72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1128 az FLCL a Fooly Cooly
flcl bol hogy hozod ki a furi kurit? -
#1127 a történetre nem mondanám, h olyan kurva fontos, mert a DB-ben, nem az volt a lényeg... :) -
#1126 videón vettük még ki haverokkal anno, de hát legalább volt min elaludni este... :) -
#1125 TV-ben láttad??? Mert ott fossá volt vágva+agyonszinkronizálva.... -
#1124 Mondjuk én kasszasikerre egyáltalán nem számítok :) de azért bízom abban, hogy ahogy csak lehet kidolgozzák a karaktereket és nem vágják tönkre a történetet! -
#1123 aztán kiváncsi leszek, h Goku vagy Vegita haja milyen lesz :P
+ még szerencse, h 1 "jó" rendező lesz a film mögött. mert a Robbanófejek jó nagy szar volt... -
#1122 az az amerikai cím nem?
mert eredetileg FLCL - Furi Kuri... :) -
#1121 Volt egy két aranyos:) Eredeti Dragonball-t imádtam, a Z még úgy ahogy elment, (annak is inkább az első fele) de a GT már szerintem túlzás volt.... -
#1120 nekem csak 1-2 nagyon jól eltalált karakter miatt jött be a sorozat, de remélem nem vágják el a mozit... -
#1119 ...
sosem voltam DB rajongo..szamomra tul gagyi -
#1118 Dragonball sZélesvásznon
A Robbanófejek forgatókönyírója, Ben Ramsey jegyzi majd a Dragonball Z című japán, animációs film moziadaptációjának szkriptjét. A hazánkban annó zajos sikerrel vetített sorozat eredetileg mangaként kezdte. Alkotója, Akira Toriyama később rajzfilmben is feldolgozta a földönkívüli humanoid kalandjait, akit eredetileg azért küldtek a Földre hogy kipusztítsa az emberiséget, de végül ellenkezőképp cselekedett és a védelmükre kelt. A Dragonball mozit a 20th Century Fox készítteti és a tervek szerint 2006-ban mutatják be. -
#1117 fooly cooly ra gondolsz? -
#1116 wamdue project- king of my castle
megvan tobb mixben is...
a GITS SAC focimzeneje eszmeletlenul bejon nekem is.. es a masodik evad focimdala is ugyanugy bejon!!! valoban az egyik eddigi legjobb focimdal!!
de nagyon tetszik az NGE focimdalanak elso 1-2 mondata ahogy kezdodik..utanna mar annyira nem jon be.. csak az eleje -
#1115 FLCL OST! az istenkirály!
The Pillows Rulez! :) -
#1114 Jól emlékszel... King of my Castle volt a címe... De az előadó nem jut az eszembe... A GITS második feléből voltak benne részletek... (Én a klipp előtt nem is hallottam GITS-ről:) Ez is Kb 97-98 körüli cumó:) -
#1113 Én kifejezetten szeretem a Tell me Why-t:)) Kicsit olyan Blur - Track 9 jellegű:) (Aki nem tuná miről beszélek asszem az FIFA road to WC 98 alatt ment ez a zene...)
Ami nekem nagyon bejön még anime főcimdalok közül az a Ghost in the Shell SAC főcímzenéje valamint a Macross = összes zenéje:) Amolyan 90-es évekbeli lightos rock:) És a filmben nagyon jók:) -
#1112 Nah most adtak a Ghost in the Shell movie-t a TVben....eleg jo volt...
kulonben ha jol emlekszem hogy keszult egy klipp amiben GITS jelenetek voltak es csomoszor nyomta az MTV...eleg jo szam volt...
