182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem hinném....:D Az első 12,egy másodpercen belül van, nagyon szoros! -
-
Dodo55 #50127 Biztos elromlott az időmérőrendszer
-
Gyerekek! Csoda történt! Ralf jelenleg az 5.:D -
Te hol laksz? -
Gyere csak, legalább a közelembe leszel
-
Énis szarnék mindenkire ha F1 autót vezethetnék:D -
DSF szokta közvetíteni, sima mezei parabolával bejön. meg a német RTL is néha adja. -
2 csákó is -
-
Osztom a véleményed... -
Szerencsére ezt egy pilóta nem veszi fel, hogy egyes fórumokon ( nem az sg ) miket irnak róla, mert ő kimegy egy nagydíjra vagy elmegy valami nyilvános helyre akkor körül ugrálják ő a sztár, legyen az Alonso, legyen az Kimi legyen az Liuzzi vagy bárki más, arról meg ne is beszéljünk hogy ezek a pilóták magánéletbe is jóban vannak, csak erről a reket klubb meg az írott média nem sokar mutat... -
Azzal nincs baj, annak szorít akinek, de egy tippnél a napnál is világosabban az utálatának helyt adva kizár valakit az nem tipp hanem fika... csak ennyi a bajom vele... az ilyen ne tippeljen... csak ennyi, hameg műszaki hibákat akar tippelni meg baleseteket akkor LOL. -
Jövőre költözöm Nyiregyházára.......:D -
MrTressy #50115 Ha van magyar ismerös v rokon aki hajlandó venni magyar beltérit akkor máris lenne magyar csatornád is... -
Én a svéd ViaSat Sport 1-en nézem majd :) A versenyt meg a ViaSat6-on. -
WNW #50113 Penteken a DSF-en (muholdas nemet sportcsatorna az Astran), delelotti/delutani edzes, szombat delelott az RTL-en (muholdas nemet csatorna az Astran), aztan ugye jon a magyar RTL az idomerovel.. -
Nem....Csak román adásokat nyomnak többségben...... -
MrTressy #50111 És az kizáró ok?Digi tv nem nyomja ott a magyar csatikat? -
spect16 #50110 Talált, süllyed.
Csak ne felejtsd el a csapatutasításokat, mert akkor is szokott pár érdekes dolog/eredmény születni. -
Nekem meg 1ik sem, csak M1,m2,tv2,rtl klub,duna tv, mivel erdélyben élek:P -
nekünk csak sport1,2 sport klub van -
Szerintem a Sport klubbon, vagy a magyar eurosporton....:D -
hol nézitek a szabadedzéseket?melyik csatornán?vagy milyen honlapon? -
DDő véletlenül kihagytam -
De ő ezt leszarja...már mondtam.....ssszzzzzzz -
Nem is tv helyett van :))))))) -
aki nem tudja máshogy nézni annak jó,kár hogy csak pontok mennek :D -
Tök jó ...Virtuális F1 futam ismétlések .... -
ez a kis rajpngótábor mindenkinek megvan,család barátok,csak más pilótákat más miért is szeretnek -
Amúgy szerintem más is orditott már csak őt nem kapcsolták be élőbe. -
És fogadni merek, neki vannak kedvenc rajongói is és a Nagy többséget aki utálja azt meg leszarja, eccerűen nem érdekli őt.Kis rajongó tábora van de az neki elég, ott a családja a barátai akik mindig is támogatták, nem muszáj a fél világ szeresse,és ez neki pont elég.Nem azért megy h rajongjanak érte. -
montreal-ban is jól odatette magát,sírt egy sort briósnak(ordibált),mert nem tudta megelőzni fizkót,majd felhoz csapta a kocsit mert odatette magát -
Nem sajnálom, mert neki van pofája bevállalni az érzéseit akár pozitiv akár negativ, mindig megmondja a tutit, még ha másnak ez fáj is. és a mutogatást azt meg hagyjuk mert nem csak ő mutogatott "barátom" hanem pl Kimi Bahrainben mégcsúnyábban....Alonso egy érzékeny tipus, és sir meg minden,de mikor kell odateszi magát,majd meglátod,h idő kérdése és túl teszi magát hamiltonon és akkor felszivja majd magát. -
G_ArchAngel #50096 gondold végig:
MS-t miért nem kedvelték? volt pár durva megmozdulása, és a unalmassá tett jópár idényt önhibáján kívül?
Alonso-t?
