182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #53733 pff de láma vagy igen Alonso volt ott aludt a kocsiban mérnökök + a csapat csak nézte h mit kers még mindig ott alonso :D a többiek nem köcsögök csak ő 
-
jefferson83 #53732 A lényeg: már mindenki elengedte volna (a mérnöke is), de ő akkor sem ment még 11,1 másodpercig, érted? -
#53718 -
dav1d #53730 1x láttam mert a végén már el kelett mennem igy az ismétlésről lemaradtam közben meg gépeztem de utolag vissza olvasva a cikket az huzott fel hogy megint megy az Alonso köcsögözés közben meg kb ennyi volt a szitú:
Mérnök: - várjál még hogy üres térbe mehess ki
Alonso: - jól van oké
de ő a szemét f@sz és nem a mérnök vagy csapat -
jefferson83 #53729 Ezen nem lehet vitatkozni. Egyértelmű, hogy direkt volt. Lehet, hogy csak egy kicsit akarta cukkolni,de ez így durvára sikerült. -
Légyszíves. Ezt azért neee :D -
Te csak a kommentátorok idiótaságait tudod ismételni? Teljesen mindegy, hogy kiszámolta vagy sem, amikor 1.5 perc van hátra, ráadásul ott várakozik mögötted a csapattársad, pofátlan, aljas dolog feltartani a másikat!
Ahhoz meg kétség sem fér, hogy direkt csinálta. Nem tudja legyőzni a pályán Hamit ez egyértelmű, hát legyőzni másképp.
-
dav1d #53726 te vagy az mert bekajálod ezt h direkt volt -
VO101 tvr #53725 Pusztán annak ismeret szükséges hogy mennyi idő egy boxból kivezető kör. Ezt bármelyik versenyző tudja. 1.30 körül lehet. Gyorsan kiszámolható -
Nem mert ha rajta múlik akkor addig vár, hogy a felvezető köre feléig se érjen el Hamilton csakhát amit akkor kapott volna... nem hiszem, hogy többet az F1 közelébe engedik. Szóval ezért volt 2 mp. -
nem kellett neki. Csak tudnia kellett mennyi idő van hátra az edzésből. Mikor 1:25 volt és hemi még ott szerencsétlenkedett a boxban, érezhető volt, hogy nem lesz meg neki. Alonsonak csak annyit kellett tudnia mennyi az a minimum idő ami alatt ő meg tud tenni egy felvezető kört. És ezt pedig nyílván lehet tudni, jópárat mennek előtte is... -
VO101 tvr #53722 Nem láttad a közvetítést? -
nem hülyék..nem csak ő a mérnöke se az. Tudják nagyon jó h mennyi kell egy körhöz -
dav1d #53720 és fejbe kiszámolta mennyi idő kell hamiltonnak ugy h 2-3 mpvel maradjon le aha hihető vagy -
jefferson83 #53719 kb 3 x ismételték, mindegyikről lemaradtál? -
11 másodpercet azután várt, miután a pálcikát már felemelték, előtte meg valóban a csapat tartotta bent. -
Pedig jól tette!!!!
Hajrá Massa ha nem akkor Alonso ! -
dav1d #53716 "A >>>csapat<<< azonban hosszú másodpercekig nem engedte ki a spanyolt a kerékcsere után, mivel az ideális időpontot várta, amikor Alonso üres pályán száguldhat."
az első szóban ott a pont kis woodoo babákat szorongató alonso utáló majmok! ha ott áll elötte a nyalókás ember nem hiszem hogy a ti kedvetekért fellökné!ez csak újabb dolog amibe úgy érzitek bele lehet(ne) kötni. se a merci se Alonso nem fog kapni büntit se pont levonást ebben az évben, figyeljétek meg hogy igy lesz.majd rájöttök
-
jefferson83 #53715 Szemét Alonso!!! (nem akartam kimaradni) :)
-
hujjj ha én lennék ron denis am...izgalmas időmérő volt:P(HAJRÁ HEIDFELD&KUBICA) -
Carti19 #53713 Én nem vagyok McLaren párti, de azért ez nagyon nagy bunkóság volt ettől a paraszt Alonsotól...szal holnap Go Hamilton, alázd le ezt a kis férget! -
Nah majd jövök estefele. Egy biztos: Ez Hamiltonnal (kedvencemmel) bármelyik esetben kicseszés volt, ebben egyetértünk. -
Jogos.
