182273
  • gercse
    ki is csúszhat akár...
  • Istencsászár
    És Alonso mit csinál malmoz? minek irsz be tippet ha totálisan irreális?
  • norbi56
    időmérő:HAM
    HEI
    MAS
    VET
    RAI

• norbi56
    melyik cstornán mennek a szabadedzések?vagy neten nézitek?
  • Count Adyn
    Hamár tippelgetünk időmérőre:
    1.Hamilton
    2.Massa
    3.Alonso
    4.Raikonnen
    5.Heidfeld
    6.Vettel
  • Picar77
    na ja
    de raikönen úgyis aludni fog
  • G_ArchAngel #50084
    Ferrari: nincs pánik

A Ferrari két balul sikerült versenyhétvégét könyvelhetett el. Több szakértő - köztük a háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda is - úgy véli, hogy a Ferrari egy meglehetősen rossz periódusba került.

Az olasz istálló sportigazgatója Stefano Domenicali a leghamarabb el szeretné felejteni a monacói és kanadai kudarcot. „Az elmúlt hétvége bizonyára nem a legjobb volt számunkra, sőt egyenesen pocsék volt, de emiatt nem szabad pánikba esnünk. Kanadaban különböző okok miatt nem volt jó versenyünk, hasonlóan Monte Carlóhoz. De ez a pálya sokkal jobban fekszik nekünk" - értékeli az olasz sportigazgató az elmúlt két versenyt. A Ferrari fő vetélytársa ezen a pályán is a McLaren-Mercedes lehet. „Tudjuk, hogy a legközelebbi riválisaink jól végezték a dolgukat, de a helyzet javult. Tovább tudtunk fejlődni, új dolgokat tanultunk, jobban megértjük a különböző beállítások és a gumik viselkedését. Ez rendkívül pozitív."

Kimi Raikkönen eddig különböző okokból nem tudta kihozni sem magából sem autójából a maximumot. „Minél többet vezet, annál többet tanul, hogy hogyan kell bánni a gumikkal és az autójával. Úgy gondolom, hogy ez egy fontos rendezvény lesz számára. Biztos vagyok abban, hogy hamarosan újra a régi Kimit fogjuk látni."

PR-szövegből jeles, csak a versenyen is kellene mutatni valamit...
  • INeedspeed
    Egy kis érdekesség Indianapolisról!itt
  • Istencsászár
    Volt 1szer hogy mennyi idő alatt tanulják meg a pályát a versenyzők... tegnap látszott aki nézte az edzést... Vettelnek ez pár körbe került onnantól csak gyorsult és azokat az időket mente mint az élmezőny... szvsz nem hátrány.
  • INeedspeed
    ahha ahhoz képest vettelnek is jól sikerült aki a téli szezon alatt szinte semmit sem tesztelt..és maláj óta most ül elősször ujra autóban.
  • Tigristank
    Igen. Akkor rontották el neki a kerékcserét és kénytelen volt föladni a futamot.
  • G_ArchAngel #50079
    nem emlékszem rá, MS-re és Heidfeldre emlékszem...

Alonso is indult?
  • Istencsászár
    Én ilyenkor előkapom a tavalyi magyar futamot és ámulok ( lehet a gumira fogni ) de fantasztikus amit ott művelt, egy a sok közül.
  • norbi56
    és bejön 3x a safety car
  • norbi56
    RSC:21
  • pauly
    Na Akkor én is tippelek :)
    1.Alonso
    2.Hamilton
    3.Massa
    4.Heidfeld
    5.Räikkönen
    6.Vettel

17.Ralf Schumacher
  • norbi56
    remélem hogy BMW nek jól sikerül*(50073)
  • norbi56
    1.:Hamiltom
    2.:Heidfeld
    3.:Alonso(SAJNOS)
    4.:Vettel
    5.:Massa
    6.:Räikkönen
    remélem hogy BMW nem jól sikerül
  • gercse
    tippem az időmérőre:
    1.Hamilton
    2.Räikkönen
    3.Alonso
    4.Hedifeld
    5.Massa
    6.Trulli(aki másfél mp-cel veri R. Schumit:D)
  • WNW
    Nagy Hamilton Massa csata, Kimi beporoszkal a harmadik helyre, Heidfeld, Vettel, Coluthard meg oktatja Alonsot, es vegul jon Satooooooo..
  • mflex #50070
    Az idegrendszere alapján nem a f1-be való :)
  • G_ArchAngel #50069
    Én meg erre a vasárnapi eredményre:

1., Hamilton
    2., Räikkönen
    3., Heidfeld
    4., Vettel
    5., Coulthard
    6., Massa
    7., Kovalainen
    8., Fisichella

Alonso - black flag:)
  • G_ArchAngel #50068
    "Lewis Hamilton: "Mivel most mentem először ezen a pályán, eleinte ismerkednem kellett a vonalvezetésével.""

jól sikerült ahhoz képest, remélem az újabb futamgyőzelem meglesz neki...
  • norbi56
    tom láttam azt is
  • norbi56
    nem lenne rossz:)
  • INeedspeed
    Nagyon Alonso pole-t érzek a hétvégén....ez csak 1 megérzés nem a szabadedzések alapján..Én erre az időmérőre tippelek:
    1.Alonso
    2.Hamilton
    3.Heidfeld
    4.Massa
    5.Vettel
    6.Raikkönen
  • INeedspeed
    A McLaren-Mercedes versenyzője, Fernando Alonso végzett az élen mindkét edzésen Indianapolisban. Lewis Hamilton a délelőtti gyakorláson a harmadik, délután a második legjobb időt teljesítette.

