182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
j4n3k #46006 kíméljünk az alonso ellenes viccekkel? -
Sumacher 97 Jezez ehhez mit szólsz könnyen lehetett volna abból is tragédia vagy talán kihagy az emlélezeted? -
j4n3k #46004 Fun - tréfa, móka, jó szórakozás
Fan - drukker, rajongó, szurkoló -
j4n3k #46003 Most nem monaco-ról van szó, hanem a 2003as brazil balesetről. -
Kiméljenek Az ANTI ALONSO FUNOK -
Monacóban nem lengettek semmilyen sárga zászlót! -
j4n3k #46000 Szabályok? ha alonsó így folytatja akkor valaki meghal miatta, ha rosszul fog előzni egyszer, kb 300 körül, és belecsapódik egy falba. -
sárgazászlónál ne legyen már tökös amikor okkal kell lassabban menni -
G_ArchAngel #45998 10% esélye lenne, akkor senki nem lenne hajlandó versenyzeni - öcsém, Te nem vagy normális, esküszöm...:( -
j4n3k #45997 Nem derült ki hogy szándékosan. -
Forma 1 ben manapság olyan szabályok vannak h lehetetlen szinte meghalni 10% az esélye -
j4n3k #45995 anti sumaherek kíméljenek. -
te megállsz az utolsó gyors körödön és gratulálsz suminak h szándékosan megáll? -
cask az a baj h ezzel kockáztatja más életét...1szer akadnak úgy össze és simán tragédia lehet... -
j4n3k #45992 ez tök jó videó :) Azt nem értem hogy sumaher miért sietett annyira a mclaren boxba? coulthardot meg akarta verni mert mutogatott neki? -
G_ArchAngel #45991 ja, bátran kell levágni a sikánt:)))
sőt, tökös gyerek a falnak is nekimegy, hiába van betonból:))) -
G_ArchAngel #45990 hát én magasról teszek rá, hogy VB lesz-e a Ferrari vagy sem...:)
Engem csak az érdekel, hogy Kimi és Hamilton közül kerüljön ki az egyéni bajnok:) -
Ez is mutatja azt h tökös és beválalja a kockázatot mert akart nyerni a többi kis fijú nem csinál gyakran ilyen mozdulatokat mert félnek!Aki bátor annak a határ a csillagos ég a félénk meg elvész a semmiben! -
Szerintem egesz mas dimenziokban jarsz! örüljetek antifanok idén nem lesz bajnok úgyse a ferka Máskülönben is sumáher igazi neve Sumáááker. Kivülről sok minden tudunk gondolni de csapaton belül marad a valóság mindig amit sokszor rosszul látunk! -
j4n3k #45987 Ja :( Idióta. -
MrTressy #45986 10 centi és a padlóba paszirozza wurtz fejét -
j4n3k #45985 itt az egész 2 percben -
DJ BP #45984 mert lesz*rta a sárgazászlót... pedig nem viccből lengetik. Monacoban legutóbb időmérő végén is szinte nem is lassított, amikor ,,leparkolt" Sumi. Attól függetlenül, hogy szándékosan állt-e meg ott, mindenképpen óvatosabbnak kellett volna lennie -
j4n3k #45983 coulthard, wurz accident - 2007 albert park
előttük lévő kocsinak hátulnézetből
wurz nézetéből -
G_ArchAngel #45982 nekem úgy tűnt ebből a kis videóból, hogy két autónak sikerült - bár lehet ők nem a kanyarból jöttek:) -
j4n3k #45981 Kanyarból jött ki, nemhiszem hogy elkerülhette volna. -
j4n3k #45980 és még hogy mutogatja a középső ujját... -
G_ArchAngel #45979 miért kellene sajnálni, nem volt az autójában kormány, vagy hirtelen ugrott elé a kerék?:) -
j4n3k #45978 ez mutatja milyen örülten előz. Nem is engedném az f1be. -
j4n3k #45977 Ez az egy balesete volt alonzónak, ahol sajnáltam, a többi balesetjén röhögtem, meg örültem :)
alonso crash -
"Sumaher nyugodtan versenyzett" 7 vb cmí után ja... kapcsolja ki. -
G_ArchAngel #45975 nem csak rain, hanem rajt-mester is:)))
tegnap megmutatta - persze, mi azt hisszük, hogy béna a Renault-csodaelektronika nélkül, pedig Ő csak szándékosan hagyta virgonckodni a kis Lewist:)))
Ha Ron Dennis nem tudatosította volna Hamiltonban a csapatsorrendet, akkor idén már simán "felzabálná" a nagy bajnokot az angol... -
j4n3k #45974 Sumaher és alonzó között nagy különbség volt. Sumaher nyugodtan versenyzett, ő úgymond biztonságosan előzött. Alonzó idegbeteg módjára előzget, nem nagyon vigyáz arra, hogy nehogfy összeérjenek a gumik. -
G_ArchAngel #45973 LOL, persze, gondolom Téged felhívott a futam után és mondta...
sokan azzal védekeznek a csAlonzó-drukkerek közül, hogy irigykedünk rá, mert Ő VB és ezért utáljuk...
szerintem a hispánnak klasszisokkal több anti-fanja van, mint MS/Mika/Villeneuve bajnokhármasnak összesen - ellehet gondolkodni miért... -
Alonso a rainmaster mi? 

Ez az év vicce.
Már előttem elmondták, hogy a Michlen mennyivel jobb és ez tény. Azért ettől az 1 futamától, nem lesz esőmenő. Nézd meg Schumacher hány futamot nyert retek lassú autóval esőben. Pl. 96 Spa, vagy 97 Monaco, amikor még a 96os motor volt a kocsijában. -
j4n3k #45971 Nem. #45970
Nem nagyon szurkolok senkinek. -
j4n3k #45970 Én csak néha nézek f1et, annyira nem értek hozzá, de azért egész évben jobb volt am islen mint a bridsztón. -
Bezzeg ha ferrari ment volna igy el lonzi mellett azt mondtad volna h a versenyző olyan jó és nem a gumija -
Hallottal mar a fordulatszám csökkentő gombrol a mia a kormány közepén helyezkedik el?Alonso jóval lassabb volt, mint hamilton mert spórolt. -
j4n3k #45967 ezen loagolsz? a mislen gumi jobb volt az esőben, ezt a magyar "szakértők" is mondták. A ferrarit nem autózta volna körbe, ennyivel nem volt jobb a rönó.