FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FIA szerintem helyesen döntött amikor nem engedélyezte az új gumik használatát!
mer enyibõl akkor megcsinálhatná akárki hogy egy puhább keverékkel meg qualon aztán kicsúszik valaki és akkor sirnak az új gumikért!!
Most elõször ebben az évben volt elõnye a bridgestonnnak!
mer õk a biztonságra építettek a michelin meg kiélezte nagyon hogy mennyit birjanak ki a gumik...hát ez lett a vége!!!
remélem most ezér nem változtatják a gumiszabályt mer bénázott a michelin!!!
a Bridgestone gumis kocsik mennyit szenvedtek az év elején és mégsem sztrájkoltak!
mer ez az volt amit ma nyomattak😞
a dobálózós nézõket pedig a tömegnek kellett volna meglincselnie ott helyeben abban a pillanatban!!
ennyi😊
!Forza Ferrari!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
kihoznak 1 gumit amerikába amit nem teszteltek le rendesen
ezt lehet fogni akárkire akkor is õk a fõbûnbakok
és ha emiatt 1 ideig nem lesz F1 amcsiban akkor remélem 1 jó nagy pert vagy nem tudom mit a nyakukba varnak amit 1 jó pár ideig még emlegetni fognak
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
Egyszerûen nem bírtam elképzelni mivan. Olvastam az origón a dolgokat, hát nem hiszem el. Szégyen, elkélpesztõ mik vannak idén a Forma1-ben...
Egyedül azt röhögöm, hogy leírták: most a Baumgartner sajnálhatja, hogy nem volt itt 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
húú de gyûlölöm õket....
szétcseszik ezzel a Forma1et......
és senki ne mondja, hogy nem õk tehetnek róla..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Persze, nyilván a Bridgestone tehet róla.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az egyik a Michelinnek szól, a másik a FIA-nak, a harmadik a gumiszabályoknak. Mind a 3 tényezõ jócskán bennevolt abban, hogy ma ilyen futamot láthattunk.
A Ferrari nyert ugyan, aminek örülök, de ez az öröm közel sem olyan, mintha nagy küzdelemben nyertek volna.
A Jordan és a Minardi örülhet, mert jópár millió dollárt megspóroltak maguknak ezekkel a pontokkal.
Ha én amerikában ott lettem volna nézõ, már mentem is volna a futam után perelni vissza a pénzem.
Sajnálom, hogy így történtek a dolgok ma Indianapolisban. Lesz ennek még utóhangja...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ezt mire fel mondod? Schumacher pezsgõt sem locsolt meg semmi. Annyira intelligensen kezelte a csapat a cucct hogy pont.
"talán épp az öccse balesete kellett volna hogy felnyissa a szemét, de õ még a családján is átgázolna"
erre továbbra is azt mondom hogy a sportban nincs olyan család meghogy testvér.
"Hát az igazság az, hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin"
akkor ki tehet rola ? :S
sazl : c
Ha egy ping-pong versenyre teniszütõvel megyek mert ez volt kéznél" akkor nehezebben fogok játszani. Az én faszságom, hogy nem rendes ütõvel jöttem játszani😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"as i open my eyes, i see the reflection of you..\" (Chris Nemmo - Reflection)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !