182279
  • Count Adyn
    Amugy nem Alonso a szar, hanem Hamilton az embertelen jó:D
  • Istencsászár
    Nem tűni mérgesnek, sőt a piszkos overáll rejtélye is kiderülni látszik:)

"Nem nyertem, de végre sikerült egy kupát szereznem Indianapolisban. Azt gondolom, hogy a verseny az első kanyar után eldőlt, márpedig ott nem sikerült előznöm. Csak annyit tehettem, hogy olyan közel maradok Lewishoz, amennyire csak tudok. Egyszer nagyon közel kerültünk egymáshoz, de minden teljesen fair volt, és jó verseny volt. Folyamatosan közvetlenül Lewis mögött voltam, és rengeteg kosz jutott a fékekből az overálomra, az autóra és a sisakomra is, ezért időnként letértem az ívről, hogy kapjak egy kis friss levegőt. Az autó jól működött, és várom a hátralévő versenyeket. A mai nap végén a csapat növelte az előnyt a Ferrarival szemben a konstruktőrök versenyében, és nyolc pont több a semminél. Várom már, hogy visszamenjünk Európába."
  • Istencsászár
    Naja a kanyargós részen érték utol, ott csak nem fog a poros részre lemenni... jól csinálta.
  • spect16
    Ez még nem az igazi harc volt. Alonso párszor megmutatta magát és...
    Liuzzi-t nem hiszem, hogy kellene vádolni a feltartással, ő is megpróbálta a helyét védeni csak pont rossz szakaszon érték utól.
  • Istencsászár
    Azért ideges még lehet nem? vagy már azt sem szabad neki?
  • lac coo
    Ugyan miért lenne elégedetlen Alonso ?
    Megelőzni nem tudta pedig hagyták hogy harcoljanak ...
    Az időmérőt elszúrta az meg az ő maga hibája, ha az élről rajtol , Hamilton tuti második .Egy dologban jobb most Hamilton, sokkal jobban koncentrál, nem enged meg semmi hibát magának.Alonso remélem összeszedi magát, bár eléggé ideges ettől, hogy a média is meg mindeki szarnak tartja, de túl fogja tenni magát ezen, és akkor már nem lesz egyszerű a dolga Hamiltonnak .Nem kell félteni Alonsot: fiatal, nagyon jól vezet ,jó az autó ...Én nem mernék egyikre sem fogadni, kettejük közül ki nevet a végén ....
  • passatgt
    Van egy jó hírem:
    Az aláírásomban lévő oldalon, a Fox 5 nevű csatornán angolul látható volt élőben a mai futam. A kérdés az, hogy csak azért közvetítette, mert amerikában volt a futam és a tv csatorna is az, vagy az összeset közvetíti, mint az rtl klub:)
  • passatgt
    :)
  • Count Adyn
    Hát a kezét felemelte, az biztos:D
  • lac coo
    Van video.....
    Aztán ezt mindenki vegye annak aminek akarja ! :))))))
  • Kit--Kat
    pffff... azért álljon már meg a menet
  • Gabor_(HSF)
    Nem erőltetem,mert meg sem akarjátok érteni amiről beszélek..
    Az meg,hogy Bari miképp kerül képbe,azt meg én nem értem...
    vagy én járok tévutón és a mai F1 középszintű polótáiról beszélünk,mert akkor tényleg szép eredmény Kimitől,ez a majdnem biztos pontzerzés
  • Bucser
    Az a 0 a világbajnokság 4. helyén tartja...
    Ez anno Barichellórol nem volt elmondható. (2005-ben a 8 helyre volt elég míg Schumacher a 3 volt) Csakhogy ne a Ferrari hegemonia idejéből válasszunk párost.
  • spect16
    Amcsiknak nem szokásuk, talán nem találták fontosnak. Ilyen talán a malájoknál volt néha.
  • Gabor_(HSF)
    Összezavarni???..hát ez LoL:)
    az az igazság,hogy már tavaly laírtam idén mi fog történni a Ferkával,csak te még ámitod magad...
    Semmi probléma nincs Kimivel,nagyon szimpi meg minden,csak éppen a tehetségéhez képest egy nagy 0-a amit művel és ez a dühitő..
    De nem akarok semmillyen vitába keveredni senkivel,ez csupán az amit én látok,majd közeledve az év végéhez,kiderűl,hogy igaza volt-E,ismét az "öregnek"
  • Anders
    hát nem irígylem, jól megszopta a Hamilton-jelenséget :)
  • Anders
    Alonso lassan arra ébred éjszakánként, hogy artikulátlan hangon ordítozza: "gyere vissza, Schumi! gyere vissza, Schumi!"
    tőle legalább kikapni nem volt szégyen, legyőzni viszont dicsőség.
    hát most fordítva van :)
    és az a legrosszabb, hogy most nem lehetnek ilyen kifogások, hogy flexibilis szárny, meg 1 centivel szélesebb hátsó szárny, meg vegyvédelmis szerelők :)
  • bardocz
    hu,ez nagyon izgalmas verseny volt,de most nem olvasok el 106 üzenetet:D
  • Tikal #50397
    egy két leláto szerintem ki sem volt osztva, azért volt ures, pl a cél egyens ráforditonál... de tényleg sok üres volt ettol fuggetlenul...
  • gercse
    nem lepődöm meg rajta
  • Punker
    lol
  • G_ArchAngel #50394
    Sato tízhelyes büntetést kap Franciaországban

