182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #45966 mi van? Szted nem egyértelmű, hogy aki előbb jön ki, annak a következő kiállásnál is előbb kell jönni, mivel hamarabb fogy ki az üzemanyaga... Hacsak nem direkt kevesebbet kapott Hamilton az első tankolásnál mint Alonso, épp ezért.
Talán nem kéne mást hozzánemértőnek nevezni, hanem gondolkozni és érvelni -
Na hát ezelőtt is büszke lehet magára amit csinált. -
pl.? -
Erről beszélek! A többség csak a negativumokat látja! -
dav1d #45962 "Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét..."
amíg az ilyen megmozdulása vannak többségben adig beton helye van a formula 1ben
click -
Nem azt bizonygatom de ha mar ir valaki akkor baromsagot ne mondjon! -
én sem értek hozzá, de ezzel azt bizonygatod, hogy te vagy itt az egyetlen, aki tud mindent a forma 1-ről:) -
dav1d #45959 meg 10szer annyit más is csak ők nincsenek az élen nem vbk nem őket kell utálni -
rontja* -
Mindenki alonso ellen van Szervezzek egy Anti kimi-s tabort! mert mar rontya a szememet h annyit lepanaszoljatok! 
-
Ha olyan nagy a szatok csinaljatok meg azt amit o csinalt 2 ev alatt! -
hát csinált már pár iszonyat bunkó dolgot feleselegesen -
dav1d #45954 még jó hogy ezt nem ten döntöd el... 2x világbajnok -
Te szerintem nem ertessz a Forma 1 hez mar BOCCS! -
G_ArchAngel #45952 mégegy ilyen idióta spanyol nem jut eszembe, de más sportból sem... -
Dodo55 #45951 Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét...
Ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Alonsot, hanem azért, mert szerintem ez így van.
Ilyenek a spanyolok, túl indulatosak, nem valók a Forma1-be. Szerintem. -
Király volt a futam!!Bravo Raikonnen!!!!! -

-
Büszke a Hamilton apuka -
2 év alatt 1szer hibázott, de jó felemlegetni ha mást nemis lehet, de mivel szmájli van a végén nem veszem ugy h komolyan írtad :P -
G_ArchAngel #45946 logikus, mert Dennis átvette Biatore taktikáját: Alonso-t minnél több ponthoz kell juttatni, mert egyszer-egyszer a Ferrari is hibázhat egy nagyobbat és akkor hozhatnak rajta...
Tudja jól Ron, hogy Alonsonak ez a kivárásos versenyzés jobban megy, ha nyomás van rajta, akkor az olyan szűk pályák, mint Albert-park veszélyesek az idegeire, főleg egy "lassabb csapattárs" mögött:))) -
nem tudom,ebben valószínüleg igazad van,én csak mint nézői szempontot nézem,s nem teszik a dolog.
Esetleg csinálhattták volna,hogy megnézik az első 2-3 futamot ki a jobb,s őt támogatják,mint ahogy anno állítólag még a Ferrari is csinálta.
De amúgy jogos igazad van,valószínüleg csapatfőnökként én is a világbajnokot támogatnám,persze ha látnám,hogy a másik pilóta mennyire jó....tudja a fene.
Valszeg azért morgok,mert Hamilton szimpatikus nekem,Alonso meg nem :) -
Nyílván Hamilton nem örült,hogy a csapat "megcserélte " őt Alonsoval.
Utána szinte biztosra veszem,hogy a csapatvezetés közölte velük,hogy ne csatázzanak,ami valahol logikus is,nehogy ki essenek.
Akkor mi értelme lett volna nyomnia a végén a gázt? Szépen bekörözött 3. helyen,ezért lett a különbség szvsz. -
Ha te lennél ott a csapatfőnök vajon kit segítenél?
Egy világbajnokot vagy egy újoncot? -
" mivel első cserére Alo jött ki előbb most Hamilton jött"
nem tudom ezen neked nem tünik fel a logikai bukfenc. Ha késöbb jön ki valaki,az tovább is tud kinnt maradni... számomra egyértelmű volt,hogy Alonso-t akarják második helyre hozni.
Ez nekem nagyon nem tetszik,mert Hamilton nagyon szipmatikus,de ha nem fogják hagyni,hogy megverje Alonso-t..... -
Ezt már láttam tavaly is láthatni milyen könnyüek egy pilótának a látási viszonyai szal......kéne 1 hét mig megszoknám :D -
Itt uvolt rendesen ;))
http://www.youtube.com/watch?v=UNLKb4r091w -
Ez nagyon komoly:D -
Most olyan mintha a Renault meg a Mclaren kicserélte volna tavaly év végi autóját:D
Mármint egymás közt. -
Tavalyhoz képest mindenképpen -
lol, ez neked szárnyalás?:) -
Kicsi OFF:
Alonso sisak kamera -
A McLaren is Michelines volt, most mégis szárnyalnak... -
Ja te aztán annyira tudod. Mindenkinek új ez a gumi. -
fb2 #45932 Honda and Renault legalabb 1 masodpercel gyorsabbak lennenek (az Albert Parkban) ha: a Michelin gumikak hasznalnak. Mikor Honda Michelin re valltott ha jol emlekszem 2003 ban, egybol lefaragott 1 masodpercet a Valencia idobol. Most mindket csapat szenvedni fog a kalapszarBridgestone miatt. -
Dodo55 #45931 Kár hogy nem magyar a felvétel, Palik mekkorákat üvölthetett már :D
Nem biztos, hogy ő volt akkor, már nem emlékszem, de ha ő volt, akkor biztos le kellett halkítani a TV-t :D -
Meg alonsoval sincs roszban csak a sajtó nincs miből egyen soha azt kitalál pár dolgot! -
Kimi megérdemelné már a VB-címet, pokoli gyors.
Amúgy a formula.hu-n volt 1-2 kép még a tesztekről. Nincsenek ők rosszban Schumival. -
arról h fisico elengedte sokszor alonsot Barichello es Massa is mindig elengedte schumit ahol lehetett erről van szó -
most kiről volt szó?