DragonBall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy így néz ki a dolog:
1. Az M+ is az RTL csatornája volt.
2. Volt a Humor 1, gondolom nem volt nyereséges, és minden bizonnyal az RTL felvásárolta a csatornát, a mûsorcsomagjával 1ütt.
3. Ebbõl a két csatornából, lett a Cool tv.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Mindegy lesz ami lesz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Attól hogy ö adja attól még más is adhatja.
1. vegyük példanák a Maffiózókat azt is adja majd a cool kint van a filmjei között hogy vetitésre rakja és közben az RTL is adja.
2. Az RTL-nek már sztem lejárt a vetítési joga ha csak nem hósszabítatta meg.
Amúgy DBZ-bõl rtl lefordította már az összes részt vagy csak egy darabig amíg még nyomták kazin is?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Lehet hogy van egy új remény a sorozat újra vetitésére
a CoolTV. Bár nekem és sztem akik itt vagyunk nekünk már mind1 mert már láttuk az egészet 😊 de azért én tuti nézném ha vetítené. Nemzom ismeritek-e a Slayers nevü animet, azt is vetití a coolv és a Yugiot is. Gohansan fórumán sõt a Cooltv fórumán is szóvan róla dumálnak hogy milyen animeket kéne adni és a Db is köztük van ezen kívül sztem sokan küldek már e-mailt nekik ez ügyben (köztük én is)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
, és eddig az 1ik legjobb ilyen típusú anime, amit eddig láttam! 😊
ja és Kakashi RulZ! 😊
#413: olvass vissza.
Jojo, de igazabol nem dragonball. Ugy ert veget h ne lehessen folytatni.
nekem személy szerint nagyon tetszett, bár kicsit furcsán ért véget. Kiváncsi lennék, hogy nektek mennyire jött be a Z után? jah és kár hogy nem lesz folytatás 

#403:
Jajj a jp. Moziba lattam faterral, (kb12 eves voltam asszem) es szolt h mikor ne nezzek oda. Aztan 1evre ra kb megvettuk kazin akkor mar neztem nemvolt gond. 😊
#404:
Teljesen igazad van, de en az atlagrol beszelek es az atlaghoz kell igazitani a dolgokat. 😊
Visszaterve a temara, ez egy japan animacios film, es a japanoknak teljesen mas az eletszemlelete, ott a gyerekek is megnezhetnek egy dragonball szeru akarmit. Pl Naruto is ilyen.
Visszatérve olvasgattam lejjebb és láttam a cikket amit kicsit nagyon elb*sztak, ugyanis a képen Son Gohan látható és az van a kép alá írva hogy Songoku a film fõhõse.
Kicsit nevetséges az újságírók hozzá nem értése és a tények elferdítése.
Ha egy képpel ilyet csinálnak akkor az igaz történettel mit???
bár én kiskoromban azt néztem amit akartam, sose volt korlátozás mégse lettem vérengzõ gyilkos, ha nem muszály még egy legyet se csapok le
szal rengeteg függ a gyerek hajlamaitól is ...