182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton befejezte -
és Punker pont ezt nem látja :)))))))))) -
L OL -
geec az új srác az első :)))) -
Vezet az új srác XD -
OMG! Zuhany XD -
Kimi mit műűűvel jááááj:( -
loll mit csinálnak:D:D:D: nem látnak:D -
hamilton eleje elkg fura -
Schumi de laza :) -
valaki már villog:D -
én is pont akkor kapcsoltam oda...:D de nem nagoyn vcolt esső felhő, de most monák be magyarul is -
Jaja :P -
Eső nemsokkal a rajt után? Érdekes lesz :) -
Amikor a többiek a pódiumon vannak ő addig pisálhat annyit amennyit akar!
-
Pont jó az időzítés... -
-
Ott miért ment olyan lassan Hamilton? Behalt az autója? -
Nagy lessz ez a verseny én érzem előre! :D -
Mekkora egy köcsög ez a Massa.
~Mi a vélemyényed Hamilton balesetéről?
~Láttam a TV-ben, de olyan sokat kellett várni, hogy elmentem pisilni.

-
Német RTLen kiírták, hogy eső várható 29 perc múlva ... :) -
Es persze valoszinuleg masnap versenyzett. :DDDDD
Es persze Kubicanak se lett baja, megsem engedtek versenyezni, igaz ott nem egy nap telt el,hanem kicsit tobb.
Valoban, ahogy DJBP is mondja, milyen elovigyazatlan lett hirtelen az orvosi engedelyezes.
Hadd idezzek meg a baleset elotti hozzaszolasaim egyikebol.
"Pont ezert nem tartom Hamiltont annyira, mint Kubicat peldaul.
A nagy tehetseg, akinek tudatosan magasztaljak mar 10 eves kora ota az image-t. Egy felepitett karrier, mintha manapsag egy Sztar leszek cimu szappanoperat neznek, ahol meg el sem kezdodott a musor vetitese es mar tudjak, hogy ki lesz a gyoztes, mikozben a nezok szavaznak "majd" SMS-ben."
Vajon Kubica is itt tartana mint most Hamilton, ha ugyanazokat a kondiciokat kapja ? Valoszinuleg igen.
-
peete #52464 Kimi Raikonnen - Ice on Fire
Hy!
Megtudán nekem mondani esetleg valaki h ez alatt a videó alatt milyen szám megy?
Thx -
DJ BP #52463 Figyelj már, te beszélsz folyton elővigyázatosságról, hogy a hordágy azért volt stb. Kubicát is elővigyázatosság miatt nem engedték versenyezni. Nos, Hamilton indulása érdekesmód nem elővigyázatlan hirtelen? Ezen gondolkodj el -
Suzukában Mcnish kiszakította a korlátot olyan tempóba csapódott be, a képek magukárt beszélnek tisztelt önkéntes szakértők -.- , baja nemlett, de percekig nem tudott lábra állni habár a kocsibol kiszált..., de baja nemlett. -
jefferson83 #52461 Jó én magamból indulok ki. Volt már, hogy úgy térden rúgtak focizás közben, hogy egy percig nem tudtam lábraállni. Aztán meg semmi bajom nem volt. -
Sidewinder #52460 Amúgy megjegyzem,hogy Gyuláról akkor is ez lenne a véleményem,ha Kimi szurkoló lenne,pedig én Kimi szurkoló vagyok.Mert egy kommentátor ADÁSBAN ne szurkoljon senkinek(azon kívül annak szurkol akinek akar),kivéve ha a honfitársáról van szó,akkor megengedhető ez a dolog. -
plusz adhatnának több élő riportot Szujóval, és már tök zsír lenne ez az F1 :)
meg én is ezt csipem palikba, hogy az unalmas körökben néha akkorákat elkezd ordítozni hogy az ember akárhol van már szalad a tv elé:D -
Figyelj azt tudni kell, hogy Hamilton nem lehetett szaz szazalekig egeszseges az utkozes utan, mert miutan kiszallt az autobol osszeesett.
Marpedig egeszseges ferfiember csak ugy nem esik ossze.
