902
Miert nem folytathatják a DragonBall-t onnan ahonnan befejezték
-
Héliosz #133 Hello mindenkinek!
Gondolom mindenki tudja, de azért leírom. Ma (2001. augusztus 27. hétfő) este 19.30-tól kezdik el adni a Dragon Ball Z-t az RTL II-n. Az RTL II-sök elég sokat reklámozták, úgyhogy nehéz volt nem észrevenni. Nemtudom honnan vették meg, mert az "egyenesen Japánból" valószínűleg csak reklámszöveg, de ki tudja. Jó lenne egy vágatlan verziót látni... Egyébként azt írják hogy 291 részes. -
noxon #132 Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
Vagy hogy egy klánt alapítsunk! -
noxon #131 Az az, új lett a Sárkány Fészek. Én harcolni vágyó embereket keresek oda!!!!
Vagy hogy egy klánt alapítsunk! -
valami Sárkányfészek 2-ben van,de az az új vagy az megint más? -
noxon #128 Van valakinek embere az új Sárkány fészek 2-ben? -
OK. -
Kár,állítsd be a videód aztán megnézed. -
De én akkor dolgozom. -
15:40-kor minden hétköznap,bár elég szar a Songoku hangja.A holnapit érdemes lesz megnézni asszem most csap össze Szívtelen sátánnal.De én nem nagyon bírom ezeket a részeket mert itt még kicsi a Songoku. -
Megnézek egyet kiváncsiságból.
Mikor megy? -
Nem,annyira nem jó az angolom,hogy megérné.Úgyis megy a síma Dragon Ball az rtl 2-őn. -
És te előfizetsz? -
Az már régen van,de csak annak aki előfizet az amerkikai 24 órás adásra. -
remelem nem... -
Lesz vmi dbz a cartoon netwok-ön. -
Be szokott még ide nézni valaki,vagy mi az isten?? -
Mi a faszér kellett beszüntetni??
A németeknél persze megy,holott pont a németeknél vannak a nagy cenzúrák. Itt van pl. a Carmageddon esete:a friccek úgy adták ki hogy emberek helyett robotok meg ufók vannak.
Nincs mindenkinek kétezervalahányszáz forintja a kazettára.
Aki meg utálja és nem állja meg szó nélkül,hogy beírjon ide,annak csinálok egy vudu babát, letépem a fejét kétszer megforgatom betonkeverőben,lehúzom a wc-n,majd kétszer kimosom,és máris szebb lesz a profilja mint annak előtte volt! -
Azt hiszem az iskolában csak a "!" jelet tanították ennek a gyökérnek.
Ja, meg a szexuális vonzódásást a saját neméhez, azt sikerült felfedeznie, de már a kultúra lemaradt....
ZEO: te most ellene vagy mellette tüntetsz? Vagy mind1, csak tüntetni lehessen? -
MENNYÜNK TÜNTETNI!!!!!!! -
ROB #111 azaz neked?:)))))))))))))))) -
noxon #109 Aha... -
noxon #107 Szepi: A weblap címét elfelejtetted leírni ahonnan vannak ezek a részek. Köszi.
Ja és itt van egy: http://members.tripod.com/dballtotal/moviesh.htm