DragonBall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ezen a Sátánon nem tudok túltenni😄 Nevetségesen lett kitalálva.... a sorozatban számomra a legnagyobb csalódás.... fogja, Songoku legyõzi a tornán, majd Songoku ad neki egy babot, hogy ne haljon meg (mert akkor Isten is meghal) és hogy késõbb is összemérjék erejüket (hát bakker... majdnem megölte, erre majd még harcolni akar.. a SÁTÁNNAL...) Erre Sátán fogja magát és ok most visszavonulok de megígérem még találkozunk és összecsapunk...stb a SÁTÁN... a SZÍVTELEN SÁTÁN aki világuralomra akar törni és mindenkit megölt még 3 éve.... megszelidült vagy mi a g*ci?😄 Nah mind1....
Eszembe jutott még valami... Zseniális teknõs az 1. harcmûvészetek bajnokságán (Jacky Chunnak álcázva magát) amikor Songoku átalakult gorillává fogta és lelõtte a holdat... erre késõbb van egy visszautalás is... de én az egész sorozat alatt arra vártam, hogy újra legyen hold... hát már csak 4 rész van hátra... godnolom ebben a 4 részben nem lesz újra hold... de akkor meg a Z elején amikor Songohan átaalakul... akkor mitõl alakul át, ha nincs hold? Illetve Sátán mit pusztít el, ha nincs hold.... új sorozat, új hold?😄 Nah sebaj...
(Lehet kevesebbet kéne gondolkoznom miközben nézem)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ténylegXD eddig fel se tûnt
van pár baki benne de ennyi sztem kell is
pl.:amikor Gohan letépi Goku farkát Babánál, kevesebb mint tíz rész és már megint ott van a lógója
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Szóval.. Szívtelen Sátán ugye meghalt... Songoku átjukasztotta és õ meg kiköpött egy tojást, amiben Ifjú Sátán van... az õ reinkarnációja... én eddig mindig azt hittem hogy szimplán a gyereke, de nem... most a 143. részben beszélnek errõl, hogy ez maga Szívtelen Sátán és õ maga is azt mondja, hogy sokkal erõsebb, mint 3 éve volt... meg hogy akkoriban meghagyta életét de most nem kíméli.... azt nem értem... miért lett ilyen békés Sátán, ha tényleg õ maga a Szívtelen Sátán? Miért nem öl meg rögtön mindenkit mint régen... miért mentette meg ennek a saganak az elején a kisgyereket, aki kifutott játszani a toronyórához... miért nem támadta meg rögtön songokut? Miért számít neki ennyire ez a harmûvészeti világbajnokság... nem értem:/
Csak egy példa: Dragon Ball 142. epizód... Sátán és Shen (Isten) harcolnak.... Isten idéz egy tornádót és megszólalnak Yamchaék, hogy JAJJ NE EZ AZ A TÁMADÁS, AMIVEL ANNAK IDEJÉN LEGYÕZTE ZSENIÁLIS TEKNÕS SZÍVTELEN SÁTÁNT.... ok voltak már félrebeszélések, de könyörgöm... rohadtul nem a Zseniális teknõs gyõzte le régen a Sátánt, hanem annak mestere... de segáz😄
az h ha meglesz véve minden szinkron akkor is hozzá lehet majd jutni vhogy azoknak akik nem adtak bele?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
kár ennyire belemelegedni ebbe a témába
aMGEE te amúgy benne vagy abban a gyûjtõs cuccban nem?
Nos én részemrõl befejeztem a témát. Mindenki döntse el maga, hogy mit akar...
nem csak DBZGT, érdemes nézelõdni
1. a dbzgt-n is SZAR minõségû részek vannak
2. ha vki kiadja érte a "kis szaros 360 Ft-ot" akkor ha jól emléxem 6 napig töltögethet.
3. ráadásul az oldal tulajdonosa pofátlanul felrakta minden rész sarkába az oldal címét.
4. a bithorlóról is le lehet szedni a "dbzgt" oldal részeit...
5. ...INGYEN
Am sztem te nem értettél meg. Én már végigjártam egypár ilyen oldalt. Egy ideig még lehetett töltögetni, de utána már nem. Ugyanaz lett azokkal az oldalakkal is mint ezzel.
