182273
  • passatgt
    én sem értek hozzá, de ezzel azt bizonygatod, hogy te vagy itt az egyetlen, aki tud mindent a forma 1-ről:)
  • dav1d
    meg 10szer annyit más is csak ők nincsenek az élen nem vbk nem őket kell utálni
  • INeedspeed
    rontja*
  • INeedspeed
    Mindenki alonso ellen van Szervezzek egy Anti kimi-s tabort! mert mar rontya a szememet h annyit lepanaszoljatok!
  • INeedspeed
    Ha olyan nagy a szatok csinaljatok meg azt amit o csinalt 2 ev alatt!
  • Kit--Kat
    hát csinált már pár iszonyat bunkó dolgot feleselegesen
  • dav1d
    még jó hogy ezt nem ten döntöd el... 2x világbajnok
  • INeedspeed
    Te szerintem nem ertessz a Forma 1 hez mar BOCCS!
  • G_ArchAngel #45952
    mégegy ilyen idióta spanyol nem jut eszembe, de más sportból sem...
  • Dodo55
    Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét...

Ezt most nem azért mondom, mert nem szeretem Alonsot, hanem azért, mert szerintem ez így van.
    Ilyenek a spanyolok, túl indulatosak, nem valók a Forma1-be. Szerintem.
  • manutdzoli
    Király volt a futam!!Bravo Raikonnen!!!!!
  • desigo
  • Istencsászár
    Büszke a Hamilton apuka
  • Istencsászár
    2 év alatt 1szer hibázott, de jó felemlegetni ha mást nemis lehet, de mivel szmájli van a végén nem veszem ugy h komolyan írtad :P
  • G_ArchAngel #45946
    logikus, mert Dennis átvette Biatore taktikáját: Alonso-t minnél több ponthoz kell juttatni, mert egyszer-egyszer a Ferrari is hibázhat egy nagyobbat és akkor hozhatnak rajta...
    Tudja jól Ron, hogy Alonsonak ez a kivárásos versenyzés jobban megy, ha nyomás van rajta, akkor az olyan szűk pályák, mint Albert-park veszélyesek az idegeire, főleg egy "lassabb csapattárs" mögött:)))
  • Shaman
    nem tudom,ebben valószínüleg igazad van,én csak mint nézői szempontot nézem,s nem teszik a dolog.
    Esetleg csinálhattták volna,hogy megnézik az első 2-3 futamot ki a jobb,s őt támogatják,mint ahogy anno állítólag még a Ferrari is csinálta.
    De amúgy jogos igazad van,valószínüleg csapatfőnökként én is a világbajnokot támogatnám,persze ha látnám,hogy a másik pilóta mennyire jó....tudja a fene.
    Valszeg azért morgok,mert Hamilton szimpatikus nekem,Alonso meg nem :)
  • Shaman
    Nyílván Hamilton nem örült,hogy a csapat "megcserélte " őt Alonsoval.
    Utána szinte biztosra veszem,hogy a csapatvezetés közölte velük,hogy ne csatázzanak,ami valahol logikus is,nehogy ki essenek.
    Akkor mi értelme lett volna nyomnia a végén a gázt? Szépen bekörözött 3. helyen,ezért lett a különbség szvsz.
  • desigo
    Ha te lennél ott a csapatfőnök vajon kit segítenél?
    Egy világbajnokot vagy egy újoncot?
  • Shaman
    " mivel első cserére Alo jött ki előbb most Hamilton jött"

nem tudom ezen neked nem tünik fel a logikai bukfenc. Ha késöbb jön ki valaki,az tovább is tud kinnt maradni... számomra egyértelmű volt,hogy Alonso-t akarják második helyre hozni.
    Ez nekem nagyon nem tetszik,mert Hamilton nagyon szipmatikus,de ha nem fogják hagyni,hogy megverje Alonso-t.....
  • INeedspeed
    Ezt már láttam tavaly is láthatni milyen könnyüek egy pilótának a látási viszonyai szal......kéne 1 hét mig megszoknám :D
  • Me0w
    Itt uvolt rendesen ;))

http://www.youtube.com/watch?v=UNLKb4r091w
  • Kit--Kat
    Ez nagyon komoly:D
  • Count Adyn
    Most olyan mintha a Renault meg a Mclaren kicserélte volna tavaly év végi autóját:D
    Mármint egymás közt.
  • DjDano
    Tavalyhoz képest mindenképpen
  • Istencsászár
    lol, ez neked szárnyalás?:)
  • Tomo15
    Kicsi OFF:
    Alonso sisak kamera
  • DjDano
    A McLaren is Michelines volt, most mégis szárnyalnak...
  • Kit--Kat
    Ja te aztán annyira tudod. Mindenkinek új ez a gumi.
  • fb2
    Honda and Renault legalabb 1 masodpercel gyorsabbak lennenek (az Albert Parkban) ha: a Michelin gumikak hasznalnak. Mikor Honda Michelin re valltott ha jol emlekszem 2003 ban, egybol lefaragott 1 masodpercet a Valencia idobol. Most mindket csapat szenvedni fog a kalapszarBridgestone miatt.
  • Dodo55
    Kár hogy nem magyar a felvétel, Palik mekkorákat üvölthetett már :D
    Nem biztos, hogy ő volt akkor, már nem emlékszem, de ha ő volt, akkor biztos le kellett halkítani a TV-t :D
  • INeedspeed
    Meg alonsoval sincs roszban csak a sajtó nincs miből egyen soha azt kitalál pár dolgot!
  • Zsolti9014
    Kimi megérdemelné már a VB-címet, pokoli gyors.
    Amúgy a formula.hu-n volt 1-2 kép még a tesztekről. Nincsenek ők rosszban Schumival.
  • INeedspeed
    arról h fisico elengedte sokszor alonsot Barichello es Massa is mindig elengedte schumit ahol lehetett erről van szó
  • passatgt
    most kiről volt szó?
  • INeedspeed
    Mer massa nem ezt tette Ó haggyá má eeee
  • mflex #45925
    Briós :D
  • j4n3k
    itt miért nem előzte meg fiszikella alonsót, volt rá lehetősége. Istencsászár szerinted ki tartotta fel?
  • j4n3k
    Jaja, nekem csak úgy eszembejutott :)
  • dav1d
    erre emlékszem 2004 hockenheim Alonsonak szarakodott a motorja amikor buton megelőzte látványosan belasult és körönkén kpot 1-2 mpt
  • j4n3k
    ez mekkora harc volt :) De már a honda sehol se van.