Fernando Alonso: "Örülök, hogy visszatértünk Indybe, a kezdet is bíztató. A múltban nem volt igazán sok szerencsém ezen a pályán, de a hétvégén változtatni szeretnék ezen. Az autóm jól ment, akárcsak az elmúlt versenyeken, de biztos vagyok benne, hogy a Ferrari és a BMW is ott lesz élen. A szokásos pénteki programot teljesítettük, az abroncsokat és a beállításokat teszteltük. Az este folyamán kielemezzük az adatokat, a kezdet mindenesetre elégedettségre ad okot."

Lewis Hamilton: "Mivel most mentem először ezen a pályán, eleinte ismerkednem kellett a vonalvezetésével. Az idő nagy részében a Bridgestone abroncsokkal és a beállításokkal foglalatoskodtam. A második edzés elején túl keményen hajtottam a kerékvetőkre, aminek következtében kisebb kár keletkezett az autómban, de a srácok gyorsan megoldották. Tudjuk milyen irányba kell elindulnunk, és az autó is versenyképesnek tűnik. De ez még csak a péntek volt, azt első nap - hosszú út vár még ránk."
  • INeedspeed
    Azért túlzásba má ne ess, sosem mondott oat h csalt valaki!Bolhából nem kell Mamutot csinálni!
  • INeedspeed
    Igen tudom ez mondjuk egy rossz tulajdonsága ha tudnám,hogy talán azért lett első hamilton,mert hibáztam és volt 1 versenyképes autóm, akkor én is durci lennék magamra. ő nem hamiltonra volt durci hanem magára szerintem.......
  • b-type
    Nekem a pólos dolog nem fért be, az nem arról szólt hogy ő mennyire magabiztos, az ott egy taposás volt egy másik versenyzőn a médiát felhasználva.
    Én ezt nem szeretem.
    Azt még bírom is ha vki dagad az önbizalomtól..de még nem megy el az önhittségig.
    De nekem aztán mindegy, jó gyors pilóta Alonso, de nekem még egyszer sem ütött be nála a legendaszag..vagy nem bámultam hogy miket csinál....talán a gumimelegítései amik feltüntek.
    De én nem utálom az ziher, senkit nem utálok aki versenyt csinál a pályán, vagy kiautózza az autót.
  • Count Adyn
    A szimpátiát nem észérvek alapján érzi az ember.
    Persze hogy mindenki ugy érzi, az egyáltalán nem baj. Csak azt, hogy ezt a világ tudtára is adja, nem mindenki díjazza. Ez van:)
  • Istencsászár
    Mert ő a legjobb, gondolja ő, de hát azért van ott, ugyan ezt gondolja Hamilton, Massa, Kimi... hol lennének ha nem igy vélekednének magukrol? sehol... utálok mindekit.
  • Kit--Kat
    alapvetően sír mint 1 fürdőskurva ha valami nem sikerült, és aki legyőzi az 1 rohatt undorító csaló:D

• jefferson83
    Ő átvitt értelemben gondolta és nem konkrétan.
  • jefferson83
    Nem ez a bajom vele, ettől még lehetne normális. Nekem az nem tetszik pl. ami a kanadai időmérő után volt. Egyszerűen bevágta a durcit, mert Hamilton megelőzte, annyira látszott rajta.
  • INeedspeed
    Ha a forma 1 et szépség szalonban lehetne megnyerni akkor nem lett volna schumi 7x vb inkább button meg heidfeld meg ki tudja kik voltak még szépek:|
  • INeedspeed
    Mert ő mindig megmondja mi fáj neki,vagy mi nem tetszik neki,vagy mit gondol, vagy kritizál.....ezen úgysem fog változtatni,neki ez a rossz tulajdonsága.
  • gercse
    nem tudom, csak múltkor valamelyik verseny előtt mutatták őt meg Sumit is( a szombat iedzés előtti pillanatok lehettek) és míg Sumi(tudom neki van ideje) mosolygósan osztogatta az autogrammokat, addig Alonso le szart mindnekit és még egy mosoly sem ült a az arcára..., az autogrammokról nei beszéljünk...., nem volt valami szimpatikus
  • jefferson83
    Most azt ne mondd, hogy nem ellenszenves figura :)
  • Istencsászár
    Kérdem én hova nőtt?