.hack//sign
huhh vegigneztem az egesz sorozatot ketszer is...es szamomra telljesen erthetetlen a sorozat....neztem egyeb animeval foglalkozo site-on is infot de nemnagyon talaltam...szal ez a sorozat egy rejtely marad szamomra...a zeneje viszont nagyon tetszik.....eleg elvont -
Cat #1111 köszi! -
#1110 nah leszedtem az OST-t a Gats zeneje eleg jo.. de igy magaban kozel sincs akkora hatasa mint a mozgokeppel...
a zenen nagyon sok mulik!!! ettol olyan fantasztikus pl a Metal Gear Solid.. igaz jatek.. de a zene miatt leginkabb egyszeruen felulmulhatatlan!!!nahjo persze inkabb az atvezeto filmektol eeees a zenetol olyan:)
de egy zenen valoban sok mulik.. .. mondjuk az NGE focimdala eszmeletlenul tetszik ahogy kezdodik!
es a berserknek eszmeletlen szar a focimdala:) meg a befejezese is:) -
#1109 faszom mar megint megmozdult bennem valami.. nekem is megvan ez a sundiszno effektus.. csak a lany a csinalja nem en...elvagyunk egy joideig.. tok jol alakul minden aztan egy beszolas es BUMMMMMMMMMMMMMMMMM mint aki szivenszurt.. -
#1108 Anime-Empire-ről le lehet szedni a Midori no Hibi 13. részét is... :)
igaz utálatos BitTorrente rendszerrel, de le lehet... :D -
#1107 VanDread télleg jó, de azok a szar CG-k nem kellettek volna bele... -
#1106 ja, csak az aranyos és utálatos csaj szerepe a Berserk esetében 1 azon személybe sürítették be... :)
az NGE meg kicsit bonyolultabb, h csak így rámondjuk a szereplőkre a jellemzőket. :)
Asuka már csak azárt sem utálatos (szvsz), mert mint ahogy Ritsuko is mondta, Shinji és Asuka ugyan abban a "betegségben" szenbed, a "sündisznó-effektusban", azaz minnél jobban akarnak egymáshoz közelkerülni, annál jobban megbántják egymást. Shniji is folyton megbántotta Asukát, csak a néző tőle elnézte, nem úgy, mint a hangos Asuka-tól... ^_^ -
#1105 Akkor szedd le Berserk OST-t is, nagggyon jó, főleg a Berserk manga olvasásához kiváló. -
#1104 A Berserk a Zodd The Immortal rész után kezd zűrössé válni:) Addig egy jó kis (dark) Fantasy anime...
Bebop nem cyberpunk:)
Outlaw Star már inkább... Az is aranyos bár vannak hülyeségek benne de azért tetszett s a Zenéje istenkirály.
Igazán Cyberpunk anime az az Akira a Battle Angel Alita és az Armitage sorozat is hasonló akar lenni de gyengüsz eresztés... Ami tetszett még az a Green Legend Rain (a hangulata van ott nagyon). Trigun alap klasszikus csak ajánlani tudom bár ez is csak az űrben játszódik:) (vagyis idegen kolónián) Sci Fi anime-k még az a Gundam sorozatok (van belőlük vagy nyolc-tíz:) A MAcross univerzumba tartozók (eddig a Zero ból jött ki négy rész ez a legújabb) Ezek ugye a MAcross sorozat első 3 sorozata asszem Utánna Macross: Do You Remember love, majd Macross 2, Macross 7, Macross 7 Dynamite, Macross 7 The Galaxy is Calling Me (ez egyetlen rész jobb grafikával mint a sorozat) Macross Plus (4 részes OVA) és MAcross Zero 6 részre tervezett OVa amiből 4 van kész eddig.
Sci Fi még a Patlabor széria és az Ad Police sorozat (Ebből az OVA-t még nem láttam) VAlamint Überkedvencem a Vandread és a VAndread S2 valamint Cyberpunk a GITS és a GITS SAC... -
#1103 battle angel alita-t lattam mar de annyira nem fogott meg.. a hack sign erdekel...csak nincs felirat:(
cowboy bebop..szerintem ezt fogom kovetkezore meglesni... de majd meglatjuk..
most a berserk kezd erdekesebbe valni:)
10 resz... kezd egy kis szerelem fuzodni:)
ebben az animeban is megvan az utalatos meg az aranyis lany.. pont ugy mint az EvAban rei meg a masik csaj:)
de azert (sajnos) nem tudnak annyira elbuvolni ezek a szereplok mintaz NGE ben..viszont ez a hulye zene nagyon tetszik... -
#1102 Battle Angel Alita
.hack/SIGN (tudtommal ez is vmi ilyesmi)
CowBoy Bebop (fogjuk rá, h cyberpunk) -
#1101 bazzzeg.. a 9 es felirat olyan szar hogy az nemigaz.. az eddigieken csak par masodpercet kellett javitani elore vagy hatra. hat a 9 es idozitese pocsek.. teljesen ertelmetlenul van az idozites...
ogm bol mivel lehet kiszedni a feliratokat????
