182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #50248 Érdekes rajt lesz.
Alonso jol rajtol,de ö lesz a pálya poros oldalán,Kimivel egyetemben.
-
az is igaz de nemértem hogy a BMW miért megy majdnem mindig más taktikán mikor már észrevehették volna hogy az a nyerő aivel a mclaren meg a ferrari megy -
dav1d #50246 Alonsórol egy másik fórumban:
"le kell
nyugodnia a gyereknek.
azzal viszont nem szállok vitába,aki tehetségtelennek tartja
őt.mert akkor szégyellném magam,ha én is ezt gondolnám.tehetség
nélkül nem lehet vb címet szerezni,alonsóban pedig szerintem
sokkal több tehetség van,mint néhány régebbi világbajnokban.
annak idején Michael Schumacher is ilyen korszakát élte,sokszor
vétett a szabályok ellen,de mégis bajnok lett.hibái csak
megtanitották őt veszteni és elfogadni a rossz dolgokat.akkor sem
szabad sajnálnunk alonsót,ha esetleg idén nem lesz ismét vb.mert
tapasztalatot szerez,megtanulja hogy vb-t szerezni nem olyan
könnyű,mint 2005-ben és megtanul veszteni is.
nem vagyok alonsó drukker,de elismerem tehetségét" -
Ez is jó:) majd verenyen mehet, szvsz más taktikán van mint az előtte levők. -
vettel:(pedig milyen jó volt a szabadedzésen -
hát van egy mimimum súlyhatár, az alá úgy sem mehetnek, szal gatya marad :) -
Evvel szerintem azt akarta kifejezni,hogy mennyire motivált és,hogy mennyire akarja a jó eredményeket.... -
mert aztán pont azon a 4 mp-en fog múlni:) -
MEg a 2003 as angol nagydijon az a skót fasz....... -
edeleny #50239 Vajon mennyit nyom egy teli alsógatya?
Mi minden lehet felesleges egy versenyautoban?
Elsösorban a motor,ráz,nehéz,hangos,és nem utolsó sorban üzemanyagot fogyaszt,ha nincs motor nem kell üzemanyag sem,sőt váltó sem,és minek a kerék?
Egyszerübb lenne,ha példátvéve a tavalyi angol ujságiroról,meztelenül futna,de csak szigorúan wécézés után. -

-
:DDDD -
Vagy kiveteti néhány bordáját is
-
G_ArchAngel #50235 akkor legalább tudjuk, hogy a pia nem számít sz összsúlyba - ravaszabbak abban visznek majd üzemanyagot:) -
Kovalainen nem iszik, inkább vezet
A Renault istálló versenyzője, Heikki Kovalainen a hatodik rajtkockából várja az USA Nagydíjat. Az újonc pilóta szeretne jó eredményt elérni, ennek érdekében hajlandó lemondani a futam alatti folyadékpótlásról is.
"Nem viszek magammal italt a versenyre. A flakon másfél kilogrammot nyom. Barcelonában sem volt a fedélzeten, így ki tudtuk számolni, hogy ez négy másodpercet jelentett a verseny alatt. Ha így ezen a futamon is nyerhetek néhány másodpercet, akkor lemondok az italos üvegről."
Következő futamon rádió nélkül indul mert az se kell?:DDDDD -
Sajna nem engedték őket össze:DDD -
G_ArchAngel #50232 az F1-es edzők és dokik szerint messze DC fizikuma a legjobb, így nem hiszem, hogy Mr. Áll esélyes lett volna Mr. Kocka ellen:))) -
Beszélgetni:DD Mint Schummacher ővele Spa-ban anno:DDD -
SC más ott csinálhatja... de abban Monty viszi a pálmát... asszem ő szopatta meg Sumit Monacóban, vagy Sumi szopatta meg magát kitudja de ott nekiment a falnak:)) -
DJ BP #50229 mert mit akart volna csinálni vele? :DD -
mik történnek manapság...:D
-
DJ BP #50227 SC-nél is ezt szokta csinálni néha, begyorsít, befékez, persze megteheti, de ezért nem fogják szeretni a többiek -
:DDDD -
MASSÁT :d:d:d
David Coulthard beismerte, hogy fojtogatta Felipe Massát a vasárnapi Forma-1-es San Marinó-i Nagydíjat követően, miután a brazil pilóta a középső ujjával "bemutatott" neki a futam közben.
Ez utóbbi akkor történt, amikor a Sauber-Petronas versenyzője hátulról belement riválisának autójába, majd nagy nehezen megelőzte őt.
