Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sidewinder #50095 Hát nem tudom h mi várható ezen a 7végén. De azt szögezzük le,ha Dennis papáék minden jót bepakolnak most Alonso alá, márpedig sztem megteszik mert drágán vették, 2xVB (az most más kérdés h mely okok erős közrejátszásával) és nagyon gáz lenne neki,ha egy zöldfülű végigverné már megin 1 olyan pályán ráadásul ahol a zöldfülű kezdő életében először jár.És ráadásul nem is ez lenne az első eset,emlékezzünk csak Ausztráliára,ahol Hami ha tovább kint marad akkor ő lesz a második helyezett és nem Alo.Bár az autóversenyzésben nincs ha.... Monacoban viszont láthatóan visszavetették a tempót Hamiltonnal a végén,még ha ezt tagadja is Ron bácsi.Mellesleg elég szánalmas az A5.hu-n a cikk amiben Dennis magyarázza Alonso nyilatkozatát,hogy hogyan értelezzük.Alo: "Nem érzem kényelmesen magam a Vodafone Mclaren-Mercedesnél,de ez egy angol csapat és a csapattársam angol és ezért ő kap meg minden támogatést a csapatnál" Év elején még ezt mondta: "csodás ez a csapat, rendkívül jól érzem magam itt".Most akkor mivan? Tavaly meg megvádolta a Renaultot h direkt elcseszik az autót,h ő nehogy magával vihesse ez 1-es rajtszámost a Mclarenhez. Szóval ja... Egyébként a jelenlegi mezőnyből a kedvencem Raikkonen,de nagyon bírom még Fisichellát,Hamiltont,Massát,Buttont.Kimivel sajna nemtom mivan,2005-ben vb lehetett volna teljesítméne alapján ,de a kocsi nem engedte neki:( Most meg mintha elfelejtett volna előzni, a Ferrarival Ausztrália óta nem sok igazán emlékezetest alakított:( Remélem megszokja végre az autót és újra a régi formájában versenyez.ICEMAN FAGYASSZAD LE A TÖBBIEKET MINT A WINDOWST!!!Hamilton rendkívül erős, ilyet még soha nem láttam.Én azt mondom h VB is lehet,ha hagyja neki a csapat és a Ferrari rossz formája folytatódik. Alonsoval pedig nálam az a helyzet h amíg a Renaultnál Trullival volt addig nagyon bírtam,2005-ben ausztráliában még sajnáltam is h a frissen odaigazolt Fisichella rögtön megveri. De amit a 2005-ös Kanadai Nagydíjon művelt a saját igen balszerencsés csapattársával szemben az nálam betette a kaput. Úgy arcoskodottt mintha már több VB címe is lenne. Az ilyet nem bírom. M.Schumi pl.ilyenkor nem a rádíóba sír,üvoöltözik stb, (főleg h Fisico autója kituggya hányadszorra vmiért ismét szar volt abban az évben míg Lonziéval semmi baj sem volt)hanem csöndben van és nézi azt h holt talál rést és ahogy az megvan már meg is előzi az illetőt. Barichello is ezért utálta meg őt Monacoban,mivel ott Shumi nem sikítozott a rádióba h "én vok a 7 szeres vb vigyétek innen a lassú Baricsellót,mer menni akarok" hanem csak sétakocsikáztak 1más mögött a 2 Ferrari és Shumi hopp 1szer csak Bari ellőtt volt aki ezért naon kiakadt. Csak nemtom miért? Azt várta h azért mert csapattárs azért majd nem fogja megelőzni,ha lehetősége lesz? Nemár.Ez autóverseny ahol miondenki magáért versenyez a pályán.Olyankor nincs,barátság stb.Szóval végülis nem jósolék semmit,bár 1 fogadást már nyertem Hamiltonal kapcsolatban (1 haverral fogadtuk h ki nyer Kanadában,én azt mondtam h Hamilton megnyeri,ő azt h most Alonso majd simán veri Hamiltontés megnyeri a futamot.A sima verésből látjuk mi lett:)) de én 1 Raikkonen és Ferrari feltámadásban reménykedem valamint abban h a Mclaren TÉNYLEG MINDKÉT PILÓTÁJÁNAK TELJESEN EGYENLŐ FELTÉTELEKET BIZTOSÍT ÉS KIDERÜL H KI A JOBB.Bár lehet h ez naivitás...