72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1208 Hát előbb a sorozatot , aztán az EOE.
Illetve itt lenne egy kis malőr a végén, a sorozat 25. és 26. része helyett nézd meg az EOE-t. Miért: mert tulajdonképpen ez egy alternatív 25. és 26. rész, az a befejezés amit a készítők eredetileg elterveztek. -
Cat #1207 és milyen sorrendben? melyiket nézzem előszőr? -
#1206 TV Series
End of Evangelion
-
Cat #1205 kérdés: áradoztok a neon genesisről
melyiket töltsem le?
Death & Rebirth
End of Evangelion
TV Series
Revival_of_Evangelion_Extras
-
#1204 HA szerepjátszottal akkor alapban van egy olyan állapot, hogy someone goes Berserk.. Ilyenkor mindenkire támad és leesik a védekező értéke viszont durva bónusszal támad... Gatts is hasonlóan küzd.. Mikor pölö lenyomta a több mint 100 csókát az erdőben mikor Caska után ment... Ja és a legvégén is átmegy Berserkbe mikor az Eclipseben vannak... -
#1203 Nem anime, de japán
IZO
Ritka beteg egy film.... -
#1202 vazzz.. azt nem tudtam hogy nekem is spoiler lesz:( mostmar mind1.. -
#1201 tudom rola.. mar kerdeztem is hogy kinek van meg -
#1200 Még eszembe jutott egy kis szótárazás is, csak neked:
berserk = dühöngő, megvadult, őrjöngő -
#1199 Nem-nem... Olvasd csak el... Iszonyat érdekes dolgokra döbben rá az ember...
Spoiler:
Vtnmáa bgg qöoora eá nm rzore, ubtl n qézbabx arz vf qézbabx, unarz natlnybx éf n wóvfgra nxnegn útl, ubtl rychfmghywba nm rzorevfét... N Unaq bs Tbq ghnwqbaxéccra Vfgra cnenapfnvg xöirgvx... Éf vtravf iéerf áyqbmngbg xéearx nggóy nxv xöméwüx nxne áyyav... UN rybyinfbq nm Nsgre Rpyvcfr-g bgg zrt ghqbq, ubtl n Fxhyy Xavtug htlnabylna áyqbmng ibyg zvag Tnggf éf htlnaútl gúyéygr nm áyqbmngbg éf antlba fbx bylna hgnyáfg nqanx, ubtl Tnggf n zrtfmáyyóggfátáiny nmmny, ubtl arz nqwn ág zntág n fbefáanx (nzv nm rpyvcfr-ora inyó sryáyqbmáf yrgg ibyan) ghynwqbaxéccra n cbxbyen whg.... Eöivq vqő nyngg....
Szokás szerint fordítás a rot13.com.-on.... -
#1198 az viszont hiba, h még mindig csinálnak fejezeteket hozzá... :( szerintem azoknak már egy kicsit "izzadság" szaga lehet... -
#1197 Én nem válaszolok olyan hosszan:
olvasd el a Berserk mangából az After Eclipse (Napfogyatkozás után) c. részeket és minden letisztul.
A manga egyébként sokkal korábban elkészült, ill. a mai napig is folyamatosan készülnek új fejezetek hozzá. -
#1196 Nemtom ki mennyire nézegeti a Galériákat, de ha valaki belekukkant az enyémbe, akkor a Neon Genesis Evangelion - Artworks albumban megtalálhatja 1 esetleges élőszereplős NGE film concept artjait... :) -
#1195 Ja már láttad? Akkor semmi;) -
#1194 Le ne szedd! Akira-t eredeti nyelven kell megnézni! -
#1193 Az tömörítési hiba....:( -
#1192 ahhoz kepest hogy allitolag ez valami DVD rip az AKIRA bol elegge bekockasodik a gyorsabb reszeknel -
#1191 ppff.. most beallok harmadiknak.. ugyanis en is pont akkor neztem meg mikor elegem volt mindenkibol plusz volt egy lany aki tetszett..sundiszno effektussal megspekelve.. szal ez nagyon kulonos:) -
#1190 nekem pont ettol a betegeskedestol jott be mindenki annyira!!! eszmeletlen vartam minden egyes kis konfliktust hogy valyon na most mi lesz belole!!! szerintem az utcso 1-2 sorozatig eszmeletlen zsir az egesz! -
#1189 tudom.. anno jopar eve eredeti japanban neztem.. es igen.. az ilyen tatsou utani orditasok sajna nem jonnek ugy at..:( -
#1188 vagy az end of EVA-ban mikor Asuka erőtlenül csak 5x elismétli, h Megöllek? na az télleg 1 depressz rész.
