902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
_Vegeta_ #502 Meg visszaolvasni se kellett volna aranyom.. bazz -
evil 007 #501 és van olyan tv csatorna ahol megy a sorozat én még csk 3 részt vagy kevesebbet láttam de nagyon teccett és most már érdekel is nagyon -
evil 007 #500 van olyan oldal ahol ingyen lelehet tölteni dragon ball részeket???????? -
_Vegeta_ #499 http://www.anime-hq.org -
#498 hol? -
_Vegeta_ #497 Ahq trackerjen fennvan osszes dvdripben japan hanggal. :) -
#496 nekem mostmár minen rész megvan. ami lehet magyar többi japán&német felirattal.
eész nkem 34GB... :)
én innen szedtem nagyrészét:
animedb.tw.hu
www.dbzgt.hu
sok serecsét! -
_Vegeta_ #495 A japan nyelv nem halandzsa. :) -
#494 magyar nyelvű adón (pl cartoon network) nem akarják vetíteni? -
#493 Most töltögetem a DBGT-t. Marha érdekes felirat nélkül, japán halandzsával -
#492 [off] -
#491 helósztok, lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni :)
ezek a részek kellenének magyarul, vagy felirattal (azért a szinkron magyar mégiscsak jobb lenne :) ):
DB:
1,2,3,4,5,6,7,8,10,11,12,13,19,26,27,28,29,144,145
DBZ
86,246,247,278
DBZ GT:
25,26, 27-40,50-64
feliratok kellenének DBZ GT-hez 25-64-ig...
aki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném.
találtam warezeket, ahonnan le lehet tölteni, de az a baj, hogy 400 ft a reg, és általában csak 1 hiányzó rész van fennt... -
#490 Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan letölthető a DBZ 240-250-ig? -
Bal0924 #489 És működik -
Bal0924 #488 valaki leír egy dragonball os HUB ot? -
#487 db z sajnos még nem -
#486 Nem tetszik -
#485 Magyarul az első húszból csak a 9, 10, 12-20-as részek léteznek. Ez megvan néhány embernek. A nagyobb hubokon érdemes körülnézni. -
Hyper2005 #484 Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt! Sztem elég jó oldal lesz, most indult nemrég. Fent van az összes db-os rész. http://animedb.atw.hu -
Bal0924 #483 Vagy valaki tud egy jó Dragonball-os HUB-ot ?
-
Bal0924 #482 Meg van valakinek a dragonball első húsz része magyarul?
-
#481 Gt részeket honnan lehet beszerezni???? -
#480 ja sorry -
#479 tudom öccs, csak regeltem miwaz a magyar végén..... -
#478 Jéézuisom az a másik bojgon volt csata de én nem arrobezsélek!!!!!!!!! Hanem az RTL 2 ŐN!! TE FAX OTT VOLT AMIKOR HARCOLTAK VEGITÁVAL SONGOHAN MAR NE,M HARCOL AKKOR HANEM TANUL STB VEGITA ÉS SON BARÁTOK LESZNEK SON MEG MENTI VEGITA ÁLETÉT -
#477 szeretet és barátság a vége :).....ez mekkora lol volt, mert közben meg éppen azt mutatják hogy songohan csupa vér, songoku meg haldoklik, vegita meg gyilkolni készül..:) -
#476 dragonbóóóól zed zed a kedves songohán,, ........ tovább hogy volt???
az 1. csomad az valami drágoöuen boúóóól lá ketömikénfáláblábláblá vót! -
#475 amiko vége lett a magyaron aKOR LEtt a dermesztő család leirtva és akkor yöttbbe a képbe a kardozós csávó, meg az tuolsó rész utolsó képe az volt hogy son becsapódott a földbe a kaszulályával és kiszát és épp visza volt felylődve fekete halyra..... -
#474 Én amikor befejezték akkor már az rtl 2 őn már a vége felé volt!! Ugye valami rózsaszinnel küzdöttek és Vegita és son egyesültek!!
És ugy győzték le!!! Songoku és Vegita szoros barátság alakult ki!!!!!!!!!!!!! -
_Vegeta_ #473 animestars.animehq.hu -
#472 "animestarsék" ??? azok kik? :) -
_Vegeta_ #471 Hat igen igen. animestarséknak megvan mind magyar, nekem csak dbZ van magyar. Szoval naluk probalkozhatsz hátha. -
#470 csak az a gáz hogy torent magyar csak a bithumen van :(((((( -
_Vegeta_ #469 Az interneten esetleg ? :)
Valahol fennvolt, magyar p2pn pl dc hubon biztos van fenn. :) -
#468 mekkora -
#467 És valahol nincsenek fenn magyar db részek????????????????? -
#466 Akkor miért írsz ide netalántán te is buzivagy ezt te honnan tudod?? A Buzibárman mesélték? vagy a pultnál együtt nézitek a dragon ballt? a rtl 2 Őn? -
_Vegeta_ #465 Mintha a Z-es topicba is lett volna egy ilyen kerdes. :D
lasd ott.:P -
Bandy #464 tudna nekem valaki mondani olyan linket ahonnan a német szinkronos dragon ball részeket töltheténm le ?:) -
_Vegeta_ #463 Jol teszed!