182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
lehet hogy sporszerűtlen volt de akkoris 1. 2. hely ..... -
De most gondoljátok el: milyen uncsi lenne a topik, ha egy csapatnak szurkolnánk? Min vitatkoznánk most? :D -
enzo -
ok akkor sry
csak a mol -
VO101 tvr #53689 bizony bizony
-
DJ BP #53688 tanulj már meg írni legalább, ha már osztod a többit...
Egyszerűen tetű volt Alonso. Először nem is hittem el, hogy ezt tette, de minden erre utal
,,lehet hogy teli volt a pálya és azért nemment?"
Baromság... -
Ezt szerintem bárkitől megkérdezhetnéd, senki se tudná. Amúgy meg ha Alonso sportszerű versenyző lenne (amit elég nehéz elképzelni manapság róla), lehet, hogy nem mindenki mondaná azt, hogy "szándékosan tartotta fel a saját csapattársát". -
akkor ne olvasd el:) -
Azért odafigyelhetnétek néha a helyesírásra is, néhány hozzászólást elolvasni tiszta kínzás. -
McLaren tuti hülye!:) -
VO101 tvr #53683 Most te vagy az okos vagy a McLarenesek? -
Azt mondta hézegot kell hagyni! Menjen egy lassú felvezetőt! De hagyja h csapattársa csinálja a dolgát. Sztem -
VO101 tvr #53681 Nem vagyok biztos, de a McLaren boxban történt, még csak nem is a boxutcában.A csíkon kívül. Az pedig már szerintem nem a pálya része. -
WNW #53680 Hagyjuk ezt a baromsagot, hogy Baungartner allami penzen versenyzett.. Nem kapott egy fillert sem, magancegek tettek le neki a penzt.. Es toredeket, mint most a Yamamoto gyerek a Spykernek... -
:S
látom nemérted az egészet
hagyuk inkább ezt a témár -
remélem lessz. -
ezt nemtudom
szerintem az időmérő az nemnagyon szol bele az ienekbe vagy mégis?
meghát boxucca és csapattaktikolásnak is ellehetne könyveklni
amugymeg nagy meklárenesek
oan okasak vagytok szígyátok álonzót
de mit mondtak neki rádióba?
lehet hogy teli volt a pálya és azért nemment?
oan okosak tudtok lenni válaszoljatok léccives -
VO101 tvr #53676 Nem sürgős...
Majd. Pl Monzában... :-) Ott legalább meglátszik :-))) -
VO101 tvr #53675 Na jó akkor motort kell cserélni a "sztár" autójában :-)
És akkor nem kell semmit tönkrebaszni -
Szerintem sem, nem igaz , hogy meddig lehet még eltűrni ezt a majmot a F1-ben.
Azt hittem idáig ilyen csak filmekben van (pl a Mint a villám-ahol feltartották Cruise-t), dehogy egy saját csapattársal tegye meg ...ááá erre nincs szó...egy gerinctelen valami. -
Szerintem továbbra sem mindegy, hogy első, vagy második helyen van, főleg, hogy milyen úton (sportszerűség vagy kicseszés ugye, ez most az utóbbi volt). Legközelebb már más lesz a szlogen: Nem az lesz, hogy Fradi visszakerüljön az NB1-be, hanem hogy Alonso visszülhessen egy Mclarenba (spanyol tüntetők :D )
-
és tényleg:D
legalább 1 versenyen nemhallom a hangját:D -
hát mivel a fővmi a hungaroringen nem a kommentátor állásban fog lenni az tuti. -
csak annyi hogy most nem kurvárademindegy hogy feltartotta azt a cigányt?:S
ott van a 2. heylen akkormeg miért sír a szátok?:S -
feltartás! 10 helyes rajtbüntetés! ugyanaz mintha pályán tartotta volna fel. -
nem nagyon nyúlnak hozzá a futam előtt. főleg ilyeneket nem.. -
lol dupla hsz:D
hh?
eltörte a nyakát vagy mi?:D
-
DJ BP #53667 csak egyet nem értek, miért nem jut eszembe jófej cselekedet Alonsotól? Most is egy bocs elfért volna, de isten őrizz... -
de fogdmárfel hogy az nekik egyáltalán nem jo hogyha tönkrebasznak vmit -
VO101 tvr #53665 Nem azért mert kell.
Nem kell, de ha RonDennis úgy dönt, hát kell. -
pfffffffffffffffffffff
mese szólaljál:SSSSSSSSSSSSSSSSS
neklegyélhülye és olvasgassál híreket is ne csak a hiradós fasságnak higgyél pls!!!! -
akkor viseld el Palikot...bár holnap tuti nem Ő lesz! Szerencsére -
VO101 tvr #53662 Nem kell tönkrebaszni a motort...
Más elektronikát kell rátenni. Amivel kicsit kevesebb a teljesítménye. Vagy alulról nem húz annyira kigyorsításkor.
Vagy nem tom... Nem értek hozzá...
Te a BMW-nél vagy motorfejlesztő? -
áhhh
azt élőbe kell megnézni
németben is pofáznak hülyeségeket tuti. De azt nagyrészt nemértem:D(ienkor hála:D) -
Egyetértek! Gerinctelen, nyavajgós majom. Fordított esetben kiváncsi lettem volna a nyervákolására. -
Nézd, mutass nekem olyan szabályt, ami alapján lehet büntetni Alonso ezen akcióját. Mert azon kívül hogy undorító aljas dolog volt, nemnagyon lehet mit kezdeni vele sajna. Mert ugye a sértett jelen esetben csapattárs se fog rohanni a FIA hoz hogy feltartották... -
úgy se kell. -
látom akkor jo embert tisztelhetek meg benned 
de akkorazt nem értem hogy pár éve miért a ferrarit büntették meg?(persze jogosan) -
nézdd a németet:) vagy ne nézdd meg a futamot és töltsd le az onboard felvételeket, én is onnan szoktam visszanézni:) -
VO101 tvr #53656 Alonsonak már tavaly is volt egy genyo huzása, akkor még Schumival babrált ki, de idén sem tudja abbahagyni.
De röhögnék, ha kiderülne, hogy motort kell cserélni az autójában