ja és én is depressz korszakban néztem meg. és én is még depressziósabb lettem. de mivel akkor más értelemben fogtam fel az egészet másképp hatott rám. ha most nézném meg, akkor építő jellege lett volna. így meg csak van.
az NGE hiába "csak" 1 anime, de mégis valamit hozzád ad. és épp ezért a legjobb szvsz. :) -
#1187 NEkem a sok megakarok halni meg dögölj meg után lassan kezd elegem lenni a japánból is mármint NGE tekintetében...:) Vagy pedig a Bocsáss meg 6* elismételve miközben Asuka ordít... még most is kiráz tőle a hideg.. nagy hatással volt rám de pont ezért nem szeretem annyira... Én depressziós korszakomban néztem meg és nagyon taccsra vágott akkor... Most már nem lenne akkora hatással rám... -
#1186 japánul pedig az ordítások (ami nem kevés van benne) sokkal kirább! sajnálhatod, h csak ilyet tudtál szerezni... :( -
#1185 akkor úgy tűnik nem érdekelt eléggé a pszichológia az egyetemen... :)
én pl. 1 év múlva fogok menni pszichológiára. majd elválik mi lesz belőle :D
addig is NGE 4eva'! :D -
#1184 SZEFO-ban igazad van rosszul emlékeztem.. Gomen... -
#1183 Shinji már akkor is nyavajgott folyton mikor lefelé ment Neo Tokyo-ban először. Amikor megtudta, hogy az apja csak azt akarja tőle, hogy az EVA-t vezesse majdnem elpityeredett... Gázos az a gyerek akkor is... Normális ember nem zárkózik így magába Asuka-nak meg egy szép nagy atyai pofon kéne semmi más... Küolönben le lesz szállva magától amíg csak él... Meg rá kéne döbbenteni, hogy nem ő az első és legfontosabb a világon.... Szerintem az összes gyerek beteg abban a sorozatban... Sokkal valóságosabban vannak feldolgozva az ilyen konfliktusok a Gundam Seed-ben... Ott nincs felesleges nyavajgás meg olyan ordítás, hogy közben habzik a kölök szája.... Nem tetszett köszi nem kell kioktatás Pszichológiát tanultam egyetemen szal nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy Shinji milyen jellem... -
#1182 szedem az akirat... de angolba bazz:((( -
#1181 no commet -
#1180 kiváncsi vagyok, h Te milyen lennél ha apád utálna, és nap mint nap olyan lelki/fizikai fájdalmakat kéne átélned, amibe más emeber elsőre belehalna. így Shinji pofázása talán nem is olyan unalmas. hanem érdekes.
Asuka meg közel sem első mensis hüje liba, hanem csak ő is beteg. nem tudja kezeleni a férfiakat, az embereket. mindenhol ő akar a legjobb lenni, de miután egyre több csalódás éri, a végén összeroppan és az EVA-t sem képes már vezetni. Asuka egy tipikusan olyan jellem, aki felé folyamatos érdeklődést kell mutatni anyja tragikus balesete miatt. vágyik a társaságra, és vágyik egy társra. de aki kell neki, az soha nem lehet az övé, aki pedig érdeklődik utánna, kell is neki + nem is (Shinji).
