182273
  • passatgt
    Van egy jó hírem:
    Az aláírásomban lévő oldalon, a Fox 5 nevű csatornán angolul látható volt élőben a mai futam. A kérdés az, hogy csak azért közvetítette, mert amerikában volt a futam és a tv csatorna is az, vagy az összeset közvetíti, mint az rtl klub:)
  • passatgt
    :)
  • Count Adyn
    Hát a kezét felemelte, az biztos:D
  • lac coo
    Van video.....
    Aztán ezt mindenki vegye annak aminek akarja ! :))))))
  • Kit--Kat
    pffff... azért álljon már meg a menet
  • Gabor_(HSF)
    Nem erőltetem,mert meg sem akarjátok érteni amiről beszélek..
    Az meg,hogy Bari miképp kerül képbe,azt meg én nem értem...
    vagy én járok tévutón és a mai F1 középszintű polótáiról beszélünk,mert akkor tényleg szép eredmény Kimitől,ez a majdnem biztos pontzerzés
  • Bucser
    Az a 0 a világbajnokság 4. helyén tartja...
    Ez anno Barichellórol nem volt elmondható. (2005-ben a 8 helyre volt elég míg Schumacher a 3 volt) Csakhogy ne a Ferrari hegemonia idejéből válasszunk párost.
  • spect16
    Amcsiknak nem szokásuk, talán nem találták fontosnak. Ilyen talán a malájoknál volt néha.
  • Gabor_(HSF)
    Összezavarni???..hát ez LoL:)
    az az igazság,hogy már tavaly laírtam idén mi fog történni a Ferkával,csak te még ámitod magad...
    Semmi probléma nincs Kimivel,nagyon szimpi meg minden,csak éppen a tehetségéhez képest egy nagy 0-a amit művel és ez a dühitő..
    De nem akarok semmillyen vitába keveredni senkivel,ez csupán az amit én látok,majd közeledve az év végéhez,kiderűl,hogy igaza volt-E,ismét az "öregnek"
  • Anders
    hát nem irígylem, jól megszopta a Hamilton-jelenséget :)
  • Anders
    Alonso lassan arra ébred éjszakánként, hogy artikulátlan hangon ordítozza: "gyere vissza, Schumi! gyere vissza, Schumi!"
    tőle legalább kikapni nem volt szégyen, legyőzni viszont dicsőség.
    hát most fordítva van :)
    és az a legrosszabb, hogy most nem lehetnek ilyen kifogások, hogy flexibilis szárny, meg 1 centivel szélesebb hátsó szárny, meg vegyvédelmis szerelők :)
  • bardocz
    hu,ez nagyon izgalmas verseny volt,de most nem olvasok el 106 üzenetet:D
  • Tikal #50397
    egy két leláto szerintem ki sem volt osztva, azért volt ures, pl a cél egyens ráforditonál... de tényleg sok üres volt ettol fuggetlenul...
  • gercse
    nem lepődöm meg rajta
  • Punker
    lol
  • G_ArchAngel #50394
    Sato tízhelyes büntetést kap Franciaországban

Takuma Sato figyelmen kívül hagyta a sárga zászlós jelzést, amiért a következő versenyen tíz rajtpozíciós büntetést kap. A versenybíróság eredetileg tíz másodperces büntetést szabott volna ki a japán versenyzőre, ám mivel kicsúszott Franciaországban kerül majd hátrányba.

ez szemétség, biztos a Honda kérte, mert túl erős az Aguri:)
  • G_ArchAngel #50393
    Planet F1News: The Brit was pushed all the way by McLaren
    team-mate Fernando Alonso - with the Spaniard apparently unhappy
    at one stage of the race that Hamilton wasn't ordered to let him
    past...
  • G_ArchAngel #50392
    Alonso bemutatott?

