182279
  • G_ArchAngel #50294
    "De majd a góré megmutatja hogy kell ezt csinálni!!!!"

LOL! Bernie Ecclestone is indul?:DDDD
  • Dj Siegfried
    Szegény Button nak adhatnának már 1 normális kocsit!!!! Üljön már be Nelson fia Fisichella helyére!!!!!
  • Dj Siegfried
    Éljen a mclaren! Nézzük azt a nagy indianapolis-i futamot:)
    Remélem ALONSO nyer!! Raikonnen nagyon tehetségtelen, Massa 100x jobb pilóta. De majd a góré megmutatja hogy kell ezt csinálni!!!!
  • G_ArchAngel #50291
    én meg a Ferkát nem szeretem, így Kiminek nem tudok szurkolni, marad Hamilton, de az Alonso-féle McLaren szintén nemgyerebe...

inkább a fiataloknak: Kovalainen, Rosberg, Hamilton, Vettel, Sutil drukkolok, meg a jó öreg DC-nek:)

ja, és Punkernek, hogy sok sérülés nélküli ütközés legyen:)))
  • DJ BP
    egyébként úgy vagyok vele, MS nincs már, a Ferka gyenge, és mivel csak a csapat maradt, pilótának nem szurkolok, én már csak úgy ülök le, megnézem oszt kész, az egész, hogy ki nyer, meg ki hülye, ki béna annyira nem tud érdekelni :D
    Talán annyi, hogy inkább Hamilton nyerjen, de különösebben az se motivál :)
  • desigo
    Én szeretem Button szerintem megbízható,jó pilóta csak normális autó hiányában beleszürkül a mezőnybe:(
  • G_ArchAngel #50288
    hagyd már, tavaly nagy Renault F1 Team szurkoló volt, idén egy szót nem szólt róluk:)

Mondjuk tavaly Button győzelme után voltak itt hondások is, ők is jól eltűntek:)
  • DJ BP
    nehéz elviselned, hogy valaki utálja? Mit izgat téged, amúgy is csak viccelődik... MS-t pl. hányyan utálták? Ez van
  • otrosinka
    azért köszi :)
  • INeedspeed
    naon fasza az a simsport tv, láttam benne azt a ligát is amelykbe totti is benne van asszem F1CHL a neve sok érdekes dolog van benne Kössz! KEdvet adott az rfactorhozXD
  • G_ArchAngel #50284
    mi van?
    elgurultak a gyógyszereid?
  • norbi56
    izé ezen olyanok vannak hogy virtuálisan f1-eznek és közvetítik mint 1 igazit
  • INeedspeed
    Nem ad erre választ megnézi az életkorodat aszondja 18-25 áhh még kicsi vagy hozzá nem idegesiti magát iesmin, úgyis az van amit ő mond:| el kell fogadni én má megszoktam!
  • norbi56
    50280-on nézzétek a SimSport TV-t
  • norbi56
    ez jobb
  • dav1d
    ha annyira szeretnéd alonsot mint amennyire most utálod a hungaroringen szembefutnál vele pusziért, de magyarázd meg mire jó hogy minden komentbe őt és az ép aktuális csapatát fikázod?
  • otrosinka
    olyan nincs ami nem igényel klienst?
    itt tiltva vagyon.............
  • norbi56
    ezt töltsd le
  • norbi56
    tvu networks vagy mi ottvan köztük ott van 1 cuuc azt töltsd le
  • bardocz
    orosz az megy de nem wtcc-t ad
  • passatgt
    Oroszt tudok, aláírásomba.
    Nemtudom ezen az megy e
  • otrosinka
    nézi vki neten, ha igen hol ?
  • bardocz
    köszi

eh sehol sem tudom nézni,mindenhol csak connecting és megáll:'(
  • norbi56
    itt van az 1.hsz ben
  • norbi56
    no! ez engem is érdekelne:)
  • G_ArchAngel #50269
    szerintem, mert Dennis hadseregében ez formaviselet...
  • bardocz
    mondjatok plz egy oldalt ahol tudok online tv-t nézni,wtcc-t akarom nézni eurosporton,de sehol sem találom gúgliban,csake gy szart találtam ami semmit sem mutat:(
  • Count Adyn
    Alap, amugy moist már legalább tudjuk, hogy Fernando miért vágatta le a haját. Minimum 2 másodpercet jelent!
  • G_ArchAngel #50266
    akkor még renault-os overálban:)
  • Count Adyn
    :DDDD Látom magam előtt ahogy heggesztgeti a gépet egy ködös hajnalon
  • G_ArchAngel #50264
    nem, ők azért jók, mert Kimi eljött és mióta Alonso aláírta a papírokat, azóta Ő fejleszt:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Count Adyn
    Tudom, de ők se azért tartanak ott ahol:)
  • desigo
    de legalább felmutatnak valamit nem úgy mint a Toyota ezelőtt...

[amúgymegsokbavanalonso]
  • G_ArchAngel #50261
    McLaren büdzséje a legnagyobb idén, csak szólok, halkan...:)
  • INeedspeed
    Nincsenek jó szakemberei a toyonak
  • Count Adyn
    Toyotának meg a legtöbb pénze és mégis, nem minden a cucc a fejlesztéshez. Persez azis benne van, de csak attól nem lennének ien jók, mint most.
  • passatgt
    reméljük beférnek első 4be
  • norbi56
    nem hiszem hogy gyengébbek mert nekik van a legfejletteb cucc a fejlesztéshez és már utolérték az élcsapatokat csak hát
  • WNW
    Mert gyengebbek, es probalkoznak.. Ha nem megy erobol, probalj taktikazni alapon..
  • Bucser
    Kíváncs vagyok, hogy a mai futam után még mindig ilyen boldog lesz-e?:)