182273
  • MaSzKa
    nem tom ki hogy van vele, de ez a magyar nagydíj dög unalmas volt
  • madmanic
    kösz. lusta voltam utánakeresni...
  • whiskeyman
    1 liter benzin súlya 0,74 kg, ki lehet számolni

• madmanic
    Hamilton...
  • INeedspeed
    Ez tetszik, egyre nagyobb a bunyÓ GYEREKEK HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!
    Brit sajtóértesülések szerint Lewis Hamilton kemény szavakkal illette Ron Dennist az időmérő alatt.

LH: "Ilyet többet ne merészeljetek tenni velem..."
    RD: "Te pedig többet ne merészelj így beszélni velem..."
    LH: "Kopj le és pukkadj meg..."

ernando Alonso és Lewis Hamilton szombat óta nem beszéltek egymással. A bajnoki tabella éllovasa nem tudja, hogy neheztel-e rá a csapattársa. Hamilton beismerte, hogy tartott a csapattal való találkozástól, ugyanis nem tudta ki hogyan vélekedik az ügyről.

De: "Körbejártam a csapatot, és mindenkinek szerencsét kívántam. Csak egy ember nem reagált, de tettem tovább a dolgom."

Fernando Alonso kellemetlenül érzi magát a McLarennél. A Marca értesülései szerint a spanyol ultimátumot adott a csapatnak: "Hamilton vagy én."

YEAH! BULEEY VAN!:))))))))))))

• madmanic
    kb 1 litert eszik a gép kilométerenként....

az a ringen több mint 4 L.. nem tudom mennyi az üzemenyag súlya, de pár kiló hidd el nagyon sokat számít...
  • [Jakuza]
    Akkor javaslom az Angol visszajatszas megtekinteset.
    Amikor amikor a nyalokat elvettek az Alonso elol. A mernok kb 5 mp mulva hevesen integetni kezdett neki, hogy induljon mar akkor indult mar csak el amikor Dennis ingerulten kiabalt a mikrofonba.

Szoval ez bizony Alonso sara.
  • miilann
    még a kerekeket is
  • Zsoltika 007
    Tudod az F1-ben mindent felfújnak.
  • BaliBoy
    Hát annyit biztos nem mint amekkora műbalhét csinálnak körülötte.
  • Zsoltika 007
    Bizony számít!
  • Freedom88
    biztos h számit vmennyit
  • jefferson83
    Az, hogy Hamilton engedetlen volt egy dolog, erre nem törvényszerű, hogy szabálytalansággal kell válaszolni rá. Ez csak a másikat minősíti. Alonso kijöhetett volna belőle úgy, hogy lelki fölénybe kerül a csapattársal szemben, ha még így is megveri. No de nem így verte meg, mint tudjuk.

Alonso és a ferrari szerintem lehetetlen küldetés, ugyanis remélem, hogy a Ferkánál számításba veszik a szurkolókat is és itt bizony megbukna a dolog :P
  • BaliBoy
    Egyébként az az egy kör benzin is egy vicc. Számít? Sztem nem.
  • Count Adyn
    Csak halkan merem megjegyezni, hogy az ilyen történetek mindig úgy kezdődnek hogy valaki visszaüt:) Itt hamilton bökött egyet Alonson, mire kapott egy pofont válaszul:D Csak itt nem áll meg a lánc, annak a bökésnek is lehetett oka, kis törlesztés valamiért, vagy csak pillanatnyilag ő úgy látta logikusabbnak, mint amikor mi leszarjuk a 30 as táblát:)
    Az nem lett volna baj ha Alonsoák visszaadják neki, pl most a 2 következő versenyen ALO következik, de amit csináltak az a nézőkkel szemben nem volt fair. Szóval igazuk van azoknak aki kszerint öljék csak egymást, de lehetőleg a pályán és versenyezve, ne ez a kicsinyes nem engedlek ki ki a boxból mer miattad egy körrel több benyám maradt dolog menjen. Hude sokat irtam, na mind1:D
  • Gundark
    Nekem tetszett a verseny! :)
  • Freedom88
    én se látnám ott szivesen:)
  • BaliBoy
    "Alonso elmenne a Mekitől, mondjuk a ferkába"

Isten őrizz!!!!
  • Freedom88
    van benne vmi. Én nem csodálkoznék ha Alonso elmenne a Mekitől, mondjuk a ferkába:D Na jó max vissza a Renaulthoz, Fisco helyére.
  • WNW
    Szerintem a MacLarennel kapcsolatban a TEAM kifejezes megcsufolasa a rajuk torteno hasznalata.... Amugy szerintem a egymasnak valo keresztbetetel az ideny eleje ota folyik, miota Alonso rajott, hogy a kolok jobb nala.. Ez csak most ert el egy olyan fokot, hogy ennyire nyilvanossag elott tortenik...
  • Freedom88
    pffff
    McLaren Team the best!:)
  • madmanic
    Látom nem érted még mindíg...

LETT VOLNA MÁS MEGOLDÁS HA HAMILTON "KEZDTE" HA ALONSO!!

