182273
  • G_ArchAngel #54405
    Alonso tesztelhette a McLarent, nagyon keveset, de elég lehetett, hogy a stílusát kielemezzék - Kiminek nem volt lehetősége, mert Ron Dennis csak "kapni szeret, adni nem"...
  • Punker
    szánalom
  • INeedspeed
    A mekinél szted kinek az igényei szerint fejlesztettek,mert sztem alonsonak nem sok szava volt.....inkább dennis volt a dologban...
  • G_ArchAngel #54402
    ezt szajkózom évek óta: első sorból hozza az eredményt Massa, autók között pedig elveszik... - "töltelékpilóta"

ez a Ferrari neki lett építve, remélem télen Kimi igényei szerint fejlesztenek...
  • edeleny
    Abszolut nincs igazad.
    Teljesen igazat adok Ronnak,ez az F1 nem az mikor az egyik pilota csak azért van,mert ketten kellenek egy csapatba,na meg azért,hogy alkalomadtán mindenben segitse a másikat.
    Már töbsször leirtam,Ham-Zsóti,vagy Alonso-Zsóti páros esetén már bajnok lenne a mC-es kedvezményezett.
    Továbbra is az a véleményem,mint Ronnak,hogy nem kell csapat sorrend.
    Massaról meg annyit,ez után a teljesitmény után,nem hogy VB-cimet,de versenyzöi ülést sem adnék neki.
    egy ferkával saját eröböl 12. ,nevetséges.
  • G_ArchAngel #54400
    Hamilton exGP2-es csapatának főnöke nem Nicholas Todt?
  • DjDano
    Hamilton Ferrarihoz szerződésének nem sok realitása van.

1. Bár most nem éppen rózsás a hangulat a csapaton belül, Hami tisztában van azzal, hogy milyen sokat köszönhet Dennisnek
    2. Dennis nem fogja eladni a saját nevelésű arany tojást tojó tyúkját
    3. Hami azt nyilatkozta, hogy a McLarentől akar visszavonulni.

Persze mindez még nem kizáró ok, de jelentősége nem kicsi
  • Zsoltika 007
    Kimivel együtt fetrengenek majd a motorhomeban :D
  • DjDano
    Massanak jó lesz a Super Aguri is, kb olyan szint való neki :P
  • G_ArchAngel #54396
    vagy Hamilton alkoholista lesz, Massa pedig megtanítja Alonsot pár capoeira fogásra:)
  • WNW
    Aztan Massa megveri Alonsot, Hamilton meg Kimit... Hol a palyan, hol a box mogott a susnyasban... Szep lesz...
  • G_ArchAngel #54394
    összeesküvéselmélet:

nincs kémbotrány -> Massa-Hamilton csere?:)
  • INeedspeed
    nem mindekni oan fajta amien te kőkemény istencsapása, aki senkinem sem kegyelmez.....nekem nem mind1 h ki nyer, még ha neked az is, nem fogok megváltozni a kedvedér...."tesó"....!
  • BaliBoy
    Akkor inkább már Massa mellé Hamiltont. A balszerencsés faszi meg mehet. :P
  • DJ BP
    úristen.. Szted? Folyamatosan őt is... :)

Szóval nincs min csodálkoznod
  • DJ BP
    hát tudjátok meg a drága kis massátok sem jobb bőr.........

Hogy jön ide Massa?? Ki szereti szted itt? :D Talán jobban tennéd ha nyelved neked sem lógna bele egy pilóta hátsó fertájába sem :DD
  • INeedspeed
    Én még nem hallottam 1 rossz szót se schumiról....volt h szidták őt is éveken keresztül,mint alonsot?
  • jefferson83
    Az meg a megszokás miatt :)
  • Zsoltika 007
    Relax! Mivel nincs már Schumacher nincs kit ba**tatniuk.
  • INeedspeed
    épp ez az, mindenki arról nyávog h alonos mien rossz, közbe a forma 1 ről alig esik szó csak h mien csalonzó ez az alonso meg minde szar....áhh mind1
  • Zsoltika 007
    Az más. :D
  • INeedspeed
    mikor nincs akkor is megy....
  • jefferson83
    Csak mert okunk van rá.
  • guardian hero
    Meg Alonso apukája biztos erősebb is Massa apukájánál, igaz?

Szerintem az F1 homoerotikus vonzatait nem itt kéne kitárgyalni, elhisszük és respektáljuk, hogy szereted Alonsot, de nem szeretnénk arról beszélgetni, hogy melyik pilóta "jobb bőr"... (legallábis én nem ilyen szemmel nézek rájuk)
  • G_ArchAngel #54381
    ezért is rühellem Alonso után Massat legjobban a mezőnyből:)
  • INeedspeed
    Itt szezon kezdete óta folyik az alonso osztás, nincs oan futam h ne baszogassák,eccerűen nem érzik jól magukat az emberek, hát tudjátok meg a drága kis massátok sem jobb bőr.........
  • guardian hero
    Mindketten bunkó paraszt módon viselkedtek, Hamilton és Alonso is. De a legfőbb bűnös Ron Dennis, mert elbaszta a pilóták összeválogatását (ld. 54376), és hagyta idáig fajulni a dolgokat csapaton belül.
  • guardian hero
    "Ha csapatfőnök lennél neked nem az lenne a lényeg hogy a legjobbak legyenek nálad"

Nem. Az csak a Prost-Senna, Hamilton-Alonso féle konfliktusokhoz vezet, inkább előbb, mint utóbb. A tökéletes felállás: A legjobb pilóta + egy kevésbé ambíciózus, megbízható jómunkásember hátvéd. Schumacher + Irvine ilyen volt. A mostani mezőnyben szerintem Hamilton a legjobb/legígéretesebb pilóta, de mellé semmiképp se Kimit raknám, inkább Webbert mondjuk. Vagy Trullit, Fisichellát, esetleg Buttont.
  • INeedspeed
    HAmilton azt csinált amit akart, a csapat neki köszönheti a 0 konstruktőrit,de nem vitázom mert úgyis alonso a hibás ha a magyarországi miniszterelnök gyurcsány......
  • DJ BP
    persze, Alonso már ártatlan ettől...

Simán kereket cseréltek volna mindkettőjüknek és nincs gáz
  • Zsoltika 007
    Ha csapatfőnök lennél neked nem az lenne a lényeg hogy a legjobbak legyenek nálad? És amúgy sem Kimi a főnök. Nem ő dönti el.
  • madmanic
    +n
  • madmanic
    Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja Räikkönen mellé..."

És Kiminek hiányzik?

Hamilton rendre alázza Alonzot, ugyanezt tené vele is...
  • INeedspeed
    köszönd hamiltonnak......
  • G_ArchAngel #54371
    Sajtó: Pódium öröm nélkül – Júdás győzelme

Háttérbe szorult a kémbotrány Magyar Nagydíjon. Az időmérő edzésen történt incidens játszotta a főszerepet a médiában és rányomta a bélyegét a sportra, ahogyan Lewis Hamilton győzelmére is. A hétvége megosztotta a nemzetközi sajtót.

Bild: "A Formula-1 új sztárja megszerezte harmadik győzelmét, amelyet Alonso furkálásának köszönhet. Alonso a parkolási manőver után, pontokat és szimpatizánsokat veszít."

Gazzetta dello Sport: "Hamilton újra meglépett. Nőtt a különbség Räikkönenhez képest. Hamilton segítséget kapott. Hamilton tökéletes. Probléma volt az autójával de nem hibázott. Kimi öröm nélküli pódiuma."

Corriere dello Sport: "Hamilton Alonsoval vitázik majd nyer. Räikkönennek a második hellyel kell megelégednie. Lewis keményen odavág, és Ron Dennisszel vitatkozik, majd megnyeri a versenyt."

Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja Räikkönen mellé..."

The Telegraph: "Hamilton kemény legény."

The Guardian: "Hamilton vezető szerepet játszott. Nagy nyomás nehezedett a vállára, és így is győzni tudott."

El Mundo Deportivo: "Krízis a McLarennél. A kétszeres bajnok arra utalt, hogy elhagyhatja a csapatát, mert bántja hogy Hamilton azt csinál amit csak akar. Lewis kihasználta az FIA ajándékát. Ez háború. Igazságtalanul vették el Alonso pole pozícióját. Fernando a Hamilton által okozott krízis áldozata lett. A brit a versenybírók támogatásával káoszt okozott."

AS: "Alonso leckéztetett. Megőrizte nyugalmát és negyedik lett, míg Hamilton nyert. Júdás győzelme. Fernando az FIA igazságtalan ítélete ellenére is megőrizte nyugalmát."

Marca: "Hamilton nyerni tudott, mert a pálya tisztább feléről rajtolt. Így bárki győzhet. Bizalmas: Alonso ki akarja vásárolni magát a szerződéséből, de nehéz lesz. Édesapja és a menedzsere Briatoréhoz fordult tanácsért. Alonso ultimátumot adott: Hamilton vagy én."

El Periodico: "Győzelem az ajándék pole után."
  • Zsoltika 007
    "This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management "
    Youtube-on nincs már fent.
  • BaliBoy
    Egyébként milyen f@szásan elterelték a figyelmet a kémügyről...
  • Zsoltika 007
    Van vmi link?
  • gercse
    sajnos...
  • whiskeyman
    dettó