902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
#462 Találtam egy oldalt leszedtem egy csomó részt.
VÉGRE nagyon cool.Szeretem a DB-t. -
_Vegeta_ #461 Ez igaz -
#460 nem baj :)
minél többen vagyunk annál jobb -
_Vegeta_ #459 Ja ize, megnemmondtam volna. :)) Egyebkent irtam cool forumaba, de sokertelmet nemlatom. -
#458 Most World of Warcraft függöségben szenvedek :)
Amúgy az avataromban egy Troll van. -
_Vegeta_ #457 Ha ilyen szepen kersz, akkor nemtudok ellenallni a csabitasnak. :]
Mas: Miez az uj avatar megin ? :> -
#456 _Vegeta_ Waterhorse: Szavazzatok ti is minden képp!
ELég valószinünek tünik hogy ha elér egy nemtom mennyit akkor adni fogják -
#455 A Cooltv fórumában szavazás van a DB vetítésére!!!
Regisztráljatok és szavazzatok!!! -
#454 Így viszont ha még megvan a joguk a vetítésre akkor adhatnák, ha a Slayers-t is adják késön és tudják hogy van rá igény akko nem látom akadályát. -
_Vegeta_ #453 Aha ertem. Igy egesz mas a helyzet. :)
Mindazonaltal nemhiszem h a tortentek miatt, megegyszer kitennek tvre. -
#452 Na véget vetek a találgatásoknak, és megjegyzem a Cool tv az RTL kezében van, ugyanazok a külföldi vállalkozók pénzelik, úgy is mondhatnám egy "leánycsatornája" az RTL klubnak. Mint ahogy az F+ is az, de azt sajnos nálunk nem lehet fogni.
Amúgy így néz ki a dolog:
1. Az M+ is az RTL csatornája volt.
2. Volt a Humor 1, gondolom nem volt nyereséges, és minden bizonnyal az RTL felvásárolta a csatornát, a műsorcsomagjával 1ütt.
3. Ebből a két csatornából, lett a Cool tv. -
#451 nem az rtl adja oda hanem az XY aki vetíteni akarja az veszi meg a jogot külföldröl hogy vetíthesse, vagy az rtl-töl kell? -
#450 Dragon Ball cikk -
_Vegeta_ #449 De a dragonballnal mas a helyzet, mert nagy botrany volt belole. Ha az rtl odaadja mas csatornanak, angy ásztol szabaditja meg magat, en semmi ertelmet nem latok benne.
Mindegy lesz ami lesz. -
#448 Vagy pl az Alias azt hiszem pont most megy a Cooltv-n és közben az Rtl is vetítí. hmm. ez úgy van hogy bármennyien vetíthetík ha megveszik a jogot? vagy van olyan is hogy XY megveszi és akkor más nem vetítheti? (perzse ez drágább mint a sima jog) -
_Vegeta_ #447 Hat en amellett vagyok h legyen a cooltvn db, de ugy gondolom magyarorszagon a db lejart ugy. -
#446 Sajna sztem az RTL úgy gondolja hogy nem érné meg nekik este 10 után vetíteni :( -
#445 szerintem az rtl-en soha nem lesz újra, minden normális dolgot számüznek...de remélem a cool tv-re tényleg felkerül egyszer a dbz! jó lenne:) -
#444 És?
Attól hogy ö adja attól még más is adhatja.
1. vegyük példanák a Maffiózókat azt is adja majd a cool kint van a filmjei között hogy vetitésre rakja és közben az RTL is adja.
2. Az RTL-nek már sztem lejárt a vetítési joga ha csak nem hósszabítatta meg. -
_Vegeta_ #443 Nem az rtl forditotta, de igen mind le van forditva. -
_Vegeta_ #442 Hat figy, nemhiszem h az rtl kiadna a kezebol. Azert tudjak h lenne még ra igeny. -
#441 én töltöttem le anno olyan magyar részeket ami a buu részek alatt volt -
#440 Szeretném én is, de sajnos nem hinném, hogy nézik ott a fúrumot illetékesek.
Amúgy DBZ-ből rtl lefordította már az összes részt vagy csak egy darabig amíg még nyomták kazin is? -
#439 _Vegeta_: Rád különösen számítok hogy legalább 1hozzá szólást írsz majd a Cooltv db topicba -
#438 ja télleg oda is lehetne írni, thx az ötletet! -
#437 És?
Ez Db topic. -
Cat #436 http://sg.hu/listazas.php3?id=947693080 -
#435 Jó hír:
Lehet hogy van egy új remény a sorozat újra vetitésére
a CoolTV. Bár nekem és sztem akik itt vagyunk nekünk már mind1 mert már láttuk az egészet :) de azért én tuti nézném ha vetítené. Nemzom ismeritek-e a Slayers nevü animet, azt is vetití a coolv és a Yugiot is. Gohansan fórumán sőt a Cooltv fórumán is szóvan róla dumálnak hogy milyen animeket kéne adni és a Db is köztük van ezen kívül sztem sokan küldek már e-mailt nekik ez ügyben (köztük én is) -
_Vegeta_ #434 Hat mindenesetre ugynezki annyira nem fontos, mert nem kerdezett utana. :) -
#433 Biztos moviet akar, no de abból is több van:)) -
#432 -
_Vegeta_ #431 mien filmet ? :D -
#430 Köszi:)
littlenorbi: dbdreamworld.hu -
#429 Honnan lehet letölteni filmet ? -
_Vegeta_ #428 Igen 64reszes. De az angol az kevesebb. :D -
_Vegeta_ #427 Aze ez nem ily ecceru :P -
#426 köszi:)akkor kezdem a gt-t:)
a GT meg csak 64 részes? -
#425 Miért, hol tartasz? -
#424 letöltésT -