DragonBall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt jol teszed.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kösz, így nem kell olvasgatnom. Akkor lekapom asszem mindet. 😊
Olvass vissza, vagy nezd meg!
Amugy Japan szinkron angol felirat +angol szinkron is! /ogm/
Az avik meg japan szinkron angol felirat!

Az animehq az igen, az anime-xtreme meg ritkabban de azis jon jol. 😊

Most ez a bittorentes feliratos vagy nem? És milyen szinkronos? Bocs, de csak most kaccsolódtam ide, oszt nem tom.
Waterhorse
Ilyen gyors?
Na most átkozom magam, hogy csumira van a vincsim😞(

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Erdekes nekem 50-60k val jon.
Amugy ha kell letoltod, ha nem akkor meg nem kerdezoskodj. 😊

Matthewpamer
az bittorentes,lassu

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Lentebb mar emlitettem honnan toltheto le a full dbz, ha keptelen vagy visszaolvasni akkor tudlak sajnalni.
Feliratokert animestars.animehq.hu -n nezelodhetsz, illetve irc-n az #animestars csatin kerdezodgethetsz!

Matthewpamer
kösz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hehe, gondoltam.. Hasznald a fejed es keress 😉

Matthewpamer
de konkrét címre gondoltam

Internetrol. Aztan csinalj hozza subot.

Vmi nagyon idiota csinalhatta ezt.

Matthewpamer
Valaki nemtudja hogy honnét lehet letölteni a dbZ 263.részét magyar felirattal?

Eye-scream
Áááááá ezen behaltam:

Freeza fagyis pártedliben bazzeg 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

phalanx
csakazért se fogom megnézni 😊))

No comment.. Hulye vagy! 😛
Nezzel meg egy Berserket vagy Hellsinget, azon rohogcseljel.

Waterhorse
Nem mondtam, hogy mindet kiadták😊
Azt mondtad nincs szinkronos dvd-rip, én mondtam van😊))

phalanx
igen, és mennyit adtak ki kazin, 12 részt? 😊

phalanx
ebben igazad van, tényleg nem sokat láttam még, de ha rajtam múlik nem is fogok 😊 dragon ball-on kívül minden máson csak nevetni tudok 😊))

Waterhorse
Van magyar szinkronos dvd-rip is, mert kiadták azokat amiket kazin is.

Hmm, ugylatom te se lattal még egyéb animet.

phalanx
jah amúgy letöltöttem 2 ogm részt ..... hááát, szerintem semmivel nem jobbak mint az AHQ (értem ezalatt a kép és hangminõséget), ellenben most se volt könnyû feladat lejátszásra bírni õket 😊

phalanx
Ízlések és pofonok ..... Nekem a japán szinkronos úgy ahogy van nem jött be, idegesítõ egér cincágás szerû szinkron az összes szereplõnél, továbbá egy szót nem lehet érteni abból amit mondanak, ellenben az angol verzióban kiváló szinkronhangok (egytõl egyig, mindenkié nagyon el lett találva) a zenéjét imádom, jobbat el se tudnék képzelni a DBZ-hez ....a magyar pedig: szintén jó szinkron, a zenéjére már nem emléxem, de képminõség szar, mer szinkronos dvd-rip nincs csak fos tv-rip.... szal nállam az angol szinkronos viszi a pálmát 😊

Talan aze mer az angol az egy osszevissza vagott szar!
A zene talan még jo, de akkorse dragonballos.
A szinkron még elmegy de akkor mar inkabb magyar szinkronosat nezem. 😊

Sephi
Huu baz nekem megvolt aszem 25 Cd-en az egesz sorozat egyszer es nem masoltam fel... pedig most megneznem oket 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azé japán szinkronos, me nekem az jobban tetszik. Bár az angol se rosz, de japánba Goten hangja nagyon el van találva.

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

phalanx
Mellesleg láttál már japán szinkronos részt ???? szerintem nem ... különben nem kérdeznél ilyet.

phalanx
Minek neked japán szinronos dvd-rip, mikor kijött angol szinkronnal is dvd-re!? .....

hat talan a legjobb ahonnan tudsz rendelni aza animestars.animehq.hu. De szvsz inkabb toltsd le az AHQ-s es anime-xtreme-s reszeket.

