72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-

just for FANS :) -
akkor majd most jön a bonyolult és élrdekes rész :)
én Griffith gondolkodásán 1 hetet gondolkodta, h ezekből végülis mit akart kihozni. :)
majd ha végeztél a sorozattal, írd le h mi a véleményed az egészről! hosszan! :) -
ja -
Berserk? mert fingom sincs melyikről beszélsz... :) -
anime anime anime...
ezekkel mindig csak a baj van...
marmint..most ott tartok hogy megy szet a csapat:(
arghhh mar megenn..kurva kivancsi vagyok hogy mi lesz..bar kezdem sejteni hogy a masodik resszel kellett volna kezdeni..de ne mondjon senki semmit... koszike:) -
nah iogen..amcsi ezt szerintem o: vel ejteni vagy e' vel..
vagy valami hasonloval -
fordítva. aeka japánban, ayeka amcsiban... :) -
vagy az ayeka kicsit szarul hangzik az angolban es ezert aekanak irjak... ahogy a nevem sem csocso hanem chocho mert a csocso-t xoxo nak ejtik.. -
Cat #1138 az :D de sztm a fő ok inkább az lehet hogy nem tudják hogy kell angolra átirni a kalligrafikus jeleket, illetve gondolom nem tudják hogy fonetikusan, vagy más modon kell irni a kitalált szavakat, amiknek angolul nincs is jelentésük (feltételezem japánul van) -
ez azért így elég "gázos" :DDDD -
nem, csak kicsit néztem az NGE-ben, mikor a srácot folyton szólongatják Kaoru-ként, de a szinkronizációs teszten viszont Kaworu volt kiírva...
Ayeka = Aekát pedig onnét tudom, h mikor Tenchi-s képek után kutattam, az 1ik Aekás háttérképre nem Ayeka volt ráírva, hanem Aeka. és aztán mikor beírtam a keresőbe az Aekát, akkor is lehozta a kívánt képeket a kereső, s ezzel már 1értelművé vált a "kis" hiba az NGE után... :) -
Cowboy Bebop amcsi piacra készült elsődlegesen:) Azért az angol nevek:)
De ha megnézed például a FAnsubbolt filmeket (majd mind ilyen az USTEAM-en) Sokszor akár részenként is más neveket használnak vagy máshogy írnak le szavakat... Vegyük Pl az Animejunkies-os és HRD·2 FAnsub team által készített Gundam Seed rippeket... Animejunkiesban a főhős barátja Asran ZAra végig míg a HArd·2-esben Athuran Zala-ként emlegetik. egyedül a hivatalos kommitékből derülnek ki az eredeti nevek.. vagy pedig a japán feliratból... A Subber csoportok általában angolul beszélő japánokból áll ezért (IMO sokszor ők sem tudják mi a helyes:)
Szal gáz az egész:) -
Cat #1134 te tudsz japánul?
-

csak a hülye amcsik variálnak mindig minden szaron!
ha Furi Kuri lenne az alcíme az animének amcsiban, senki sem vette volna meg... :P
Fooly Cooly-val pedig inkább viccesen hangzik, sem mint hülyén. szal ennyit az amcsikról. akárcsak az NGE. angol feliratban az ADAM-klón gyerek Kaoru (míg ez női név), és erdetiben pedig Kaworu! :(
akárcsak a Tenchi Muyo!-ban is. a Jurai hercegnő nem Ayeka, hanem Aeka. amit már csak hallásból észre lehet venni, hogy nem 1ezeik! de arra lennék kiváncsi, h a névváltoztatások miért vannak?
a cowboy Bebop-ban pedig már felkészültek erre. főhős Spike, a másik pedig Jet! :D a kiscsaj neve Ed, míg a másiké (1ik kedvenc női főhősömnek) Faye Valentine. sokat ezen nem tudtak változatni. vagy a másik nevek. Vicious, vagy Julia és Gray. :) de hülyék az amcsik :D -
én már nem nagyon emléxem rá, de azt tom,h szar film volt... :D -
Ez a film teljes címe japánul
FLCL-Furi-Kuri -
jut eszembe.. hack sign bol lejott majdnam a 30%:)
nemtom minek szedem le mert ninjen felirat:))
de azert valamit le kell szedni.. mondjuk eleg szemetseg hogy beallitod mennyivel tolhetsz felfele.. es aranytalanul csak ugyan annyival tudsz lefele tolteni.. marmint... beallitottam hogy 384 es a kapcsolatom..majndem 40 k val toltenek rolam de 60 fole nem megy az enyem.. most haver tolt rolam visszavettem modem re a cuccost.. 1-2 k val toltenek rolam.. es pont ugyan ennyivel toltok en is:( geciseg:( -
amikor azt a japan kiscsajt elraboljak??
nem volt az olyan szar film!
