FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A következõ futamokat mocskosul sokan fogják nézni, és ennek sem volt szarabb a nézettsége, mint egy átlagosnak.
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Ki kellett volna álniuk a versenybe..rossz döntés volt mind a mislen mind a csapatok
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Michelin-es csapatok egyszerûen kihasználták azt, hogy sokan vannak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Ferrarikat nem tudták volna megfogni sûrû kerékcserékkel, de szerintem a 3-8. pontszerzõ helyekért kurva nagy verseny lett volna.
Ez olyan mintha 10 tanulóból 7-en nem tanultak volna meg mindent vizsgára és ugyan már vigyük le a szintet hozzájuk. Ilyen nincs.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a lényeg ez 1 olyan dolog amirõl nagyon is tehettek tehát ilyn miatt nehogy már másokat vonjanak felelõsségre tiszta szánalom
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezt a "nem vállalunk felelõsséget a gumijainkért" dumát nem tudom másra vélni, amikor hozhattak is volna mást és a keréknyomást is lehetett volna növelni...
semelyiknél sem volt kegyelem
különbség: itt látványosabb volt a sok csapat miatt ennyi nem kell mártírkodni itt fárasztó is szánalmas is
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
„Elõször is szeretnék bocsánatot kérni minden rajongótól, és nézõtõl –a helyszínen, és a TV-képernyõk elõtt– a mai napon Indianapolisban történtek miatt. Most jött el az ideje, hogy a Formula-1-ben dolgozó embereknek a sportot kell a politika elé helyezniük, ez azonban mégsem így történt. Ma reggel a tíz csapatból kilenc értett egyet abban, hogy szükség van egy új kanyarra, és ha ez nem lesz meg délutánra, a csapatok nem fognak indulni.”
„Az ötletet Max Mosley, a Nemzetközi Automobil szövetség elnöke elutasította, és nem sokkal késõbb félreérthetetlenül közölte, hogy ha a csapatok ezt akarják, akkor nem lesz verseny. Az én véleményem szerint ez az egész nem volt érdeke a sportnak, az amerikaiaknak, illetve a Formula-1 rajongóinak sehol a földön.”
„Együttérzek a michelin-es csaptokkal, nem vagyok elégedett, és igazából a ma délutáni verseny sem érdekel –ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni. A reggeli döntésünket, vagyis hogy indulunk-e a versenyen, azért változtattuk meg, mert a Jordan is ezt tette, és mert el akartuk kerülni a kétségeket.”
„Õszintén remélem, hogy a kialakult helyzetbõl mindenki levonja a tanulságot, még az elõtt, hogy a politikával elrontjuk a sportot. A megoldás, melynek segítségével az Amerikai Nagydíjat minden bonyodalom nélkül megrendezhették volna, a kezünkben volt, de az FIA visszautasította, a Ferrari pedig nem támogatta, hiszen, mint mondták, „ez nem az õ problémájuk”.
Teljes mértékben igaza van, fennált egy probléma amit meg lehetett volna oldani..
csakhát egyesek nem erre törekedtek...
Szánalmasak az ilyen mindent magára vevõs, véresen komlyan vevõs, mikor semmit nem számítós témáról van szó emberek.
Amúgy sem én írtam, de annyit röhögtem rajta h megérte kiragadni. Ferraris haverom is görcsölt rajta. De csak neked kiveszem, hogy ne szúrja a szemedet, és ne báthassa az érzékeny lelkedet. <#wave>#wave>
Megtehették volna, hogy versenyeznek és kereket cserélnek akár 8 körönként, vagy keményebbre fújják a gumikat, és lassabban mennek, de nem tették. Ehelyett tönkreb@sztak egy versenyt.
hátthh errõl csakis 1edül õk tehetnek, van szabály már féléve eddig nem panaszkodtak, most hoztak 1 teszteletlen gumit, nem szabad senkivel sen kivételezni ennyi...
akkor volt jó a forma1 amikor Hekinen még versenybe volt
azok voltak a kemény csaták
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ez technkiai verseny...
ezerszer jobban becsülök egy Rally-t!
egy forma1-es kocsi már lassan kitörli a hátsodat olyan inteligens lesz...már lassan pilóta se kell már elmegy az magától is
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
De Bernie nem fogja eltörölni, mert a csapatok ezt elfogadták, ráadásul most izgalmasabb az õ kis versenye, mert zárkózik a Ferrari
Ja, és még egy adalék ehhez: lehet, hogy köcsögök a gumiszabályok, de a csapatok nagy részben ennek köszönhetik, hogy idén le tudják nyomni a Ferrarit, ugyebár.
Olyan nincs hogy 14 kocsi csak egész véletlen kiálljon!
bírták volna azok a fostos gumik csak gyök kettõvel tudtak volna menni!erre a FIA visszautasította Michelin céget hogy nem hozhatja az új gumikat és ezt elõre tudták hogy a közönségnek ez nem fog tetszeni...ez eredményezheti a pálya bezárását amit mûveltek a szurkolok!
De ez csak egy elmélet majd holnap elválik minden...
nemértek ehez lehet hülye lesz a példa de az elmélet a lényeg:
kell csinálnod 1 versenyre 1 elektromos kütyüt ami 250volton mûxik.
te ezt elcseszed és csak 12volton megy rendesen vagyis nem jó amit csináltál.
követeled, hogy erre engedjék már meg, hogy 12voltról lehessen üzemeltetni.
nem engedik meg. rohatt rendezõ a hibás dögöljön meg. érteni?????
tehát nem a Michelin baszta el, hanem a Fia meg a Ferrari meg akárki már még, mer nem engetde, hogy a szabályokat megszegjék azért mert hibáztak ugye???
nem tudtak felkészülni a versenyre, és kész
szal ha ez bekövetkezett volna akkor vaskaput be lehetett volna zárni az indianapolis-i pályán!
két ferrari biztos nem indulhatott volna el
Bajor sörivó LOL
hát így ahogy a drága trágyemichaelin elkúrta a futamot nagy esély van rá
nem adok 1-2 évet és nem lesz amcsiba nagydíj
máshogy akarnak mindent csinál!
biztos volt köztük aki bedobott egy-két palackot