902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
xxxpaulxxx #822 lehet nem érett még meg... a hangja is tök más még:P (bár a szinkronváltás a dbnél megszokott:D) -
#821 nem hajra gondoltam hanem az egész testére XD
-
xxxpaulxxx #820 persze mert az kopaszXD -
#819 nemtom mi lehet, mert csak Vetetának piros a haja a másik normálisan néz ki -
#818 Akkor meg a tűz :D -
xxxpaulxxx #817 és amikor bojgón van?XD -
#816 Az űrhajó konzoljáról rávilágít valami piros :) -
xxxpaulxxx #815 Vegitának amíg az űrben van miért van pirosas haja, majd mikor megérkezik a földre már miért fekete?:D -
#814 gondoltam h valami ilyesmi lehet a ludas -
#813 az egy olyan űrhajó,mint amivel son goku ment a namekra a freeza saga-ban -
xxxpaulxxx #812 esesjéikszipszilonXD -
#811 nekem a Z-ből csak valami olyasmi van meg amikor Vegeta a Földön edz valami pros világítású szobában vagy miben ahol asszem lehet állítani a gravitációt
Meg valami olyasmi is dereng h Goku SSJxy-ba egy ujjal harcol asszem Cell ellen -
#810 most nézem a 79. részt
Ebben a Frieza-ban van valami "más"
Azzal a lila meg rózsaszín párosítással Toriyama biztos akart valamit jelezni XD -
xxxpaulxxx #809 nem is emlékeztem már ilyen jelenetre -
xxxpaulxxx #808 neeeem:D
Csak úgy kérdeztem, hogy nem vártam meg a folytatástXD
Azt a Songoku régi űrhajója világítja az égre:D -
#807 nagy valószínűséggel ez egy olyan hold mint a gyík farka:állandóan visszanő XD -
xxxpaulxxx #806 Hopp valamin megint megakadtam...
Már kérdeztem, hogy hogyhogy van hold amikor Songohan átalakul, mikor még anno Zseniális teknős elpusztította... a válasz az volt, hogy azt kívánták a gömböktől, hogy legyen az egyik movieban (nem tudom melyikben, erre is kiváncsi lennék)
Nah de most... DBZ 18. részben ismét van egy hold...
mivanmááár?:D -
#805 Sziasztok. Hát nem mostanában volt az utolsó hozzászólás, és az is az enyém
Lenne egy kérésem: valakinek nincs meg a dbnetwork.freeblog.hu változatú Dragon Ball: Curse of the Blood Rubies-hoz/hez/höz a felirat?
nem találom az oldalon, leszedtem a felirat packot is, abba se volt benne és asszem az egyik HSZ-ben benne van h az animeaddicts-ról le lehet szedni, de ott sincs fenn. Valaki légyszi segítsen. Ha valakinek megesik rajtam a szíve akkor küldje el nekem (privátban adok mail címet) Előre is thx! -
#804 nyáron én is sok DB-t néztem kb 6-7 / nap. már régóta megvolt csak nem tudtam hol és hála égnek nyáron előkerült -
xxxpaulxxx #803 Persze gondolom, csak már a vége fele annyi DB-t néztem, hogy most pihennem kell 1-2 hetet:D -
#802 Én tegnap előtt fejeztem be a Z-t és néztem meg az első GT rész, ezért tudtam :)
xxxpaulxxx: majd lesz lelkesedés, ha beindulnak a dolgok :D -
xxxpaulxxx #801 én most tartok a 8. DBZ résznél, de már nincs olyan nagy lelkesedés, mint a DB-nél (napi 4-5-6 rész:D) De majdcsak megjön és akkor 1 nap alatt végignézem:P
Addig meg... hátha meg lesz az összes szinkronosan:) -
#800 lehet de nekem a DB-ből annyi maradt bennem amit az ertéellen láttam
nyáron megnéztem a simát, most kezdtem el a Z(nemrég lett netem) 50 akárhanyadik résznél tartok és még messze van a GT
csak amikor leszedtem belenéztem az op-be és ott láttam -
#799 pedig az elsö részben van xD -
#798 így már értem csak még nem jutottem el a feketecsillagos részekhez. thx -
#797 Mert az a fekete csillagos kristálygömbök sárkánya, nem pedig a piros csillagosokénak. Ezért más a színe is. -
#796 nincs meg vkinek a DB artbook? nemtalálom sehol -
#795 Egy kis MÁLKER!! Nézzétek meg :) -
#794 Yajirobe -
#793 vki megtudja mondni h h hívják azt a húsos gyereket aki a babokat eszi?
-
#792 A Bardock special végülis lehetne az egész Dragon Ball bevezetője is :D -
#791 thx! Am xxxpaulxxx láttam a kommenteket h te is mennyire elcsodálkoztál a sima DB minőségé... tényleg szépek, de hát ha úgy lettek megcsinálva akkor nem is csoda -
#790 Piccolo lehet hogy az eredeti reinkarnációja, de fel kellett nőnie, meg új dolgokat látott, tapasztalt stb, szal végűl nem ugyanaz lett mint az apja/régi énje. -
#789 A moviek alapból nem illeszkednek rendesen a sorozat/manga történetébe, és nem is akarnak.
Kivétel talán a Movie 1. Hisz az még folytatódik is a sorozatban, a Garlic Jr. sagában, rögtön Frieza saga után.
Movie 2-3 kb. a Saiyajin saga után van, de még a Namekos részek elött, de ugye ez sem stimmel mert Piccolo él.
Movie 4, 5 és 6 a Namekos részek utánra tehető ha azt nézzük hogy Goku valahogy félig meddig SSJ(5 meg 6 ban teljesen). De itt meg nincs Vegeta(kivéve a 6. filmet).
Movie 7-8 Cell saga alatt történik ha jól emlékszem, Gohan már SSJ de még nem SSJ2.
Movie 9 Cell saga után.
Movie 10 Buu saga eleje.
Movie 11 Buu saga közepe, bajnokság után.
Movie 12 kb a Kid Buus harcok alatt ami fura, de hát Goku meg Vegeta is halott.
Bardock special, Goku vs Frieza bunyó elött érdemes megnézni.
Trunks special, Cell saga elött vagy után, tök mindegy.
Mondjuk a legegyszerűbb ha mindet utánna nézed, úgy nem kell parázni hogy valamit lelőnek.
-
#788 hehe! már ott is néztem de pl.: nincsenek ilyenek h az xy saga ettől a résztől eddig tart, meg h mikor kell a moviakat megkukkantani. (múltkor írta vki h 2 saga között és h az elsőt a Z elött nézzem meg. No így is tettem megnéztem a movie 1-et utána a Z 1. saga-ját erre elindítom a 2. moviet és mit látok benne? na mit? hát Piccolo-t miközben a csillagharcosok saga végén nem nagyon élt szegénylém... Vagy pedig át lettem qrva a múltkor és az 1. movie-t az 1. saga után kellett volna megnéznem. vki segítsen mert hülyén fogok meghalni... -
xxxpaulxxx #787 Wikipedia!:) -
#786 vki dobjon már vmi linket ahol infók vannak a sagakról me g movie-król pls -
#785 de nem is hasonlít rá -
#784 -
xxxpaulxxx #783 1,mert mérges
2,mert nem érett meg
3,mert átalakul nagy piros elefánttá