182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát szvsz a F1-el manapság elég nagy gondok vannak. Ezalatt nem a rendszeres botrányokat értem hanem, hogy a versenyek se izgalmasak. Rendszeresen a boxban dőlnek el a dolgok és semmi akciót nem látni a pályán. Gyökeres szabálymódosításokra lenne szükség.
Ha megnézünk pár wtcc futamot akkor azon nem nagyon fogunk unatkozni. Rengeteg előzés, amiben persze nagy jelentősége van a handicap rendszernak (ez szintén megoyztja sok ember véleményét) de én mégis szivesebben nézem, mert izgalmas. -
jefferson83 #54324 1. Nem az, hogy nem merik hanem normálisabb embernek ez eszébe se jutna ilyesmi.
2. Ez így minden csak nem verseny. -
Igen ez kőkemény verseny,...és ne is legyen több.
Én speciel semmi mást nem szeretnék látni a pályán csak kőkemény versenyt.
Úgy gondolom hogy a cirkusznak is megvan a maga helye.
Régebben ez sokkal emberebb verseny volt, és az emberebb nem azt takarja hogy ha nem tudom a pályán megverni,..vagy tartok töle hogy nem tudom a pályán megverni, akkor keresztbe teszek neki, hogy ki se tudjon hajtani.
Én ez így gondolom.
Alonso ma nem rajtol jól (sőt) és sokat hibázott, ez a verseny számára jobban is végződhetett volna ha nem veszít pozíciót, nem hibázik ennyit a pályán, és meg tudja előzni Ralf-t.
Így is 4. lett ami szvsz szép eredmény.
-
xDD Senki sem ment még el. -
Es vajon miert utaljak ?
Mert emberileg egy nulla, azert. Kimi-t pl miert nem utaljak annyira ? -
edeleny #54320 Kocsiba szállok,cirka 4 óra múlva ott vagyok,a reggeli műszak kezdésre vissza is érek.
Király.
Akkor Montoya sem utazott még el?
DDDDDDDDDDDDDD -
Gyerekek aki még nem kapott autógrammot kedvenc pilótájától az jöjjön ki ferihegyre mert a csomagosok sztrájkolnak és emiatt itt ragadtak xDD -
edeleny #54318 Alonso fejét elsösorban azok követelik akik,Hümm,.... utálják,és szivesebben látnák a Ferrarit,Renaultot,BMW-t VB cimet nyerni.
Nem tudom,a többi 21 pilotábol hanyan merték volna ezt megtenni,és itt elsösorban a merték-en van a hangsuly.
Ne essék félreértés,nem erkölcsileg szeretném védeni a tegnapi eseményeket,de nekem tetszett volna,ha estleg Spa-ban meg Ham. adta volna vissza a kölcsönt.
Tévedés ne essék,a jelenlegi rendszerben,mint ahogy a mai eredmény is mutatja,maga az idömérö,már a kökemény verseny,igy a két fiu cselekményét felfoghatjuk ugy is mint egy oda vissz elözést,amibe beleszolt egy lekörözött versenyzö. -
Igazad van.
Raadasul szarabnal szarabb szabalyokkal tuzdelik tele szinte evrol evre.
Rossz pontrendszer, rossz kvali.
A 8 hengeres motorok bevezetese is elozes szempontjabol ugy erzem hibas dontes volt. A gumiszabaly egy hulyeseg es sorolhatnam. -
Hat a csibeszseget es a sportszerutlenseget , ne vegyuk mar egy kalap ala. -
Erről jut eszembe: előre ki kéne osztani a várható nyerteseknek a pezsgőt, jól beb*sznának, onnéntól lenne csipészség meg vakmerőség a pályán az biztos
.
-
És szerinted tökös , vagány dolog, ami tegnap történt? -
A Forma1 is kezd CSAK a pénzről szólni. -
Szerintem ez már ki lett tárgyalva. Természetesen legyen küzdelem és ne az elengedősdi menjen, de mindezt, amit Te "csibészségnek" hívsz a pályán csinálják és ne a boxban, meg a színfalak mögött. Úgyhogy ezen okok miatt elitélendő ami történt és nagyon jól tette a FIA, hogy ezt nem nézte jó szemmel. -
edeleny #54311 Félig meddig vitainditonak szánom.
Nagyon sok embernek baja van a Hamilton-Alonso féle csapaton belüli rivalizálással.
Nekem nincs.
Inkább nézem ezt,mint azt a bizonyos félre állos-elengedös F1-et.
Ha Ron bármelyik pilotáját favorizálná,már régen eldölt volna a VB.
(nekem továbbra is az a véleményem,hogy ami a hétvégén történt az a McLaren,Hamilton-és Alonso belügye,semmi köze ehez az FIA-nak.)
(( lassan az egész F1 kezd kihalni,semmi csibészség,semmi emberiesség,igaza van Kiminek,mikor azt mondja,hogy a vezetésen kivül mindent utál az F1-ben.
