182273
  • Bercy #54325
    Hát szvsz a F1-el manapság elég nagy gondok vannak. Ezalatt nem a rendszeres botrányokat értem hanem, hogy a versenyek se izgalmasak. Rendszeresen a boxban dőlnek el a dolgok és semmi akciót nem látni a pályán. Gyökeres szabálymódosításokra lenne szükség.
    Ha megnézünk pár wtcc futamot akkor azon nem nagyon fogunk unatkozni. Rengeteg előzés, amiben persze nagy jelentősége van a handicap rendszernak (ez szintén megoyztja sok ember véleményét) de én mégis szivesebben nézem, mert izgalmas.
  • jefferson83
    1. Nem az, hogy nem merik hanem normálisabb embernek ez eszébe se jutna ilyesmi.

2. Ez így minden csak nem verseny.
  • b-type
    Igen ez kőkemény verseny,...és ne is legyen több.
    Én speciel semmi mást nem szeretnék látni a pályán csak kőkemény versenyt.
    Úgy gondolom hogy a cirkusznak is megvan a maga helye.
    Régebben ez sokkal emberebb verseny volt, és az emberebb nem azt takarja hogy ha nem tudom a pályán megverni,..vagy tartok töle hogy nem tudom a pályán megverni, akkor keresztbe teszek neki, hogy ki se tudjon hajtani.
    Én ez így gondolom.
    Alonso ma nem rajtol jól (sőt) és sokat hibázott, ez a verseny számára jobban is végződhetett volna ha nem veszít pozíciót, nem hibázik ennyit a pályán, és meg tudja előzni Ralf-t.
    Így is 4. lett ami szvsz szép eredmény.
  • laca133
    xDD Senki sem ment még el.
  • [Jakuza]
    Es vajon miert utaljak ?
    Mert emberileg egy nulla, azert. Kimi-t pl miert nem utaljak annyira ?
  • edeleny
    Kocsiba szállok,cirka 4 óra múlva ott vagyok,a reggeli műszak kezdésre vissza is érek.
    Király.
    Akkor Montoya sem utazott még el?
    DDDDDDDDDDDDDD
  • laca133
    Gyerekek aki még nem kapott autógrammot kedvenc pilótájától az jöjjön ki ferihegyre mert a csomagosok sztrájkolnak és emiatt itt ragadtak xDD
  • edeleny
    Alonso fejét elsösorban azok követelik akik,Hümm,.... utálják,és szivesebben látnák a Ferrarit,Renaultot,BMW-t VB cimet nyerni.
    Nem tudom,a többi 21 pilotábol hanyan merték volna ezt megtenni,és itt elsösorban a merték-en van a hangsuly.
    Ne essék félreértés,nem erkölcsileg szeretném védeni a tegnapi eseményeket,de nekem tetszett volna,ha estleg Spa-ban meg Ham. adta volna vissza a kölcsönt.
    Tévedés ne essék,a jelenlegi rendszerben,mint ahogy a mai eredmény is mutatja,maga az idömérö,már a kökemény verseny,igy a két fiu cselekményét felfoghatjuk ugy is mint egy oda vissz elözést,amibe beleszolt egy lekörözött versenyzö.
  • [Jakuza]
    Igazad van.
    Raadasul szarabnal szarabb szabalyokkal tuzdelik tele szinte evrol evre.
    Rossz pontrendszer, rossz kvali.
    A 8 hengeres motorok bevezetese is elozes szempontjabol ugy erzem hibas dontes volt. A gumiszabaly egy hulyeseg es sorolhatnam.
  • [Jakuza]
    Hat a csibeszseget es a sportszerutlenseget , ne vegyuk mar egy kalap ala.
  • dienesoft
    Erről jut eszembe: előre ki kéne osztani a várható nyerteseknek a pezsgőt, jól beb*sznának, onnéntól lenne csipészség meg vakmerőség a pályán az biztos .
  • lac coo
    És szerinted tökös , vagány dolog, ami tegnap történt?
  • dienesoft
    A Forma1 is kezd CSAK a pénzről szólni.
  • BaliBoy
    Szerintem ez már ki lett tárgyalva. Természetesen legyen küzdelem és ne az elengedősdi menjen, de mindezt, amit Te "csibészségnek" hívsz a pályán csinálják és ne a boxban, meg a színfalak mögött. Úgyhogy ezen okok miatt elitélendő ami történt és nagyon jól tette a FIA, hogy ezt nem nézte jó szemmel.
  • edeleny
    Félig meddig vitainditonak szánom.
    Nagyon sok embernek baja van a Hamilton-Alonso féle csapaton belüli rivalizálással.
    Nekem nincs.
    Inkább nézem ezt,mint azt a bizonyos félre állos-elengedös F1-et.
    Ha Ron bármelyik pilotáját favorizálná,már régen eldölt volna a VB.

(nekem továbbra is az a véleményem,hogy ami a hétvégén történt az a McLaren,Hamilton-és Alonso belügye,semmi köze ehez az FIA-nak.)