2, fizetõs
3, innen ingyen lehet tölteni tényleg dvd minõségben, csak most nem mûködik valamiért😄
Aki még nem ismerné, itt egy oldal, ahol le lehet tölteni a DB-t a DBZ-t hét féle nyelven, DVD minõségben, a kivágott jelenetekkel együtt:
http://www.dbzgt.hu/
Aki pedig a moviekra és a sagákra kiváncsi, annak itt van ez az oldal, ahol megtekintheti a hozzájuk tartozó screenshot-okat:
http://www.myfavoritegames.com/images.aspx?direct=Screenshots
Milyen jó is lenne egy díszdobozos, dvd minõségû, szinkronos, DBZ kiadás egy extra lemezzel, amin tényleg legalább DVD minõségben, feliratosan meglennének a moviek is. Kár, hogy ez valószínûleg tényleg csak álom marad 😞
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ja és h melyiket mikor ajánlatos megnézni (movie-ek, specialok) mert nem találtam sehol a neten.
thx
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Akit érdekel az 1999-ben betiltott Dragon Ball Z Rajzfilm tökéletes minöségben magyar szinkronnal az nézzen fel ide--->>>
http://www.dbhunszinkron.try.hu/
A gyûjtés továbbra is zajlik, 4 részletben vesszük meg a hiányzó studió minöségü szinkronokat...elsö részlet már megvan
140-150 ig vannak új SOHA nem láttot szinkronos részek!
Itt egy részlet hogy kb erröl van szó-->>
http://www8.zippyshare.com/v/16947553/file.html
Ha érdekel a dolog lépj fel az oldalra és szálj be a minimum öszeggel (3000huf)
!!!!! FIGYELEM !!!!!
Második körben meg, ahogy az illetékes videoguru DB fanoknak idejük lesz, a szinkronokat a legjobb minõségü DVD-rippekre igazítják és (avi/wmv) videó formátumban feltöltik, jelszóvédett (zip/rar) csomagokban. Ezek (a linkek) leszenek közzétéve a támogatók között.
Most még csak a sima Dragon Ball-t nézem és ott pl azért jó az egész, mert elkezdtem nézni angolul és ott a zenék is mások voltak nah meg persze ott volt a sok cenzúra és azért ezt nem kéne... a Magyarban meg... ugyan azok a zenék, nincs cenzúra és nem japán😄
Nem kötelezünk mi arra senkit, hogy fektessen bele pénz! Természetesen a részeket le lehet majd tölteni máshonnan is (youtubon is fönnt van egy-kettõ), de csak akkor lesz a teljes sorozat elérhetõ, ha ki lesz csengetve annak a köcsög kalmár zsidónak az a +1,5 azaz most már csak 1,1 milla! De ha mindenki ilyen potyalesõ lenne, és arra várna, h majd a másik kifizeti, akkor tod mi lenne az egészbõl! EGY NAGY BÜDÖS SEMMI!
Am a GT-hez és a moviékhoz nem hiszem h lesz ilyesmi, mert azokat nem szinkronizálták le, és amúgy le lehet tölteni bárhol a neten és a hozzátartozó feliratot is.
Ami meg a moviekat illeti: a DBZ-k közül a legelsõ részt a DBZ sorozat elõtt, a speciálok közül a Bardock specialt a Saiyan saga után, a Namek saga elõtt, a Trunks specialt pedig az Android saga elött vagy közben érdemes megnézni. Nagyjából ennyi amit tudok. A többit majd más elmondja.
Ugyanmár! Hihetö és hihetetlen is egyben. Értem én hogy valakinek megvan és áruba bocsájtaná,na de mi a garancia hogy kikerül?Meg hova? Kinek?? Sok a kérdöjel! :-/
ez azt jelenti,hogy talán mégis leadják a tv-ben?
vagy felkerül a netre normális minõségben szinkronosan?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Felhívás minden egyes Dragon Ball és Dragon Ball Z rajongó számára!
Újra lehetõség nyílt megvenni a DB és a DBZ szinkronjait stúdió minõségben. Ez 444 részt jelent.
Az ár 3 millió forint, DE egy lelkes fan kifizeti a felét, így csak 1,5 milliót kell összegyûjteni.
A jelentkezés úgy mûködik, hogy aki fizetne, az egy hozzászólásban leírná, hogy maximum mennyivel tudna hozzájárulni az ügyhöz.
Ezután pár napon belül (vagy akár még aznap) megkapja az Elszánt Tag rangot, melynek segítségével
olvasható lesz számára a kezdõlapon Az utalás módjai fórum, ahol le van írva minden utalással kapcsolatos információ.
A számlaszám ismeretében pedig már lehet is utalni a megadott összeget.
Jelentkezni ITT lehet!
Aki attól tart, hogy ez valami átverés, annak 100%-osan garantálhatom, hogy nem az!
Íme ITT a bizonyíték!
AKIK TUDNÁNAK SEGÍTENI, ÉS SZERETNÉK LÁTNI EZEKET A RÉSZEKET, AZOKAT KÉREM, HOGY SEGÍTSENEK!