902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
  • aMGEE
    Igen. Miután meglesz, föl lesznek töltve mind a netre. De jelenleg is föl van töltve belőlük néhány.
  • SMGBAS
    na mostanra jutott eszembe:D
    az h ha meglesz véve minden szinkron akkor is hozzá lehet majd jutni vhogy azoknak akik nem adtak bele?
  • aMGEE
    Hát mért ne lennék! Érdekemben áll nekem is, hogy meglegyen az összes rész! De miért kérded?
  • SMGBAS
    mondjuk igazad van. mindenki onnan szedi le ahonnan tudja v. akarja
    kár ennyire belemelegedni ebbe a témába
    aMGEE te amúgy benne vagy abban a gyűjtős cuccban nem?
  • xxxpaulxxx
    semmi baj nincs az oldallal... gondolom karbantartás... én is innen töltöttem le 200 megás részeket és tényleg iszonyatosan szépen néztek ki
  • aMGEE
    Ezaz oldal télleg jó, csak van egy bökkenő! Mindegyik rész megauploados, és legalább 40 percet kell várni egy letöltés után. Mondjuk aki eléggé türelmes, annak jó ez az oldal. Mondjuk nekem mindössze 30 percembe tellett, míg letöltöttem a DB és a DBZ összes részét innen, a többi már nem érdekel.
    Nos én részemről befejeztem a témát. Mindenki döntse el maga, hogy mit akar...
  • gibson9
    Nekem ez az oldal jön be a legjobban :)
    nem csak DBZGT, érdemes nézelődni
  • kill3r21
    tévedés, én elküldtem a dbzgtre az smst és semmi nincs mér fent :S
  • SMGBAS

1. a dbzgt-n is SZAR minőségű részek vannak
    2. ha vki kiadja érte a "kis szaros 360 Ft-ot" akkor ha jól emléxem 6 napig töltögethet.
    3. ráadásul az oldal tulajdonosa pofátlanul felrakta minden rész sarkába az oldal címét.
    4. a bithorlóról is le lehet szedni a "dbzgt" oldal részeit...
    5. ...INGYEN
  • aMGEE
    De! Dehogynem! Nagyon jó az oldal amit ajánlottál! Tényleg olyan sok érdekességet találtam ott... :)
    Am sztem te nem értettél meg. Én már végigjártam egypár ilyen oldalt. Egy ideig még lehetett töltögetni, de utána már nem. Ugyanaz lett azokkal az oldalakkal is mint ezzel.
  • xxxpaulxxx
    Ezek szerint rohadtul nem értettél meg de nem is gáz;)
  • aMGEE
    Hát igen! Ha neked a retek klubos, szar minőségű, cenzúrázott változat megfelel, amit mellesleg még az ingyen oldalakról is alig lehet letölteni, mert általában azonnal letörlik... Ezen az oldalon pedig már évek óta rajt vannak a DB-s, a DBZ-s és a DBGT-s részek, plusz a hozzájuk tartozó felirattal, és még mindíg nem törölték le. De ha ez neked nem éri meg a kis szaros 360 forintot, az a te bajod. Mindenesetre én ezt az egyik legjobb DB-s oldalnak tartom, és aki nem sajnálná rá ezt a kis pénzt, annak csak ajánlani tom! :D
  • xxxpaulxxx
    1, rossz minőség
    2, fizetős
    3, innen ingyen lehet tölteni tényleg dvd minőségben, csak most nem működik valamiért:D
  • aMGEE
    Kedves mindenki!
