FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felfedező
Mint a birkák ugyanúgy fujjátok csapatban... kár hogy kevés benne az igazság<#mf2><#mf2><#violent>

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

oneal1
elmondom én is a véleményemet!
Az FIA szerintem helyesen döntött amikor nem engedélyezte az új gumik használatát!
mer enyibõl akkor megcsinálhatná akárki hogy egy puhább keverékkel meg qualon aztán kicsúszik valaki és akkor sirnak az új gumikért!!
Most elõször ebben az évben volt elõnye a bridgestonnnak!
mer õk a biztonságra építettek a michelin meg kiélezte nagyon hogy mennyit birjanak ki a gumik...hát ez lett a vége!!!
remélem most ezér nem változtatják a gumiszabályt mer bénázott a michelin!!!
a Bridgestone gumis kocsik mennyit szenvedtek az év elején és mégsem sztrájkoltak!
mer ez az volt amit ma nyomattak😞
a dobálózós nézõket pedig a tömegnek kellett volna meglincselnie ott helyeben abban a pillanatban!!

ennyi😊

!Forza Ferrari!

rezsofiz
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

sazl : c

Cega Petya..te még az országban vagy?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

oneal1
ez nagy hülyeség amit irtál!!!

!Forza Ferrari!

Na ismét egy barom a topikban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Így van. Azt hitték hogy a hisztijükkel elõnyt szerezhetnek, hát gratulálok nekeik. Ebben nincs se pénz se dicsõség se sport.

Kit--Kat
ez azért erõs így 1 hibás van: a michelin az szarkupac, na erre legyenek büszkék a franciák
kihoznak 1 gumit amerikába amit nem teszteltek le rendesen
ezt lehet fogni akárkire akkor is õk a fõbûnbakok
és ha emiatt 1 ideig nem lesz F1 amcsiban akkor remélem 1 jó nagy pert vagy nem tudom mit a nyakukba varnak amit 1 jó pár ideig még emlegetni fognak

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A Michelin a felelõs elsõdlegesen. Utána a csapatok, mert nem vállalták be, hogy jobban felfujják a gumikat. Inkább ki sem álltak. Õk nem sport emberek. Veszíteni is tudni kellene.

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

Falconer
Bazeg, nem voltam TV közelben, mire hazaértem láttam az uccsó két kört.
Egyszerûen nem bírtam elképzelni mivan. Olvastam az origón a dolgokat, hát nem hiszem el. Szégyen, elkélpesztõ mik vannak idén a Forma1-ben...
Egyedül azt röhögöm, hogy leírták: most a Baumgartner sajnálhatja, hogy nem volt itt 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
ezt a csicska büdös Michlent és még finom voltam....
húú de gyûlölöm õket....
szétcseszik ezzel a Forma1et......
és senki ne mondja, hogy nem õk tehetnek róla..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Big Daddy
Hát sztem ezek nem gyártási hibás gumik voltak, hanem egyszerûen gyengére készített!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Petyus_
"hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin"

Persze, nyilván a Bridgestone tehet róla.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Bandee1987
A Ferrarit meg örülnék, ha senki nem szídná, mert õk tették azt, amit tenniük kellett...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Nos, a mai futamról: <#levele><#levele><#levele>

Az egyik a Michelinnek szól, a másik a FIA-nak, a harmadik a gumiszabályoknak. Mind a 3 tényezõ jócskán bennevolt abban, hogy ma ilyen futamot láthattunk.

A Ferrari nyert ugyan, aminek örülök, de ez az öröm közel sem olyan, mintha nagy küzdelemben nyertek volna.
A Jordan és a Minardi örülhet, mert jópár millió dollárt megspóroltak maguknak ezekkel a pontokkal.
Ha én amerikában ott lettem volna nézõ, már mentem is volna a futam után perelni vissza a pénzem.
Sajnálom, hogy így történtek a dolgok ma Indianapolisban. Lesz ennek még utóhangja...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

rezsofiz
"Erkölcsileg nagyon kicsi lett a Ferrari csapata"
Ezt mire fel mondod? Schumacher pezsgõt sem locsolt meg semmi. Annyira intelligensen kezelte a csapat a cucct hogy pont.