(ja és az nem GYEFO, hanem SZEFO ---> Szellemi Fogyatékos ^_^ ) -
#1179 NGE-t csak akkor érzed igazán ha azonosulni tudsz valamnelyik szereplővel. Ehhez igenis lelki betegnek kell lenni mert ők is azok. Ha ez sajnálatos módon stimmel akkor érzed csak igazán ezt a sorozatot:P -
#1178 Nem vagy elég beteg:) -
#1177 Ezen erősen vitatkoznék, hogy NGE a legjobb.... A legegyedibb??? Talán... dehogy a legjobb..... Egyetlen normális épelméjű ember nincs abban a történetben.. A mondanivalója szép és jó de szerintem a legjobb a Grave of The fireflies... Akinek nem tetszik inkább a nem eléggé beteg jelzőt használnám... Mert tökéletesen értemmirőől van benne zó, de akkor sem tetszett.. A végére untam Shinji állandó pofázását egy emberi roncs az a kölök. Asuka tipikus hisztis első mensin túl lévő magát nagynak képzelő kislány.... A leghitelesebb szereplő abban a sorozatban KAtsuragi és nem a beteg gyerekek...Azok GYEFO-sok...(Gyenge elméjű fogyatékosok) -
#1176 Az NGE a valah készült legjobb anime/film/akármi. Aki nem így gondolja az vagy nem látta vagy nem értette meg. Esetleg nem elég beteg:)
-
#1175 ha már itt tartunk, akkor nekem eddig (mily meglepő :D ) az NGE jött be! az egész sorozat feelingje, a film, minden ami benne van, egyszerűen több annál, minthogy sima animeként bíráljuk. az NGE 1 mestermű. a sorozatot eddig 3x néztem végig, míg a filmet vagy 25x! ^_^
a másik nagy kedvencem az Samurai X - Betreyal. ennél jobb szamurájos anime nincs a világon. a feeling, a történet, az animáció, a karakterek, a harc, minden a helyén van.
fun sorozatban pedig Love Hina! ^_^ -
#1174 Nekem máig kedvencem a Berserk... Pont amiatt a sokkhatás miatt amit a végén okozott... Semmi nem fogott meg úgy mint ez a sorozat.... Úgyhogy szinte természetes, hogy minden manga megvan:) (persze csak angolra fordított scanben):) -
Jinchuu #1173 Szvsz azért a Berserk vége eléggé felkavaró. Én amikor először végignéztem, egyszerűen csak bámultam magam elé és szinte el sem hittem hogy mit láttam! :D Nekem nagyon bejött és igencsak megmaradt bennem azaz érzés. Lehet neked ez nem jött le, nekem meg pl. az NGE (sorozat) vége nem okozott különösebben semmilyen reakicót vagy érzést, míg az End of EVA már annál inkább! De még megemlíthetném a Kenshin-ből a Kyoto arc végét, ami valami hihetetlenül jó az OVA 1 és 2-vel együtt! :D -
#1172 hm. ma nekem sem jött be, de tegnap még jó volt, mert 1 filmet még letudtam szedni... (Tenchi Muyo! - Daughter of Darkness) -
#1171 Van még Usteam? Nálam sehol semmi.... -
#1170 nah lejott a hac sign.. a baj csak a zhogy az elso 3 hoz talaltam feliratot:))))
amugy ennek a focimdala elegge bejon:) fulbemaszo amikor beindul -
#1169 nem ertem miert gondolod hogy rosszul latok akarmit is.. ugyan azt irtad le amit gondolok! semmivel sem mondtal ujat bar koszonom.. a manga veget meg fogom lesni mert sajna valoban szar helyen van vege az animenak:(
de amit leirtal azt eddig is tudtam .. no mindegy.. azert koszi hogy ennyit irkaltal miattam..