(( lassan az egész F1 kezd kihalni,semmi csibészség,semmi emberiesség,igaza van Kiminek,mikor azt mondja,hogy a vezetésen kivül mindent utál az F1-ben.
    Valyon hány autost tudna a rendör meg büntetni,ha betü,és veszzö,meg pontok szerint betartana minden KRESz szabályt.))
  • dienesoft
    Én -hami nick kubica mark david- párti vagyok :D
  • MaSzKa
    ezek a srácok legalább nem keverik a szart az f1-ben
  • MaSzKa
    én -nick kimi kubica nico vettel- párti vagyok
  • otrosinka
    Ami a mekinél megvan....de ott meg alá ássa a csapatot is lassan a két pilótájuk ( főleg alonso-ra értem ), között lévő rivalizálás.
    persze nem csak ez...de ők még mindíg jobban vannak , mint a ferrari.
    kémbotrány ide vagy oda....

(mj: alonso, kubica, kimi párti vok ezért picit óvatosan írok, nhogy megsértsem magam)
  • Adler
    ez csak nekem jött le hibásan?
  • G_ArchAngel #54305
    kell nekik Ross Brawn és Stepney helyett egy új minőségellenőrzési vezető...
  • otrosinka
    Kicsit úgy érzem, hogy a ferrari mintha nem lenne még 100%-os.
    Az oké, hogy pilóta váltás, távozás stb.....de az ilyen nüanszokkal ártanak maguknak a legtöbbet.talán a pilóták dominanciája sem tül egészséges....valakinek segíteni kéne a másiknak csak csapatjáték valamien szinten....
  • Adler
    ezek ugy néznek ki, mint akik komoly táplálkozási gondokkal küzdenek
    on
  • G_ArchAngel #54302
    mindkettőjüknek volt nemsokkal utána hozzászólása...
  • nearo
    És mi van akkor, ha pl nincs rá ideje, hogy átolvasson néhány száz hsz-t csak azért, hogy megnézze, hogy szerepelt e már az adott hír a topicban?
  • G_ArchAngel #54300
    kis butus...

kiállítottad magadról a bizonyítványt: "de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak""
  • mflex #54299
    Mivel ez egy fórum és egy fórumon "beszélgetni" szoktak ,NEM CSAK HÍREKET KI,AZTÁN IDE BEMÁSOLNI szoktak, éppen ezért kicsit sem értem, hogy mire jó ez..

Akkor én tudomásul veszem , hogy te csak máshonnan "ellopott" híreket tudod ide bemásolni, érdemben meg hozzászólni azt nem nagyon megy!

Attól, hogy előbb regeltél ,mint én vagy bárki más nem jogosít fel arra , hogy játszd a főnőköt? Miket beszélek az eszed!

Na léptem is ilyen agyamentekkel nem vitatkozok a fórumon, mert pont ez nem tartozik ide, de priviben , ha akarod nagyon szívesen "kicsinállak"!
  • WNW
    A fekete tangas helyet ugy hivjak piros lampas haz, es nem Hungaroring.. Eltevedtel egy kicsit..:)
  • MaSzKa
    massa ma szar volt ennyi

kimi meg jó volt
  • WNW
    Hat ezt a versenyt taktikailag nagyon elkefelte a Ferrari... Massanak az idomerotol kezdve, Kiminek meg mikor Hamilton mogot kijove nem adtak neki tobb uzemanyagot... Igy hiaba volt gyorsabb vegig, elozeshez ez mar nem volt eleg...
  • MaSzKa
    szerinte ez magyarmintás ruha egyszerűen undorító

valami fekete csipkés tanga vagy ilyesmi kellene ide:-)
  • G_ArchAngel #54294
    Hozzád képest őstagnak, aki megtanulta az íratlan szabályokat akkoriban, mikor tojáshéj volt a seggén, így kellene Neked is tenni...
  • mflex #54293
    Attól ,mert bemásoltam egy olyan hírt, amit Te már közzétettél, nem romboltam "csetté" a fórum imázsát, van itt bőven elég off a fórumban ,ami nem ide tartozik..

Az elvárás szó nagyon szubjektív kijelentés..
  • DjDano
    szerintem fejezd be az oltogatást! Kinek képzeled magad?
  • mflex #54291
    Miért nem ezek közül választottak "zászlótartót" ? :)
  • G_ArchAngel #54290
    nem nevetséges, hanem elvárás, ez fórum és nem chat - itt van idő átlapozni az utolsó 3-4 oldalt...
  • mflex #54289
    Akkor egy modi törölje!

A szabályzatban nincs benne , hogy kötelező lenne visszaolvasni, de már a multkor leírtam pont neked, na és akkor mivan ,ha 2-szer vagy 3-szor kerül be ugyanaz a hír?

Azért ,nyomja bögyöd,mert Te másoltad be elsőnek?
    Mivel hsz áradat van ilyenkor a topikban ,NEM FOGOK VISSZAOLVASNI!

Az #54279 hsz tekintsétek semmisnek, ugyanis már szerepelt egyszer!!

Igy jó lesz?

nevetséges
  • a.carkey
    + az ÁFA ...
    [IMG][/IMG]
  • a.carkey
    Azért voltak kint szép nők is:

• G_ArchAngel #54286
    #54129-es komment délután fél egykor?

komolyan bant érdemelne, aki nem olvas vissza pár órányi anyagot sem...