Semmit nem kellett szerencsétlennek csinálni, megjelent és a fél világnak unszimpatikus lett, mutogatott, pofázott, nyavajgott - most az F1 rajongók 95%-a utálja vagy semmibe veszi...
na, kis barátom, ezt sajnáld inkább...:) -
Sidewinder #50095 Hát nem tudom h mi várható ezen a 7végén. De azt szögezzük le,ha Dennis papáék minden jót bepakolnak most Alonso alá, márpedig sztem megteszik mert drágán vették, 2xVB (az most más kérdés h mely okok erős közrejátszásával) és nagyon gáz lenne neki,ha egy zöldfülű végigverné már megin 1 olyan pályán ráadásul ahol a zöldfülű kezdő életében először jár.És ráadásul nem is ez lenne az első eset,emlékezzünk csak Ausztráliára,ahol Hami ha tovább kint marad akkor ő lesz a második helyezett és nem Alo.Bár az autóversenyzésben nincs ha.... Monacoban viszont láthatóan visszavetették a tempót Hamiltonnal a végén,még ha ezt tagadja is Ron bácsi.Mellesleg elég szánalmas az A5.hu-n a cikk amiben Dennis magyarázza Alonso nyilatkozatát,hogy hogyan értelezzük.Alo: "Nem érzem kényelmesen magam a Vodafone Mclaren-Mercedesnél,de ez egy angol csapat és a csapattársam angol és ezért ő kap meg minden támogatést a csapatnál" Év elején még ezt mondta: "csodás ez a csapat, rendkívül jól érzem magam itt".Most akkor mivan? Tavaly meg megvádolta a Renaultot h direkt elcseszik az autót,h ő nehogy magával vihesse ez 1-es rajtszámost a Mclarenhez. Szóval ja... Egyébként a jelenlegi mezőnyből a kedvencem Raikkonen,de nagyon bírom még Fisichellát,Hamiltont,Massát,Buttont.Kimivel sajna nemtom mivan,2005-ben vb lehetett volna teljesítméne alapján ,de a kocsi nem engedte neki:( Most meg mintha elfelejtett volna előzni, a Ferrarival Ausztrália óta nem sok igazán emlékezetest alakított:( Remélem megszokja végre az autót és újra a régi formájában versenyez.ICEMAN FAGYASSZAD LE A TÖBBIEKET MINT A WINDOWST!!!Hamilton rendkívül erős, ilyet még soha nem láttam.Én azt mondom h VB is lehet,ha hagyja neki a csapat és a Ferrari rossz formája folytatódik. Alonsoval pedig nálam az a helyzet h amíg a Renaultnál Trullival volt addig nagyon bírtam,2005-ben ausztráliában még sajnáltam is h a frissen odaigazolt Fisichella rögtön megveri. De amit a 2005-ös Kanadai Nagydíjon művelt a saját igen balszerencsés csapattársával szemben az nálam betette a kaput. Úgy arcoskodottt mintha már több VB címe is lenne. Az ilyet nem bírom. M.Schumi pl.ilyenkor nem a rádíóba sír,üvoöltözik stb, (főleg h Fisico autója kituggya hányadszorra vmiért ismét szar volt abban az évben míg Lonziéval semmi baj sem volt)hanem csöndben van és nézi azt h holt talál rést és ahogy az megvan már meg is előzi az illetőt. Barichello is ezért utálta meg őt Monacoban,mivel ott Shumi nem sikítozott a rádióba h "én vok a 7 szeres vb vigyétek innen a lassú Baricsellót,mer menni akarok" hanem csak sétakocsikáztak 1más mögött a 2 Ferrari és Shumi hopp 1szer csak Bari ellőtt volt aki ezért naon kiakadt. Csak nemtom miért? Azt várta h azért mert csapattárs azért majd nem fogja megelőzni,ha lehetősége lesz? Nemár.Ez autóverseny ahol miondenki magáért versenyez a pályán.Olyankor nincs,barátság stb.Szóval végülis nem jósolék semmit,bár 1 fogadást már nyertem Hamiltonal kapcsolatban (1 haverral fogadtuk h ki nyer Kanadában,én azt mondtam h Hamilton megnyeri,ő azt h most Alonso majd simán veri Hamiltontés megnyeri a futamot.A sima verésből látjuk mi lett:)) de én 1 Raikkonen és Ferrari feltámadásban reménykedem valamint abban h a Mclaren TÉNYLEG MINDKÉT PILÓTÁJÁNAK TELJESEN EGYENLŐ FELTÉTELEKET BIZTOSÍT ÉS KIDERÜL H KI A JOBB.Bár lehet h ez naivitás... -
Sajnálom az ilyen embereket tiszta szivemből. -
G_ArchAngel #50093 nézd ezzel együtt kell élnie a nagy McLaren-szívednek is...
sok embernek a McLaren = Hamilton és nincs más pilóta a csapatnál... -
ő erre tippelt, miért baj ez?
nagy rajta a nyomás mert jobb nála Hami, és elvét egy kanyart, ennyi(tipp) -
És más nem? milyen érdekes...