"Azt vágta a fejemhez, hogy leszorítottam őt, ezért amikor pár órával később el akarta hagyni a létesítményt, megállítottam, behajoltam az ablakon, és torkon ragadtam. Aztán észrevettem, hogy a szülei döbbenten néznek rám a hátsó ülésről, és elengedtem, mert nem akartam előttük megalázni" - részletezte a történteket a skót kiválóság -
G_ArchAngel #50224 DC "elbeszélgetős" típus:)
Kit is emelt ki majdnem a nyakánál fogva az autójából, mikor a gyerek szülei a hátsó ülésen ültek?:) -
spect16 #50223 Hidd el én sem így vélekedtem az egészről. Nem tudom, hogy a futam után DC elbeszélgetett-e vele, de azért megért volna egy kis intést Alonso, hogy otthon ne így produkálja magát. -
:)))))
Ez kemény :D -
DC mondta "nem haragszok rá mert még gyerek" -
Mármint DC-t?
Nem tudom ki mondta, de sztem az még nem autózott-motorozott a másik mögött méterekkel versenytempóban.
Egész egyszerűen ahoz hogy bízzanak a versenyzők egymásban, ahoz az kell hogy ilyen ne legyen...ne legyen kiszámíthatatlanság.
Elvégre millióeruós verdában ülsz, és a testi épséged kockáztatod.
Ezt piszkos trükknek hívják...és sokat nem lehet eljátszani.
Mindenhol szólnak, még szabadedzésen is ha fékpróbázzák a hátul jövőt.
Ez olyan mint egy amateur szimliga.
Motorosok, és oválos autósok kegyetlen berágnak az ilyenekért, mert a másik igyekszik nem beléd durranni...inkább a saját versenyét-kocsiját teszi tönkre, mert azalatt a századmásodperc alatt, nem gondolkozik a szándékodon, csak reagál és megpróbál kikerülni. -
Én nem röhögtem valahogy
-
spect16 #50218 Az jópofaság meg poén volt tőle. Utána mindenki azt mondta, hogy milyen fasza gyerek, hogy a vén rókát is megtudja szívatni. -
Igen...Hallottam valami hirt még anno a téli tesztek idején,h alonso támogatott 1 ien gyermek klubb félét,Oviedóban a szülővárosában, ez a gyermek klubb ien autóversenyzői képző féle lehetett, és hát támogatta őket anyagilag 1 kicsit. ez se semmi azér, mert az autóversenyzés a gokartoktól indul, és a profibb gokart már igen drága mulatság,meg minden nem akarom dicsőiteni alonsot de ő is részt vett 1 kisebb támogatásban. -
DJ BP #50216 De nem érted? Nagy vagyonához képest nagy volt az adakozás is, meg tudod te hány embernek lenne honnan adakozni, és mégsze teszik? Pl. én sem küldtem semmit cunamira, pedig pár ezrest lehetett volna, de többségben nem adunk
Úgyhogy függetlenül mindentől, szép gesztus tőle, és a többi pilótától is, amikor ilyet tesznek. -
G_ArchAngel #50215 Amúgy ezt a Kovalainen-féle dolgot Ti hogy látjátok?
Ugye "állítólag" megegyeztek Frank Williams-szel, hogy Wurz helyére kerül idény közben és Nelsinho fogja a másik Renault-t vezeteni...
Szvsz nagy hiba, bár az F-1 nem a személyes sorsról szól, de a finn egyre jobban vezeti a Renault, ha átteszik a Williams-hez, akkor lehet egy lelki törés megviselheti.
Én Fisichellától búcsúznék, hiszen évek óta csak ígérget, mint Ralf és egyedül a jobb technika miatt szerez pontokat.
A Renault pedig újraépíthetne egy fiatal csapatot a brazíllal és a finnel.
Ráadásul az ING reklámot sem kellene kidobni:)
szerk: Kovalainen-Rosberg csapat sem lenne rossz, ez igaz, csak kapjanak jó technikát a fiúk:) -
G_ArchAngel #50214 Image Date: 2007:01:15 17:59:05
akkor még az volt:))) -
Olyan idilli ez a kép nemde? 

-
Ezért én kizártam volna alonsot,mert veszélybe sodorta versenyzőtársa életét.... -
Határeset, úgyértve hogy épp hogy nem rongyolt bele DC :D -
nálam nem :)
nekem rögtön elég határozott véleményem volt a dologról,...persze nem az a világigazsága, de nekem nem határeset :) -
Hát igen.....mondjuk van is honnan:D