15995
11074353081353622639.jpg
  • bolka
    na jóóóóóóó 12dp talált :DDD
  • bolka
    :S hat en rakeres barmelyikre semelyiknek nem talal :DD
  • Max7
    http://images.google.co.hu/images?q=globalgold&svnum=10&hl=hu&lr=&start=20&sa=N

nem talál egy kifizetési bizonylatot se :)
  • bolka
    ????
  • Max7
    és még a google sem talál még kamukifizetést sem :)
  • bolka
    na midn1 en benem rakok pénzt :S
  • Max7
    10$ be kell tenned és utánna kapod ki a +40-et :) szal lehúz mindenkitől 10$-árt és lelép 2 hónap mulva a dellával :)
  • djus
    es persze hogy yuo can cashout at **.. nezd meg mennyinel.
  • Max7
    surfolj és nézd meg hogy számol-é valamit neked....
  • bolka
    mert? én meg kaptam kaptam 4 upgraded mostmar csak surfolnom kell..
  • Max7
    rájöttem :) amugy szerintem ezt a 40$ csak akkor kapod meg ha veszel még 6unit-ot ami 60$ :)
  • Max7
    amúgy mi is ez a parti izé? :D
  • Max7
    kirakom persze igazság szerint lusta vagyok mostanában de estig kirakom minden féle képpen :)
  • bolka
    én dehogy hiszem csak megprobalom mert a partysteaker is ad ingyen 50 dollart nem? .... :) és kiraknad a monkey surfot ha megkérlek?
  • Max7
    regisztrálok alád mert anyagi kár nem ér vele de szomorú hogy még hiszel benne hogy adnak ingyen 40$-árt neked :(
  • bolka
    Itt meg nem kell uppolni mert kapsz 40 dollar bonust... és 50%os ref. com. van
    www.globalgoldsurf.com
  • bolka
    Na itt egy uj autosurf ma kaptam a kifizetést naponta fizet

# 25% daily for 5 days
    # 1$ per upgrade unit (max 1000$)
    # 10% referral commission
    # Surf 25 sites to earn
    # 25 seconds surf timer
    # Payouts are processed every day! (minimum is 1$).
    # We accept e-Gold.

Monkey-surf.com

Max7 szeretném ha beraknád az autosurfokhöz :) és itt a kép:KÉP
  • SaubyBoy
    sirály vagy lehet
  • passatgt
    Bocsi rossz a link:
    http://eurobarre.atw.hu/2c.jpg
  • passatgt
    http://img430.imageshack.us/img430/1089/2c0mk.jpg
  • Max7
    GREEGKO: plz keress meg keddig msnen a tárhelyel kapcsolatban ha nem irok mailt és ha nem jön válasz szerdáig megszüntetem
  • Max7
    ejj mi a kő tyúkanyó kend elöbb a 12 daily pro fizessen ki :D
  • pittipitti
    Akinek stormja van kikérnivaló az jelezze...
    Ismét lehet stormkártyával pénzt kivenni.
    Ma vettem ki....
  • pittipitti
    Én vagyok a pitti :)
    A netes számlákon valós adatokat adj meg. Kivéve ha tudod mit csinálsz....
  • Max7
    látom kezdő vagy! pitti egy személy és ha egoldra kikéred a pénzed és azt átutalod pittinek ő számlaszámra magyar forintba átváltva adja meg neked!

nem kell sehol eredeti adatot megadnod amugy nem mennek ki hozzád soha sőt még levelet sem küldenek szal tökmind1 mit adsz meg!

addig müködik egy rendszer amig meg nem bukik be nem fucsol vagy nem lop eleget :D ez az egész egy "szerencsejáték"
  • Mr_no_NaMe
    Rohadtul nemvágom ezeket...piti?azmegmi?:)
    És ha mondjuk regelek egy iylen pénzkeresgetős lapon ottis nagyon muszály megadni a szeméyles adatokat?Még a végén jönnek azt lelőnek:DD
    Amúgy ezeket a pénzeket hogyan lehet kikérni?Odaadják?
    Kb mennyi idelyig műxik egy ilyen szolgáltatás?
  • Max7
    nem ha pitinél váltod forintra akkor nem :)
  • Max7
    ha 0.01$-osat is de hetente akkor küldjél plz képet!
  • Mr_no_NaMe
    Ha csinálok egy E-goldos számlát ott nagyon muszály a pontos személyes adatokat megadni?:S
  • passatgt
    Még szép hogy fizet:DMInden nap ki szoktam kérni,1-2 percne belül rajt van egoldon
  • Max7
    azt nem értem 12daily proval kapcsolatban hogy áűlítólag visszakapták már a pénzt és el is kezdték a viszafizetést! bár ez a mai napig nem történt mégsem meg! a helyzet meg az hogy msot is találtam olyan surfot aki 12%-ot 12 napon keresztül és stormra is fizet akkor neki is befagyaszják majd a számlájukat?

