902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
marcus13 #582 Ha valakinek megvan a sima db 11. része, akkor az íron már egy levelet, mert az az egy rész hiányzik még szinkronosan, vagy veliratosan. Előre is kösz
[email protected] -
moralosan #581 jóvanna -
_Vegeta_ #580 rosszul tudod. -
moralosan #579 nem mondanám, még csak 14 vagyok :).
Egyébként én úgy tudom, az AF-et is az igazi készítők kreálták, de a rajongók folytatták - bár nem sokat láttam belőle :). -
_Vegeta_ #578 Fenebe is h nincs annyi idom.. A db AF egy fanfic. Nézz utanna mit jelent. A Db V Vertigo is. gdrol nem is hallottam, de ha erdekel utannanezek. :P -
#577 CSá mindenkinek!
Azt szeretém kérdezni hogy ki mit tud a dragonball af-ről és a gd-ről(nem gt)
Előre is kösz -
#576 -
#575 MIvan beköltöztél koliba?:D -
#574 honnan? -
moralosan #573 Wehhehhe DB :D
Imádom, nemrég találtam egy jó oldalt. Fogtam, leszedtem az összes DB-t, DBZ-t, GT-t, összes moviet és specialt, majd a nemrég növelt sávszélességemnek köszönhetően le is jött 7 óra alatt az egész :D. -
#572 Dragon ball dvd-ripp érdekelne aki tud honlapot jó lenne persze dvd-ripp HUN felirattal! Mer a magyar részek minősége elég gyenge! -
#571 hi all.. -
#570 Sziasztok! Sok gubanc elharitva, sikerult elkezdenem a Dragon Ball 001-006 rész seederelését a bitgate oldalon! Jöhettek tölteni! Amikor letoltotte vki, inditom a kovetkezo 007-023 részt! -
#569 De jó neked
Én meg láttam az egészet japánul és ég és föld a magyar/angol/francia szutyokhoz képest! -
#568 nekem megvan az összes dbz rész meg az összes GT meg az összes kisfilm.. -
#567 az lesz a legjobb:D:D -
#566 huhh bocsi, most jottem vissza kulf-rol! Nh hat nekem mind1 vmilyen torrent oldalra lenne jo ugy mindenki jol jarna! Mar irt privit mas is hogy erdekelne... ha gondolod es ugy jo akkor torrentre felrakosgatom... -
#565 és sose is nem akartam érte fizetni :-)
amúgy ok hova, miko? -
#564 csoxy6 és mabbak nehogy már fizessetek érte... nekem megvan magyar hanggal kiveve a D.B.001-009-ig. Gyertek torrentre es ott letolthetitek, felrakom nektek! -
Monoton #563 HE-HE
DB Z -
#562 nekem is kell dragonball z!!
küldje el nekem vki jópénzért!!
Mennyibe kerül? -
#561 kösz de mondjuk én szeretm magyarul hallani amit nézek, nekem nem elég a felirat, ez van... :-D
RaZoK-nak szintén köszi... -
#560 a dragonball.lap.hu majd segít :) -
_Vegeta_ #559 Magyar db oldalakon probalkozz vagy DC-n magyar hubon. De oly feleslegesnek tartom a magyar reszek utani sovargast miutan a japan sokkal jobb es konnyen beszerezheto DVDrip minosegben is. -
#558 köszönöm az "együttműködést" :-D -
_Vegeta_ #557 NEM. :D -
#556 lol, esetleg nem lehetne konkretizálni? :-D -
_Vegeta_ #555 Valahol biztos. :D -
#554 sziasztok
a sima db (első sorozat) megvan vhol a neten magyarul? -
_Vegeta_ #553 Egy dvd-n 3db resz van. -
#552 nekem is megvan minden rész minden más egyéb,csak néhány movienál nem találok normálisan működő feliratot me csúszkálnak össze vissza(mármint a feliratok)valaki nem tud egy oldalt ahol vannak? -
#551 attól függ hogy milyen minőségben van,me van hogy egy rész foglal kb.30megát de vannak dvd minőségűek is ami 200felett vannak,szal nem tom -
_Vegeta_ #550 A Z 93 dvd asszem. De www.zstore.com ... -
#549 Hi! Megmondanátok , hogy mennyi az összes rész ? hány dvdt foglal? -
#548 elkezdtem megint nézni, ott tartok hogy megérkezett Vegita meg az a másik nagy darab állat a Földre
Goku meg annál a vmi istennél volt, az a majom meg az a légyvmi is ott volt. Akkora lol ez a három "ember", majdnem szarrá röhögtem magamat mikor benyögtek mindenféle f*szságot, tiszta szánalom már :D -
#547 -
_Vegeta_ #546 -
#545 jóvanna -
_Vegeta_ #544 Es meg en vagyok a hulye. Bazz -
#543 jahh az más :D