-
#1100 aki nem tud rolam semmit az ne irogasson ilyeneket kerem...
HONAPOK!!! nem evek!! HONAPOK!!! es meg 1 ev is messze van! nem 3-4 honapnyira!!!! hanem meg tobb egy parral..
amugy en is igy vagyok vele:
valaki mondjon olyan jo animet amihez van felirat! koszonom szepen
(animevilagon vannak feliratok tudnek nezelodni de korlatozva van kulfoldre es 5 perc alatt jon be az oldal:((((((((((((((((( -
Cat #1099 te figyi, csocso, már szinte éveket töltesz kinn amcsiban, és nem tudsz angolul? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
másik: ajánljon vki cyberpunk vagy sci-fi animekat! lehetőleg jokat :) -
#1098 8. resznel tartok a Berserkben. tetszik nagyon is.. bar annyir anemfog meg mint az NGE.. viszont a focimdal borzaszto:)
de van benen egy zene amibenegy ferfi csavo hummog.. es altalaban akkor van mikor gatts magaban gondolkozik vhol... nah az nagyon bejon -
#1097 ehhez nem lelkierő kell, hanem elhatározás! :)
szal tessék nekiállni, MOST! :) -
#1096 LOL:) Nem voltam itthon:) ÉÉRTTTTTTIIIIIIIIIIII???
Majd lassan leszedem csak lelkierő kell hozzá:) -
#1095 akkor meg fene a pofádat! 5 nap alatt letudnád tölteni az egészet! :) -
#1094 ADSL-esnek itt vagyok én:) Én szimplán lusta vagyok:) -
#1093 így-így!
Rurouni Kenshin-t meg kell nézni! Ha van valami ADSL-es ismerősöd, akkor szedd rá, hogy szedje le, vagy pedig minden hónapban szedjél le 30 részt, és akkor szépen be lesz osztva, és még letöltésed is marad másra... :) -
#1092 ok, felvettem az X-et a listámra... :)
de most Tenchi Muyo! Universet nézek, majd a többit. azaz még 2 sorozat, meg 3 film még visszavan ebből a világból... :D -
#1091 hi....noha nem ide vás szorosan a kérdés azért felteszeM:
távolkeleti hublistát,vagy hubcimeket tudnátok adni?Nem anim hanem normál.filmekhez....thx.....hublist.org-on nagyon szegényes a kinálat,emellett alig aktivak.... -
#1090 GITS abszolúte más mint az Akira...Akira az emberi lét elérhető potenciáljáról szól arról mennyire tudja feldolgozni Akira a tudatot, hogy ő más mint a többiek... Míg a GITS az emberi lét korlátairól milyenségéről és a a lélek hogyanáról... (Képes e gépben emberi elméhez hasonló foganni és az ember eredendően vágyik e többre, mint a célszerű létre... És az alapfeltevés milyen mértékű automatizációig ember az ember!!!!) Szóval IMO abszolúte nem említhetők egy lapon...
Jahh Sadun Tryst: Javaslom neked megtekintésre az X the4 series-t aztán pedig az X-the movie-t... -
#1089 Na bekk from Spain:) VAlaki tudna valami jót mondani az eddig elhangozttakon kívül?? Kensin megflesem mán, ha Sadun Tryst ennyire oda van érte:)
Másik dolog, hogy tény, ohgy 12 évesen a legtöbb gyerek már nem full idealista, de ezt nem is szabad elvenni mondván azt, hogy már biztos nem az... Szal nálam, ha egy 15 éves hisz a Mikulásban higyjen.. De nem én leszek az aki összetöri számára a világot, hogy nincs is Mikuku... NEm az adókkal van a gond, hanem a következetlen szabályozással... A film lemehet 12-es karikával ha csak suhogtatják a fejszét az Ipse orra előtt de ha belevágják az már 18-as karikát követel??? Hogy is van ez kérem?? Arra kéne megtanítani a kölyköt, hogy ne játszon a fejszével nem pedig arra, hogy ne állitsa apuci fejébe...