182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mekkora poén lenne már, ha megb*sznák alonsót ezért valami büntetéssel... -
dav1d #53770 oké téma lezárva várjuk csak meg a végét :) -
mekkora szar húzás volt ez Alonso-tól........
eddig sem szerettem, fogalmazzunk úgy.
De ááááh....:S -
Na majd itt eldöntik a témát, ők a hivatottak erre............
Én alonzo fan vok, de szerintem is gané húzás volt......... -
VO101 tvr #53767 Majd abba hal bele ami legjobban fáj.
Ha majd 1-2 versenyen hirtelen 1-2mp-et kap Hamiltontól. Mert nem ugyanolyan autót kap, hanem lassabbat. -
Azért most bekukkantanék arra a Mclaren team meetingre :) -
A versenybíróság kivizsgálja, hogy szándékos volt-e a feltartás a McLaren garázsánál. A Magyar Nagydíj időmérő edzésének harmadik etapjában a 'nyalókás ember' szabad utat adott Alonsonak, aki ennek ellenére tovább várakozott. A sajtótájékoztatón a spanyol elmondta, hogy "a csapat dönti el, hogy mikor kell elindulnom." Hamilton így nem tudta időben befejezni a felevezető kört, így nem volt lehetősége gyors kört teljesíteni sem. A versenybíróság magához hívta Ron Dennist, és betekintést kértek a csapat rádiókommunikációjába is. -
büntetés lesz az hogy ütik majd egymást :) -
Ha lesz is büntetés, csodálkoznék ha kiderülne. Szvsz Ron Dennis-nek most nem hiányzik semmilyen belső botrány, vagy cirkusz. -
csak az a baj ezzel, hogy amikor kiment majdnem nekiment raikonennek... ráadásul a felvezető körben tökéletes légüres teret tud magának csinálni -
A tiédre kellene adnunk, bazze állj már le ezzel a témával, senkit nem érdekel már...a fórum többség kb 99,9% állítja, hogy szándékos volt..
elhisszük neked, hogy te mindent tudsz és mindent hallottál amilyen utasítást kapot Alfonzó, de már kurvára unalmas, hogy egyfolytában véded azt a majmot, a pálcikát felemelték, ergo azt jelenti indulj! -
dav1d #53760 talán ha olvasnád néha a fórumt rájönnél hogy napszintű itt az olyan téma hogy fuj Mclaren ennyi annyi pontot vonjanak le tőlük esteleg zárják ki őket.azért nem reagáltam ezekre a hszkre mert ugyis tudom, nem lesznek megbüntetve.szóval az hogy nem vagy képben személyi szoc problem -
Na most rámcáfoltál :) -
nem 100millát kap hanem 80-at, belehal:/ -
Lehet én vagyok hülye, de eddig büntetésről szó sem volt. Ezt te hoztad fel. Mi csak azt próbáljuk megmagyarázni neked már egy jó ideje, hogy nem volt szép dolog Alonso-tól, hogy ott tökölt a boxban Hamiltom előtt. -
VO101 tvr #53756 Több köze van az F1-hez mint neked. Akkor te 10-ből hányszor trafálsz bele? -
VO101 tvr #53755 Hidd el meg lesz a büntetés... Csak publikus nem lesz. De majd fog látszani. -
dav1d #53754 10ből 2xszer bele trafál a dolgokba de nyugodtan adjál a véleméynére -
VO101 tvr #53753 Ron Dennis azért hajított le a fejhallgatóját? Mert csapatutasítás volt?
-
VO101 tvr #53752 Nyilván Lauda is rosszul látta... LoL
Meg nem is ért hozzá... -
dav1d #53751 azért mert cspatutasitás volt érted? kitbüntetnének meg saját magukat? -
Nem kap büntit se ez se az stb. Most meg hogy akinek jár az megkapja :) Eldönthetnéd, hogy akkor most mi van, de mondom téma lezárva részemről. -
dav1d #53749 arra gondolsz h azt szajkozom hogy cspatutasitéás volt vagy a mérnöke dumálta rá ? hol itt az ellentmondás? :D -
Kiét érdekel megbüntetik -e, tetü hózás volt és kész, téma lezárva. -
[b]Lauda szerint Alonso szemétséget művelt
A háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda egyértelműen Fernando Alonsót tette felelőssé amiatt, hogy Lewis Hamiltonnak az időmérő edzés végén már nem maradt ideje arra, hogy fusson még egy gyors kört. A brit vélhetően emiatt maradt le a pole pozícióról a Hungaroringen.
"Szemétség volt, amit Alonso művelt"- kezdte Lauda. "Lewis Hamiltonnak a lágyabb abroncsokkal kellett visszamennie a pályára, de már így sem ért körbe elég gyorsan. Remélem a vasárnapi versenyen Hamilton elégtételt vesz majd."
"Teljes mértékben Fernandóé a felelősség, sportszerűtlen és helytelen volt, amit tett. Egyszerűen érthetetlen. Az egészet előre kitervelte és jól végre is hajtotta"- fejezte be az osztrák.
-
Már ne haragudj, de ellentmondasz annak amit eddig szajkóztál.
-
dav1d #53746 most éppen ugatnak utána jön a kop h alonso nem kapott semmit -
dav1d #53745 jaja a görények hamarabb jönnek -
nem, ő gondolatolvasó (ld 53730) :PP -
dav1d #53743 onnan hogy semelyik cspat sem teheti meg hogy egyik versenyzőjét hátráltatja, ha Alonso volt: hát kap büntit miatta mert a csapat nem venne egy ilyen dolgot magára. ha a mérnök volt hát ő kap büntit egyszerüen ilyet nem tehet meg. ha ez csapatutasitás? mindenki happy s ennyi le van tudva a dolog -
A többinek volt esze és inkább hallgat :) -
csodálkozok, hogy csak most tűnt fel egy elvakult Alonso fan, aki megmagyarázza, hogy mi is történt valójában... :) -
Most őszintén, te honnan tudod, hogy mit mondtak neki? Talán lehallgattad vóki-tókival a MClaren rádióbeszélgetését? 5◘) -
Azt hiszem,hogy itt csak te egyedül vagy ,aki ezt a kommentet hajtogatja
-
dav1d #53739 ne is, csináld tovább az összeesküvés elméleted de van 10rúgóm arra hogy Alonso ezért a huzásáért és a mclaren a kémügy miatt semmiféle büntit nem kap majd. s figyeld meg hogy igy lesz...akkor majd rájösz :) -
Azért, hogy nehogy megint beakadjanak :) Hagyjad úgyse tudod neki megmagyarázni szerinte Csalonzó nem hibás, mindenki más igen de ő nem. -
dav1d #53737 akkor mégegyszer .... rászoltak hogy várjál tök mind1 h felengedték neki a nyalókát vagy sem azt az utasitást kapta hogy várjon mert üres térbe kell visszamennie, érted? -
Akkor miért vették le a kerékmelegítőket?
-
Értem. Inkább nem mondok semmit neked:) -
akkor mégegyszer .... #53718 !!!!!!!!!!!!!!!!