    Aki még nem ismerné, itt egy oldal, ahol le lehet tölteni a DB-t a DBZ-t hét féle nyelven, DVD minőségben, a kivágott jelenetekkel együtt:
    http://www.dbzgt.hu/
    Aki pedig a moviekra és a sagákra kiváncsi, annak itt van ez az oldal, ahol megtekintheti a hozzájuk tartozó screenshot-okat:
    http://www.myfavoritegames.com/images.aspx?direct=Screenshots
  • xxxpaulxxx
    Nem tudom, én nem hiszem, hogy kint lenne a boltok polcain... ennyi idő után már nem nagyon lenne rá esély:S
  • gibson9
    Hát ha meglátnám valamelyik bolt polcán a DBZ összes részét DVD-n, akkor nem sokáig maradna ott :D
    Milyen jó is lenne egy díszdobozos, dvd minőségű, szinkronos, DBZ kiadás egy extra lemezzel, amin tényleg legalább DVD minőségben, feliratosan meglennének a moviek is. Kár, hogy ez valószínűleg tényleg csak álom marad :(
  • SMGBAS
    hát tényleg jó lenne ha az egészet meg lehetne venni eredetiben. még ha a GT-t meg a moviekat,speciálokat csak felirattal adnák ki akkor is legalább normális minőségűek lennének. de sztem ez se mostanába fog megtörténni... Bár ha így halad a magyarországon ez a japán vonal akkor pár éven belül kint lesznek a boltok polcain-no meg az enyémeken:D
  • EnZsolt
    Ez így van, de mivel a DB részek, már szinkronizáltak voltak, és úgy is adták le, ezért azt miért kéne megvenni? Azt már leadták, kiadták DVD-n is, VHS-n. Ezért nem értettem, hogy miért 444 rész. De killer válasza már kielégítő volt. Az viszont nagyon jó lenne, ha ezeket a DVD-ket, nem csak letölteni lehetne, hanem szintúgy megkapni DVD-n, bár ez nehezebb feladat.
  • SMGBAS
    És kb mennyi hiányzik még?
  • kill3r21
    Ha sikerül a gyüjtés, akkor kapunk 79 dvd-t, egész dbz DVD-n, angol magyar japán hangal és magyar felirattal :) de ezt akkor ha megvettük az összes szinnkront
  • SMGBAS
    hát úgy h van a DB 153 rész + a DBZ 291 ez a szerény matematikai tudásommal is 444. Vki le tudná nekem írni a DBZ sagakat meg a GT sagakat és h mekyikhez hány movie + speciál van?
    ja és h melyiket mikor ajánlatos megnézni (movie-ek, specialok) mert nem találtam sehol a neten.
    thx
  • EnZsolt
    Hogy jön ki 444 rész? Ezt nem értem. Én láttam pár Z részt szinkronosan a 260 valahanyadik részeket, de nem igazán tetszett, pláne, hogy alatta ment a fordított szöveg és teljesen más volt. Inkább visszaraktam Japánra. Persze különbözőek vagyunk, kinek a pap, kinek a papsajt. Mondjuk annak én is örülnék, ha kijönne az összes rész DVD-n, jó minőségben. Arra áldoznék pénzt :)
  • kill3r21
    !!!!! FIGYELEM !!!!!
    Akit érdekel az 1999-ben betiltott Dragon Ball Z Rajzfilm tökéletes minöségben magyar szinkronnal az nézzen fel ide--->>>
    http://www.dbhunszinkron.try.hu/
    A gyűjtés továbbra is zajlik, 4 részletben vesszük meg a hiányzó studió minöségü szinkronokat...elsö részlet már megvan
    140-150 ig vannak új SOHA nem láttot szinkronos részek!
    Itt egy részlet hogy kb erröl van szó-->>
    http://www8.zippyshare.com/v/16947553/file.html
    Ha érdekel a dolog lépj fel az oldalra és szálj be a minimum öszeggel (3000huf)
    !!!!! FIGYELEM !!!!!
  • aMGEE
    Első körben a szinkronok lesznek feltöltve mp3-ban.
    Második körben meg, ahogy az illetékes videoguru DB fanoknak idejük lesz, a szinkronokat a legjobb minőségü DVD-rippekre igazítják és (avi/wmv) videó formátumban feltöltik, jelszóvédett (zip/rar) csomagokban. Ezek (a linkek) leszenek közzétéve a támogatók között.
  • SMGBAS
    aMGEE Szerintem félre értettél. Én nemrég fejeztem be a sima DB és a Z-ről annyi van bennemm amit még kiskoromban AZ ERTÉEL KLUBBON láttam. Így, hogy még a Z-et nem láttam rendesen, még így is szívesen fizetnék bele a gyűjtésbe, de azt a letöltős részt azt CSAK nagyáltalánosságban értettem a magyarokra. Azért mégiscsak más a helyzet M.O.-on mint egyéb országokban. Szerintem jó, hogy van egy ilyen lehetőség, de ezt úgyis csak azok veszik figyelembe akikben van annyi, hogy ha még csak 3000! Ft fizetnek bele akkor is hozzájárulnak valamennyicskével. Nem pedig arra várnak, hogy a sok hülye kicsengeti ők meg megszerzik ingyen. Azt szeretném még kérdezni, hogy mivel lehet letölteni a részeket (meg, hogy egyben vagy van csomagolva több rész) mert ha pl.:megauploados az elég macerás. Ja és azt írtad h ez a 3 milla 444 rész szinkronosat tartalmaz. Ezek szerint bennevan a sima DB 1-20-ig is?