Na azert megkerdeznem melyik orvos enged ugy versenyezni, ha ezzel tisztaban van es nincs "un." diplomacia. Ezert mondtam, hogy egesz mas a versenyzok megkulonboztatettsege es ez nagyon nem jo, mert nem geyenlo feltetelekkel versenyeznek. Mindig kettos a merleg nyelve, az ilyen pilotaknal, egyik puillanatban meg igy, masik pillanatban mar ellenkezoleg magyarazzak meg a dolgokat.
-
én is "szomorú vagyok" hog yindul hisz kiminek lenne sok esélye a vb-ért, igy kicsit csökkent, de hamiltont mitbha nem láttam volan utolsó rajtkockából indulni...sőt még nagyon a közepéből sem.
ha massa tud csatázni alonsoval, kimi meg el tudna egy kicsit is húzni, onnan már tuti a győzelem.
ha hamilton behozza az elsőre, akkor sokat kell előznie, igy szép lesz a verseny., ha nem akkor meg kimi fog nyerni, szal az elejét kell nézni mit produkál az első 3 -
Sidewinder #52456 A kommentátorokhoz annyit,hogy palik is mond hülyeséget de ő legalább beléli magát,hangulatot ad a versenynek mégha eseménytelen akkor is feldobja. Gyula viszont igen unalmasan nyomja. Nincs rosszabb (nekem) annál mint amikor egy unalmas eseménytelen futamot Gyula egyedül közvetít.Eddig 3 olyan futamra emlékszem ahol ez volt és ott mindegyiknél elaludtam.Pedig szeretem az F1-et.az eddigi retekklubos kommentátorok közül a legnagyobb szakmai hozzáértéssel szerintem Wéber Gábor rendelkezik,a stílusa is elég jó ezen kívül pártatlan bár kétségtelen hogy ő sem tud akár egy unalmas futam mellé olyan hangulatot teremteni szövegeivel mint Palik.Én továbbra is a magyar adón nézem az F1-et kivéve a szabadedzéseket,mert azt nem adják.De én egy Palik-Wéber párost szeretnék kommentátornak.Palik adná a jó hangulatot Wéber meg a szakmai dolgokat tudná profin elmondani mert ahhoz ő ért a legjobban.Gyulával viszont nem csak az elfogultsága a bajom.Szakmailag nincs ott annyira mint Wéber,viszont a hagulatteremtésben is fényévekre elmarad Paliktól.Szóval jó lenne egy Palik-Wéber páros szerintem. -
jefferson83 #52455 Mindenesetre akkor meglátszik majd a mai futamán, ha nincs rendben és az végképp az ő felelősségük marad (mármint aki engedte elindulni). -
jefferson83 #52454 Mindenesetre akkor meglátszik majd a mai futamán, ha nincs rendben és az végképp az ő felelősségük marad (mármint aki engedte elindulni). -
Na jó, megjöttek a muskétások, kezd megint átmenni az egész óvodába, tomboljatok fikázztok közösen, csakis kizárólag.
pussz -
jefferson83 #52452 Aláírom, hogy lehet mögötte valami, de azt is, hogy nem feltétlenül. Ki tudja. Lehet Kubica nem tudta olyan magabiztosan teljesíteni a teszteket amit az orvosi csoport előírt neki.
Komolyan tedd egymás mellé a két esetet és nézd meg egyszerre. Ég és Föld. Én ennyire nem sarkítanám ki, viszont mégegyszer mondom, hogy diplomácia és megkülönböztetés biztos van, ezt az esetet azonban én nem ennek tudom be. -
-
Meg szerencse hogy azt se tudta hol van, annal a kiszallasnal, foleg miutan vagy 15 perc telt el az utkozes utan.
Szabalyosan szinte kipattant az autobol, ahogy szokas. :DDDD
-
Látom menthetetlen vagy, de mivel nekem sincs kedvem veled szenvedni, ezért részemről rendben. -
Legalább meglátjuk mit tud Hamilton a sűrűjében:) -
Mitha te robbantottad volna ki a palotaforradalmat, viseld is a kovetkezmenyeit. :D