Valyon hány autost tudna a rendör meg büntetni,ha betü,és veszzö,meg pontok szerint betartana minden KRESz szabályt.)) -
Én -hami nick kubica mark david- párti vagyok :D -
ezek a srácok legalább nem keverik a szart az f1-ben -
én -nick kimi kubica nico vettel- párti vagyok -
Ami a mekinél megvan....de ott meg alá ássa a csapatot is lassan a két pilótájuk ( főleg alonso-ra értem ), között lévő rivalizálás.
persze nem csak ez...de ők még mindíg jobban vannak , mint a ferrari.
kémbotrány ide vagy oda....
(mj: alonso, kubica, kimi párti vok ezért picit óvatosan írok, nhogy megsértsem magam) -
Adler #54306 ez csak nekem jött le hibásan? -
G_ArchAngel #54305 kell nekik Ross Brawn és Stepney helyett egy új minőségellenőrzési vezető... -
Kicsit úgy érzem, hogy a ferrari mintha nem lenne még 100%-os.
Az oké, hogy pilóta váltás, távozás stb.....de az ilyen nüanszokkal ártanak maguknak a legtöbbet.talán a pilóták dominanciája sem tül egészséges....valakinek segíteni kéne a másiknak csak csapatjáték valamien szinten.... -
Adler #54303 ezek ugy néznek ki, mint akik komoly táplálkozási gondokkal küzdenek
on
-
G_ArchAngel #54302 mindkettőjüknek volt nemsokkal utána hozzászólása... -
És mi van akkor, ha pl nincs rá ideje, hogy átolvasson néhány száz hsz-t csak azért, hogy megnézze, hogy szerepelt e már az adott hír a topicban? -
G_ArchAngel #54300 kis butus...
kiállítottad magadról a bizonyítványt: "de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak"" -
Mivel ez egy fórum és egy fórumon "beszélgetni" szoktak ,NEM CSAK HÍREKET KI,AZTÁN IDE BEMÁSOLNI szoktak, éppen ezért kicsit sem értem, hogy mire jó ez..
Akkor én tudomásul veszem , hogy te csak máshonnan "ellopott" híreket tudod ide bemásolni, érdemben meg hozzászólni azt nem nagyon megy!
Attól, hogy előbb regeltél ,mint én vagy bárki más nem jogosít fel arra , hogy játszd a főnőköt? Miket beszélek az eszed!
Na léptem is ilyen agyamentekkel nem vitatkozok a fórumon, mert pont ez nem tartozik ide
, de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak"!
-
WNW #54298 A fekete tangas helyet ugy hivjak piros lampas haz, es nem Hungaroring.. Eltevedtel egy kicsit..:) -
massa ma szar volt ennyi
kimi meg jó volt -
WNW #54296 Hat ezt a versenyt taktikailag nagyon elkefelte a Ferrari... Massanak az idomerotol kezdve, Kiminek meg mikor Hamilton mogot kijove nem adtak neki tobb uzemanyagot... Igy hiaba volt gyorsabb vegig, elozeshez ez mar nem volt eleg... -
szerinte ez magyarmintás ruha egyszerűen undorító
valami fekete csipkés tanga vagy ilyesmi kellene ide:-) -
G_ArchAngel #54294 Hozzád képest őstagnak, aki megtanulta az íratlan szabályokat akkoriban, mikor tojáshéj volt a seggén, így kellene Neked is tenni... -
Attól ,mert bemásoltam egy olyan hírt, amit Te már közzétettél, nem romboltam "csetté" a fórum imázsát, van itt bőven elég off a fórumban ,ami nem ide tartozik..
Az elvárás szó nagyon szubjektív kijelentés.. -
szerintem fejezd be az oltogatást! Kinek képzeled magad? -
Miért nem ezek közül választottak "zászlótartót" ? :) -
G_ArchAngel #54290 nem nevetséges, hanem elvárás, ez fórum és nem chat - itt van idő átlapozni az utolsó 3-4 oldalt... -
Akkor egy modi törölje!
A szabályzatban nincs benne , hogy kötelező lenne visszaolvasni, de már a multkor leírtam pont neked, na és akkor mivan ,ha 2-szer vagy 3-szor kerül be ugyanaz a hír?
Azért ,nyomja bögyöd,mert Te másoltad be elsőnek?
Mivel hsz áradat van ilyenkor a topikban ,NEM FOGOK VISSZAOLVASNI!
Az #54279 hsz tekintsétek semmisnek, ugyanis már szerepelt egyszer!!
Igy jó lesz?
nevetséges -
+ az ÁFA ...
[IMG][/IMG]
-
Azért voltak kint szép nők is:
-
G_ArchAngel #54286 #54129-es komment délután fél egykor?
komolyan bant érdemelne, aki nem olvas vissza pár órányi anyagot sem...
[/IMG]