Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább nem fûzök semmit a srác kérdéséhez... grrrrrrrrrrrrrrrrrr
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már nem sok van hátr a Bloodryne-bõl...
Ha ezt befejezem mindenképpen feltöltöm a honalom mert már így is 9MB-os frissitésem van.
Másik Valaki aki szétbontotta a max Payne telepítõjét mivel csinálta?
megint másik Kéne a WDasm32 program, Kinek van meg esetleg egy mûködõ link????
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A 2. rész sosem érdekelt. Ha könnyedén lehet fordítani, akkor nosza, tessék nekiállni!
A *.dbf-t mivel szerkeszte(né)d?
Pár töltõkép, 3 szövegfájl, illetve a MemoryStick, és a HUD fájlok ide vonatkozó részei.
Lehet, hogy a jövõ héten neki is látok, és csak ezután folytatom az Elite Force 2-t.
Sajna az pont nincs meg ... 😞
A csemballóbol kifolyólag, meg nem merek DC-zni sem, mert már 90%on vagyok most is... 😞
Megpróbálom mexerezni, nem lessz eccerü
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
rorr: bocs, mailban nem tudom elküldeni, de a lapról leszedheted majd - nem kell regisztráció a letöltéshez 😊
Szerintem az teljes amire gondolsz ...
Az történt, hogy elindult magyarul, de a játékban maradt minden felirat angolul.
A probléma a következõ volt:
Neki amerikai verzió volt fent, egy setup fájlban (most fejbõl nem nyomom) át kellett állítani US English-rõl UK English-re, és utána már ment!
itt vannak meg masik forditasok is, de az 1.07-eshez szerintem nincs. Ez Andie honlapja, akivel csinaltuk a forditast. Kicsit komplikalt lenne minden patch-hez megcsinalni a sajat forditast!
Patcheld fel a jatekot 1.10-re (ugyis sokkal jobb), vagy jatsz angolul :-)
Többet sajna nem tudok segiteni!
Regen olvastam egy ifjusagi kalandsorozatot, ami hajos környezetben jatszodott a monarchia idejen es ott azt hiszem siman szkúnernek hivtak, de nem vagyok benne biztos.
Ha valaki tud, segitsen.
köszönöm szépen!
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Köszi
HELP!
Egyébként a 3D Max sorozatból a 3-s verzióhoz tudomáso szerint létezik valami ilyesmi, no de már a prograsorozat a 6. részénél jár.
Ittegyébként sok hasznos dolgot találhatsz, magyarnyelvû tutorialokat, plugineket, fórumon kérdezhetsz stb., csak sajnos jelenleg az oldal nem üzemel de ebben a hónapban valamikor készen lesz és új designal jelentkezik. Ja a fórom most is mûködik és esetleges kérdéseidet máris felteheted.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Este kipróbálom - ha minden OK, akkor ha van rá igény akkor felrakom a lapomra. Állítólag a hivatalos magyar kiadásból való. Én nem is tudtam, hogy kiadták magyarul is...
Majd meglátjuk
A Disciples majdnem ugyanolyan fájlszerkezettel dolgozik, mint a Heroes-sorozat, azaz speciális tömörítési eljárást vegyít az egyszerû szövegfájlokkal. Tehát, van ami könnyen megtalálható és van amit ki kellene tömöríteni...
Ezért nem lesz full magyarítása.
Ám, ha vmilyen módon kinyerhetõ a szöveg - mondjuk, egy újabb patch már eleve így teszi fel a módosított, javított szövegeket, akkor könnyebb a munka.
De gyanítom, ez nem lesz így.
Zaki: Igen. Nem azonnal ültem a géphez, és bizony, fél 7-kor feküdtem le, aztán 1/4 10-kor - nem egészen önszántamból (szomszédok rulez) - felkeltem.
Jakuza: 😊))
Többször írtad,hogy a disciples sorozatnak nincs és nem is lesz magyarítása.Miért?Nem lehet fordítani,nincs rá igény,(ezt kétlem)vagy csak nincs aki kedvet érez hozzá?
Van -e élet a halál elött?