DragonBall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Megnéztem azt az animeinfós oldalt, és ott annyit sorolnak fel.
?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Krezga
ezekszerint 26 movie van...uhh..király😄
Ahhoj
3 movie + 1 evfordulos special. Nem szukseges sorba nezni oket.

Krezga
Ahojj!
Az érdkelne, hogy hány DB movie van(mert tudtommal van😊), és hogy ezek kapcsolódnak-e egymáshoz(tehát sorrendben nézzem-e meg, vagy tökmindegy), vagy a sorozathoz?
Magnumrolcsi
<#taps><#zavart2>

Szia.
Bemesz az rtl klub fohadiszalasara, kikered az anyagot, bedigized es felteszed valahova es lass csodat fenn lesz a neten.

Magnumrolcsi
És magyar szinkronal.

Magnumrolcsi
Hi.
Tudnátok adni egy linket ahonnan lelehet tõlteni a sima DragonBall elsõ 6 részét??
<#help>

THX

Ahhoj
egyelõre még nincs meg, küldj privátba vmi elérhetõséget (msn/icq/skype)

Carfanatic
ha kell adok dvd-t
plusz az írássért valamenyit nekem mind1 hogy de nagyon kéne akkor már meglenne minden dragon ball

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Ahhoj
nekem a sima dragonball -ból lesz olyanom, hogy 34,3 gb a 153 rész, minõség:
Video: XVID 512x384 23.98fps
Audio: Vorbis 44100Hz stereo

Krezga
Hát az jó minõségben jópár DVD lehet, CD-rõl nem is beszélve.
Krezga
Na, de én csak kb egy hete álltam neki gyûjteni, mert már nosztalgiázni akartam😊
Carfanatic
ha kell itt az msn-címem [email protected]

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
akinek meg van az összes db db z rész jó avi minõségben az kiirná nekem dvd-kre vagy cd-k-re és elküldeni nekem ha kell fizetek az árról megalkuvás szerint

nekem már rég megvan az összes 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Krezga
Nyah, megvan az összes DBZ és GT rész, jövõ héten meg meglesz az összes sima is..nyehehe😄
macleod2005
Ha valaki tudja azt hogy honnan lehet megrendelni az osszesz megjelent kotetem (a kepregenyt) az irja ide vagy kuldjon egy e-mail legyszives

[email protected]
[email protected] (inkabb ide)

Ha valakinek megvan a sima db 11. része, akkor az íron már egy levelet, mert az az egy rész hiányzik még szinkronosan, vagy veliratosan. Elõre is kösz
[email protected]
jóvanna <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

rosszul tudod.

nem mondanám, még csak 14 vagyok 😊.

Egyébként én úgy tudom, az AF-et is az igazi készítõk kreálták, de a rajongók folytatták - bár nem sokat láttam belõle 😊.

Fenebe is h nincs annyi idom.. A db AF egy fanfic. Nézz utanna mit jelent. A Db V Vertigo is. gdrol nem is hallottam, de ha erdekel utannanezek. 😛

Carfanatic
CSá mindenkinek!
Azt szeretém kérdezni hogy ki mit tud a dragonball af-rõl és a gd-rõl(nem gt)
Elõre is kösz

Gaba9
<#hehe>

Gaba323

Bucser
MIvan beköltöztél koliba?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

csum666
honnan?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Wehhehhe DB 😄

Imádom, nemrég találtam egy jó oldalt. Fogtam, leszedtem az összes DB-t, DBZ-t, GT-t, összes moviet és specialt, majd a nemrég növelt sávszélességemnek köszönhetõen le is jött 7 óra alatt az egész 😄.

csum666
Dragon ball dvd-ripp érdekelne aki tud honlapot jó lenne persze dvd-ripp HUN felirattal! Mer a magyar részek minõsége elég gyenge!

sandor92
hi all..

Helló!

Agy Halott
Sziasztok! Sok gubanc elharitva, sikerult elkezdenem a Dragon Ball 001-006 rész seederelését a bitgate oldalon! Jöhettek tölteni! Amikor letoltotte vki, inditom a kovetkezo 007-023 részt!
Bucser
De jó neked<#mf1>

Én meg láttam az egészet japánul és ég és föld a magyar/angol/francia szutyokhoz képest!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rágógumi
nekem megvan az összes dbz rész meg az összes GT meg az összes kisfilm..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

csum666
az lesz a legjobb😄😄

Agy Halott
huhh bocsi, most jottem vissza kulf-rol! Nh hat nekem mind1 vmilyen torrent oldalra lenne jo ugy mindenki jol jarna! Mar irt privit mas is hogy erdekelne... ha gondolod es ugy jo akkor torrentre felrakosgatom...
mabbak
és sose is nem akartam érte fizetni :-)
amúgy ok hova, miko?
Agy Halott
csoxy6 és mabbak nehogy már fizessetek érte... nekem megvan magyar hanggal kiveve a D.B.001-009-ig. Gyertek torrentre es ott letolthetitek, felrakom nektek!
HE-HE

DB Z

REAL MADRID

csoxy6
nekem is kell dragonball z!!

küldje el nekem vki jópénzért!!

Mennyibe kerül?

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

mabbak
kösz de mondjuk én szeretm magyarul hallani amit nézek, nekem nem elég a felirat, ez van... :-D
RaZoK-nak szintén köszi...
RaZoK
a dragonball.lap.hu majd segít 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Magyar db oldalakon probalkozz vagy DC-n magyar hubon. De oly feleslegesnek tartom a magyar reszek utani sovargast miutan a japan sokkal jobb es konnyen beszerezheto DVDrip minosegben is.

mabbak
köszönöm az "együttmûködést" :-D
NEM. 😄

mabbak
lol, esetleg nem lehetne konkretizálni? :-D
Valahol biztos. 😄

mabbak
sziasztok
a sima db (elsõ sorozat) megvan vhol a neten magyarul?
Egy dvd-n 3db resz van.