ööö vki nem tudja h hol lehet megrendelni a db/z/gt részeket japán szinkronnal és magyar+angol felirattal dvd rip minõségben? Lehet hülye kérdés, de gyorsabb mint az összes magyar db oldalt végignézni. Ja meg van köztetek Pécsi? 😊 😊

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

Jaaa, az mas gond. Ogg kodek kell hozza. 😉
Hidd L fasza az az ogm. 😊
AHQ most hozza ki japan vagatlan reszeket. Annak viszont igazan zsir a minosege.

phalanx
Régen nekem is volt pár részem ogm-ben, a minõsége még jó is lett volna de az istennek se találtam neki megfelelõ codec-et (mivel akadozott a kép)

Figyu man, te mirol beszelsz ?

Ismerem a regi AHQ es ShareReactor-os reszeket, meg még sok mast azok mar nemjok.
Anime-xtreme a kira dual audioval. Amugy meg ogm sokkal jobb. 😛
Nekem ugyvan meg h az uj AHQ reszek 67ig aztan onnan anime-xtreme koll. + gt es db is csak anime-xtreme.
Azok normalisan megcsinaljak az intro meg outrot is...

phalanx
Vegeta: azon az oldalon csak ilyen fos ogm formátumu részek vannak .... én inkább a DC++-on fellelhetõ rengeteg DB HUB egyikét ajánlom, és azokon is mindíg az AHQ és ShareReactor-os DVD-ripeket keressétek azok a legjobbak! Nekem is ilyenbe van meg a teljes DBZ sorozat

Idegbajt kapok az ilyen lamaktol...
Ott (#313) leirtam most jott ki torrentre a dvdripes cumo, errol ennyit!
Masodszor kurvara nem mese, nézz utanna, sok sikert!

Seth
Az volt az uccsó rész a Z-bõl. Hülyén ért véget, de a GT-be folytatódik

PSN ID.: Beegabor

eddig nem néztem ezt a témát de én egy nagy rajongo vagyok még a régen gyüjthetö ká
rtyákbol is van még kb 70-80 db és segicsen valaki beszerezni a még nem látott részeket. addig láttam hogy be állt bobo gokuék hoz és elkezdödött a torna ahol a néger kis gyerekkel elszl goku (németek eddig adták). szeretném tovább látni mert nekem nagyon tetszik ez a mese.
Emberek! (foleg Ftrunks) 😉

Az Anime-Xtreme kihozta Full DBZ-t és Full DBGT-t torrentre!
Kerek mindenkit h Seedelje ahogy tudja!
Ja es ha vkinek gyors netje van, es fel is tudna tolteni vhova ideiglenesen, az lenne a legjobb. 😊
(Szegeny póór Chellos nem birja a torrentet.) =)

Gohan a Buu-s reszek alatt felvette a Mystic szintet es ezzel nagyobb erore tett szert mint ssj vel, innentol kedve feleslegesse valt szamara az ssj.

Adam5
Sztem azért mert gohan inkább ilyen civilnek érezte magát (volt rendes állása, és már nem is edzett) sztem ezért

Gnome
jaj amikor az orias szorny ellen kuzdottek es songoku a legvegen azzal a dragonfist-el olte meg...

De akkorsemertem......songohan(nagykoru) (ez a resz most volt a GT ben) amikor goten ellen harcol akkor sem valtozott at pedig goten ssj volt)..es tenyleg a GTben mar sosem valtozik at...ittvannak a nagy dragonballszakertok gondoltam hatha tudjatok erre a valaszt mert erdekelne

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Adam5
a 8as ban sztem ssj volt mint mindenki és nem szarozott
a 10esben télleg tökölt

A Brolly-s az 8as es 10es.

Adam5
legendary hero...
az melyik?
hanyas mozi?

Gnome
most nemreg atnyalaztam magam az osszes dbmovien meg a reszeken....egy szabad esos napomvolt gondoltam kihasznalom..szal lenne egy kerdesem a songohan miert nem szeret atvaltozni ssjbe?...annal a legendary hero-s movie nal se valtozott at pedig rajtakivul mar mindenki ssj volt

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Direct Connenct
Bit Torrent

Itt pedig az osszes resz megtalalhato ugy ahogy akarod. XDDDDDD

Balidani
DBZ részek 100-240 igItt letölthetõek!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Kurva Trunks kineveti az apjat. Hogy kepzel ezt ?