strom meg lassan 1 hete ismét stabilan üzemel......
  • Max7
    zoominvestet annó ajálgatta más is úgy emlékszem akkor én regeztem alá bár véleményem szerint kevés kamatot ad és így ül a pénzen :)

2christiantraders fizet még? :S (mennyire biztonságos cég?

valaki tud valami friss hírt 12daily prorol? :S
  • passatgt
    Úgy látszik csak az én hyipeim maradnak életben?
  • Ornyesz
    Max7, lécci távolítsd el a YenHyip-et, megszűnt fizetni!
  • Max7
    ehhe az én perfect angol tusáasommal :D
  • djus
    hehe beneztem baratnom mailjeihez:

Amount: USD 79.14
    ID: 13285518
    Subject: Your Order is ready
    Note: Payment by Pay-Pro

epp most fizette ki ;)
    max, hat nemtom mondjam, hogy 50-50%? :D Engem nem hivtak fel, ot igen :D de nagy poen volt, elhulyultunk a sraccal. Csak azokat az adatokat kell elmondanod amiket megadtal.. sima adategyeztetes.
  • djus
    Hat nekem, baratnomnek, es sajat maganak is haver jatszotta le otthonrol. Csak a regek nem mehetnek egy geprol, tobbit mar nem figyelik. Most valami hiba van allitolag, par napig lehet sajna nincs reg :(
  • djus
    Ez egy új autosurf-progi, 7 dolcsi kezdőpénzt ad. Kizárólag E-goldosoknak. Érdemes megpróbálni befektetés nélkül is, hátha megkapjuk a pénzt :D

- 7% naponta/20 napra!
    - 7$-os uppok!
    - 7$ FREE BÓNUSZ!
    - 7% refferal comission!
    - 7$ minimum cashout!
    - péntekenként fizet, free tagoknak is!!!
    - csak E-goldot fogad!
    - MMG-fórumos support!

http://www.wwsurf.com/?ref=937
  • Max7
    ma már nem lehet regelni :( nekem tetszik az 5let ha van pár haverom és eljátszom náluk ezt az úgy zsír nem? :S ez a telefonos egyeztetés ez hány % ?
  • djus
    Sziasztok!

Szeretnék ajánlani valamit, amit egy másik fórumon már nagyon sokan sikeresen véghez vittek! A lényege, hogy moneybookersre jöhet egy "kis" plusz pénz ;) Érdemes kipróbálni!

Ez a dolog, úgy működik, hogy a partypoker.com-on kell 1 póker accountot csinálni és adnak rá 50 dollárt, ha a partystakers-en keresztül regisztráltál. Mi itt fogjuk megtenni :) Tehát a linkre kattintva bejon az oldal, majd alul a continue gombra kattintva remélhetőleg elkezdődik a regisztáció. Sajnos megvan a napi limit a regekben, így nem lehet mindig regelni. Érdemes naponta többször próbálni. Ha sikerült, képekkel illusztrálva meg kell csinálni a regisztráció összes lépését. FIGYELEM: az elején fog adni egy bonusz kódot, ezt jegyezzétek meg, mert késöbb még kérni fogja. Ha minden megvan, a regisztráció alatt sorba küldözgetni fog mindenhez aktiváló linkes emailt. Fontos, hogy ezeket mind kattintsuk le, különben nem írják jóvá az 50 dollárt a póker számlán! Ha kész a regisztráció, kb 1 nap alatt jóváírják a számlán a pénzt. Ekkor meg lehet próbálni kikérni, bár az utóbbi időkben nem adják oda a pénzt játék nélkül. A játék úgy néz ki, hogy 125 (úgytudom most már 250) raked hands-et le kell játszani a pókerben, lehetőleg úgy, hogy ne bukjunk 25$ alá a számlánkon. Ugyanis amint lejátszottuk a szükséges játékot, kapunk még 25$-t, és ezzel együtt újra meg is van az 50 dolláros kifizetési minimum. Figyeljetek arra, hogy valós adatokat adjatok meg, mert hébe-hóba van akit felhívnak adategyeztetésre kikérés után. Ez tök érthető lesz, csak nevet kell bemondani és pár személyes adatot amit előtte megadtál.

És akkor jöjjön az én ajánlatom is:

Aki alám regisztrál, annak visszaküldök moneybookers-re a refferal comission-ból 3 dollárt.
    Refnek irjátok be, hogy dj_us , különben nem tudom visszaosztani a pénzt ha nem alám regeltek.. És akkor itt a link:

PartyStakers

nekem haver lejátszotta a 125-öt, és a végén ennyit kaptam: