ők nincsenek az élen nem vbk nem őket kell utálni -
rontja* -
Mindenki alonso ellen van Szervezzek egy Anti kimi-s tabort! mert mar rontya a szememet h annyit lepanaszoljatok! 
-
Ha olyan nagy a szatok csinaljatok meg azt amit o csinalt 2 ev alatt! -
hát csinált már pár iszonyat bunkó dolgot feleselegesen -
dav1d #45954 még jó hogy ezt nem ten döntöd el... 2x világbajnok -
Te szerintem nem ertessz a Forma 1 hez mar BOCCS! -
G_ArchAngel #45952 mégegy ilyen idióta spanyol nem jut eszembe, de más sportból sem... -
Dodo55 #45951 Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét...
Ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Alonsot, hanem azért, mert szerintem ez így van.
Ilyenek a spanyolok, túl indulatosak, nem valók a Forma1-be. Szerintem. -
Király volt a futam!!Bravo Raikonnen!!!!! -

-
Büszke a Hamilton apuka -
2 év alatt 1szer hibázott, de jó felemlegetni ha mást nemis lehet, de mivel szmájli van a végén nem veszem ugy h komolyan írtad :P -
G_ArchAngel #45946 logikus, mert Dennis átvette Biatore taktikáját: Alonso-t minnél több ponthoz kell juttatni, mert egyszer-egyszer a Ferrari is hibázhat egy nagyobbat és akkor hozhatnak rajta...
Tudja jól Ron, hogy Alonsonak ez a kivárásos versenyzés jobban megy, ha nyomás van rajta, akkor az olyan szűk pályák, mint Albert-park veszélyesek az idegeire, főleg egy "lassabb csapattárs" mögött:))) -
nem tudom,ebben valószínüleg igazad van,én csak mint nézői szempontot nézem,s nem teszik a dolog.
Esetleg csinálhattták volna,hogy megnézik az első 2-3 futamot ki a jobb,s őt támogatják,mint ahogy anno állítólag még a Ferrari is csinálta.
De amúgy jogos igazad van,valószínüleg csapatfőnökként én is a világbajnokot támogatnám,persze ha látnám,hogy a másik pilóta mennyire jó....tudja a fene.
Valszeg azért morgok,mert Hamilton szimpatikus nekem,Alonso meg nem :) -
Nyílván Hamilton nem örült,hogy a csapat "megcserélte " őt Alonsoval.
Utána szinte biztosra veszem,hogy a csapatvezetés közölte velük,hogy ne csatázzanak,ami valahol logikus is,nehogy ki essenek.
Akkor mi értelme lett volna nyomnia a végén a gázt? Szépen bekörözött 3. helyen,ezért lett a különbség szvsz. -
Ha te lennél ott a csapatfőnök vajon kit segítenél?
Egy világbajnokot vagy egy újoncot? -
" mivel első cserére Alo jött ki előbb most Hamilton jött"
nem tudom ezen neked nem tünik fel a logikai bukfenc. Ha késöbb jön ki valaki,az tovább is tud kinnt maradni... számomra egyértelmű volt,hogy Alonso-t akarják második helyre hozni.
Ez nekem nagyon nem tetszik,mert Hamilton nagyon szipmatikus,de ha nem fogják hagyni,hogy megverje Alonso-t..... -
Ezt már láttam tavaly is láthatni milyen könnyüek egy pilótának a látási viszonyai szal......kéne 1 hét mig megszoknám :D -
Itt uvolt rendesen ;))
http://www.youtube.com/watch?v=UNLKb4r091w -
Ez nagyon komoly:D -
Most olyan mintha a Renault meg a Mclaren kicserélte volna tavaly év végi autóját:D
Mármint egymás közt. -
Tavalyhoz képest mindenképpen -
lol, ez neked szárnyalás?:) -
Kicsi OFF:
Alonso sisak kamera -
A McLaren is Michelines volt, most mégis szárnyalnak... -
Ja te aztán annyira tudod. Mindenkinek új ez a gumi. -
fb2 #45932 Honda and Renault legalabb 1 masodpercel gyorsabbak lennenek (az Albert Parkban) ha: a Michelin gumikak hasznalnak. Mikor Honda Michelin re valltott ha jol emlekszem 2003 ban, egybol lefaragott 1 masodpercet a Valencia idobol. Most mindket csapat szenvedni fog a kalapszarBridgestone miatt. -
Dodo55 #45931 Kár hogy nem magyar a felvétel, Palik mekkorákat üvölthetett már :D
Nem biztos, hogy ő volt akkor, már nem emlékszem, de ha ő volt, akkor biztos le kellett halkítani a TV-t :D -
Meg alonsoval sincs roszban csak a sajtó nincs miből egyen soha azt kitalál pár dolgot! -
Kimi megérdemelné már a VB-címet, pokoli gyors.
Amúgy a formula.hu-n volt 1-2 kép még a tesztekről. Nincsenek ők rosszban Schumival. -
arról h fisico elengedte sokszor alonsot Barichello es Massa is mindig elengedte schumit ahol lehetett erről van szó -
most kiről volt szó? -
Mer massa nem ezt tette Ó haggyá má eeee -
Briós :D -
j4n3k #45924 itt miért nem előzte meg fiszikella alonsót, volt rá lehetősége. Istencsászár szerinted ki tartotta fel? -
j4n3k #45923 Jaja, nekem csak úgy eszembejutott :) -
dav1d #45922 erre emlékszem 2004 hockenheim Alonsonak szarakodott a motorja amikor buton megelőzte látványosan belasult és körönkén kpot 1-2 mpt -
j4n3k #45921 ez mekkora harc volt :) De már a honda sehol se van.