tetszett ahogy egyutt mukodtek abban a hazban:))) -
az FLCL a Fooly Cooly
flcl bol hogy hozod ki a furi kurit? -
a történetre nem mondanám, h olyan kurva fontos, mert a DB-ben, nem az volt a lényeg... :) -
videón vettük még ki haverokkal anno, de hát legalább volt min elaludni este... :) -
TV-ben láttad??? Mert ott fossá volt vágva+agyonszinkronizálva.... -
Mondjuk én kasszasikerre egyáltalán nem számítok :) de azért bízom abban, hogy ahogy csak lehet kidolgozzák a karaktereket és nem vágják tönkre a történetet! -
aztán kiváncsi leszek, h Goku vagy Vegita haja milyen lesz :P
+ még szerencse, h 1 "jó" rendező lesz a film mögött. mert a Robbanófejek jó nagy szar volt... -
az az amerikai cím nem?
mert eredetileg FLCL - Furi Kuri... :) -
Volt egy két aranyos:) Eredeti Dragonball-t imádtam, a Z még úgy ahogy elment, (annak is inkább az első fele) de a GT már szerintem túlzás volt.... -
nekem csak 1-2 nagyon jól eltalált karakter miatt jött be a sorozat, de remélem nem vágják el a mozit... -
...
sosem voltam DB rajongo..szamomra tul gagyi -
Dragonball sZélesvásznon
A Robbanófejek forgatókönyírója, Ben Ramsey jegyzi majd a Dragonball Z című japán, animációs film moziadaptációjának szkriptjét. A hazánkban annó zajos sikerrel vetített sorozat eredetileg mangaként kezdte. Alkotója, Akira Toriyama később rajzfilmben is feldolgozta a földönkívüli humanoid kalandjait, akit eredetileg azért küldtek a Földre hogy kipusztítsa az emberiséget, de végül ellenkezőképp cselekedett és a védelmükre kelt. A Dragonball mozit a 20th Century Fox készítteti és a tervek szerint 2006-ban mutatják be. -
fooly cooly ra gondolsz? -
wamdue project- king of my castle
megvan tobb mixben is...
a GITS SAC focimzeneje eszmeletlenul bejon nekem is.. es a masodik evad focimdala is ugyanugy bejon!!! valoban az egyik eddigi legjobb focimdal!!
de nagyon tetszik az NGE focimdalanak elso 1-2 mondata ahogy kezdodik..utanna mar annyira nem jon be.. csak az eleje -
FLCL OST! az istenkirály!
The Pillows Rulez! :) -
Jól emlékszel... King of my Castle volt a címe... De az előadó nem jut az eszembe... A GITS második feléből voltak benne részletek... (Én a klipp előtt nem is hallottam GITS-ről:) Ez is Kb 97-98 körüli cumó:) -
Én kifejezetten szeretem a Tell me Why-t:)) Kicsit olyan Blur - Track 9 jellegű:) (Aki nem tuná miről beszélek asszem az FIFA road to WC 98 alatt ment ez a zene...)
Ami nekem nagyon bejön még anime főcimdalok közül az a Ghost in the Shell SAC főcímzenéje valamint a Macross = összes zenéje:) Amolyan 90-es évekbeli lightos rock:) És a filmben nagyon jók:) -
Nah most adtak a Ghost in the Shell movie-t a TVben....eleg jo volt...
kulonben ha jol emlekszem hogy keszult egy klipp amiben GITS jelenetek voltak es csomoszor nyomta az MTV...eleg jo szam volt...
.hack//sign
huhh vegigneztem az egesz sorozatot ketszer is...es szamomra telljesen erthetetlen a sorozat....neztem egyeb animeval foglalkozo site-on is infot de nemnagyon talaltam...szal ez a sorozat egy rejtely marad szamomra...a zeneje viszont nagyon tetszik.....eleg elvont -
Cat #1111 köszi! -
nah leszedtem az OST-t a Gats zeneje eleg jo.. de igy magaban kozel sincs akkora hatasa mint a mozgokeppel...
a zenen nagyon sok mulik!!! ettol olyan fantasztikus pl a Metal Gear Solid.. igaz jatek.. de a zene miatt leginkabb egyszeruen felulmulhatatlan!!!nahjo persze inkabb az atvezeto filmektol eeees a zenetol olyan:)
de egy zenen valoban sok mulik.. .. mondjuk az NGE focimdala eszmeletlenul tetszik ahogy kezdodik!
es a berserknek eszmeletlen szar a focimdala:) meg a befejezese is:) -
faszom mar megint megmozdult bennem valami.. nekem is megvan ez a sundiszno effektus.. csak a lany a csinalja nem en...elvagyunk egy joideig.. tok jol alakul minden aztan egy beszolas es BUMMMMMMMMMMMMMMMMM mint aki szivenszurt.. -
Anime-Empire-ről le lehet szedni a Midori no Hibi 13. részét is... :)
igaz utálatos BitTorrente rendszerrel, de le lehet... :D -
VanDread télleg jó, de azok a szar CG-k nem kellettek volna bele...