"talán épp az öccse balesete kellett volna hogy felnyissa a szemét, de õ még a családján is átgázolna"
erre továbbra is azt mondom hogy a sportban nincs olyan család meghogy testvér.

"Hát az igazság az, hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin"
akkor ki tehet rola ? :S

sazl : c

Ezzel nem értek egyet. Szar gumit gyártva nem lehet versenyezni.
Ha egy ping-pong versenyre teniszütõvel megyek mert ez volt kéznél" akkor nehezebben fogok játszani. Az én faszságom, hogy nem rendes ütõvel jöttem játszani😊

malter
miért nagyon izgalamas volt😛
Narcotic Syntax
életem legjobb futama volt ROFL

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

ZsZso
Nehogy aszidd, hogy a versenyzõknek volt szavazati joguk ... ne vicceljünk már ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
További szép éjt mindenkinek ... kösz a jó társaságot 😊 Legalább nem untakoztam futam közben 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hát az igazság az, hgoy a gyártási hibás gumikról mondhatni nem tehet a Michelin, és az emberi egészséget védve hozott döntéseket, valamint - a Ferrarival és a FIA-val ellentétben - javaslatokat tett a verseny megmentésére, és a botrány elkerülésére. Bár botrány így is van. Erkölcsileg nagyon kicsi lett a Ferrari csapata, Michael Schumacher is, talán épp az öccse balesete kellett volna hogy felnyissa a szemét, de õ még a családján is átgázolna, ha ezen mulik az elsõség, és szakmai tekintélyét vesztette el a FIA ma, mert nem tartotta szem elõtt a sportág érdekeit. De leginkább vesztesek a nézõk. Dobálni azért mégsem kéne. USA..

\"as i open my eyes, i see the reflection of you..\" (Chris Nemmo - Reflection)

DannyL
Nahát ez gyönyörû volt! 😞

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Petyus_

ZsZso
aszongya Schumi ... "sok szurkoló maradt, és végig szurkolt nekünk" he? Ide kellett szurkolni? Meg ne elõzze õket a Jordan?

I.C.ram
Örültem volna énis, de azért nem lett volna meg a lelkinyugalmam, és valszeg nem is meséltem volna olyan bûszkén a gyõzelmemet, inkább csak úgy, hogy bazinagy szerencsém volt.
Petyus_
Hé! Zsóti akkor sporttörténelmet írt! <#eplus2><#mf2>

Felfedező
Ha te vagy a helyébe gondolom biztos szomorú lettél volna...

I.C.ram
Najó kicsit erõs volt, de nem tartom annyira jogosnak az örömét 😄 Kb. olyan volt mikor zsóti elõl kiestek az emberek.
Petyus_
Az a Deutsche akármikín szokott a sapóján lenni, nem?

fifi
miért is?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
biztos import volt 😊
I.C.ram
Hát nemtom... nem nagy szám ilyen mezõnyben 3.nak lenni.
Petyus_
Na ha az amcsi "sörnek" sör szaga volt, Schumi biztos hallucinált. =)

narazzino
jaj, szoros volt a verseny... LOL

I.C.ram
lol sumi érzi a kocsiban ülve bukó mögül is a sör szagot 😄 Igazi bajor paraszt 😄
Punker
mi lenne? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Felfedező
Egyátálán nem az...

Petyus_
Schumin hogyhogy Bridgestone sapó van?

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

osho
És már anyám is felhívott hogy nézem-e a F-1-et.😊Csá!Spot-1 Brazil-Mexiko 0-0

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Petyus_
Szegény Monteiro gyereknek azért meghúzogathatták volna a fülét Schumiék.. <#levele>

I.C.ram
lol de szánalom ez a monteiro 😄
narazzino
jajj, ez az ismerõs zene...

ZsZso
Azért legyünk õszinték ... NEM SEMMI EZ AZ IDEI ÉVAD !!! Jól nyomják a srácok ... ÉS TUDNAK ÚJAT MUTATNI ! 😊)))))) LOLLLLLLL

Petyus_
Na mingyá fejbebasszák egymást a pezsgõsüveggel. =)

osho
gááááááázzz

ZsZso
Durci a sumi meg a bari, jaja

osho
Monteiró... ...3!