Takuma Sato figyelmen kívül hagyta a sárga zászlós jelzést, amiért a következő versenyen tíz rajtpozíciós büntetést kap. A versenybíróság eredetileg tíz másodperces büntetést szabott volna ki a japán versenyzőre, ám mivel kicsúszott Franciaországban kerül majd hátrányba.

ez szemétség, biztos a Honda kérte, mert túl erős az Aguri:)
  • G_ArchAngel #50393
    Planet F1News: The Brit was pushed all the way by McLaren
    team-mate Fernando Alonso - with the Spaniard apparently unhappy
    at one stage of the race that Hamilton wasn't ordered to let him
    past...
  • G_ArchAngel #50392
    Alonso bemutatott?

Az RTL információi szerint Fernando Alonso a célegyenesben egy dühös kézjelzéssel fejezte ki nemtetszését a csapat felé. A spanyol versenyző állítólag neheztel a McLaren szakembereire, hogy nem hagyták, hogy elmenjen az előző körökben lassabb időt teljesítő Lewis Hamilton mellett.

volt egy pillanat, mikor Alonso odahúzta az autót a fal mellé, majdcsak lesz videó...
  • Kit--Kat
    Most Kimi szerintem tényleg jó volt, és mehetett volna a Mercikkel, ha nem keverik meg a gumi szisztémáját. Raiko rosszrajt+kemény gumik miatt több mint 10mp-t halmozott fel beragadva és így is hogy utolérte a 3. kiállásra Massát. Massa meg semmit nem csinált gyakorlatilag senkitől nem zavartatva tötymörgött.
  • G_ArchAngel #50390
    ne zavard össze, van egy elmélete, ami szerint Räikkönen egy alkoholista munkakerülő, a Forma-1 fekélye - hagyni kell, akkor hamar témát vált és MS-t isteníti...
  • lac coo
    Hatalmasat fogott Kimi, nagyritkán látni ilyent...
    Hihetetlen reflexei vannak .
  • desigo
    leggyorsabb kör : Kimi Raikkönen 1:13.117
  • G_ArchAngel #50387
    mert nem egyenletes a világítás, ha figyelted Hamilton vállát, néha kikerült a lámpából, akkor ugyanolyan sárga volt, mint Alonsoé

amúgy az indianapolisi szervezők tehetségtelenek és impotensek: üres lelátók, bedobott zászló, indokolatlanul lengetett kék zászló - remélem lesz Las Vegas vagy N.Y.C. GP hamarosan...

Az első négy szépen ment, Kimi ha megtanul rajtolni, még a McLarenekre is veszélyes lehet...
    Hamilton egy isten, Liuzzinak mehet a ban..., addig csodálatosan vezetett, de Alonsot szépen ráhúzta Lewisra.
    Rosberg, Nick, Kova is szépet ment - továbbra sem értem, hogy miért akarja Biatore elküldeni... Ennyit fizet Nelson Piquet a fia helyéért?
  • Cream78
    Emlékezz milyen rajtokat szokott csinálni anno mercivel....
    Szerintem a Ferrari egyszerűen nem fekszik neki....
    Meg hát Kimi kocsiján kemény papucs volt a ratnál, körülötte mindenki lágyon volt...
  • DjDano

Na ide figyelj, honnan is jött fel Raikkonen? Massa épphogycsak megtartotta a 3. helyét pedig jókora előnye volt
  • Gyocsika
    Mi? :D
    Van 4 autó 2 szürke 2 piros.
  • desigo
    ez jó volt:)

• Count Adyn
    Az a 25% volt:D
  • Cream78
    Szerintem Massa megtett minden tőle telhetőt, Kimit meg ne írjuk azé még le...
  • Gabor_(HSF)
    Ja tényleg
    Ismét megmutatta,hogy mennyire nem tud rajtolni sem
  • Count Adyn
    Én abba gondoltam bele, hogy ha mostantól Hamilton mindig második, és Alonso egyszer is nem első, akkor Hamilton a VB:O
  • kirol
    Na mostmár lassan kimondhatjuk, hogy a Ferrarinak az ezévi vb címe is elúszott.

Már csak abban bízhatok, hogy Hamilton lesz a vilásbajnok.

Szegény Massa hiába ment, nem tudta már megint tartani a lépést a mercivel.
  • leoon
    Kimi srác végre villantott valamit! Remélem fog majd többet is!
  • Gyocsika
    Huuu de nagy tehetség :D ha akkora nagy tehetség lenne már régen Massa elött lenne. (Ezzel nem kötekedni akartam)