182273
  • j4n3k
    Szabályok? ha alonsó így folytatja akkor valaki meghal miatta, ha rosszul fog előzni egyszer, kb 300 körül, és belecsapódik egy falba.
  • Kit--Kat
    sárgazászlónál ne legyen már tökös amikor okkal kell lassabban menni
  • G_ArchAngel #45998
    10% esélye lenne, akkor senki nem lenne hajlandó versenyzeni - öcsém, Te nem vagy normális, esküszöm...:(
  • j4n3k
    Nem derült ki hogy szándékosan.
  • INeedspeed
    Forma 1 ben manapság olyan szabályok vannak h lehetetlen szinte meghalni 10% az esélye
  • j4n3k
    anti sumaherek kíméljenek.
  • INeedspeed
    te megállsz az utolsó gyors körödön és gratulálsz suminak h szándékosan megáll?
  • kas123
    cask az a baj h ezzel kockáztatja más életét...1szer akadnak úgy össze és simán tragédia lehet...
  • j4n3k
    ez tök jó videó :) Azt nem értem hogy sumaher miért sietett annyira a mclaren boxba? coulthardot meg akarta verni mert mutogatott neki?
  • G_ArchAngel #45991
    ja, bátran kell levágni a sikánt:)))
    sőt, tökös gyerek a falnak is nekimegy, hiába van betonból:)))
  • G_ArchAngel #45990
    hát én magasról teszek rá, hogy VB lesz-e a Ferrari vagy sem...:)

Engem csak az érdekel, hogy Kimi és Hamilton közül kerüljön ki az egyéni bajnok:)
  • INeedspeed
    Ez is mutatja azt h tökös és beválalja a kockázatot mert akart nyerni a többi kis fijú nem csinál gyakran ilyen mozdulatokat mert félnek!Aki bátor annak a határ a csillagos ég a félénk meg elvész a semmiben!
  • INeedspeed
    Szerintem egesz mas dimenziokban jarsz! örüljetek antifanok idén nem lesz bajnok úgyse a ferka Máskülönben is sumáher igazi neve Sumáááker. Kivülről sok minden tudunk gondolni de csapaton belül marad a valóság mindig amit sokszor rosszul látunk!
  • j4n3k
    Ja :( Idióta.
  • MrTressy
    10 centi és a padlóba paszirozza wurtz fejét
  • j4n3k
    itt az egész 2 percben
  • DJ BP
    mert lesz*rta a sárgazászlót... pedig nem viccből lengetik. Monacoban legutóbb időmérő végén is szinte nem is lassított, amikor ,,leparkolt" Sumi. Attól függetlenül, hogy szándékosan állt-e meg ott, mindenképpen óvatosabbnak kellett volna lennie
  • j4n3k
    coulthard, wurz accident - 2007 albert park

előttük lévő kocsinak hátulnézetből
    wurz nézetéből
  • G_ArchAngel #45982
    nekem úgy tűnt ebből a kis videóból, hogy két autónak sikerült - bár lehet ők nem a kanyarból jöttek:)
  • j4n3k
    Kanyarból jött ki, nemhiszem hogy elkerülhette volna.
  • j4n3k
    és még hogy mutogatja a középső ujját...
  • G_ArchAngel #45979
    miért kellene sajnálni, nem volt az autójában kormány, vagy hirtelen ugrott elé a kerék?:)
  • j4n3k
    ez mutatja milyen örülten előz. Nem is engedném az f1be.
  • j4n3k
    Ez az egy balesete volt alonzónak, ahol sajnáltam, a többi balesetjén röhögtem, meg örültem :)

alonso crash
  • Istencsászár
    "Sumaher nyugodtan versenyzett" 7 vb cmí után ja... kapcsolja ki.
  • G_ArchAngel #45975
    nem csak rain, hanem rajt-mester is:)))
    tegnap megmutatta - persze, mi azt hisszük, hogy béna a Renault-csodaelektronika nélkül, pedig Ő csak szándékosan hagyta virgonckodni a kis Lewist:)))
    Ha Ron Dennis nem tudatosította volna Hamiltonban a csapatsorrendet, akkor idén már simán "felzabálná" a nagy bajnokot az angol...
  • j4n3k
    Sumaher és alonzó között nagy különbség volt. Sumaher nyugodtan versenyzett, ő úgymond biztonságosan előzött. Alonzó idegbeteg módjára előzget, nem nagyon vigyáz arra, hogy nehogfy összeérjenek a gumik.
  • G_ArchAngel #45973
    LOL, persze, gondolom Téged felhívott a futam után és mondta...

sokan azzal védekeznek a csAlonzó-drukkerek közül, hogy irigykedünk rá, mert Ő VB és ezért utáljuk...
    szerintem a hispánnak klasszisokkal több anti-fanja van, mint MS/Mika/Villeneuve bajnokhármasnak összesen - ellehet gondolkodni miért...
  • Kit--Kat
    Alonso a rainmaster mi? Ez az év vicce.
    Már előttem elmondták, hogy a Michlen mennyivel jobb és ez tény. Azért ettől az 1 futamától, nem lesz esőmenő. Nézd meg Schumacher hány futamot nyert retek lassú autóval esőben. Pl. 96 Spa, vagy 97 Monaco, amikor még a 96os motor volt a kocsijában.
  • j4n3k
    Nem. #45970
    Nem nagyon szurkolok senkinek.
  • j4n3k
    Én csak néha nézek f1et, annyira nem értek hozzá, de azért egész évben jobb volt am islen mint a bridsztón.
  • INeedspeed
    Bezzeg ha ferrari ment volna igy el lonzi mellett azt mondtad volna h a versenyző olyan jó és nem a gumija
  • INeedspeed
    Hallottal mar a fordulatszám csökkentő gombrol a mia a kormány közepén helyezkedik el?Alonso jóval lassabb volt, mint hamilton mert spórolt.
  • j4n3k
    ezen loagolsz? a mislen gumi jobb volt az esőben, ezt a magyar "szakértők" is mondták. A ferrarit nem autózta volna körbe, ennyivel nem volt jobb a rönó.
  • DJ BP
    mi van? Szted nem egyértelmű, hogy aki előbb jön ki, annak a következő kiállásnál is előbb kell jönni, mivel hamarabb fogy ki az üzemanyaga... Hacsak nem direkt kevesebbet kapott Hamilton az első tankolásnál mint Alonso, épp ezért.

Talán nem kéne mást hozzánemértőnek nevezni, hanem gondolkozni és érvelni
  • Kit--Kat
    Na hát ezelőtt is büszke lehet magára amit csinált.
  • Kit--Kat
    pl.?
  • INeedspeed
    Erről beszélek! A többség csak a negativumokat látja!
  • dav1d
    "Egyszer csinált végzetes hibát, de vagy 10x csinált olyat, amiért el kellett volna venni a szuperlicenszét..."

amíg az ilyen megmozdulása vannak többségben adig beton helye van a formula 1ben

click
  • INeedspeed
    Nem azt bizonygatom de ha mar ir valaki akkor baromsagot ne mondjon!