A CSAPAT SZÍVOTT, MERT ALONSO ANNYIRA NEM ÖNÁLLÓ, HOGY BESZÓL RÁDIÓN HOGY ITT A HAVER MÖGÖTTEM, VALAMIT KEZDENI KELLENE TIK TAK...
  • Freedom88
    Nem a megzavarás a lényeg! Hanem az hogy nem követte amit a csapatfőnök mondott neki. Többszöri utasitásra se cselekedte azt. Munkahelyeden megcsinálnád h amit kér a főnök és nem csinálod, páros lábbal rúgnak ki.
    Hamilton megcsinálta és végül tök jól kijött belőle. Lett egy futamgyőzelme, Alonso meg kevés pontot szerzett. Mivel Alonso már csak látványosan tudta visszaadni. A rádióbeszélgetést nem hallottuk, csak utána derült ki. Szóval Hamilton kezdte az egészet...
  • WNW
    Raadasul amikor az az ominozus Hamilton fele nem elengedes volt, Alonso volt a lasubb, Hami elhuzott mint a raketa, Alonsot meg meg Kimi is megelozte.. Szep moka lett volna, ha Alonso kullog elol, a nyakan Hamilton, az O nyakan meg Kimi.. Tiszta jozan, es taktikus benzinegetes lett volna....
  • BaliBoy
    Nem tudom, hogy a kedves kommentátorok meddig ízzadtak amíg sikerült előrukkolniuk vmi oltári nagy baromsággal, de úgy látom megérte mert néhányan beszlopálták.
    Csak az a baj vele, hogy oltári nagy baromság! Ki mehetett mindkettő tankolni, hogy a végére még visszamehessenek gyors kört futni? Ki! Alonso feltartotta Hamiltont? Fel! Akkor mégis mivel akarjátok besározni Hamiltont? Hogy nem engedte el Alonsot a pályán? Na bummm... Bent volt Alonso a boxban? Bent! Ő még tudott menni gyors kört? Hát jah..
    Ennyi!!
  • Zsoltika 007
    Button, Webber, Heidfeld már bizonyított. Ők szerintem jól mennének. Rosberg nem stabil. Kubicát nem tudom.
  • madmanic
    Nem láttad az esetet, ugye? És jó sokszor meghalgattad a baromságot, amit a Wéber-team ötlött ki a nagyszerű eszével...

MÉgeccer:

Ha Hamilton így "meg tudja zavarni" egy csapat működését, akkor halkan megkérdezném, miért vannak ott az okosok?

Annyi lett volna, hogy szólnak Alonsonak, hogy jó gumit kaptál b@szd meg, de takarodj ki a boxból, mert a csapattársad borította a menetrendet, lassan gurulj ki a boxutcából, ugyanúgy tiszta pályád lesz...
  • Vucli
    Azért kiváncsi lennék hogy az élmenő versenyautókkal mirre lenne képes Heidfeld, Rosberg, Kubica , Webber, Button
  • a.carkey
    Az a Zollner ráadásul ahogy kinéz?! Hogy valaki kinézetre és hangra is hülye legyen? Ritka.
  • Vucli
    Ahogy olvasgatom pl az NS en a hozzászólásokat a többség szépen rá is harapott, már többen köpködik Hamiltont mint Alonsot. Egyébként Wébert megtarthatnák kommentátorként, elég értelmes dolgokat szokott mondani és pártatlan is, csakhát akkor nem lenne kit szivatnia Paliknak
  • Dj Siegfried
  • a.carkey
    Szerintem Kimi "foglalta szavakba" legjobban a mai F1 lényegét:

"Unalmasan alakult a futam, csak mentem hátul és vártam, hogy történjen valami. Semmi nem történt, így ott végeztem, ahol kezdtem."
  • MEdievil
    "Cirkusz az is ha részegen höbörögnek a pilóták..valszeg lenne aki annak is örülne."
    lehet hülye vagyok de perpill még ez is izgalmasabbnak hangzik mint ami most folyik az f1ben
    Nem lehetne visszahozni valahogy a 90 körüli versenyek hangulatát legalább?
  • Freedom88
    Ja, csak kár h Hamilton volt a hunyó az egészbe. Viselkedik mint egy jófiú és a "nagyobb" vitte el a balhét. Újabb eset, h Hamiltonra nem sok szabály érvényes.
  • DjDano
    Azért a média jelentősen felfújja ám a dolgokat, vagy nézzük meg milyen Hamilton elleni úszítóhadjáratot vágott le az RTL Klub a "szakértőikkel" együtt. Az sem zavarat őket , hogy a közvélemény 99%-a és a szakértők is (nem beszélve a versenybíróságról) Alonsot okolta! Teszem hozzá joggal.
  • Adler
    volt anno egy Senna Prost párharc is
    ott voltak ennél durvább dolgok
  • laca133
    hát kimi szerett inni szóval örülne neki azis biztos xDD
  • b-type
    Valóban a 'cirkusz' szóba elég sok minden belefér...Cirkusz az is ha részegen höbörögnek a pilóták..valszeg lenne aki annak is örülne.
    Ezért engem spec. különösebben nem is foglalkoztat hogy mi a magyar szinonimája a Formula One-nak.
  • edeleny
    Valamiért Száguldo Cirkusz az F1 magyar szinonimája,azt hiszem most volt száguldás,és cirkusz is.
  • jefferson83
    A megfogalmazás nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna (1.mondat) :)