Az RTL információi szerint Fernando Alonso a célegyenesben egy dühös kézjelzéssel fejezte ki nemtetszését a csapat felé. A spanyol versenyző állítólag neheztel a McLaren szakembereire, hogy nem hagyták, hogy elmenjen az előző körökben lassabb időt teljesítő Lewis Hamilton mellett.

volt egy pillanat, mikor Alonso odahúzta az autót a fal mellé, majdcsak lesz videó...
  • Kit--Kat
    Most Kimi szerintem tényleg jó volt, és mehetett volna a Mercikkel, ha nem keverik meg a gumi szisztémáját. Raiko rosszrajt+kemény gumik miatt több mint 10mp-t halmozott fel beragadva és így is hogy utolérte a 3. kiállásra Massát. Massa meg semmit nem csinált gyakorlatilag senkitől nem zavartatva tötymörgött.
  • G_ArchAngel #50390
    ne zavard össze, van egy elmélete, ami szerint Räikkönen egy alkoholista munkakerülő, a Forma-1 fekélye - hagyni kell, akkor hamar témát vált és MS-t isteníti...
  • lac coo
    Hatalmasat fogott Kimi, nagyritkán látni ilyent...
    Hihetetlen reflexei vannak .
  • desigo
    leggyorsabb kör : Kimi Raikkönen 1:13.117
  • G_ArchAngel #50387
    mert nem egyenletes a világítás, ha figyelted Hamilton vállát, néha kikerült a lámpából, akkor ugyanolyan sárga volt, mint Alonsoé

amúgy az indianapolisi szervezők tehetségtelenek és impotensek: üres lelátók, bedobott zászló, indokolatlanul lengetett kék zászló - remélem lesz Las Vegas vagy N.Y.C. GP hamarosan...

Az első négy szépen ment, Kimi ha megtanul rajtolni, még a McLarenekre is veszélyes lehet...
    Hamilton egy isten, Liuzzinak mehet a ban..., addig csodálatosan vezetett, de Alonsot szépen ráhúzta Lewisra.
    Rosberg, Nick, Kova is szépet ment - továbbra sem értem, hogy miért akarja Biatore elküldeni... Ennyit fizet Nelson Piquet a fia helyéért?
  • Cream78
    Emlékezz milyen rajtokat szokott csinálni anno mercivel....
    Szerintem a Ferrari egyszerűen nem fekszik neki....
    Meg hát Kimi kocsiján kemény papucs volt a ratnál, körülötte mindenki lágyon volt...
  • DjDano

Na ide figyelj, honnan is jött fel Raikkonen? Massa épphogycsak megtartotta a 3. helyét pedig jókora előnye volt
  • Gyocsika
    Mi? :D
    Van 4 autó 2 szürke 2 piros.
  • desigo
    ez jó volt:)

• Count Adyn
    Az a 25% volt:D
  • Cream78
    Szerintem Massa megtett minden tőle telhetőt, Kimit meg ne írjuk azé még le...
  • Gabor_(HSF)
    Ja tényleg
    Ismét megmutatta,hogy mennyire nem tud rajtolni sem
  • Count Adyn
    Én abba gondoltam bele, hogy ha mostantól Hamilton mindig második, és Alonso egyszer is nem első, akkor Hamilton a VB:O
  • kirol
    Na mostmár lassan kimondhatjuk, hogy a Ferrarinak az ezévi vb címe is elúszott.

Már csak abban bízhatok, hogy Hamilton lesz a vilásbajnok.

Szegény Massa hiába ment, nem tudta már megint tartani a lépést a mercivel.
  • leoon
    Kimi srác végre villantott valamit! Remélem fog majd többet is!
  • Gyocsika
    Huuu de nagy tehetség :D ha akkora nagy tehetség lenne már régen Massa elött lenne. (Ezzel nem kötekedni akartam)
  • desigo
    hehe:)))))
  • MrTressy
    Alonso valszeg nem öltözött át mig hami igen és rajta zsirúj volt
  • DjDano
    Raikkönen végre mutatott valamit a tehetségéből, de ez még mindig csak 75%
  • Cream78
    :D
  • Istencsászár
    Alonsoé hagyományos mosópor. ( nem nézel reklámokat?:D )
  • Count Adyn
    Még ha a Ferrari is lenne ilyen gyors, akkor lenne csak izgalmas:D