  • xxxpaulxxx
    Nem tudom, én szeretem a Dragon Ball szinkront:)
    Most még csak a sima Dragon Ball-t nézem és ott pl azért jó az egész, mert elkezdtem nézni angolul és ott a zenék is mások voltak nah meg persze ott volt a sok cenzúra és azért ezt nem kéne... a Magyarban meg... ugyan azok a zenék, nincs cenzúra és nem japán:D
  • kill3r21
    gagyi ez tény, igy 23 éves fejjel nekem is...de a régi feelinget adja amit 1999 ben átélhettünk :)
  • Seth
    brrr....kirázott a hideg ettől a szinkrontól, pedig régen tetszett ^^
  • aMGEE
    Kedves SMGBAS!
    Nem kötelezünk mi arra senkit, hogy fektessen bele pénz! Természetesen a részeket le lehet majd tölteni máshonnan is (youtubon is fönnt van egy-kettő), de csak akkor lesz a teljes sorozat elérhető, ha ki lesz csengetve annak a köcsög kalmár zsidónak az a +1,5 azaz most már csak 1,1 milla! De ha mindenki ilyen potyaleső lenne, és arra várna, h majd a másik kifizeti, akkor tod mi lenne az egészből! EGY NAGY BÜDÖS SEMMI!
    Am a GT-hez és a moviékhoz nem hiszem h lesz ilyesmi, mert azokat nem szinkronizálták le, és amúgy le lehet tölteni bárhol a neten és a hozzátartozó feliratot is.
    Ami meg a moviekat illeti: a DBZ-k közül a legelső részt a DBZ sorozat előtt, a speciálok közül a Bardock specialt a Saiyan saga után, a Namek saga előtt, a Trunks specialt pedig az Android saga elött vagy közben érdemes megnézni. Nagyjából ennyi amit tudok. A többit majd más elmondja.
  • SMGBAS
    na még valami. Ígérem ez lesz a mostani uccsó. Ha meglesz neked a DB DBZ szinkronnal nyugodtan fektessetek bele pénzt és adjátok ki DVD-n(ha ez lehetséges és nem tiltják a jogok) sztem nagyon sokan belefektetnének pénzt így lehet h mindenki visszakaphatná a belerakott pénzét-még a másfélmillás is. Szerény személyem is megvenné az összes kiadott lemezt még ha valahonnan le is lehetne szedni a teljes sorozatot szinkronnal, és szerintem vannak még jópáran ebben az országba akik ugyanígy vannak vele. ráadásul nem is vagyok akkora húdenagy fan. na ennyit szerettem volna még hozzáfűzni.
  • SMGBAS
    Ja! és vki megtudná mondani h a movie-kat meg a speciálokat melyik részek között ajánlatos megnézni? pl.: movie 1 a Z 53 és 54 (csak írtam egy számot) rész között között. Előre is thx
  • SMGBAS
    Most senki ne azt szűrje le h, nem kell belefizetni. Aki akar az nyugodtan rakjon bele, de tudok egy oldalt ahonnan már most le lehet szedni 1-137;243-247;263-267;278-282-ig szinkronnal. ÉN személy szerint nem sajnálnám azt a 3 ezret a teljes Z szinkronáért de hát magyarok vagyunk és ha valamit meg lehet kapni ingyen akkor arra képesek vagyunk akár hónapokat is várni. Amúgy erősen fontolgatom az hozzájárulást aMGEE. Szerintem belemegyek de ez nem csak rajtam múlik. A GT-hez meeg a movie-khoz is lesz ilyen gyűjtés?
  • kill3r21
    Itt egy SOHA nem látott részlet,magyar szinkronnal! Ha esetleg vki nem hinne benne! :)
  • aMGEE
    A dolog úgy működik, hogy föl kell ajánlani egy bizonyos összeget, amivel támogatni tudnátok a gyűjtést! Ezt ITT tudjátok megtenni, de mindenekelőtt regisztrálni kell! Az utalás banki, vagy postai úton történik, bővebben erről a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpontban olvashattok, miután regisztráltatok. Biztosíthatok mindenkit, hogy ez nem átverés, ugyanis akkor nem lenne ilyen sok támogatója az oldalnak. Miután átutaltátok az összeget, megkapjátok a "támogató" rangot, onnantól kezdve pedig már tölthetitek is az eddig megvásárolt és feltöltött új részeket!