Annak azért örülök, hogy végre nem egy unalmas időmérőt láthattunk
-
WNW #53710 A Mol mar reg nem allami ceg, aztan a buliban volt tobb kulfoldi ceg is, szoval nyugodjatok meg, Baumgartner nem allami adoforintokbol versenyzett... -
VO101 tvr #53709 Ron Dennisnek sztem több pénze van a buliban. És nagyobb respect! -
Igen :) -
Carti19 #53707 4. -
Asszem az csak akkor van ha gyors körében tartják fel:/ Ugye tavaly Monza óta meg akkor ha bizonyíthatóan szándékos. Iesmire senki nem gondolt a szabályalkotók közül. Én örülnék ha kapna vmi zsíros büntit, de a realitás az hogy nem fog... -
de van vétlen! De ez nem az volt... -
Carti19 #53704 Nincs ezen mit gondolkodni...Alonso tudta hogy ha Hamilton megy még 1 kört akkor méggyorsabb lesz, és így nemtud első helyről indulni...ennyi!
Bár szerintem Hamilton sem jött ki rosszul, ha a rajt jól sikerül akkor az első jobbos kanyarban bevághat Alonso elé, aztán majd csak a díjkiosztón látja újra... -
Csalódott vagyok Raikkonen 3. helye miatt. A Ferrarit szerintem jobban lefoglalta a McLarennel való pereskedés, mint az autó fejlesztése
Csalozó egy dickhead és még pofátlanul azt hazudja, hogy a szerelők nem engedték el... -
De egyben biztos lehetsz: ebben a mostanni forma1-ben semmi sincs VÉLETLENÜL! -
biztos h nem! 1000% -
Honnét tudod, hogy Alonsonak mondjuk nem pont Ron Dennis mondta, hogy "maradj, maradj"? ÉS mi van, ha színjáték volt az egész, hogy Ron monitorjához vágta a mikrofont? Elvégre Alonsonak igen sok pénze van az egész dologban... De látod? Mindenki csak vacilál, meg gondolkodik! -
Carti19 #53699 Alonso 1 beképzelt barom...idióta...remélem kiesik az első kanyarban, vagy Hamilton önfeláldozóan felnyársalja hátulról... -
WNW #53698 A csapat levette Hamilton gumimelegitoit, a nyalokat felemeltek (indulhatsz), Hamilton ott allt mogotte, amit tobbszor meg is nezett a tukorben, de azert 11 masodpercet meg elalldogalt teljes nyugalomban.. Ezutan a csapatfonok odacsapta a fulhallgatot a monitorok koze, es elrohant Alonso fomernokehez, akinek a fejerol kapasbol letepte a fulhallgatot, es igy tovabb.. Szerinted csapatutasitasbol cseszett ki a sajat csapattarsaval..? -
nade nekem ennyi
"megnyugodtam"......
majd holknap verseny elött után re -
1. Rossz szokások
2. Football Manager
3. FORMA1
4. Ferrari F2005
5. XBOX360
6. 1:18 Model Cars
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Windows: Vista (Longhorn)
9. Real Madrid Fan Club
10. SilkRoad Online
ottvagyunk -
VO101 tvr #53695 Hát igen ez a magáncégek kifejezés talán nem állja meg a helyét...
Kétségtelen, hogy a direkt állami támogatás elmaradt. -
hát jah:D
lenne versenyenként 20 hsz:_D