902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
#542 japán nyelv/kinai felirat, gözöm sincs, belese csekkoltam még. ott van a polcomom -
#541 gt hogyvan meg ? hun felirat van végig rendesen ?? nincs elcsuszva stb stb ... -
#540 te hülye vagy :D
nekem 10 dvdn van meg a Z, a gt meg 3 dvdn -
#539 nekem is vgig mög van mindd én csinálom majd a dbzstore.uw.hu designjét jelenleg enyni az ami eszembe jutot :D -
#538 :D -
_Vegeta_ #537 A z sorozat vegig megvan vagy 66gigga. Nekem vagy 160gigga db-m van. :) -
#536 gondolom föled video .. :D -
#535 mien cuccaid vannak ? :) -
#534 dragonball 4ever!nekem csak 66 gigányi db cuccom van,szal cseppet sem vagyok fan.ja a legjobb fej mr.satan meg zseniális teknős! -
#533 -
#532 Dragonball :D -
#531 Ki fog halni a topic! -
#530 ittvan pár link ahonnan lehet tölteni de sztem it is lehet majd!........elégg jól néz ki! -
#529 fennvan majd megnézem :P -
_Vegeta_ #528 Meg, de nekem meg idom nincs. Tegyél fel egy photoshoppot, konnyu kezelni. :P -
#527 ok .. és nekem megtod csinni mer áén ehez nemértek -
_Vegeta_ #526 Igen envagyok csak akkor hosszabb volt a hajam. Nezd meg a galeriamba az avtarokat. ;) -
#525 mér a képen tevagy elvileg, csak sárga lett a hajad ?? -
_Vegeta_ #524 SSJ-ben jah -
#523 Mer ? h ilyen világos a hajad v mi ? :D :P -
_Vegeta_ #522 Csinalj olyan avatart amien nekem van. :P -
_Vegeta_ #521 mikor mivel.. photoshopp meg ulead gif animator rulzik. :D -
Spunge #520 milyen progival csinaljatoka logokat?
-
#519 -
_Vegeta_ #518 :D Nekem is sok a dolgom. -
#517 :D jah majd egyszer ... ha ráérsz csinálj eggyet .. mer nekem sok a melo :S és kiváncsi vok :D ok ? -
_Vegeta_ #516 Igen, fogod kiszeded a kepkockakat kepbe azt meg egyesited giffé. :D -
#515 és azt nyomjam át gifbe ? :D nem hallottam még ilyenröl .. -
#514 mondjatok má nekm egy jó Dragon ball-os játékot de bunyost és pc-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elöre is kössz!!!!! -
_Vegeta_ #513 Nekem nincs, de szedjé ki az egyik reszbol vmi reszletet. :D -
#512 kellene még vmi jo .. hasonlo ehez mer ez naon bejött :D -
#511 köcc :D nincs jo giffed ? :D -
_Vegeta_ #510 Jáú a logóóód. :D -
#509 Üdv mki
Nincs vkinek vmi jo gif-je mint pl a logomban :D -
#508 na ez mkár kiráj
-
#507 :) -
_Vegeta_ #506 Ez egy rettentoen regi tema, azt javaslom olvass utanna google segitsegevel. En csak annyit mondok h a dragonball AF es a dragonball V (vertigo) mind mind egy-egy fanfic, es sosem volt ilyen hivatalos anime, de kepregeny sem. -
Vermyne #505 Tudja valaki lesz tényleg AF?
Szerintem igen...van pár screenshot-om. -
_Vegeta_ #504 Minosithetetlen egy figura vagy hallode.
#499 -
evil 007 #503 ne azt nézd hogy irtam hanem válaszolj!!!