182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #50294 "De majd a góré megmutatja hogy kell ezt csinálni!!!!"
LOL! Bernie Ecclestone is indul?:DDDD
-
Dj Siegfried #50293 Szegény Button nak adhatnának már 1 normális kocsit!!!! Üljön már be Nelson fia Fisichella helyére!!!!!
-
Dj Siegfried #50292 Éljen a mclaren! Nézzük azt a nagy indianapolis-i futamot:)
Remélem ALONSO nyer!! Raikonnen nagyon tehetségtelen, Massa 100x jobb pilóta. De majd a góré megmutatja hogy kell ezt csinálni!!!! -
G_ArchAngel #50291 én meg a Ferkát nem szeretem, így Kiminek nem tudok szurkolni, marad Hamilton, de az Alonso-féle McLaren szintén nemgyerebe...
inkább a fiataloknak: Kovalainen, Rosberg, Hamilton, Vettel, Sutil drukkolok, meg a jó öreg DC-nek:)
ja, és Punkernek, hogy sok sérülés nélküli ütközés legyen:))) -
DJ BP #50290 egyébként úgy vagyok vele, MS nincs már, a Ferka gyenge, és mivel csak a csapat maradt, pilótának nem szurkolok, én már csak úgy ülök le, megnézem oszt kész, az egész, hogy ki nyer, meg ki hülye, ki béna annyira nem tud érdekelni :D
Talán annyi, hogy inkább Hamilton nyerjen, de különösebben az se motivál :) -
Én szeretem Button szerintem megbízható,jó pilóta csak normális autó hiányában beleszürkül a mezőnybe:( -
G_ArchAngel #50288 hagyd már, tavaly nagy Renault F1 Team szurkoló volt, idén egy szót nem szólt róluk:)
Mondjuk tavaly Button győzelme után voltak itt hondások is, ők is jól eltűntek:) -
DJ BP #50287 nehéz elviselned, hogy valaki utálja? Mit izgat téged, amúgy is csak viccelődik... MS-t pl. hányyan utálták? Ez van -
azért köszi :) -
naon fasza az a simsport tv, láttam benne azt a ligát is amelykbe totti is benne van asszem F1CHL a neve sok érdekes dolog van benne Kössz! KEdvet adott az rfactorhozXD -
G_ArchAngel #50284 mi van?
elgurultak a gyógyszereid? -
izé ezen olyanok vannak hogy virtuálisan f1-eznek és közvetítik mint 1 igazit -
Nem ad erre választ megnézi az életkorodat aszondja 18-25 áhh még kicsi vagy hozzá nem idegesiti magát iesmin, úgyis az van amit ő mond:| el kell fogadni én má megszoktam! -
50280-on nézzétek a SimSport TV-t -
ez jobb -
dav1d #50279 ha annyira szeretnéd alonsot mint amennyire most utálod a hungaroringen szembefutnál vele pusziért, de magyarázd meg mire jó hogy minden komentbe őt és az ép aktuális csapatát fikázod? -
olyan nincs ami nem igényel klienst?
itt tiltva vagyon............. -
ezt töltsd le -
tvu networks vagy mi ottvan köztük ott van 1 cuuc azt töltsd le
-
orosz az megy de nem wtcc-t ad -
Oroszt tudok, aláírásomba.
Nemtudom ezen az megy e -
nézi vki neten, ha igen hol ? -
köszi
eh sehol sem tudom nézni,mindenhol csak connecting és megáll:'( -
itt van az 1.hsz ben -
no! ez engem is érdekelne:) -
G_ArchAngel #50269 szerintem, mert Dennis hadseregében ez formaviselet... -
mondjatok plz egy oldalt ahol tudok online tv-t nézni,wtcc-t akarom nézni eurosporton,de sehol sem találom gúgliban,csake gy szart találtam ami semmit sem mutat:( -
Alap, amugy moist már legalább tudjuk, hogy Fernando miért vágatta le a haját. Minimum 2 másodpercet jelent! -
G_ArchAngel #50266 akkor még renault-os overálban:) -
:DDDD Látom magam előtt ahogy heggesztgeti a gépet egy ködös hajnalon -
G_ArchAngel #50264 nem, ők azért jók, mert Kimi eljött és mióta Alonso aláírta a papírokat, azóta Ő fejleszt:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Tudom, de ők se azért tartanak ott ahol:) -
de legalább felmutatnak valamit nem úgy mint a Toyota ezelőtt...
[amúgymegsokbavanalonso] -
G_ArchAngel #50261 McLaren büdzséje a legnagyobb idén, csak szólok, halkan...:) -
Nincsenek jó szakemberei a toyonak -
Toyotának meg a legtöbb pénze és mégis, nem minden a cucc a fejlesztéshez. Persez azis benne van, de csak attól nem lennének ien jók, mint most. -
reméljük beférnek első 4be -
nem hiszem hogy gyengébbek mert nekik van a legfejletteb cucc a fejlesztéshez és már utolérték az élcsapatokat csak hát -
WNW #50256 Mert gyengebbek, es probalkoznak.. Ha nem megy erobol, probalj taktikazni alapon.. -
Kíváncs vagyok, hogy a mai futam után még mindig ilyen boldog lesz-e?:)