902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
  • Héliosz
    Hello mindenkinek!
    Gondolom mindenki tudja, de azért leírom. Ma (2001. augusztus 27. hétfő) este 19.30-tól kezdik el adni a Dragon Ball Z-t az RTL II-n. Az RTL II-sök elég sokat reklámozták, úgyhogy nehéz volt nem észrevenni. Nemtudom honnan vették meg, mert az "egyenesen Japánból" valószínűleg csak reklámszöveg, de ki tudja. Jó lenne egy vágatlan verziót látni... Egyébként azt írják hogy 291 részes.
  • noxon
    Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
    Vagy hogy egy klánt alapítsunk!
  • noxon
    Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
    Vagy hogy egy klánt alapítsunk!
  • Waterhorse
    valami Sárkányfészek 2-ben van,de az az új vagy az megint más?
  • noxon
    Van valakinek embere az új Sárkány fészek 2-ben?
  • Lteebee
    OK.
  • Waterhorse
    Kár,állítsd be a videód aztán megnézed.
  • Lteebee
    De én akkor dolgozom.
  • Waterhorse
    15:40-kor minden hétköznap,bár elég szar a Songoku hangja.A holnapit érdemes lesz megnézni asszem most csap össze Szívtelen sátánnal.De én nem nagyon bírom ezeket a részeket mert itt még kicsi a Songoku.
  • Lteebee
    Megnézek egyet kiváncsiságból.
    Mikor megy?
  • Waterhorse
    Nem,annyira nem jó az angolom,hogy megérné.Úgyis megy a síma Dragon Ball az rtl 2-őn.
  • Lteebee
    És te előfizetsz?
  • Waterhorse
    Az már régen van,de csak annak aki előfizet az amerkikai 24 órás adásra.
  • Laalee
    remelem nem...
  • Lteebee
    Lesz vmi dbz a cartoon netwok-ön.
  • Waterhorse
    Be szokott még ide nézni valaki,vagy mi az isten??
  • Waterhorse
    Mi a faszér kellett beszüntetni??
    A németeknél persze megy,holott pont a németeknél vannak a nagy cenzúrák. Itt van pl. a Carmageddon esete:a friccek úgy adták ki hogy emberek helyett robotok meg ufók vannak.
    Nincs mindenkinek kétezervalahányszáz forintja a kazettára.
    Aki meg utálja és nem állja meg szó nélkül,hogy beírjon ide,annak csinálok egy vudu babát, letépem a fejét kétszer megforgatom betonkeverőben,lehúzom a wc-n,majd kétszer kimosom,és máris szebb lesz a profilja mint annak előtte volt!
  • CybeRick
    Azt hiszem az iskolában csak a "!" jelet tanították ennek a gyökérnek.
    Ja, meg a szexuális vonzódásást a saját neméhez, azt sikerült felfedeznie, de már a kultúra lemaradt....

ZEO: te most ellene vagy mellette tüntetsz? Vagy mind1, csak tüntetni lehessen?
  • Zeo
    MENNYÜNK TÜNTETNI!!!!!!!
  • ROB
    azaz neked?:))))))))))))))))
  • noxon
    Aha...
  • noxon
    Szepi: A weblap címét elfelejtetted leírni ahonnan vannak ezek a részek. Köszi.
    Ja és itt van egy: http://members.tripod.com/dballtotal/moviesh.htm