  • megalodon
    Ez nagyon jó hogy ilyen kis kedvcsináló van a gyüjtéshez és jó is lenne látni szinkronosan,de ha meglesz a pénz tényleg hogy lehet majd hozzájutni? Mindenki aki adakozott annak megvan a íme és elküldik postán??
    Ugyanmár! Hihetö és hihetetlen is egyben. Értem én hogy valakinek megvan és áruba bocsájtaná,na de mi a garancia hogy kikerül?Meg hova? Kinek?? Sok a kérdöjel! :-/
  • SMGBAS
    én szívesen fizetnék bele, de ha meglesz a magyar szinkron hozzá vmelyik baromarcú úgy is feltenné a netre és a smucigok meg letöltenék... Amúgy hogy lenne? Mindenki aki hozzájárult az megkapná DVD-n vagy lenne egy oldal ahonnan le lehetne szedni? Elég nagy fan lehet a másfélmillás gyerek!
  • aMGEE
    Aki nem érti, annak elmagyarázom! Köztudott, hogy a DBZ-t csupán a 137. epizódig adták le, mert utána beszüntették mindenütt! Namármost, sikerült hozzájutni azokhoz a szinkronos részekhez, amelyeket még senki sem látott! Sajnos, nem tudjuk úgy megoldani, h csak ezekhez a részekhez jussunk hozzá, mivel ezeknek a tulajdonosa üzleti okok miatt az összes részt hajlandó csupán áruba bocsátani (ez 444. epizódot jelent, az ára pedig 3 millió forint). De azt mint már említettem, egy lelkes rajongónak köszönhetően nekünk már csak 1,5 millió forintot kell összegyűjteni (négy részletből áll, amiből ezidáig 546.923 forintot sikerült összegyűjteni). Ezért lenne jó ha ti is tudnátok segíteni! (Persze ha szeretnétek látni magyarba azokat az epizódokat!)
  • brodix
    nem semmi.
    ez azt jelenti,hogy talán mégis leadják a tv-ben?
    vagy felkerül a netre normális minőségben szinkronosan?
  • aMGEE
    FIGYELEM!
    Felhívás minden egyes Dragon Ball és Dragon Ball Z rajongó számára!
    Újra lehetőség nyílt megvenni a DB és a DBZ szinkronjait stúdió minőségben. Ez 444 részt jelent.
    Az ár 3 millió forint, DE egy lelkes fan kifizeti a felét, így csak 1,5 milliót kell összegyűjteni.
    A jelentkezés úgy működik, hogy aki fizetne, az egy hozzászólásban leírná, hogy maximum mennyivel tudna hozzájárulni az ügyhöz.
    Ezután pár napon belül (vagy akár még aznap) megkapja az Elszánt Tag rangot, melynek segítségével
    olvasható lesz számára a kezdőlapon Az utalás módjai fórum, ahol le van írva minden utalással kapcsolatos információ.
    A számlaszám ismeretében pedig már lehet is utalni a megadott összeget.
    Jelentkezni ITT lehet!
    Aki attól tart, hogy ez valami átverés, annak 100%-osan garantálhatom, hogy nem az!
    Íme ITT a bizonyíték!
    AKIK TUDNÁNAK SEGÍTENI, ÉS SZERETNÉK LÁTNI EZEKET A RÉSZEKET, AZOKAT KÉREM, HOGY SEGÍTSENEK!
  • xxxpaulxxx
    Ejjha... most elkezdtem nézni a Dragon ball-t elejétől kezdve és egyszerűen fantasztikus... nem csoda, hogy máig a kedvenc rajzfilmem... bár találtam benne egy kis bakit, vagy csak lehet én vagyok a hülye, de a 31. részben a madárka, aki elvitte magával a 4csillagos gömböt, az ebben a részben már 6 csillagos gömböt visz, ez többször is látható... és a rész végén meg a narrátor azt mondja, hogy a 4 csillagos gömb egyre távolodik.... hát érdekes nah de mind1:D Lényeg hogy a legjobb sorozat:)